World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.502
|
čitano: 9.299.194
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Developer Diaries 2014. Physics (

)

wot:antifa247
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Re: World of Tanks
LordNIbbler kaže...
Entry Point kaže...

Dakle, pitanje jest: t-54, is-8 ili st-1?

t-54 još nemam  98 k do njega,  is8 odgrindo, za moj stil igre puno bolji tenk od is 7.

St-1 je bruka stock, No  pošto imate otključan is 8 imate bar bl-9 s is 3. Tako da izmedu is 8 ili St-1 je što vam više odgovara armor ili "mobilnost" iako pravo pitanje je šta na kraju želite is 7 bolji  frontalni armor i mobilnost al lošiji top ili bolji top i side armor u IS-4. E i da is 4 gold je Heat(citaj ako je ravno ono što gadas i nije spaced armor to je dmg), dok je apcr u IS-7 ap s većom brzinom pa time i većim penom no s udaljenosti to otpada. također za is 7 će te vjerovatno morat uzet novaka za loadera, ako nećete  s nekog drugog tenka pretrenirat.

Mislim ih sve 3 uzeti naravno, ali za sada imam kredita samo za jedan od njih :)

Mislim da ću ići na T-54 jer izgleda kao vrlo zabavan tenk, a i opaki. Volim medium tenkove igrati i trolati ekipu. Ovo za is 4 heat je dobro znati i dobro će doći kod njemačkih kockica ;)

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

You can run but you can't hide {#}

play2much
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
paleopajdash kaže...

Ako Vam ne ide; prvi tip - odi radit nešta drugo - bolje 5 poraza nego 15.

drugi tip - pronađi svoj omiljeni tenk/stronk tenk i liječi se njime kada ti je najteže

treći tip - uči na svojim greškama...živciranje ne vodi nikud (osim u kanjon, a tamo se drogiraju)

treći i po - brojke su za knjigovođe i ljude koji vole mjerit ( ponekad i ti izmjeri, ali samo ponekad) ;)

treći 0.75 - možda nisi za wot, mijenjaj struku (povijesno proučavaj tenkove)

Eto...ako sam nekome odmogao...np :D

mislim da bi te sad ISK™©® mogo tuzit

informaticar starog kova bi rekao da je tvoja formula 3, 3 i po i 3.75 u stvari plagijat njegovog sistema svega u zivotu sto se dijeli na:

1)

2a)

2b)

BIPS kaže...
Ekipa, kako pogledati stari replay bitke?
Javlja mi da je snimka iz pre stara verzije..

probaj forsirat da ipak otvori, mozda oce mozda nece, ak oce, mozda ti ne prikaze interface na dnu-granate, opremu, consumables

a mozda su u sumi

Entry Point kaže...

E-75 full opremljen u garaži {#}

Sad pitanje, što sljedeće? t-54, is-8, st-1 svi otključani i čekaju. Mislim si nekak da t-54 uzmem da trolam, jer t-44 mi je predobar bio.

uzmi t-54 jer ce ti trebat najvise vremena da otkljucas 2 desetke s njega

i racunaj da ti je is-8 ustvari med/hvy hibrid, brz, supalj, tek zadnji top otvara puni potencijal tenka (ja sam ga otkljucal sa is-4 da se ne mucim sa is-8 {#})

a st-i je hvy/nlo hibrid {#}, nlo je kupola, i ima isti zadnji top ko is-8

paleopajdash kaže...
Entry Point kaže...

Ma nije problem u gubicima, to tako mora biti i to tako ide. Problem je kad vidiš ekipu sa tier 8-9-10, sa neznam koliko kilobitaka, koja se ponaša kao da su prije 3 minute instalirali igru.

Naravno pljuga pomaže, forsiranje omiljenog tenka itd. Ali ponekad, ponekad bi šakom kroz ekran.

Heh... kad su loše brojke ni hostija ne pomaže.

Prije bi uzeo u obzir Eff. nego broj bitaka. Masa ljudi ronda WR% u nebesa...

Što se tiče rage-anja...ako ne udariš jednom o stol tako da čuje susjeda vrata do...posao ne valja. :)

u biti najvise pomaze {#}, i poboljsava gaming iskustvo vise nego prem acc-ispitivanja su pokazala, a praksa potvrdjuje

kak malo pilim panteru2, malo m103, cesto sam u tX borbama

e100 stronk plutons sa 2 artija koje onda on "cuva" dok "snajpa" i "defa bazu" ima u svakoj partiji

valjda dok tate spavaju il su na poslu, sineki igraju s njihovom garazom

pa top tir ode na flenk, spor ko puz, mediume pokolju dok on dodje, a cesto choke isto biva pregazen jer su tam samo td-i...

neki dan igrac ima hebeni wr, hrpu kilopartija, kilova ko i gejmova, a od toga po soma gejmova sa kv, t18, pzr38h, naravno sa njima ima i 5 puta vise kilova, i ispada da je pola partija odigro u kurwanju statsa i igranju polo-a sa mladuncima tuljana

a meni napise: 22k 980 effi noob, avg tier 6 stfu

i normalno da bi ga odalamio sakom kroz ekran da mu se odma zacrni pred ocima i da se crno vidi na ekranu {#}

sry prijatelju kad grajndas sve grane svih nacija i doso si do tira 7 u svemu, NORMALNO da ti je avg tier 6

i kad sa is-4 grajndas zadnji top koristeci d-25 (prije gold ammo za credse), normalno da u 90 partija imam skor kakav imam

kad nijedan tenk nisam preskocil sa free expima normalno da mi je wr takav kakav je

znaci ja sam nub, i ostacu nub dok se ne naucim instalirat xvm-od onda cu bit strok pr0

i pisat u chatu lol t71 gold ammo nooob (a tonk ima default apcr municiju, heat je gold)

fight kaže...
dobri dan,ovako instalirao sam si igru world tanks,i poceo s igrom danas ono sto me zanima su tenkovi. koji su jako losi,u izboru kad ga izaberem bilo koji tenk
igram protiv dr, kad ga gadam dok se napuni ja poginem, ili dok ga naciljam neprijatelkjski me vec 5 puta pogodio recimo imali kakava pomoc za to,kako dod do boljeg tenka,u bit sto moram radit,i imali u igri,recimo neka druga
taktika igre gdije da dodem do recimo boljeg tenka i kako podesit aj ciljnik,mislim kak je najbolje da bude.lp

procitaj obavezno uputstva , imas PDF file u folderu di ti je igra-mislim da je wot_game_manual, tak nekaj

pogledaj videe na jutubu od world of tanks, imas tutorijale, explaining game mechanics, kratke opise pojedinih tenkova....

imas i na wot portalu hrpu uputstava kako poceti pa na dalje

i raspitaj se u susjedstvu, velika je sansa da u ulici bar jedan susjedov mali igra (i da je doso do tira 8 {#} ispod 1k borbi)

provjeri mu statse na wot portalu-community-players: susjedov_mali13PL {#}

elCarismo kaže...

..POZZ.. Grindam američku med liniju. Imam t69 i posadu 100% + 1 100%skil. Sad sam istražio T54E1 i ne znam da li cu prebacivati posadu s t69 ili kupit novu na 75 % a ovu čuvat za t57... ili...???

kak ti je reko kolega raven-prebacuj posadu, najbolja posada uvijek ide dalje u veci tir, usput ce se jos vise povecat skill, i na kraju imas u tiru X stare iskusnjare {#}

tip 1 -za t54 pretreniraj posadu za creditse, brzo dodju nazad sa 90 na 100% posto idu s mediuma na medium

tip 2 - za t57 bi bilo dobro za golde pretrenirat(kad to dodje na red) da ne padnu na 80% za credse, il bar comandera za golde, ili jos bolje cekat popust i sva 4 za 400 golda pretrenirat

tip 3 - za t69 uzmi novu posadu, ito na nacin da comandera uzmes za golde i stavis mu odma mentor, a ostale za credse, na 75%, do nekih 60% mentora na comanderu ce ga ostali stici, pogotovo jer ces imat acc.crew tr. i jos stalno dobijes 20% vise expa zbog ovih specijala, a i lakse je novu posadu trenirat u elitanom tenku sa svim modulima i opremom, a i ti si ga vec naucil igrat

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
12 godina
neaktivan
World of Tanks

77ica konačno stavljena na at8, za sad se čini kao prelazak s 85mm na 122mm na kv1s

2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

World of BOTS!

10 1 hvala 0
14 godina

Evo jedne solidne sa pattonom, tenkom kojim se redovito mučim ali tu i tamo me posere dobra partija {#} Himelsdorf, hit and run taktika {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
moderator

Dobar je Patton m46. Nije mu top nešto ali za te gerila hit and run taktike po boku i nazad je odlican zobg alphe i reloada. Malo golda da istrolaš teškaše nekad i super.

Ja sam ga prodao jer sam htio upotpuniti kolekciju mediuma stvarnih tenkova (Leo 1, T-62A i M48 Patton), ali mi je bio keeper. Kupio bi ga opet da imam love.

14 godina

Tenk je muka isusova za igrat ako ti se ne posloži par dobrih situacija u partiji tipa da ti protivnik okrene leđa, da izoliraš nekakvog TD-a na samo pa se vrtiš oko njega i tako. Ali inaće u otvorenim bitkama, bez zaklona, si nadrapao. Još nekih 40 000expa i dolazi patton M48, to će mi biti 4. desetka. {#} Nakon njega AMX 50B i E100 i završio sam sve linije koje sam gurao. Onda moram krenuti ispočetka {#} 

17 godina
moderator

Muka je jedino sa stock topom, inače je odličan. Ne znam kako ti je teško na otvorenom, pogotovo kad su mape sve kvrgave a on onakvu depresiju ima. Stvar je samo da ne stojiš, a te arty ne zvekne.

Onaj view range je odličan za half-court scouting.

11 godina
neaktivan

lijepo si nas spasio {#}

16 godina
World of Tanks

lete pare letim ja

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mariohala kaže...

lijepo si nas spasio {#}

Da je više takvih partija {#}

15 godina
quickr kaže...

Tenk je muka isusova za igrat ako ti se ne posloži par dobrih situacija u partiji tipa da ti protivnik okrene leđa, da izoliraš nekakvog TD-a na samo pa se vrtiš oko njega i tako. Ali inaće u otvorenim bitkama, bez zaklona, si nadrapao. Još nekih 40 000expa i dolazi patton M48, to će mi biti 4. desetka. {#} Nakon njega AMX 50B i E100 i završio sam sve linije koje sam gurao. Onda moram krenuti ispočetka {#} 

Na otvorenom patton los? lel

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina

ajbg-a, onda ga ja neznam igrat...inaće imam problema kod otvorenih mapa. više volim zatvorene mape, gradske.....

započet ću novu liniju, njemački TD-ovi... može samo savjet koju liniju da uzmem, nove (rhm, wt auf) ili staru liniju (jg panther, jg tiger)

7 stara linija njemačkih TD-a
16 nova linija njemačkih TD-a
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 13:37 (quickr).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se čini da si ti kemper {#}

Waffel linija ja papir amor, tako tako cammo, dobri gunovi, dok klasika ti je jgpanther, ferdi/jp2, jt, jp e100.,moja preporuka, idi to zato jer waffel linija je em puno exp farma, u biti free exp wg navlakuša,em što nije za ništa osim čekati daleko izvan view rangea.manje više ono što sam vidio do sad je da takvi ostaju zadnji i gotovo uvijek gube partije...niš koristi linija...

1 5 hvala 0
15 godina
sk0MI kaže...

Meni se čini da si ti kemper {#}

Waffel linija ja papir amor, tako tako cammo, dobri gunovi, dok klasika ti je jgpanther, ferdi/jp2, jt, jp e100.,moja preporuka, idi to zato jer waffel linija je em puno exp farma, u biti free exp wg navlakuša,em što nije za ništa osim čekati daleko izvan view rangea.manje više ono što sam vidio do sad je da takvi ostaju zadnji i gotovo uvijek gube partije...niš koristi linija...

marder 38t ima super kut topa ljevo desno, isto tako toster sa drugim topom

nashorn je hebeno laserski precizan i ima top od tigra na tiru 6 ftw

sifilis je jedini problem jer stok top je sa dikermaxa, i spalis na zivce do 60k za upgrade,i jos onda doc do borsiga

ALI svi ti temnkovi imaju dobar gun depression i mobilnost-jedino je sifilis spor

borsig je razmjerno brz, stock top je milina, precizan na daljinu, odvaljuje prek 500dmg i pristojan pen

jel sam reko da borsig ima KUPOLU ftw?

dalje neznam nisam probal...ali budem

cijela linija je bez oklopa, strahovito osjetljiva na arti i HE granate koje uvijek probiju.....no uz takve topove mora bit balans

osrednji camo, super view range, laserski precizni topovi, pen, damageHigh, kaj jos bi vi-force shield?

naravno da sam uspio i borsiga dingat u "kupolu" sa t34 i svim ostalim tenkovima s kojim ga sretnem, al isto tak hellcat i kv stronk mu nanesu full dmg sa HE

istina jest da je linija free exp navlakusa, ALI VRIJEDI toga

edo out

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
neaktivan
quickr kaže...

ajbg-a, onda ga ja neznam igrat...inaće imam problema kod otvorenih mapa. više volim zatvorene mape, gradske.....

započet ću novu liniju, njemački TD-ovi... može samo savjet koju liniju da uzmem, nove (rhm, wt auf) ili staru liniju (jg panther, jg tiger)

Ako si dovoljno discipliniran da uvijek,ali baš uvijek ostaješ daleko iza svoje prve linije onda uzmi novu liniju.Ako voliš ponekada napasti i sa svojim tank destroyerima. onda uzmi staru liniju.E sada ferdinand ili jpII?Ferdinand je super,JPII samo znam statse na papiru.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
11 godina
neaktivan
g12356 kaže...
quickr kaže...

Ako si dovoljno discipliniran da uvijek,ali baš uvijek ostaješ daleko iza svoje prve linije onda uzmi novu liniju.Ako voliš ponekada napasti i sa svojim tank destroyerima. onda uzmi staru liniju.E sada ferdinand ili jpII?Ferdinand je super,JPII samo znam statse na papiru.

Ja sam igrao ferdinanda, JP2 je identican tenk što se tiče firepowera, nema ništa bolji cammo, no ono što ima je mobilnost...e sad sve je stvar ukusa, ja sam iša na ono sigurno, support heavy tenkovima tik iza njih ili pazio na flenkove sa par light spottera, mediuma...par prijatelja su igrali jp2 i upravo taj los armor je nekad presudio, bez obzira ne mobilnost, kad vas stisne 2 tenka...dok ferdijeva super struktura je itekako znala dingat, abosrbat non penetrating hitove itd...sve dok ne sretneš premium ammo usera :) Manje više stvar je od osobe do osobe, pa ko voli nek izvoli...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa ferdievu superstrukturu je lakše probit nego onu na jg2. Sveukupno jg2 je bolji tenk, je da ferdi ima bolji armor ali mobilnost i okretnost je to što često presudi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 17:15 (O B O).

4 2 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

{#}

Prestanite spamati temu s glupim prepucavanjima i vrijeđanjem!

{#}

...
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Miro kaže...

Imam osjećaj da sam propustio nešto zabavno {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
neaktivan
O B O kaže...

Pa ferdievu superstrukturu je lakše probit nego onu na jg2. Sveukupno jg2 je bolji tenk, je da ferdi ima bolji armor ali mobilnost i okretnost je to što često presudi.

Nebih rekao,ja kada u tier 7,8 heavijima igram protiv JPII čini mi se kao da većina prolazi.A na ferdinandima si znam 'metaforički' razbit zube.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 18:28 (g12356).
11 godina
Miro kaže...

{#}

{#}

Stronk moderator {#}{#}

Unfair plane!

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 19:06 (Entry Point).
16 godina
World of Tanks

Meni wot launcher skida nekih  637.10MB a igrao sam normalno u utorak,je zna netko o čemu se radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Anti-fa kaže...

Meni wot launcher skida nekih  637.10MB a igrao sam normalno u utorak,je zna netko o čemu se radi?

Hotfix, vraćanje FOV-a na staro.

13 godina
neaktivan

Zar nije taj hotfix bio veličine od nekih 30-tak MB?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

još kad nabacim zadnji top

0 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
Anti-fa kaže...

Hotfix, vraćanje FOV-a na staro.

Reichz kaže...

Zar nije taj hotfix bio veličine od nekih 30-tak MB?

Mislim da mi taj hotfix bilo prije skinulo,ovo mi je jučer počelo skidat.

Šta je bilo neznam ali igra radi,valjda kakav votkafix

13 godina
World of Tanks

Kad smo vec kod vračanja FOVa na staro, nakon ovog mini patcha FPS mi pada u sniper modu na 10-15. Inace prije je bio oko 50-60 i u sniper i arkad modu, s povremenim dropovima. Ima netko sličnih problema? Riješenja?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice