World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Intelovac123 kaže...

Trenutno mi je posada na IS 3 ovakva.

Mislio sam pobrisati ove skilove pa staviti ovako

Commander BIA,6th Sense,Repairs

Gunner BIA,Snap Shot,Repairs

Driver BIA,Smooth Ride ili Preventative Maintenance,Repairs

Loader BIA,Safe stowage ili Adrenaline Rush,Repairs

EDIT: Nece da ubaci sliku pa evo link..

http://i41.tinypic.com/2due2cx.jpg

Neko?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
11 godina
neaktivan
World of Tanks

E hvala ljudi PUNO!!! {#} , pogledao sam sve tenkove , usporedio ih .. kontam da cu koristiti Heavy tenkove , i to Ruske .. nekako mi se najviše oni svidjaju ... evo sad sam opet na Tier IV i non stop me stavlja sa tenkovima rank VI , i rank V JBTE ja ne mogu njima nista , ne shvatam koja je svrha mog tenka T-28 koji je dugačak kao Titanik a ne mogu ništa štete naneti većem ranku od sebe .... 

SADA SAM T-28 ( MEDIUM TENK ) i dalje me stavljaju sa rank VI i rank V .. jeste da sad nije sa rank VIII i VII al opet , ja njima ništa ne mogu , jel ima neka caka kako da izbegnem to , da igram samo sa mojim lvlom ili jedan rank iznad max ?!?!?!!?   {#}

0 1 hvala 0
16 godina
Goksa87 kaže...

E hvala ljudi PUNO!!! {#} , pogledao sam sve tenkove , usporedio ih .. kontam da cu koristiti Heavy tenkove , i to Ruske .. nekako mi se najviše oni svidjaju ... evo sad sam opet na Tier IV i non stop me stavlja sa tenkovima rank VI , i rank V JBTE ja ne mogu njima nista , ne shvatam koja je svrha mog tenka T-28 koji je dugačak kao Titanik a ne mogu ništa štete naneti većem ranku od sebe .... 

SADA SAM T-28 ( MEDIUM TENK ) i dalje me stavljaju sa rank VI i rank V .. jeste da sad nije sa rank VIII i VII al opet , ja njima ništa ne mogu , jel ima neka caka kako da izbegnem to , da igram samo sa mojim lvlom ili jedan rank iznad max ?!?!?!!?   {#}

Nema, to je standardni mm, -2+. Jednostavno izdrži do KV1 i onda dalje su sve hvy tenkovi.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Patrol duty sa t57...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 7:53 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Goksa87 kaže...

Nema, to je standardni mm, -2+. Jednostavno izdrži do KV1 i onda dalje su sve hvy tenkovi.

Jos jedan tip malo googlaj weakspotove pa ces mozda uspjeti penetrirati u kv-1

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina
World of Tanks

N00b sa 16k partija i omjerom pobjeda od 48%, traži klan i mentora da ga konačno nauči igrat ovu igru.Veli broj tier10 tenkova. {#}

Jedini uvjet je da je aktivan klan da imam sa kime platoonirati.

Hvala {#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Goksa87 kaže...

Ako nešto ne možeš probit sprijeda, gađaj one koje možeš probit prvo. Kad ostanu samo tenkovi kojima ne možeš frontalno nanijet štetu, trackaj ih, iskoristi svoju brzinu i napadni ih s leđa. Koristi minimapu da uvijek znaš gdje su protivnici i odakle bi ih mogao iznenadit, treba li druga strana pomoć, je li baza u opasnosti itd. Koristi nepravilnosti u terenu, ograde i zidiće kao zaklon od paljbe. Nemoj tradeat damage ako baš ne moraš, nastoj gađati tenkove koji ciljaju negdje dalje i ne čekaju tebe da izađeš. Gledaj na youtubeu kako igraju bolji igrači pa od njih nauči, odi na wotreplays pa pogledaj najbolje replaye tenka kojeg trenutno voziš da ga naučiš pravilno postavljat, gdje s njime ić, kako napadat, itd.

potpisujem se
17 godina
neaktivan
Virtua Fighter kaže...

N00b sa 16k partija i omjerom pobjeda od 48%, traži klan i mentora da ga konačno nauči igrat ovu igru.Veli broj tier10 tenkova. {#}

Jedini uvjet je da je aktivan klan da imam sa kime platoonirati.

Hvala {#}

Mentora za tenkove. Ooo bogati sta sam ne mozes skontat?? Ta nije fizika..

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Goksa nadi na jutubu bohemianeagle kanal i quickibaby tv i tu pocni.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Scout sa t57...

to nije scout nego patrol duty{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Greska, izvinjavam se ovo sam bacio par partija nakon 10 satne smjene...umor cini svoje..Hvala na ispravci.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Zaja kaže...

Goksa nadi na jutubu bohemianeagle kanal i quickibaby tv i tu pocni.

Ako on u 16k partija nije pohvatao ništa,džabe mu taman da ga uče rl tenk vozit

11 godina
World of Tanks

Su-100M1 {#}

P.S. kako se ovdje stavlja normalan link ili je to sto sam nov.

lp {#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
Intelovac123 kaže...

Neko?

Evo moj setup, opet podosta toga pročitaj na wikiju i wot forumu.

http://i.imgur.com/W6D1PrA.jpg

EDIT: za loadera uvijek ostane neki skill prazan pa aj ko ga yebe stavi camo, budi makar malo više nevidljiv {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 14:37 (Krešo91).
15 godina
Spiridon kaže...

Ljudi help.

Kako da stavim više od 3 komada opreme? Znam za sistem "klik na kvadratić" za opremu ali kad stavim 3 kom ne znam kako dodati još toga...

Imam rammere, kamuflažne mreže u skladištu a ne znam kako ih staviti kao 4. i 5. komad opreme...

Hvala. {#}

rammer stavis napred na tenk da efektivnije rammas druge, a camo net prebaci preko tenka jos u garazi prije nego stisnes gumb battle-prije toga morac izac iz tenka s commanderom da bi to mogo napravit, to se radi sa Alt + F4

nemoj se obazirat na decke zahebavaju te jer si pocetnik

DrNasty kaže...
Spiridon kaže...

Karamba!!! Samo 3 komada se može staviti??? Jel' to neka šala?

Btw, znam za consumables, ali dovraga i sve ako ne ide više od 3 kom opreme. {#}

Dafuq?

Jel trolaš ili stvarno ovoj igri ne posvetiš više od 6 moždanih neurona?

kojih 6? pa nije to lektira...{#}

macgyver 53 kaže...

Stavio sam na KV1-S maskirnu mrežu, da stavim još i dvoslojni oklop ili nešto drugo? Posada mi je na 100% tako da mi netreba oprema za njih. Btw isključio sam kvalitetu sjene i fps mi sa 15 porastao na 36 i sad sam stavio texture na visoko,vodu,teren,raslinje,pokrov itd... I sad je fps oko 20 na nekim mapama i 25.

camo net nejde na hevije.nikad. i tocka. ide na td-e i arty

na kv sport ide vent jer daje 5% svima na skill, optika obavezno jer je sa 330m view range tenk corav (+10%)

gld jer top jako sporo cilja i nije zabavno kad nakon 15 sec reloada nekod fulas ili dingas jer nisi nanisanio do kraja

ramer netreba jer top ionak sporo puni i moras se zaklonit dok punis

O B O kaže...

Na njega je najbolje stavit nabijač, gun laying drive (za brže nišanjenje) te ventilaciju ili optiku zbog katastrofalne vidljivosti.

kao sto kaze kolega, gld, vent i optiku. ostalo je manje korisno

macgyver 53 kaže...

Mislio sam da je ventilacija samo za bržu obuku posade.

acc. crew training je za brzu obuku posade, ne vent i , kao sto je vec neko pitao, stavljanje posade u vojarnu i ostavit ih tamo mjesec dana "da se treniraju" {#}

macgyver 53 kaže...

Montiro sam nabijač. Ventilaciju ću kad budem imao više para sad mi je ostalo 750k.

oprema se kupuje kad je u pola cijene,ak imas vise para nego tenkova, kupujes ju u store-u i ostaje ti u depou dok ju ne ugradis.

ak ti zatrebaju pare brzo, prodas nesto opreme za istu cijenu po kojoj je kupljena(jer je sa popusta) i samo okreces pare ne gubis nista

i onda kad se rjesavas tenka prodas i opremu znajuci da ces opet na popustu kupit novu ak nemas golda za demount

markulj kaže...

Skupljaj pare, sad u 12 mjesecu bude sigurno dosta akcija i popusta na vozila i opremu(ja uvijek kupujem kad je 50%)

tak je, wot je i igra ekonomije, posebno kad imas vise tenkova i ides na vece tireve

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
Intelovac123 kaže...

kao drugi perk je bia vaznija od bilo kojeg specificnog perka na nekom clanu,a za treci mozes stavit repair nek se puni

com-bia, 6th sense, recon(ili bolje view range jer ako je comander ranjen, to ne utjece na skill i tenk i dalje ima koristi, i u odnosu na recon koji je 2% ovo daje 3% na view range)

gun-bia, designated target, snap shot

dri-bia, prev.maintainance, smooth ride

loa-bia, safe stovage, repair

camo ti nema smisla jer je tenk brawler i ide na prvu liniju,a repair je puno vazniji od camo-a

ovaj gore setupa ja koristim na svim svojim tenkovima i pokazo se jako dobar meni, nema tolko rostilja, ammorack nisam imo odavno, a i dosta sam eksperimentiro sa perkovima dok nisam doso do ovog{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
neaktivan

Edit: prodano.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 18:31 (Y2K2).
15 godina
Y2K2 kaže...

Ako nekoga zanima, prodajem acount. Cijena 50E

http://worldoftanks.eu/community/accounts/500503902-SandMan_CRO/rofil

U garazi. Premium tenk TIER 8 USA T34.

Object 268       

SU-122-54

T-62A

Object-140

T110E3

T110E5

T57

TORTOISE

MAUS

BatChat

WZ-131

AMX-50Foch

Njemacka grana- sve osim novih TD i leoparda med tenka.

USSR-Sve istrazeno

USA-Sve osim T92  arty

franc- istrazeni samo batchat i arty desetka bat.

Ovo bi trebalo brzo otici, stvarno odlicna cijena, samo taj T34 vrijedi otprilike 50 ojra {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 16:31 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan

Glupo mi je trazit vise, kad sam taj tenk dobio kad je t34 prebacivan u premium. a vise i neigram wot pa et.

16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Edit: prodano.

Neko s foruma ili {#}

WoT: GuntherPrien
15 godina
deda, svi znamo da si ti kupio, kako bi, polako ali sigurno, osigurao svoju dominaciju u wotu eliminacijom potencijalnih protivnika :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
deda, svi znamo da si ti kupio, kako bi, polako ali sigurno, osigurao svoju dominaciju u wotu eliminacijom potencijalnih protivnika :D

HaHa

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Blago meni ako protivnik kupi account {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

Blago meni ako protivnik kupi account {#}

Deda izgleda ima crni tefter {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Vicko cekaju te premium tenkovi za upropastavanje {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

Vicko cekaju te premium tenkovi za upropastavanje {#}

Steta sto ne znas kakav je osjecaj upropastiti jednog niz kakvu stijenu {#}

15 godina
World of Tanks

Jel se ovo nekom desilo?

Promjenite pass. da se i vama ne desi.

Account kolegi iz klana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 23:24 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hummer0 kaže...

Jel se ovo nekom desilo?

Account kolegi iz klana.

lol neko ga trolla :D

15 godina
Intel&ATI kaže...
hummer0 kaže...

Jel se ovo nekom desilo?

Account kolegi iz klana.

lol neko ga trolla :D

Te poruke su se pojavile na klanskom kanalu sa njegovim imenom.

15 godina
hummer0 kaže...
Intel&ATI kaže...
hummer0 kaže...

Te poruke su se pojavile na klanskom kanalu sa njegovim imenom.

onda on trolla ili mu je neko upao na acc...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice