World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne mogu vjerovati koliko je ovaj WoT glup. Oba tima osvajaju bazu. Moj tim osvaja bazu, i osvoji bazu, dok protivnički tim je na 90 posto. U međuvremenu dok se igra sjeti završiti partiju, oni dođu do 100 % i izbaci mi neriješeno. Ajde, dobio sam 40k zlatnika, ali mislim ovo je katastrofa. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
rekao bi sad ko je glup, al ću se suzdržati i uputiti te da proučiš osnovna pravila igre i mehanike iste prije pisanja gluposti po forumu
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
turbojc kaže...

Ne mogu vjerovati koliko je ovaj WoT glup. Oba tima osvajaju bazu. Moj tim osvaja bazu, i osvoji bazu, dok protivnički tim je na 90 posto. U međuvremenu dok se igra sjeti završiti partiju, oni dođu do 100 % i izbaci mi neriješeno. Ajde, dobio sam 40k zlatnika, ali mislim ovo je katastrofa. 

Server registrira ono zadnje što se dogodilo. Pošto ste cappali i jedni i drugi, i oba tima očito stigli do 100% capa, server je to registrirao i to je bio draw. Tih 10% je dovoljno razlike ako cappa samo jedan, jer će mu trebati još 10 sekundi da to završi, ali ako cappa 3 ili više tenkova 10% se odradi u par sekundi.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma znam, primjetio sam odavno da server registrira samo ono što se zadnje dogodilo, makar je baza osvojena. Samo kažem kako mi je to malo diglo živce, ništa više. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Nemreš, jednostavno nemreš. Kaj god napraviš metnu ti ga u dupe kreteni iz tvoje ekipe. Lagano me počinje živcirati ova igra....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
turbojc kaže...

Ma znam, primjetio sam odavno da server registrira samo ono što se zadnje dogodilo, makar je baza osvojena. Samo kažem kako mi je to malo diglo živce, ništa više. 

Eh, bolje se navikni, idiotizma u WoTu ima gdje god se okreneš.

I jel to neko opet farma TD po forumu?

17 godina
World of Tanks

Moram priznati i da je MM bio naklonjen i da nisam stedio na zlatnim ali opet odlicna partija {#}

Replay

3 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Baš je izdržljiv ovaj T14! I moram priznati da sam skroz zadovoljan sa njegovim topom. Iako je na papiru neprecizan i slabo probija, u igri i nije tako loš. Pokazalo se da može pogoditi i one male vrhove/rubove koji vire iza raznoraznih prepreka, ali jasno, ne često.

A mala probojnost mi ne smeta jer sam već odavno naučio slabe točke, ali jedino kod levela 6 se događa da se te slabe točke ne mogu probiti. Samo na sreću je u većini partija pri vrhu.

Puno mi je zabavan, može dobro zaraditi i preporučam drugima da ga kupe dok je 50% jeftiniji (do 8.1.). Eto, meni je legao, a za druge ne znam kakav će im biti.

Evo moj 1. "Expert" općenito u igri. Evo moj 1. "Expert" općenito u igri.
Koja slučajnost - 39 000 zarade za SP-a i T14. Koja slučajnost - 39 000 zarade za SP-a i T14.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Malo reddita prije jutarnje.. Killing with stlye.gif :)

Btw: Ona objava za koju smo svi dobili "natuknicu" jucer u igri..

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 4:41 (Don Strongtoni).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Don Strongtoni kaže...

Btw: Ona objava za koju smo svi dobili "natuknicu" jucer u igri..

...koja strga igru ako si u platoonu...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
World of Tanks

Malo sam pozurio pred kraj i eto ga

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne mogu kupit su-122-44, fali 0.63eur {#}. Pretpostavljam da bi taman moga kupit AT 15a, ali muka mi je o njemu uopce i pomisljat citajuci komentare sa foruma..

Sta da sad uzmem:

7 SU-100Y
0 Type 64
0 Panther M/10
8 D.Max
13 nista od navedenog
play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo prva desetka u garaži, imate kakve preporuke za t10 medse i nekog td-a?

The Beast The Beast
LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 14:22 (Remzi).
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Zašto si stavio GLD a ne Vertikalni stabilizator?

4 0 hvala 0
16 godina

Ja sam isto stavio EGLD na svog IS-a 7. Dosta dugo nišani, a s njim se baš i ne puca u pokretu. Barem ja ne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 16:19 (Izzy).
15 godina
peek-a-boo bitch
15 godina
World of Tanks

Jel vama jasno da GLD nema sta traziti ako ima mogucnost postavljanja vstab-a na tenku?

Pa nije vstab samo za pucanje u pokretu, pa on pomaze i u snajpanju jer pri bilo kakvom pomaku smanji disperziju nisana za 20% il kolko, dok gld smanji samo aim time za 10%, al sta ti to znaci kad je krug (na IS-7 npr.) rasiren ko da ne velim kaj...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 17:28 (Intel&ATI).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

Jel vama jasno da GLD nema sta traziti ako ima mogucnost postavljanja vstab-a na tenku?

Pa nije vstab samo za pucanje u pokretu, pa on pomaze i u snajpanju jer pri bilo kakvom pomaku smanji disperziju nisana za 20% il kolko, dok gld smanji samo aim time za 10%, al sta ti to znaci kad je krug (na IS-7 npr.) rasiren ko da ne velim kaj...

Arguing is pointless... ovdje je već toliko puta bila retardirana rasprava oko EGLD-a, a potpuno je beskoristan osim na arty-u. Stalno govore da je dobar na TD-u, al opet ne bi mijenjao Rammer-Camo net-Binocs za glupi EGLD... uopće je smješno da ljudi sami ne shvaćaju koliko je Vstab superiorniji...

14 godina
World of Tanks

ne zeli mi uci u garazu, jel jos kome?

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stolnik kaže...

Imaš previše tenkova nutra...:P

Meni je normalno..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
DamageHigh kaže...
Stolnik kaže...

Imaš previše tenkova nutra...:P

Meni je normalno..

hahah:D pa imam ih samo 46 {#}

tu mi igra kao "zasteka" vidi se s lijeve i desne strane dio garaze, a dalje kao da se ne zeli ucitat...samo stoji updating garage...

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
World of Tanks

Danas teška banana, deru nas ko Musa jarca... {#} Al' šta ću, jučer kupio ARL 44 , imam premium i daju x3 za posadu pa da to iskoristim...

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da sam malo bolji! Bitka je trajala 12 min. I to sam uništio 2 arty, jedan td i napravio cap jedva. Ostalo mi bilo 200 i kusur HP-a. 
Loš sam, ako uzmemo vas u obzir, ali popravljam se.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Kakva je to pošast STA-1??? Inače, ovakav dan još nisam imao. Neće pa malo za promjenu, opet neće...

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Kako mrzim TD-ove i njihov damage preko 800 pa do 1700. {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jedna solidna sa Tigerom P 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Kako mrzim TD-ove i njihov damage preko 800 pa do 1700. {#}(sturmtiger sa 380mm howitzerom će doći u 2014.)

- Storm on incoming T10 TD nerf: their DPM will generally be kept, but their alpha will be lower. Jagdpanzer E-100 will remain the same, T110E4 will get its alpha reduced, but will recieve a ROF buff

- the new map (in 8.11) will be a winter map from Sweden/Norway, it will be a city with big buildings + port + large open suburbs

- multicore support will come AFTER the introduction of Havoc and HD client

- Jagdtiger 88 will not appear in historical battles, it’s however possible Sturer Emil will appear

- in historical battles, you will pay for shells just like you pay in random

- hardcore mode (no hitpoints, oneshots) was tested even for historical battles, both for regular players and supertesters

- in 8.11, TD camo will not be nerfed, Storm states that this will happen maybe later

- currently, the work of the matchmaker is being studied in order to check for issues

- apparently there is no issue with artillery being too accurate on short distances (SS: some player was complaining that FV304 was too accurate)

najvažnije po meni ali evo link

http://ftr.wot-news.com/2014/01/04/4-1-2013/

doubletrouble
13 godina
zagi55 kaže...

Kako ti to piše "Pobjeda", "Vrijeme bitke je isteklo" ?

Nisam ja ništa prčk'o.
15 godina
Spiridon kaže...
zagi55 kaže...

Kako ti to piše "Pobjeda", "Vrijeme bitke je isteklo" ?

Assault mod na defenzivnoj strani{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 21:58 (The Unforgiven).
13 godina
World of Tanks

To se meni neće nikada dogoditi. Uvijek ću biti na krivoj strani kad istekne vrijeme... {#}

EDIT: Maloprije smo pobijedili u defend/assault jer je isteklo vrijeme. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 0:09 (Spiridon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice