Naravno da nisu niš pozitivno napravili na engineu, prekomplicirano je to. Samo su opet sj*bali. U one 3 bitke koje sam uspio odigrat sa pola modova, jedva pa prošlo 25FPSa, a prije sam imao 35-40.
Retardi bili u tom WGu, retardi ostali.
Naravno da nisu niš pozitivno napravili na engineu, prekomplicirano je to. Samo su opet sj*bali. U one 3 bitke koje sam uspio odigrat sa pola modova, jedva pa prošlo 25FPSa, a prije sam imao 35-40.
Retardi bili u tom WGu, retardi ostali.
nakon patcha ovo je neigrivo lag uzasan....
ma daj meni sa svakim patchom sve manji fps, sad mi je na 30. Sjećam se još nije ni bilo fizike na igri fps je bio minimalno 75. I dosta često laga, evo sad malo prije sam jedva otvorio garažu, a kamoli ući u bitku.
Meni radi malo brze,lag nema igro sam od 11 do 16 bez problema. Jedino je lag hebo sad kad sam bacio par partija sa WTF prije posla sto je i ocekivano jer masa ljudi navalila na server.
Meni također čitavi dan bez laga radi i ikakvih problema. Kako mi je i javio wot nakon patcha da pogledam postavke, one koje mi nisu bitne sam smanjio, dok sam druge stavio na max.
e sad šta je tu od nišana ako sve prebacim neradi mi xvm
Da i meni je bilo. Fps padao na 16... skini nove drivere i ako ti je nvidia skini GeForce Experience i optimiztuj wot preko toga ako vec ne znas koje opcije ugasit u grafickim postavkama.
Meni radi na 20-40 fpsa,ali mi laga konstantno,možda je do neta...
Uglavnom...otkako su počeli speciali WR mi je pao s 52,58 na 52,26...Ne mogu vjerovati s kakvim likovima me baca,to je nešto strašno...Već unaprijed znam šta će se dogodit..a da stvar bude gora,igram sa stock tenkovima koje sam nekidan kupio jer sam mislio na brzinu dignut module...nema šanse
Još jedna stvar...u vezi posade...Komander treba doći na 100% a ostali na 110% da bi im se mogli staviti perkovi...ili?
Meni sve radi OK, osim što...imam npr 45ms ping..i treperi crveni indikator pored... frejmova imam 25-60...ovisi o mapi
Koja je ovo shema sa satnijama. Slozimo low lvl satniju i spaja nas sa Tier 10 ekipom... ne kuzim ? Sta trebam napravit da nas 5-6 igra normalan game protiv jednakih protivnika.
Koja je ovo shema sa satnijama. Slozimo low lvl satniju i spaja nas sa Tier 10 ekipom... ne kuzim ? Sta trebam napravit da nas 5-6 igra normalan game protiv jednakih protivnika.
team battle maybe
Jesam u tome slozio i konstantno sa tier 10...
EDIT: Pojavim se na forumu nakon 10 dana i evo pacijetna da mi lupa TD:ove na svaki post...
EDIT: Pojavim se na forumu nakon 10 dana i evo pacijetna da mi lupa TD:ove na svaki post...
Ako te TD toliko dira, onda provjeri da ne pišeš gluposti u postu prije nego to objaviš na netu... u team battle se bore osmice, u nikakvim ti desetkama nisi bio...
Ako te TD toliko dira, onda provjeri da ne pišeš gluposti u postu prije nego to objaviš na netu... u team battle se bore osmice, u nikakvim ti desetkama nisi bio...
Onda se odgovori na taj nacin, a ne da se glumi baju i govori da pisem gluposti i lupa TD...
Stisno bi ti hvala da si odgovorio na normalan a ne na napuhan nacin.
U vezi FPS-a i pinga, danas je sve bilo ok... Nisam baš obraćao pažnju al' znam da je FPS u jednom trenu bio 77. Good enough...
Živili...
pricas gluposti, naravno
digne se sa 100 na 110 nakon "par dana"? kaj, kad se posada udomaci s tenkom i donese karte za belu, svoju cugu i wonderbaum boric za retrovizor?
kad comander dodje do 100%, posto on daje 10% bonus od svojeg postotka ostalima, ostali su na 110%
ak ima vent, comander ne na 105%, a ostali imaju 100+11+5=116%
ak je BiA onda je com 110%, ostali 100+11++5+5=126%
a skilovi se stavljaju nakon sto pojedini clan dodje do 100% i pojavi se zlatni plus pored njega, i izaberu se tad skilovi zavisno od funkcije clana posade
perkovi se ne izaberu jer je to glupo posto se oni aktiviraju tek kad dodju do 100% a do tad nisu aktivni i nema efekta, tj kao da nije nista izabrano
posto treba okvirno oko 200k expa za napunit prvi skil do kraja, znak je nubizma staviti perkove
uz clana posade skil ce svijetlit jer je aktivan od pocetka pa dok se ne napuni
perk ce biti zatamnjen jer nije aktivan
mozda ste se skupili sa low level tierima al si napravio satniju u koju mogu tir x tenkovi ic a nisi vidio
drugog objasnjenja nema, MM ne mijesa satnije razlicitih nivoa. nikad.
pitanje u vezi vjestina, istrazio sam trecu vjestinu za posadu i zelio bih kod jednog clana zamjeniti, kada odem pod njegove vjestine i provam stisnuti odbaci, pise mi da ce se vratiti na 90%, moze li se to drugacije nasmjestiti da ne pada na 90% ili moram nastaviti vec s ovom koju sam izabrao. hvala!
pitanje u vezi vjestina, istrazio sam trecu vjestinu za posadu i zelio bih kod jednog clana zamjeniti, kada odem pod njegove vjestine i provam stisnuti odbaci, pise mi da ce se vratiti na 90%, moze li se to drugacije nasmjestiti da ne pada na 90% ili moram nastaviti vec s ovom koju sam izabrao. hvala!
možeš platit gold i vrati na 100%
da li mi se onda sa goldom sve 3. vjestine izbrisu ili samo 1.?? tj kada ih budem vracao hoce li i dalje biti na 100% prve dvije vjestine?? hvala!
Imam 2 problema sa wotom:
1. Kad sam u fullscreenu htio bih samnjiti rezoluciju na 720p da dobim koji fps ali on forsira height na 768 cijelo vrijeme.
2. Wot mi ne snima replay uopce, a ukljuceno je
Imam 2 problema sa wotom:
1. Kad sam u fullscreenu htio bih samnjiti rezoluciju na 720p da dobim koji fps ali on forsira height na 768 cijelo vrijeme.
2. Wot mi ne snima replay uopce, a ukljuceno je
1. igraš na televizoru ili monitoru?
2. dali je aktivni write protect u antivirusu?
na slici je Chi-He
ajme koju depresiju topa ima.... može gađati glodavce
Japanci se sa tenkovima nikada nisu borili u pustinji,ali ovo će dobro doći na sand riveru...
Ja svojeg jos nisam dobio, koji si po fame bodovima? Ja sam 6 316 i jos nema ni traga tenku
Ja svojeg jos nisam dobio, koji si po fame bodovima? Ja sam 6 316 i jos nema ni traga tenku
točno 9000
točno 9000
Jos nista kod mene, mislio sam da su mozda djelili prema bodovima ali ocito nisu...