World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.123.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Tanks
tomo104 kaže...

Quick and dirty misija je do 1.2. dostupna svaki dan? Tj. može se više puta ispuniti?

Da. 5 pobjeda u kojima si u top 10 u svom timu po dobivenom exp-u. Neograničeno.

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
World of Tanks

Ove misije sa unistenim tenkovima budu svaki dan ili kad ih ispunis je gotovo ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

- BigWorld change in 8.11 will mean the mods will stop working

interesting... =)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

WTF???{#}

vjerovatno nekakva greška

edit:trebalo bi vjerovatno biti 1000

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 17:07 (jura).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam osjećaj da ponekad ne možeš pobjediti nikako ali apsolutno nikako :S

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ja samo da napišem ako je netko propustio bonus code za 3 dana premiuma  svi ga mogu use još uvijek :  WGNY2014

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 17:41 (swon).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
username kaže...

Da bi se dobio IS-6 trbe napraviti 100.000 damagea u svim nacijama?

100k expirince dmg je easy  to make

15 godina
odradio sve misije za pare (osim timskih bitki) u 15-ak borbi, ovaj mjesec će se konačno pokupovat svi oni tenkovi koji stoje risrčani a nema se para
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
Spiridon kaže...

Imam oko 7k free expa, trebat ću dosta strpljenja... {#} Jer za 90 mm treba 14k expića...

e nube, jos si zelen

na wowp odigras 4 trening misije i dobijes 4 puta po 25 golda, 3k credsa i mislim da 600 free expa

sa tih 100 golda convertas 2500 expa u free.

nube.

i tak na svakom od tvojih puno acc-a

Dr. Vicko kaže...
ED63 kaže...

Pa u crno-crvenu kombinaciju, crno jer si ga dobio na crno, a crvena da se stopis sa varsavskim paktom {#}

Znaci uspio si ipak {#}

Ja se opet zarazio sa Rome II i djavo me natjera da instaliram i onu prokletu Civilizaciju tako da ce tenkovi malo da hrdjaju ovih dana, sreca nema snijega {#}

gle, ipak je to varsavski pakt, a ja sam ipakbio u poljskoj {#}

evo javno priznajem na forumu i prihvacam posljedice {#}

nego kad sam malo bolje pogledo tenk u borbi, dok odbrojava i ja rotiram kameru, tocka gledista se smjesti "unutar" tenka i vidim poligone od kojih je napravljen, a sa strane iznutra pise malim slovima "made in china, coded in india" {#}

{#}{#}{#}

Spiridon kaže...

A moj Jumbo je večeras uklet, od 9 bitaka samo jedna dobivena. I još to začinim sa M4 Shermanom, jedna bitka s njim, isto poraz... Još naš lik napiše "kako to da gubimo?". Rekoh mu da su imali više hevija a tupan veli "mi smo imali više hevija"... Na to sam mu napisao "learn to count, cunt".

i ja sam tokom misije svima pisal da sam kupio ukletog shermija e2 jer je samo gubio

i da, neki put sam siguran da je neki tenk uklet i nemres pobijedit makar sam pobio sve, opet ces izgubit

game789 kaže...

Kad vec spominjete kilove imam pitanje. Nakon sto sam unistio skoro 95% tenkova ostali su mi samo tenkovi manjeg tiera:

tier 2: FT 75b fra., Ha-Go japan.,

tier 3: Bison njem., i Su-26 rusija.

S obzirom da su vecina arty i na vrlo rijedak MM jer ih nikako ne susrecem, molio bi pomoc koji tenk odabrati da ih rjesim sve i kakav nacin igre odigrati, i jos nesto ako imate preporucite mi.

Hvala!!!

ha trebo bi igrat tir 3 ili 4 mediuma, ili td, il hvy, da sretnes ta vozila

makar najvece sanse imas nakon kaj ih dobijes za protivnike, da ih roknes ko arty

jer nema sanse da ce ti ih tim prepustit, a ak se zaletis po odredjeni tenk brzo ces zgorit

znaci uzmes si arty istog tira, najbolje svabe jer imaju najveci domet, i rokaj po onom ko ti treba sa badge

samo pazi sa lightom tir 4 dobijas scout MM i baca te do tir 8 borbi, pa da se ne zacudis ko svaka siemka koja uzme tir 4 light pa misli da ce pwnati tir 3 lightove pa zavrsi na dnu liste u tir 8-7-6 borbi i onda rage-a

moja preporuka je t-28 sssr, japanac med tir 4 (bolesna depresija), ili neki mobilniji medium, mozda svabo

i obavezno uzmi top za snajpanje, ne derp{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
ED63 kaže...
Spiridon kaže...

Imam oko 7k free expa, trebat ću dosta strpljenja... {#} Jer za 90 mm treba 14k expića...

e nube, jos si zelen

na wowp odigras 4 trening misije i dobijes 4 puta po 25 golda, 3k credsa i mislim da 600 free expa

sa tih 100 golda convertas 2500 expa u free.

nube.

i tak na svakom od tvojih puno acc-a

Spiridon kaže...

A moj Jumbo je večeras uklet, od 9 bitaka samo jedna dobivena. I još to začinim sa M4 Shermanom, jedna bitka s njim, isto poraz... Još naš lik napiše "kako to da gubimo?". Rekoh mu da su imali više hevija a tupan veli "mi smo imali više hevija"... Na to sam mu napisao "learn to count, cunt".

i ja sam tokom misije svima pisal da sam kupio ukletog shermija e2 jer je samo gubio

i da, neki put sam siguran da je neki tenk uklet i nemres pobijedit makar sam pobio sve, opet ces izgubit

Noup. Po XVM-u sam uglavnom crven... {#} Na "sovjetskom" acc imam 50% win rate... Tu sam čini mi se zelen... I Jumbo je sinoć fakat bio uklet... Da se zna... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 18:35 (Spiridon).
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
odradio sve misije za pare (osim timskih bitki) u 15-ak borbi, ovaj mjesec će se konačno pokupovat svi oni tenkovi koji stoje risrčani a nema se para

da..taman sjelo.. inace je stiska cak i sa premiumom. ja prasim laganini sa s pershingom .. 2miliona danas palo bez pol frke

imali tko da radi team battles?

xfact
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 18:44 (=xfact=).
14 godina
World of Tanks
8.11 patchnotes jedva cekam 8.11 :D http://ftr.wot-news.com/2014/01/16/8-11-patchnotes/
1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 18:41 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

- completely removed the Port map from all the game modes

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo što dobiješ kad gnjaviš frenda sa WOTom :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 20:03 (ludimata).

7 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

- the Foch 155 armor was changed to correspond to these schematics, specifically the sides, rear and the roof was changed (the roof is thinner), the range-finder got nerfed too
- DPM of Object 268 will also be changed (SS: as in nerfed)

- Foch alpha nerf will not be compensated, Object 268 alpha nerf will be compensated only partially, basically Foch will have thinner armor overall, lower mobility (engine nerf) and lower DPM
- exact details about the increase of profitability of some premium tanks will be written in final patchnotes when the patch is released, but in general, all the premiums will be brought on par with Jagdtiger 88 profitability
- KV-5 profitability won’t be buffed, it’s good already

- Storm confirms the rain will reduce FPS, but not by much

- new sound (improvements) will come in 9.0 (it was earlier confirmed for 8.11, but they didn’t manage to put it in on time)

- T110E3 and T110E4 will have their alpha nerf compensated to keep the DPM the same
- regarding the T-54 changes, all T-54 clones were made the same size in 8.11 (T-54 and Type 59 will become tiny bit longer)

- Storm confirms specifically: new French regular branches will not come in 2014 (2015 at the earliest)

- “national battles” will for now available only for random battles, Storm will see how it goes

klik za vise informacija

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas 2 ace medalje. Moga sam i top gun no falilo 6 damage da ubijem arty, koja pegula {#}! stock 88mm gun btw..

KV2 me raspolozi svaki put :D

Isteka premium, sad malo odmaram. {#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 20:28 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

koliko sam skužio,test server nije uvijek online?

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kivic15 kaže...

Naravno da nije

1969 Dodge Charger R/T
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
kivic15 kaže...

Naravno da nije

jel ima negdje datum otkad do kad je online,ili? skida mi se vec 2 dana,i sad otvorim i ne radi :S

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
14 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Danas 2 ace medalje. Moga sam i top gun no falilo 6 damage da ubijem arty, koja pegula {#}! stock 88mm gun btw..

ja sam uzeo KV-2 danas i igrao par rundi s njim. uzeo sam mu i onaj 152mm top, ali mi svaki 3-4 hit penetrira. ostalo se sve odbija. nije to ni problem, nego je problem sto je reload time preko 20 sec!!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Unistili focha 155 i 268. A debila iz WG,jos nek maknu camo za njih i heavy i mediumi na vrhu.{#} 

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 12 hvala 0
14 godina
Zaja kaže...

Unistili focha 155 i 268. A debila iz WG,jos nek maknu camo za njih i heavy i mediumi na vrhu.{#} 

nisu ih unistili nego su ih balansirali... sad su dobri

14 godina
neaktivan
World of Tanks

eto nakon dugo razmisljanja i mahom negativnig kritika ipak sam ubo super pershinga.. lol i tenk mi sjeo ko budali samar. ide mi odlicno sa njim. para kapa ko luda i nisu skupi popravci niti ammo - pa niti gold ammo koji tu i tamo upotrijebim ako je panika pred kraj neke dobre runde. inace grindam samo amere vise manje light med heavy i odlicni su mi.. uskoro ce i t69 u garazu (jedva cekam jer uzivam sa t71) tenk je ludnica ako se pametno igra sa njim.. 

xfact
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

ja sam uzeo KV-2 danas i igrao par rundi s njim. uzeo sam mu i onaj 152mm top, ali mi svaki 3-4 hit penetrira. ostalo se sve odbija. nije to ni problem, nego je problem sto je reload time preko 20 sec!!

Jesi siguran da koristis HE granate a ne ap? Jer kad gadjas sa HE sve radi dmg, u najgorem slucaju 200.. Nemoj ni punit ap granate, vec samo he. Prije su gold sa 200 pen bile op no sad nakon nerfa su shranje.

play2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 21:55 (fanaticni gejmer).
15 godina
neaktivan
Bacelj kaže...
fanaticni gejmer kaže...

KV2...Kada sa njime igraš moraš zaboraviti sve šta si sa drugim tenkovima naučio,pogotovo ako ti je to prvi derp gun tenk.A ako želiš 107mm top koristit radije uzmi T-150.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 22:06 (g12356).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto žao mi ješto nema pobjede, n00b sam a sad zamislite kakav je bio ostatak tima....

When all else fails - crowbar the fucker

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

ako imaš slučajno 500k srebra viška, kupi rammer. ionak ih možeš zaradit u jednom danu s ovim novim misijama.

15 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...
Zaja kaže...

nisu ih unistili nego su ih balansirali... sad su dobri

I ja kao vlasnik jednog OBject 268 podržavam ovo, jer treba to balansirat. 

Mislim ono, 268 je monstrum za prem rounds pen, oko 450mm pen za jednu HEAt granatu je stvaaaaaaaaarno previše. And that's coming from a freak TD player for fucks sake.

Drago mi je da su malo to sredili, barem će igranje biti bolje jer će biti manje sranja što se tiče one-two shota nekih tenkova.

@all tankers 

Nego call me stupid, ali jednu stvar ne kužim u vezi ovog patcha. Koji qrac su točno napravili s ovim TD camo bonus ukidanjem?

Mislim, jeli to sad totalno maknuto iz cijele TD grane ili su samo T10 TD-ovi pogođeni s time ili šta više? Itko ima kakvo logično pojašnjenje? >_>

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 3:52 (Krešo91).
15 godina
World of Tanks

^^ jel se onda isplati prelaziti sa 704 na 268 kada ga nerfaju? Ja sam trenutno na 704 i fali mi jedno 100k bodova do 268.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma hebe mi se za heat na 268. Nek ne diraju ostalo a rekli su da ce maknut i camo. Izgubio je 100 dmg i reload mu ostaje isti ili veci,nisam siguran.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice