- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma hebe mi se za heat na 268. Nek ne diraju ostalo a rekli su da ce maknut i camo. Izgubio je 100 dmg i reload mu ostaje isti ili veci,nisam siguran.
Same here....za heat me zaboli, a 100 avg. dmg manje je isto prolazno.
Rečeno je da neće dirati reload iliti ROF, ali avg. DPM pada zbog manjeg avg. dmg po granati.
Jedino za ovaj camo TD bonus ne kužim jeli ga miču s cijele TD grupe, dakle za sve TD-ove ili samo za tier 10 TD-ove....
Svakako vidjet ćemo daljnje informacije s FTR-a ili ćemo sami morat testirat na live i test serveru.
Nova "pila" u garazi. Svima koji su ga igrali ili igraju,imate moju sucut.
pričaj mi o tome... skoro svaki t6 Td je govno
su-100 i jagdpziv su mi brutalni bili
su-100 i jagdpziv su mi brutalni bili
SU-100 i Hellcat...
Ma hebe mi se za heat na 268. Nek ne diraju ostalo a rekli su da ce maknut i camo. Izgubio je 100 dmg i reload mu ostaje isti ili veci,nisam siguran.
Rečeno je da neće dirati reload iliti ROF, ali avg. DPM pada zbog manjeg avg. dmg po granati.
Jedino za ovaj camo TD bonus ne kužim jeli ga miču s cijele TD grupe, dakle za sve TD-ove ili samo za tier 10 TD-ove....
Svakako vidjet ćemo daljnje informacije s FTR-a ili ćemo sami morat testirat na live i test serveru.
O čemu ti? Gdje to piše?
O čemu ti? Gdje to piše?
"- camo for TDs will be reworked, Veider confirms that TDs will lose their class camo bonus"
Sad oćeli to biti za cijelu TD klasu, tj. kompletno sve TD-ove ili samo Tier 10. To je još nerazjašnjeno.
E sad ovdje se ne spominje ništa o tome http://goo.gl/1aGR1d
Yes, I am confused as you are.....
Evo jedno napucavanje.
Kupio sam T-150... Ebga, bio je na popustu a imam elitiran KV-1 pa eto... Sad mi žao što nisam kupio opremu nedavno kad je bila na popustu...
Bar sam mu sa free exp nabavio 85 mm top. U prvoj bitci sam roknuo KV-1, svih 640 HP i oštetio T-34-85.
Doduše, izgubili smo, ali nije do mene...
Ne igram baš u zadnje vrijeme sa E-75 jer skupljam novce za Object 140, ali tenk je stvarno odličan! Nadam se da će uskoro pasti i Ace s njim.
Ha, ha, dobili su po sebi one obje protivničke E-75-ice. I imao sam sreće što se tiče RNG-a jer nisam se nadao da ću skinuti 570 i nešto sitno HP-a Tortoise-u, a i da se Object 140 nije zapalio, trebao bih pucati još jednom.
Tko hoće neka pogleda.
Ne igram baš u zadnje vrijeme sa E-75 jer skupljam novce za Object 140, ali tenk je stvarno odličan! Nadam se da će uskoro pasti i Ace s njim.
Ha, ha, dobili su po sebi one obje protivničke E-75-ice. I imao sam sreće što se tiče RNG-a jer nisam se nadao da ću skinuti 570 i nešto sitno HP-a Tortoise-u, a i da se Object 140 nije zapalio, trebao bih pucati još jednom.
Tko hoće neka pogleda.
Dude.....
Nije mi jasno što želiš reći? To da stavim bitku na tu stranicu jer je preglednije? Ili da to baš i nije nešto i da ću se trebati namučiti da dobijem "Ace" baš zbog toga što ima i boljih igrača, što se može vidjeti na toj stranici?
Nije mi jasno što želiš reći? To da stavim bitku na tu stranicu? Ili da to baš i nije nešto i da ću se trebati namučiti da dobijem "Ace" baš zbog toga što ima i boljih igrača, što se može vidjeti na toj stranici?
toliko dugo si vec u ovoj temi i neznas sto je htio reci sa wotreplays??? boze ti sacuvaj...
Što se pravimo pametni...
EDIT: Sada sam iz znatiželje išao pretražiti sebe (Steel500) i iznenadio sam se kada me je izbacilo u partijama drugih igrača. Morati ću pogledati kako to izgleda sa one druge strane kada igram.
Što se pravimo pametni...
EDIT: Sada sam iz znatiželje išao pretražiti sebe (Steel500) i iznenadio sam se kada me je izbacilo u partijama drugih igrača. Morati ću pogledati kako to izgleda sa one druge strane kada igram.
Bez uvrede druze ne mislim nista lose ali nitko se ovdje ne pravi pametan vec ti ispadas glup
Veceras ja u klubu i iza mene stoji dobra brineta ono zvoni ona sva, em lijepa, em zgodna i jos ima dobre sise (nema mi nis draze od dobre sise ) i kontam ja da krenem u akciju kad nacujem ja pricu nje i drugarice:
Drugarica: sta ima sa tobom i Jaskom
Ona: ma nista poebno, slabo zove, slabo se javlja, nije izgleda zainteresovan samo igra one neke tenkice
Pa ako taj Jasko posjecuje ovu temu samo da ti se care zahvalim na posvecenosti tenkovima, samo nastavi
Tko hoće neka pogleda.
Pa dobro jutro da je htio reci da se koristis ovom stranicom...
Imas post battle rezultate pa nemoras slikati, puno je jednostavnije za skinuti replay i plus imas kolekciju replaya koji ostanu pa mozes kasnije prelistavat...
meni je ok da desetkama malo korigiraju camo bonus. 268 s cloaking device, svojom brzinom i onim prokletim topom mi je veci problem nego foch ili fv (tim vise kaj hrpa ljudi igra ova 2 pa cesce nalete biseri koji nemaju pojma s njima. glavno da podjele 1 sut ili isprazne 1 clip i svi sretni i zadovoljni). kaj se njegovog armora tice, veci troll armor ima 704, tj bar mene cesce zatrola on nego 268. (serem, najveci troll armor imaju mali amx 13, pogotovo kad s krmacinih 299 pena dingas jer pogodis kupolu pod autobounce kutem xD)
iskreno vise se veselim 263 nego 268. nemam pojma zbog cega... nekak me podsjeca na voljeni jpanther2 koji mi je i dalje jedan od najzabavnijih stvari u igri (moram ga natrag kupiti, po peti put).
Bez uvrede druze ne mislim nista lose ali nitko se ovdje ne pravi pametan vec ti ispadas glup
Ako ćemo tako, onda i ti i onaj gore koji se čudi što nisam bio siguran što je Krešo htio reći ste također po mojem mjerilu glupi. Iz razloga što izvlačite zaključke o tuđoj pameti na temelju glupih i nebitnih stvari u životu.
e ali ovo nisam znao da mozes pogledat replay di si ti igrao a netko drugi je uploadao
Samo šteta što starije snimke ne rade. A baš sam htio pogledati te starije bitke. Odnosno radi iz 0.8.9. verzije, ali starije ne.
Indeed, upravo zbog toga sam ja obožavao svoj KV-4, nakosiš mrcinu i ding ding motherfucker A svi kojima se nije dopao ga očito nisu vozili kako spada, top je odličan, premium shellovi fantastični i tier 8 runde carrya skoro solo kao u tvom replayu.
sad pogledao opet replay i skužio da sam skoro odpočetka igrao s mrtvim commanderom
al' da, tenk je odličan, čudo kolko toga upije armor i gusjenice kad ga nakosiš
Ta cijela panther e50 linija ustvari nije medium nego heavy linija. Ali ajd trebaju i njemci imati neku medium liniju preko tier V.