World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks

koji yebeni... upravo svjedočio borbi u kojoj je hellcat 3 puta direktno pogodio crusadera sp, sva 3 puta bouncao, i onda ga ovaj derpnuo u facu i izgubili...

dosta za danas

edit: pardon, nije bouncao, critao... ne znaš šta je bolje

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 1:13 (The Unforgiven).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

nisu li rekli da će biti dva klijenta: jedan za ekipu koja ima dovoljno jak komp za nova HD i fizika sr**a, a drugi za ostale smrtnike koji imaju slabiju konfu? ili sam ja nešto krivo ulovio...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Remzi kaže...

Pozz, pitao bih u vezi onih kodova za 50-100 golda. Ima li neko večinu kodova barem negdje napisano pa da mi pošalje na pp ako još uopće vrijede, jer ih ne mogu naći tu na stranici. lp

itko?

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
13 godina
ja111 kaže...

Jel vama nekad HE granate ili tenkovi kad roknu zvuk ide kao da su prdnuli a ne eksplodirali

Hahaha... Nisam primjetio... Kod mog Shermana Jumbo sa 76 mm topom hitac zvuči ko da je Clint Eastwood opalio iz revolvera u starom kaubojcu... {#}

Znam da su mi već rekli da stavim derp gun na njega ali draži mi reload i pen...

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
Remzi kaže...
Remzi kaže...

Pozz, pitao bih u vezi onih kodova za 50-100 golda. Ima li neko večinu kodova barem negdje napisano pa da mi pošalje na pp ako još uopće vrijede, jer ih ne mogu naći tu na stranici. lp

itko?

Ma ti kodovi su davna prošlost... Probaj promijenit pasword, davali su nekidan 300 golda za to.

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
neaktivan
Spiridon kaže...
ja111 kaže...

Jel vama nekad HE granate ili tenkovi kad roknu zvuk ide kao da su prdnuli a ne eksplodirali

Hahaha... Nisam primjetio... Kod mog Shermana Jumbo sa 76 mm topom hitac zvuči ko da je Clint Eastwood opalio iz revolvera u starom kaubojcu... {#}

Znam da su mi već rekli da stavim derp gun na njega ali draži mi reload i pen...

Ma ne to nego kad padne granata na pod

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
World of Tanks

Kao što rekoh, ne primjetih... I bijah nejasan malo, sorry.

Ide mi na jetru što, dok čekam na ulazak u igru, ne piše koliko ima igrača na čekanju po tierovima...

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 1:26 (Spiridon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Remzi kaže...
Remzi kaže...

itko?

Ti kodovi su imali limitiran broj aktivacija. Mislim 300 000 po kodu. Tako da su planuli u roku sat vremena od njihove objave.

12 godina
gelon kaže...

http://worldoftanks.eu/community/accounts/506810785-blackjackcro/

http://www.noobmeter.com/player/eu/blackjackcro/506810785/

Sto mislite o igracu?

Moze li se popraviti takva statistika do nekih 9-10k bitki?

bump!

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Tiger I elita, sutra grind za Tiger II.

Laku noć {#}

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li situacija da se igra neda pokrenut zbog zabranjenih modova?

zna li netko što je (navodno) zabranjeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cavalorn kaže...

Stvarno mi ovaj wot nije jasan. Sa amd 7850 OC jedva gonim na low-med kombinaciji postavki( ispod 30 fps konstantno). Nije valjda tako slaba ova grafička? Možda sam ipak trebao uzeti onu gtx660.

Osobno također imam 7850 2gb i igra radi na full pri 50+ fps, ali procesor koji imam je neklokani i5 2500k, pa ti je to valjda odgovor na pitanje... Mjenjaj procesor... Iako ovako neznam na kojoj rezoluciji igraš... Na laptopu mi je i dalje sve na minimumu također oko 50 fps što je za sada sasvim dovoljno, ali mi se čini da je na kompu ipak malo pao fps cca 5-10 fps... I odmah evo čisto da napomenem na istom procesoru mi je bivša gtx480 imala na istoj rezoluciji oko 100fps, što ova 7850 jednostavno ne može dostići, ali ajd... hladnija je... :D

Pucaaaajjjj :)
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jao koji smijeh,igra smece,patch smece,prevara itd {#} Calm down kids{#}

FPS je ostao isti,grafika ljepša...postavke sve na max.

Što se same igre tiče,ne vidim nekih promjena,sve isto,samo još da proradi detektor svježih rajčica i to je to

Intel&ATI => Otkud ti toliko fps? Imam 660ti s modanim biosom (vmod),i5 4670k na 4.6ghz,itd...vrti se većinom oko 60FPS-a,ode i na 90 ali jako rijetko,određene scene.Koje drivere koristis?

Uopće ne kužim šta mi se dešava s fontovima {#}

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 9:01 (Thoroughbred).

2 6 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ja još nisam probao jer sam pobrisao sve pa skidao 7,2 GB (budala, al eto...) Nije mi žao što nisam igrao već što mi je propao premium (znam da su produžili al opet nisam sinoć ništa iskoristio).

Probao sam test2, letio je, nadam se da će i ova finalna isto tako ići.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Intel&ATI => Otkud ti toliko fps? Imam 660ti s modanim biosom (vmod),i5 4670k na 4.6ghz,itd...vrti se većinom oko 60FPS-a,ode i na 90 ali jako rijetko,određene scene.Koje drivere koristis?

mozda igra na 800x600 i sve na low ? lolz i kod mene je oko 60~ bili vecinom. 

xfact
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Booo

Jučer stavio jimbo xvm i croshair za 0.9.0 ali ne radi...

Nešto ga žešće kemijaju s XVMom,brijem da će se počet naplačivat...možda je vrijeme za odvikavanje...

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo slika od wota i toliko jucerasnjeg plakanja grafika atijeva losa i ovo on mislim ljudi da je vrijeme da nabavite nova racunala ili ako niste u mogucnosti onda pomalo nadogradjujte.Ni ja osobno nisam pc odmah iskesirao sve je islo pomalo ali za 8 mjeseci sad imam kakav takav pc skojim cu biti miran najmanje 3 godine.Osim ako ga nekim slucajem ne prodam i odem na intel i7.Slike nemogu ubaciti neku mi gresku izbaciva

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 10:37 (dreadmoore).
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma samo izbjegavati AMD grafičke i to je to {#}

Windows? B**ch my Arch can do anything.

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

Evo slika od wota i toliko jucerasnjeg plakanja grafika atijeva losa i ovo on mislim ljudi da je vrijeme da nabavite nova racunala ili ako niste u mogucnosti onda pomalo nadogradjujte.Ni ja osobno nisam pc odmah iskesirao sve je islo pomalo ali za 8 mjeseci sad imam kakav takav pc skojim cu biti miran najmanje 3 godine.Osim ako ga nekim slucajem ne prodam i odem na intel i7.Slike nemogu ubaciti neku mi gresku izbaciva

ocem ti? racunala koja mogu vrtit far cry 3 na max ne mogu jedan wot? losa optimizacija igre nista drugo + problemi sa driverima. ja sam vratio na 13.9 i radi mi savrseno. pitaj boga sto i kako. 8.11 jer radio stabilno na svim driverima + beta. 9.0 jednostavno ne zeli. evo komp ti je toliko los da ni sliku nemos uploadat.. {#}

xfact
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da zbog igrice koje igram 5 sati tjedno ću nabavit novi PC laptop ili minjat procesor kako da ne...

I zvukovi su OMG bar meni kad nekog ubiju imam osjećaj da mi je neko prdnuo ... A sad da docekamo konačno i taj havok engine...

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
r3bl kaže...

Ma samo izbjegavati AMD grafičke i to je to {#}

ja sam imao duplo vise problema na nevidiji nego na amd-u.{#} 

zapravo je ovo prvi na radeonki odkad je kod mene.ako je amd uopce odgovoran za ovo.nedjeluju mi bas ova wg ekipa full sposobna. eto odgovor na support vec 2 dana cekam.. {#}

xfact
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Prije 660ti sam koristio clockanu 7850 1gb,660ti je prilično OC-ana i razliku u FPS-u je 5 fpsa...na 4670k procesoru.

DOK na kompjuteru od žene gdje je  8320+7850 na 4.4ghz,fali 15tak FPS-a vs 4670k.

Dakle,mjenjajte procesore a ne grafičke...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 10:38 (Thoroughbred).

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo updejto, radi isto ko i prije, 35-45fps na laptopu sa hd3000 graphics i i5 2450M procom, ali istina to za top, stvarno ima zvuk ko prdez.

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
World of Tanks

VK 72.01 K ??? Od kud se ovaj stvori na tieru X ??? Nešto sam očito propustio {#}

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
XcomM kaže...

VK 72.01 K ??? Od kud se ovaj stvori na tieru X ??? Nešto sam očito propustio {#}

jesi i to gadno!{#}

taj tenk se dobival kak i M60 ko gift za clan war kampanju.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 11:51 (jura).
15 godina
dobiju ga samo oni koji su zadovoljni novim patchom
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
World of Tanks

molio bi link za neki xvm mod za 0.9.0. (statistike igraca i sanse za pobjedu) kao i za pracenje dnevne statistike

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 12:30 (game789).

0 0 hvala 0
13 godina
=xfact= kaže...
Thoroughbred kaže...

mozda igra na 800x600 i sve na low ? lolz i kod mene je oko 60~ bili vecinom. 

Hehehe... Jesu se svi poplašili... Sve Vam je uredu s kompovima. Ja samo imam loš monitor iliti mal 19', pa je i reza manja. Mislim 1440*900. Za koji dan stiže ipak nešto bolje a onda valjda i fps ide dosta dolje... :) Pozz

Pucaaaajjjj :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 12:26 (bNeo).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Citam vas cesto ali rijetko pisem, htjedoh sa vama samo podijeliti probleme koje ocito vidim imaju svi....Meni je takodjer katastrofa FPS pao do 20 frejmova, nekad kad opiz...dim iz topa ko da se smrzne na milisekundu pa krene dalje, totalno NJESRA od PATCHA!!!Grafika ko fol zericu bolja al to nije ono WAO kako su govorili imam 8gb rama ati 7850 OC(tvornicki) 2gb i I5-3570K i meni to ne radi?Nabijem na qurac kompletnu ekipu iz WG jer sa svakim novim patchom igra je sve neigrivija!

slovo sto ga Ante kovo

8 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Zna li netko zašto piše onaj datum gore desno? Piše 07.04.2014. - 02.07.2014. Što bi to trebalo značiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice