World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

Što je po vašem mišljenju bolje - E-25 ili SU-122-44? S obzirom da je E-25 na glasu kao OP tenk, možda njega da izaberem? Iako to ovisi najviše o igraču...

I zanima me kakav je Churchill III? Tražim najviše zabavu od novog premium tenka, pa možda onda on? Je li dobar?

Imam su-122-44, tenk je također op u svom tiru ili tier 8 ali ono što ga zeza je tier 9 i to žestoko...U zadnjih mjesec dana ne sječam se bitke osim 9tki, pokoja 8ica ali niti jedan jedini tier7 mm...Mislim da e-25 ima bolji mm, tako da bi se ja odlučio da danas uzimam sa ovim što znam za njega...Šteta za su, stvarno jer da ima više t7-8 bitaka a manje t9 tenk bi bio dobar, ovako...

16 godina
World of Tanks

Onda vrlo vjerojatno E-25.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Usao u igru{#}

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
Ja sam usao u igru...
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

i ja i kod mene je neigrivo.imam 25 fpsa prosjek. odmah sam otisao na support .. igra je neigriva jednostavno. 

na 8.11 je to bilo 60 fpsa lockano 90% vremena.. 

"sa cim se to doticni tard ne slaze?"

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 15:26 (=xfact=).
Moj PC  
5 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

The effect of your Premium Account is extended to compensate for the maintenance time.

(i nema vise karla skupa sa slotom :()

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

The effect of your Premium Account is extended to compensate for the maintenance time.

pa nije ga bilo ni jučer ako sam dobro registriral,jer sam jučer opet počel malo se nervirati nakon desetak dana.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Tigar l mi izgleda kao da je od gline napravljen. 

A optimizacija je katastrofa. Nije moguće igrat uopće. Stvarno sam se nadao nekakvom porastu FPS-a.  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

i ja i kod mene je neigrivo.imam 25 fpsa prosjek. odmah sam otisao na support .. igra je neigriva jednostavno. 

Apsolutno ista situacija. Sa FPS-a koji je išao negdje od 40 do 100 (u zavisnosti od drveća i ostalog), sada ide od 20 do 40 na i3 procesoru, 4gb rama i neku slabu AMD-ovu 1gb grafičku.

Kakav ste ono tweaker prije koristili za povećanje FPS-a? Da li će pomoći išta?

Windows? B**ch my Arch can do anything.
15 godina
World of Tanks

Vrijeme je da razmislis o novom pc-u ocito 

Moj PC  
1 10 hvala 0
13 godina
neaktivan
jura kaže...
mrki98 kaže...

pa nije ga bilo ni jučer ako sam dobro registriral,jer sam jučer opet počel malo se nervirati nakon desetak dana.

ne bih sad ruku u vatru stavio, al mi se cini da sam ga jucer vidio - kako god...

17 godina
=xfact= kaže...

"sa cim se to doticni tard ne slaze?"

http://ftr.wot-news.com/2014/04/16/9-0-feedback/

Čak je i SilentStalkeru dop*zdilo, ne čudim se, čovjek je u pravu, igra izgleda sranje za današnje standarde, a toliko je (nevjerojatno nepotrebno) prezahtjevna i sa velikim frame dropovima... al nažalost puno nas je navučeno na igru i uložili smo neke pare u to pa i dalje trpimo ovakva sranja, nema druge nego strpljivo čekati neki fix ili ako se ikakvim čudom desi da ubace multicore podršku...

13 godina
r3bl kaže...
=xfact= kaže...

Apsolutno ista situacija. Sa FPS-a koji je išao negdje od 40 do 100 (u zavisnosti od drveća i ostalog), sada ide od 20 do 40 na i3 procesoru, 4gb rama i neku slabu AMD-ovu 1gb grafičku.

Kakav ste ono tweaker prije koristili za povećanje FPS-a? Da li će pomoći išta?

FPS je ostao isti kod mene, postavke su na low, nema problema ni promjene (60 pa naviše FPS-a). Tenkovi izgledaju ko g*vno a reload na M4 Shermanu je porastao sa 7,5 na 8,44 sec??? Kanta je pod "Moj PC".

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja nemam prigovora osim da na tigru na ravne površine dodaju malo "battleworn" tekstura kao što je na pozadini kupole (ulubljeno, izgrebano). Performanse su iste.

Ne razumijem kako netko može očekivati HD modele, više detalja, efekata itd. i još uz to porast FPS-a?

BTW, dobar početak 9.0

http://wotreplays.com/site/779909#siegfried_line-rapture868-pzkpfw_vi_tiger

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 16:55 (rapture686).
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Meni radi ko i prije, sve na max oko 40 FPS-a, osim motion blura kojeg sam ugasio i trave u sniper modeu

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

As tenkist sa M4 Shermanom i Oskinova medalja (urokao 3 tier 7 tenka...) {#}{#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se čini ko da igram Alone in the dark.... Sve je nekako zacrnjeno a zvukovi su nekako čudni...Očekiva san više ali to je ipak wg napalu te a onda dobijes bananu...Dakle nema nikakvih skoro noviteta tako se meni bar čini posli 3-4 bitke... Dali je i vama sve nekako tamno???Ne mogu se načudit da poboljšanje grafike znači samo potamljivanje tekstura?? 

I da kv1s i dalje ima onaj insane top sto sve tier 5 oneshota pa valjda ce se sjetit do 2020 da bi bilo dobro da to premjeste ili neka tier 5 igra protiv tiera 5 i to je to da ne ide u 6..

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 17:35 (Horatio_Hornblower).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Spiridon kaže...

FPS je ostao isti kod mene, postavke su na low, nema problema ni promjene (60 pa naviše FPS-a). Tenkovi izgledaju ko g*vno a reload na M4 Shermanu je porastao sa 7,5 na 8,44 sec??? Kanta je pod "Moj PC".

Undocumented Nerfs in 9.0

there is a hidden M4 Sherman nerf, that wasn’t in the original patchnotes.

M4 Sherman – top turret:

- 105mm howitzer reload time nerfed from 8s to 9s
- 105mm howitzer aimtime nerfed from 2,3s to 2,5s
- 76mm M1A1 reload time nerfed from 4,2s to 4,8s
- shot dispersion on the move on hard surfaces increased by 12 percent

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 8:22 (DrNasty).
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

M4 Sherman – top turret:

Mislin da je i arty konačno može gađat jer me u 2 partije strala pa sad ima li tamo buffanja statistika... A t34 pz4 i sheran bi po meni trebali imat slicne karakteristike a na zalost razlikuju se ko ruz njemac i afroamerikanac...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 8:21 (DrNasty).
13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
=xfact= kaže...

i ja i kod mene je neigrivo.imam 25 fpsa prosjek.

http://ftr.wot-news.com/2014/04/16/9-0-feedback/

Čak je i SilentStalkeru dop*zdilo, ne čudim se, čovjek je u pravu, igra izgleda sranje za današnje standarde, a toliko je (nevjerojatno nepotrebno) prezahtjevna i sa velikim frame dropovima... al nažalost puno nas je navučeno na igru i uložili smo neke pare u to pa i dalje trpimo ovakva sranja, nema druge nego strpljivo čekati neki fix ili ako se ikakvim čudom desi da ubace multicore podršku...

kod mene nema razlike.low -med - high sve ide 25-30 fpsa max.. lol 

8.11 sam mogao igrati bez problema lockan 60 sa v sincom. sada je neigrivo.

next gen kaj ces.. {#}

crysis 3 leti na high ali next  gen wot.. to je za respect{#}

edit:probo ugasit ht - isto bez pomoci {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 18:20 (=xfact=).
17 godina
Izzy kaže...

Što je po vašem mišljenju bolje - E-25 ili SU-122-44? S obzirom da je E-25 na glasu kao OP tenk, možda njega da izaberem? Iako to ovisi najviše o igraču...

I zanima me kakav je Churchill III? Tražim najviše zabavu od novog premium tenka, pa možda onda on? Je li dobar?

Imam pun kufer partija s SU-122-44

prednost: brz na ravnom, brzo se okreće, jako dobar top za svoj tier, 6.4 sec reload, ako super odigraš jako jako dobro zarađuje (50-90.000 kredita)

mana: skupe granate, baca te u visoki tier (često ćeš biti među deveticama)

12 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz

gdje naći jednostavan mod za verziju 0.9.0. trebaju mi samo sanse za pobjedu i statistike igraca?

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ovo je sramota . Prije mi igrica radila na 60+ fps na visokim i po neke nejveće postavke , a sada sam moro oc-at proc da to dobijem tj. nisam ni to dobio nego nekih 40 fps ali barem nema frame dropova . Sramota ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/community/accounts/506810785-blackjackcro/

http://www.noobmeter.com/player/eu/blackjackcro/506810785/

Sto mislite o igracu?

Moze li se popraviti takva statistika do nekih 9-10k bitki?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kolko vidim najveće probleme imaju igrači s amd karticama, može biti da ima nešto u tome?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Ja nemam prigovora osim da na tigru na ravne površine dodaju malo "battleworn" tekstura kao što je na pozadini kupole (ulubljeno, izgrebano). Performanse su iste.

Ne razumijem kako netko može očekivati HD modele, više detalja, efekata itd. i još uz to porast FPS-a?

BTW, dobar početak 9.0

http://wotreplays.com/site/779909#siegfried_line-rapture868-pzkpfw_vi_tiger

Nedo bog da nekom dobro ide igra, odma rokaj td!

Toni
13 godina
Spiridon kaže...

M4 Sherman – top turret:

Bastardz!!!!!! {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj WG sa svakim patchom dokazuje svoju nesposobnost...Istina HD modeli su lijepo napravljeni ali optimizacija-nemam rijeci. FPS mi se prepolovio, a grafika je u globalu ista, osim HD modela, i nekog kvaziosvjetljenja. Bilo bi im pametnije da prvo dobro optimiziraju igru, ubace multicore support, pa onda rade HD modele. Ova improved grafika nema ni posten anti aliasing, vec ima samo FXAA a to je zivi dokaz neoptimiziranosti, jer taj nacin anti aliasinga najmanje jede performanse,dok je na manjim monitorima slika dosta piskelizirana, a sumnjam da nemogu ubacit MSAA kao u standard renderingu, pa da imamo ostru sliku, jer je zalosno da im je slika u standard renderingu sa 4xMSAA puno ostrija. S druge strane turret blow-kao nesto posebno a to se moze vidjet samo pri ammo racku, znaci ne bas precesto. Takoder i nerfovi PZ IV (pziv ajde jos +20hpa i spaced armor ali sherman...) i Shermana...Umjesto da nerfaju KV1S. Uglavnom previse pompe i hypea oko patcha, rulja se napalila, a s obzirom da je ovo "jubilarna" 9.0 verzija cisto razocaranje u odnosu na ono sto je donijela 8.0 verzija.

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodali su PZ IV 20 HP, ali su mu smanjili max speed. I još neke stvari. Ugl i njega su nerfali jadnog, koda je i ovako bio kakav tenk.

Što se tiče ostalog, s tim se i ja slažem.
Trebali su prvo napraviti optimizaciju. Imaju para da prave nove igre, i da prave novi tenk u stvarnom životu, ali nisu u stanju potrošit pare da optimiziraju igru, ali zato prave neke HD tenkove, i što ti ja znam. Nije u redu od njih ni pet posto.

Grafika mi se ništa nije poboljašala, ali su se zato FPS smanjili. I trza, imam ogroman FPS drop.
a prije toga nije bilo.
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel vama nekad HE granate ili tenkovi kad roknu zvuk ide kao da su prdnuli a ne eksplodirali

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice