World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.124.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

Mene ovih zadnjih 5 dana ide dobro, čemu se nisam nadao. Čak sam malo podigao broj pobjeda.

Tebi ili bratu?

WoT: GuntherPrien
14 godina
World of Tanks

Bratu Roberetu

U subotu bila katastrofa što se tiče tima u koji sam upadao 3x iznad 50%  za pobjedu sve ostalo ispod, danas(jučer) bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ako nekog zanima, kod WGNY2014 je radio danas malo iza ponoći. {#}{#}Sad i na starom acc imam 3 dana premium i grindam Shermana Jumbo. Cilj je posada do 100% i T29. {#} To bi mi bio prvi tier 7.

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 2:57 (Spiridon).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...
Izzy kaže...

Mene ovih zadnjih 5 dana ide dobro, čemu se nisam nadao. Čak sam malo podigao broj pobjeda.

Tebi ili bratu?

Haha, dobro pitanje. Igrao je i on, ali nije nešto puno. I to najviše smo igrali s T14. Legao nam je obojici i zbog toga se počelo više nego inače pobjeđivati.

17 godina
moderator
dedaa kaže...

Tebi ili bratu?

Jedan na tastaturi, drugi na mišu, ipak tenk treba posadu {#}

(Sjećam se vremena kad smo buraz i ja 90ih tako igrali Quake, on blanj'o, ja puc'o :D)

16 godina

Tako smo prijatelj i ja igrali Re-Volt. On je vozio, a ja pucao. Je li itko probao igrati tako tenkove? {#}

14 godina
Spiridon kaže...

Ako nekog zanima, kod WGNY2014 je radio danas malo iza ponoći. {#}{#}Sad i na starom acc imam 3 dana premium i grindam Shermana Jumbo. Cilj je posada do 100% i T29. {#} To bi mi bio prvi tier 7.

Radi još uvijek,sada sam ga aktivirao

robimarko@gmail.com
14 godina
World of Tanks

Forumaši, tražim bilo kakav klan gdje ima pametnih igrača i koji su voljni igrati platon jer sam više ne mogu protiv svojih i njihovim siemika. Imate kakve preporuke. Imam skoro pa 4k bitki, jedan t10, trenutni WN7 oko 1450.

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Konacno ace na IS8. ^^

play2much
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Znao sam da je tenk dobar, ali da toliko sere u facu ostalim tenkovima, e to nisam ocekivao, u tier 9 borbama zna dingati 9-ke bez problema ako opale bezveze, milina, kad si top tier da ne pricam

2700 avg. dmg u t8 tenku, seems legit

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
moderator

A tebi je svaki dobar kad igraš ko luđak ;)

12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel netko za igranje? V sam level....i ovdje sam 24/7,ofc :D

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

Znao sam da je tenk dobar, ali da toliko sere u facu ostalim tenkovima, e to nisam ocekivao, u tier 9 borbama zna dingati 9-ke bez problema ako opale bezveze, milina, kad si top tier da ne pricam

2700 avg. dmg u t8 tenku, seems legit

Nedo bog tebi dati onda u ruke 112-ku {#}

Dobar je IS6 u rukama boljih igraca ali ovih dana sam ih se nabusio za nepovjerovat. Izgleda da su oni najgori najvise i grindali ovu misiju, ja sa VK 3601H 1:1 protiv full IS6 neki dan i nije mi na kraju skinuo nista HP-a {#} jos sam ja prosjecan {#}

15 godina
ja111 kaže...

napokon ace tanker nakon toliko bitaka

Meni jedan od najlakših ace tankera...7. partija, stock tenk praktički (top i radio od SU-85)...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li ovo kakav bug ili sam ja nešto zbunjen? Ovako mi je na više posada iz više nacija.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Reichz kaže...

Je li ovo kakav bug ili sam ja nešto zbunjen? Ovako mi je na više posada iz više nacija.

ovisi koji mod imaš, zbraja ti vent,bonus od zapovjednika... max moze dogurati do 121%

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 17:56 (sokre).
17 godina
World of Tanks

Ako netko ima viska golfa IV {#} {#}

http://www.oglasi.rs/oglas/733617/razno+novi+sad

11 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
Remzi kaže...

Forumaši, tražim bilo kakav klan gdje ima pametnih igrača i koji su voljni igrati platon jer sam više ne mogu protiv svojih i njihovim siemika. Imate kakve preporuke. Imam skoro pa 4k bitki, jedan t10, trenutni WN7 oko 1450.

Imaš pm

13 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Peacekeeper kaže...

Ovaj pz s35 739(f) je zvijer! Gubili smo 13:5 i svejedno pobijedili {#}

Oćemo replay! {#}

Evo Replay

(sry što kasnim..nisam bio na forumu od kad sam stavio slike)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 19:11 (Peacekeeper).
13 godina
Dr. Vicko kaže...

Ako netko ima viska golfa IV {#} {#}

http://www.oglasi.rs/oglas/733617/razno+novi+sad

Pitam se bi li se čendžao za credse...? {#} I koji je to tier...? {#} Osim što je real...? {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
14 godina
World of Tanks

Još jedna 10-ka u garaži .

FV4202 FV4202
Moj PC  
13 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pitanje: što nakon T46? T50 ili T28? Tj, jel za početnika bolje ić na T ili KV liniju? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...

A di njega mirda,mnogo los med. Jos kad su izbacili ove japance teman su pokazali srednjaka svima koji su grindali britance.

Vulgar Display Of Power
12 godina
tomo104 kaže...

Pitanje: što nakon T46? T50 ili T28? Tj, jel za početnika bolje ić na T ili KV liniju? {#}

Ja sam išao na KV-1 i sad imam IS sa svakim sam bio zadovoljan pogotovo sa KV-1S.

15 godina
neaktivan
tomo104 kaže...

Linija od kv-a do IS-a je dobra.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...
tomo104 kaže...

Linija od kv-a do IS-a je dobra.

is3 je isto brutalna

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
Zaja kaže...
Mirda 1 kaže...

A di njega mirda,mnogo los med. Jos kad su izbacili ove japance teman su pokazali srednjaka svima koji su grindali britance.

Davno sam krenuo i dugo je trajalo , što zbog nedostatka vremena što zbog nedostatka volje i u to doba nije baš bilo nekog izbora za grindanje , a neke zanimljive strojeve su izbacili kasnije. Ali nema veze ima se osim njega još 16 10-ki u garaži pa zabave ne fali .

12 godina
neaktivan
tomo104 kaže...

T-28 -> KV-1 -> KV-1S -> IS -> IS-3.

Najbolja linija za početnika po mišljenju mnogih.

Windows? B**ch my Arch can do anything.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 20:59 (r3bl).
14 godina
r3bl kaže...
tomo104 kaže...

T-28-> KV-1 -> KV-1S -> IS -> IS-3.

fixed for you {#}

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
13 godina
r3bl kaže...
tomo104 kaže...

T-25 -> KV-1 -> KV-1S -> IS -> IS-3.

Jos je bolja linija sa M6 - T29 Americka, jer M6 je bomba tenk, dok KV-1 i KV1S bez zadnjeg topa su hrpa lima...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice