Mene ovih zadnjih 5 dana ide dobro, čemu se nisam nadao. Čak sam malo podigao broj pobjeda.
Tebi ili bratu?
Mene ovih zadnjih 5 dana ide dobro, čemu se nisam nadao. Čak sam malo podigao broj pobjeda.
Tebi ili bratu?
Bratu Roberetu
U subotu bila katastrofa što se tiče tima u koji sam upadao 3x iznad 50% za pobjedu sve ostalo ispod, danas(jučer) bolje.
Ako nekog zanima, kod WGNY2014 je radio danas malo iza ponoći. Sad i na starom acc imam 3 dana premium i grindam Shermana Jumbo. Cilj je posada do 100% i T29.
To bi mi bio prvi tier 7.
Tebi ili bratu?
Haha, dobro pitanje. Igrao je i on, ali nije nešto puno. I to najviše smo igrali s T14. Legao nam je obojici i zbog toga se počelo više nego inače pobjeđivati.
Tebi ili bratu?
Jedan na tastaturi, drugi na mišu, ipak tenk treba posadu
(Sjećam se vremena kad smo buraz i ja 90ih tako igrali Quake, on blanj'o, ja puc'o :D)
Tako smo prijatelj i ja igrali Re-Volt. On je vozio, a ja pucao. Je li itko probao igrati tako tenkove?
Ako nekog zanima, kod WGNY2014 je radio danas malo iza ponoći. Sad i na starom acc imam 3 dana premium i grindam Shermana Jumbo. Cilj je posada do 100% i T29.
To bi mi bio prvi tier 7.
Radi još uvijek,sada sam ga aktivirao
Forumaši, tražim bilo kakav klan gdje ima pametnih igrača i koji su voljni igrati platon jer sam više ne mogu protiv svojih i njihovim siemika. Imate kakve preporuke. Imam skoro pa 4k bitki, jedan t10, trenutni WN7 oko 1450.
Znao sam da je tenk dobar, ali da toliko sere u facu ostalim tenkovima, e to nisam ocekivao, u tier 9 borbama zna dingati 9-ke bez problema ako opale bezveze, milina, kad si top tier da ne pricam
2700 avg. dmg u t8 tenku, seems legit
A tebi je svaki dobar kad igraš ko luđak ;)
jel netko za igranje? V sam level....i ovdje sam 24/7,ofc :D
Znao sam da je tenk dobar, ali da toliko sere u facu ostalim tenkovima, e to nisam ocekivao, u tier 9 borbama zna dingati 9-ke bez problema ako opale bezveze, milina, kad si top tier da ne pricam
2700 avg. dmg u t8 tenku, seems legit
Nedo bog tebi dati onda u ruke 112-ku
Dobar je IS6 u rukama boljih igraca ali ovih dana sam ih se nabusio za nepovjerovat. Izgleda da su oni najgori najvise i grindali ovu misiju, ja sa VK 3601H 1:1 protiv full IS6 neki dan i nije mi na kraju skinuo nista HP-a jos sam ja prosjecan
Forumaši, tražim bilo kakav klan gdje ima pametnih igrača i koji su voljni igrati platon jer sam više ne mogu protiv svojih i njihovim siemika. Imate kakve preporuke. Imam skoro pa 4k bitki, jedan t10, trenutni WN7 oko 1450.
Imaš pm
Ovaj pz s35 739(f) je zvijer! Gubili smo 13:5 i svejedno pobijedili
Oćemo replay!
Evo Replay
(sry što kasnim..nisam bio na forumu od kad sam stavio slike)
Pitam se bi li se čendžao za credse...? I koji je to tier...?
Osim što je real...?
Pitanje: što nakon T46? T50 ili T28? Tj, jel za početnika bolje ić na T ili KV liniju?
Još jedna 10-ka u garaži .
A di njega mirda,mnogo los med. Jos kad su izbacili ove japance teman su pokazali srednjaka svima koji su grindali britance.
Pitanje: što nakon T46? T50 ili T28? Tj, jel za početnika bolje ić na T ili KV liniju?
Ja sam išao na KV-1 i sad imam IS sa svakim sam bio zadovoljan pogotovo sa KV-1S.
Linija od kv-a do IS-a je dobra.
Linija od kv-a do IS-a je dobra.
is3 je isto brutalna
Još jedna 10-ka u garaži .
A di njega mirda,mnogo los med. Jos kad su izbacili ove japance teman su pokazali srednjaka svima koji su grindali britance.
Davno sam krenuo i dugo je trajalo , što zbog nedostatka vremena što zbog nedostatka volje i u to doba nije baš bilo nekog izbora za grindanje , a neke zanimljive strojeve su izbacili kasnije. Ali nema veze ima se osim njega još 16 10-ki u garaži pa zabave ne fali .
T-28 -> KV-1 -> KV-1S -> IS -> IS-3.
Najbolja linija za početnika po mišljenju mnogih.
T-28-> KV-1 -> KV-1S -> IS -> IS-3.
fixed for you
T-25 -> KV-1 -> KV-1S -> IS -> IS-3.
Jos je bolja linija sa M6 - T29 Americka, jer M6 je bomba tenk, dok KV-1 i KV1S bez zadnjeg topa su hrpa lima...