World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
The Unforgiven kaže...
meni je na space, scroll tipka mi je za prebacivanje u sniper mod

šteta što imam šrot miš pa nemam sastrane tipke da bindam još ponešto

pa i kod mene je scrool za prebacivanje u sniper mod,ali imam i kad pritisnem kotačić da mi se gasi požar.ti nemaš na mišu takvu opciju?

edit:pa mislim da ima svaki miš sa scrollom tu opciju.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 19:25 (jura).
17 godina
The Unforgiven kaže...
meni je na space, scroll tipka mi je za prebacivanje u sniper mod

šteta što imam šrot miš pa nemam sastrane tipke da bindam još ponešto

ja recimo imam tipaka ko salate na mišonji ali mi se pokazalo malo nepraktično, recimo stisnem tipku za repair pa ciljaj na drugoj strani još i broj.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
ne, ja baš kad pritisnem scroll tipku idem u sniper mod, direkt, bez postepenog zoomiranja scrolanjem (većinu vremena), lakše/brže mi tako ;)

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
World of Tanks

moraju nerfat td-eve opako..4 heavya u capu. isu negdje stoji sa strane i samo skida.. llolololol  presmijesno {#} 6 kileva frajer nabro bez beda

xfact
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

moraju nerfat td-eve opako..4 heavya u capu. isu negdje stoji sa strane i samo skida.. llolololol  presmijesno {#} 6 kileva frajer nabro bez beda

tu nije problem do op td-a, već do  mutavaca koji pokušavaju capati dok ih td trpa ko mlade majmune!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nekuzim kaj bi trebali? capa jedna strana capa i druga. lol td negdje stoji i samo pika jednog po jednog a ne znas di je . i svi one shoot kill sa 20% hpa. nerf i to teski.

xfact
Moj PC  
0 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma ne treba ih nerfat,nego ograničit broj td-ova po bitci,jer ovo je previše,svaako druga bitka TD party{#}{#}.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Nisu problem TD-ovi . Nego MM . Trpa po 15 TD u partije što je previše ,a heavija i medium-a nigdje  .

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ma mediuma mm stavi 3-4 npr. A hevija i TD-a ukupno cca 8-9. Doduše, ja viđam najviše tier 8 pa se zalomi i poneki light i arty uz navedene.

Nego, pomozite nubikusu, kako da dodijelim tipku "space" za gašenje požara? {#}

EDIT: Upravo mi izgorio T-150...

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 22:04 (Spiridon).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Ma mediuma mm stavi 3-4 npr. A hevija i TD-a ukupno cca 8-9. Doduše, ja viđam najviše tier 8 pa se zalomi i poneki light i arty uz navedene.

Nego, pomozite nubikusu, kako da dodijelim tipku "space" za gašenje požara? {#}

postavke>kontrole>potrošni materijal 3(ovisno koji ti je) pa tu izabereš,klikneš pa stisneš space

16 godina
=xfact= kaže...

Očito su glupi ti hvy...uvijek se stane iza prvog u capu u smjeru očekivanog napada, ali valjda su oni stajali go gljive poslije kiše ili onako fino ko na plaži{#}. Glumili hrabrog Peru{#}.

Frka85
15 godina
stručnjak kaže...
=xfact= kaže...

Očito su glupi ti hvy...uvijek se stane iza prvog u capu u smjeru očekivanog napada, ali valjda su oni stajali go gljive poslije kiše ili onako fino ko na plaži{#}. Glumili hrabrog Peru{#}.

pfff pa normalno da su pokapali ko voćke poslije kise...

pa daj mi reci kad si vidio da random retardusi idu u cap organizirano?? ja to bome nisam dozivio nego lijepo jedan muhe lovi po zraku, drugi pokazuje stronk side armor treci trazi WASD i tako...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}SPAM

Klan OSVETA traži nove aktivne igrace. U klanu nas je trenutno 37, igramo satnije, timske i CW. U tjedan dana igranja CW-a (ajd da probamo) imali smo nekoliko finala, borbi za lendind i zauzimanja lendinga nasli smo se u problemima, tenkovi su zakljucani, pa nam HITNO treba novih igraca. Min. uvjeti : wn7 1200+, 18+, 2 tenka tier 10 (ali o svemu mozemo popricati :) SRY ZA SPAM I TNX ----tony23pro<----

Klan OSVETA http://osveta.site90.net/
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 22:57 (tony24pro).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo koncano jedna dobra sa E-25 tenkic je zakon

Evo i Replay ako nekog zanima.

https://www.mediafire.com/?drw80on81c9fw4k

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 23:21 (rappy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
stručnjak kaže...
=xfact= kaže...

U postmortem modu kad vidim svoje u capu napišem im da se kreću u bazi da ih arty ne spiči. Ili ako naleti neki njihov da nisu "sitting duck" baš...

Nisam ja ništa prčk'o.
17 godina
World of Tanks

da se rasplačeš!

su100 me uspio klepiti pošto sam ostao blokiran lešom kv2:(

da je prošao win rezultat bi bio preopak!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 0:33 (sokre).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

nekuzim kaj bi trebali? capa jedna strana capa i druga. lol td negdje stoji i samo pika jednog po jednog a ne znas di je . i svi one shoot kill sa 20% hpa. nerf i to teski.

lol tako je, to što je par mutavaca u capu treba nerfati td-ove,a da je arty opiz..io među njih tražiti izbacivanje njih iz igre kompletno( hebeš arty), te elekronsku blokadu svih tenkova na 30-40km/h, da možemo pogoditi koju pokretnu metu iz bilo koje situacije, zašto bi netko morao okretati trup u hevy tenku i planirati kako uloviti mediuma ili lighta u full brzini!

td-i su postali op kad im je diretko nerfana protumjera, ako totalka shebu td-ove sutra će teškaši biti op jer ima masa koji piče 40-50 na sat i poderu sve živo (ne zaboraviti mediume koji lete i buše eve što ima padne na pamet).

tenkovi se neće uskoro međusobno razlikovati po ničemu osim po imenu.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
11 godina
neaktivan
World of Tanks

ma nije tolko do td-a kolko je do prokletog rng... a taj isti posrani rng najvise od svega mazi paradajze i krumpirke. ona situacija kad te na nizim tierima odljepi kvs u punoj brzini iz okreta na 350m u weakspot, ili kad ti arty razljepi lorraine/batmana pri 60km/h za sav hp. najgore je kad vidim u protivnickom timu crveni arty... odma znam kak bude zavrsilo. al u biti je to cista sreca, realno gledano. dobar dio igraca je navikao silovati mis cim spazi protivnicki tenk, bez aimanja, bez mozga... a onda tebe prasne i normalno poludis jer ti kreten sprca pazljivo odigranu partiju. i jbg, on odigra 20 partija u kojima puca ko mutav i nece ga pa ga nece, a ti mu naletis taman u partiji u kojoj pukne napamet i ubije te

0 0 hvala 0
16 godina

Da oslabe TD-e onda bi dobili čiste tenkovske bitke (možda), što se meni itekako sviđa.

No, problem je u tome što igra nije još dobro balansirana, tj. dobra je s obzirom kakva je bila, ali još treba raditi na njoj.

Mislim, da artiljerija nije bila OP, bi li toliko igrača igralo s njom? Jasno da ne. A sada pošto se igra vrlo malo sa artiljerijom TD-i su dobili zamah i igra se učestalo s njima.

Ako se ne varam to što se tiče ograničavanja broja tenkova po timu i partiji nije išlo jer je WG rekao da bi se tada dosta dugo čekalo za ulazak u bitku. Tako je bilo što tiče artiljerije, a vjerojatno bi isto vrijedilo i za TD-e. Doduše, vjerojatno bi se čekalo kraće nego sa artiljerijom jer bi se mogao broj ograničiti na recimo 5, dok je za artiljeriju bilo govora na 2-3.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

i sad se ponekad dogode po tri artiljerije u igri...ista stvar će biti i sa TD kad (ako) ih "ubiju"....

po meni je veći problem nedostatak igrača jer da npr. ograniče MM na -1+ tier bi brzo ulazili u igru i poštenije bi bilo nego sada -2+...

drugi problem je balans tenkova..naprave liniju (ili tenk) koji rastura i kad budale kupe i počnu iskorištavat oni smanjuju umjesto da i druge blago pojačaju, i mir u kući, ali ne uvijek postoje jednaki i jednakiji...

poslije zadnjeg patcha ne igram npr. IS3, jer je bolesno da ti sprijeda srede ammo rack a nerijetko iskoristim dvije popravke i igram bez ammo racka...

balans je čudo, i pijani bjelorusi to znaju, a mišljenja sam da nikad neće ići na ruku igračima koji igru doživljavaju kao razonodu nego bolesnicima koji plaćaju, da izmuzu što više novca..

netko je dobro napiso, ako unerede TD onda dolaze na red mediumi, pa auto loaderi pa...........

mišljenja sam da je MM kriv za sve, jer da ima toliko igrača na serveru (kako piše) nebi bio problem složit igru...ponekad čekamo do tri minute za team battle pa nema problema...

isto tako neznam zašto baš mora tier 5 biti scout desetkama a light tier 10 se vozika i prazni clip dok ovi stradaju u par minuta...neka svaki tier ima svoj MM i tenkove istog (ili -1+) tiera i problem sa balansom riješen...

u igri imamo npr. KV1S koji skida ~300 hp a npr. T28 prototype ~350!!!  (KV1S je tier 6 heavy, a T28 tier 8 TD) kako shvatit superiornost prototypea?....primjera ima još ali ovo mi pada na pamet..

uzmemo li u obzir druge destroyere dolazimo do zaključka da su rusi povlašteni, a to znamo već odavno, i vraćamo se na početak svega, igra je (navodno) "free to play" i dragovoljno smo prihvatili uvjete korištenja...

bespredmetno je pisat supportu jer odgovor "dear tank commander learn how to play" me podsjeti na onu poslovicu "ne prepiri se sa budalom jer te prvo spusti na svoj nivo pa onda dotuče iskustvom"

k'o i cijeli život, netko se bori protiv vjetrenjačâ a netko uživa...i dalje ću igrati i zabavljati se (makar učio "stranjske" psovke) dok bude igrivo a kad bude vrijeme ić ća, idem....

vjerojatno će biti negativnih komentara ali ovo odražava moje mišljenje o igri, pozdrav tenkoljupci

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Samo bi skillovan MM bio rješenje, nikakav balans tenkova ovi iz WG napraviti koji bi sviju zadovoljio...jer ako ja vozim npr e75 i oni ga nerfaju naravno da cu ja biti galamdzija dok ce neko ko nema e75  biti indiferentan prema tome...Najveci problem je kad su ekipe nebalansirane al po skilu igrača, kad upari uzasan tim protiv dobrih igrača. Uvijek će igrač koji zna tenko koji vozi, koji zna sta da radi u tom tenku i kako da ga igra biti korisniji timu nego onaj koji ima ne znam koliko OP tenk a opet je vezara teška.

Što se tiče KV1s vs t28 prototype...pa superiornost ti je u penetraciji topa, u alfi koju pravi i u reloadu...

Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

pogodio si bit problema, u čemu su (je) neki tenk OP? {#}

dosta stvari treb auzet u obzir pri tvrdnji da je netko (nešto) superiorno (ili inferiorno).....{#}

uvijek ćemo meketat na nešto a na kraju se sve svodi na zabavu i igranje {#}

15 godina
World of Tanks

Ne znam jel netko vidio al idući vikend će biti dobre misije, a ako sam dobro pročito za 60 pobjeda u random bitkama kroz cijeli vikend se dobije i T-15 tenk.

Izvor.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

To je li neki tenk OP ili nije ovisi i o situaciji u kojoj se nađeš, ali i o igraču. Recimo nađeš li se na otvorenom i pogodi te artiljerija i skine sav HP ili 50-75 % HP-a naravno da ćeš pomisliti da je artiljerija OP. Isto tako nađeš li se sam protiv npr. WT E-100, a on ima pun spremnik, izrešeta te i uništi te, opet će se plakati da je OP.

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Baš mi se sviđa T14! Stvarno sam (pre)zadovoljan s njim! Zabavan je, a donosi i dobru zaradu.

Smiješno mi je to što sada imam 2 premium tenka sa dobrim oklopom, a slabim topom (SP i T14). Doduše, SP više nema tako dobar oklop, ali i s njim sam isto dobio par Steel Wall-a od kada su mu uništili oklop. Još uvijek posluži.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 15:37 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
bivsi branitelj kaže...

i sad se ponekad dogode po tri artiljerije u igri...ista stvar će biti i sa TD kad (ako) ih "ubiju"....

po meni je veći problem nedostatak igrača jer da npr. ograniče MM na -1+ tier bi brzo ulazili u igru i poštenije bi bilo nego sada -2+...

drugi problem je balans tenkova..naprave liniju (ili tenk) koji rastura i kad budale kupe i počnu iskorištavat oni smanjuju umjesto da i druge blago pojačaju, i mir u kući, ali ne uvijek postoje jednaki i jednakiji...

poslije zadnjeg patcha ne igram npr. IS3, jer je bolesno da ti sprijeda srede ammo rack a nerijetko iskoristim dvije popravke i igram bez ammo racka...

balans je čudo, i pijani bjelorusi to znaju, a mišljenja sam da nikad neće ići na ruku igračima koji igru doživljavaju kao razonodu nego bolesnicima koji plaćaju, da izmuzu što više novca..

netko je dobro napiso, ako unerede TD onda dolaze na red mediumi, pa auto loaderi pa...........

mišljenja sam da je MM kriv za sve, jer da ima toliko igrača na serveru (kako piše) nebi bio problem složit igru...ponekad čekamo do tri minute za team battle pa nema problema...

isto tako neznam zašto baš mora tier 5 biti scout desetkama a light tier 10 se vozika i prazni clip dok ovi stradaju u par minuta...neka svaki tier ima svoj MM i tenkove istog (ili -1+) tiera i problem sa balansom riješen...

u igri imamo npr. KV1S koji skida ~300 hp a npr. T28 prototype ~350!!!  (KV1S je tier 6 heavy, a T28 tier 8 TD) kako shvatit superiornost prototypea?....primjera ima još ali ovo mi pada na pamet..

uzmemo li u obzir druge destroyere dolazimo do zaključka da su rusi povlašteni, a to znamo već odavno, i vraćamo se na početak svega, igra je (navodno) "free to play" i dragovoljno smo prihvatili uvjete korištenja...

bespredmetno je pisat supportu jer odgovor "dear tank commander learn how to play" me podsjeti na onu poslovicu "ne prepiri se sa budalom jer te prvo spusti na svoj nivo pa onda dotuče iskustvom"

k'o i cijeli život, netko se bori protiv vjetrenjačâ a netko uživa...i dalje ću igrati i zabavljati se (makar učio "stranjske" psovke) dok bude igrivo a kad bude vrijeme ić ća, idem....

vjerojatno će biti negativnih komentara ali ovo odražava moje mišljenje o igri, pozdrav tenkoljupci

Nikad pa ni onda nece biti MM +/- 1, to je potvrdio serb i storm, jer onda Tiger nebi nikad susreo t34

kv-1s koji skida ~300 DMG? Nebih rekao AVG DMG mu je vise od 350...

1969 Dodge Charger R/T
15 godina

glavni je OP faktor kv-1s je u hard statsima topa, tj. svi vide 350 avg i misle si kakva je ovo zvijer...

je, zvijer je ako se nađe u rukama nekog ko ga zna iskoristit

al' kolko ja vidim u t-6  like bitkama većina 1s vozača misle da su bogom dani u ruskom OP tenku, te igraju kao još veći kreteni nego inače te poginu sa jednim/nijednim ispaljenim hicem..

da ne govorimo o tome da su aiming i reload time užasni te da skoro pa nema armor

po meni je t150 bolji t6 heavy, pogotovo ako igraš sam, u platoonu 3 kv1s-a su već druga priča

a t28 prot vs kv1s pitanje je besmisleno, prot je superiorniji u svakom pogledu osim mobilnosti

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 15:41 (The Unforgiven).
16 godina
World of Tanks

Koliko često mijenjate šifru? Evo mene već mjesec dana upozorava da bi bilo dobro promijeniti lozinku kada uđem u igru/garažu i nikako da to napravim. 

Do sada u skoro 3 godine koliko igram ovu igru sam je promijenio možda 3-4 puta .

Bilo bi dobro da česće mijenjam, da ne bi bilo poslije žaljenja i "hvatanja za glavu".{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Will you stop with the fucking QQ already!? {#}

KV-1S OP? Malo qrca, ima 122mm top for fucks sake a tier 6 je, reload je preko 10 sekundi a u istom periodu dok ja reloadam svoj "OP" KV-1S mene je Tiger 1 izbušio 3 puta i mrtav sam! Makar je KV-1S postojao barem kao fucking prototip, ali T-28 Prototype je ČISTI IMAGINARNI PROIZVOD WG-a koji ima američki 120mm top koji radi.....pazi ovo.....ISTI FUCKING DAMAGE KAO "OP" KV-1S.

Jedino što je OP je IGRAČ KOJI UPRAVLJA ISTIM TENKOVIMA.

Aj sad prekinite yebavat mačku mater s OP this, OP that i probajte RAZMIŠLJAT kad dođete ispred tih OP tenkova u kojem god tenku ste vi.

Najveća oružja u ovoj igri su: znanje o tenkovima i taktika. Ako posjedujete sposobnost taktiziranja, dakle raspoznat situaciju, stavit sebe u tu situaciju i improvizirat napad....onda ste vi OP, a ne tenk. Tenk u igri je ALAT za vaše akcije, a ne obratno.

A sad odite u igru i pokušajte koristit mozak kad naiđete na poznate "OP" tenkove.

Meni osobno jedino što može biti OP je tier 10 novi TD od strane njemačke. To čudo je izmišljotina da nema veće, daj molim te ono....128mm gun koji ima 6 shell autoloader sistem. Aim time je skoro 0, reload je bolji nego najjači arty u igri. Osrednji DMG tome čudu je od 500 do 600 HP-a po granati, a ima ih 6 u clipu. Može yebenog MAUSA uništit s cijelim CLIPOM! KOJI ARTY TO MOŽE NAPRAVIT KOJI JE SADA NERFAN ZBOG QQ IDIOTA KAO OVDJE.

Ako išta treba nerfat, syebat itd. to je po mojem mišljenju WT E-100.

Opet to je mišljenje i to moje osobno mišljenje, koje ne znači ništa ljudima u WG-u.

Tako da bezvezni QQ možete pretvorit u taktiku. Naučite kako se određeni tenk koristi i zapamtite 3 riječi: IMPROVISE, ADAPT AND OVERCOME!

A sad natrag na grind.....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 15:49 (Krešo91).
Moj PC  
1 4 hvala 1
14 godina
World of Tanks

Ma 'ebem ih ja u OP tenkove

Ima ih OP na bacanje i onda su mi najjači njubići koji s takvim tenkovima odigraju partije od kojih pomisliš da je neki unicum u duši...uzme on WT pa ti izleti iza ćoška i onako sav ozaren i on a i tenk dok te rešeta a ni ne gleda u što te gađa jer sve probija a tebi od šoka i nevjerice počne pjena ići na usta...Tenk koji radi 2000dmg+ u nekoliko sekundi?Daj molim te,očito su dica bila nezadovoljna svojim skillom igranja "normalnih" tenkova u kojima nisu mogli prdnut pošteno a pošto tatice i mamice plaćaju premium račun i lowe tenkove pa u wg rekli ajde mi ćemo iskopat neki tamo bluescript tenka kojeg tamo neki radnik u švapskoj nikad nije čekićem udario da ga započne kamoli da su ga dovršili i onda ga meni tu mlatnu pa nek se svi veselimo...ma veselim ti se znaš s kim znaš gdje {#}

Isti pimpač je s fochom...a da ne spominjem obj268...ja na E5 s bia ventom i rammerom ne punim ko on a razlike u alphi i penu neću niti spominjat

Možda je negdje bilo hiperbole ovo ono al nema veze odo upalit tenkiće i opisivat suigračima/protivnicima(ovisi tko mi više digne tlak) spolne odnose sa ženskim dijelom njihove familije kojih nikada nije bilo

RAGE RAGE RAGE GRRRR KURWA JEBANY KOKOT!

Ugodan dan {#}

Moj PC  
6 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice