World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks

6th sense na komandira, na ostale camo.

15 godina
g12356 kaže...
macgyver 53 kaže...

Jel na topu važnija probojnost ili oštećenje? Jer na StuGu III top V kategorije ima veće oštećenje ali manju probojnost od topa VI kategorije.

Treba imati optimum između ta dva.

Taj top o kojem ti trenutno govoriš je tzv. "mini-derp" gun i on je iznimka ali zahtijeva specifičan način igre.Predlažem ti da to googlaš ili pronađeš nekakav tutorijal za to.

bolji ti je snajper top L70, gdje naciljas tu pogodis, i najcesce probija, nema se kaj tu puno mislit

derp tj kratki 10.5 nije za pocetnike jer zahtijeva strpljenje i osjecaj za nisanjenje, granata je puuuuno sporija sa parabolicnom trajektorijom, cesce se koristi HE da se radi konstantna steta, AP se koristi samo protiv light tenkova i za gadjanje sa boka ili zguza, ili protiv kabrioleta

uglavnom totalno je drugaciji gameplay, zbog sporijeg punjenja, sporijeg leta granate, nepreciznosti na daljinu, i daleko vece potrebe za strpljenjem i iskustvom

ALI-kad jednom naucis igrat sa derp-om, na bilo kojem tenku, onda mozes i sve ostale derpove igrat jer je stil gotovo isti

(i da, najcesce mislis da si promasio i kad vec pocnes psovat, pokaze se pogodak i kill, TOLIKO treba granati da doleti do mete {#})

macgyver 53 kaže...

Evo čitao sam ovdje i kažu da je najbolji onaj VI kategorije.

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/70628-best-gun-on-the-stug-iii/

je, najbolji je 7.5 L70

The Unforgiven kaže...
štete ni ne znači ništa ako ne probiješ ono što gađaš, tako da je po meni penetracija važnija

ni steta ni penetracija nisu tolko vazne kolko brzina ciljanja i preciznost topa

prvo moras nanisanit, pa obavit preticanje mete ako se krece, uracunat brzinu granate i daljinu(derp granate putuju sporije i duze nego obicne, i u paraboli) i tek onda trazit mjesto gdje ces pogodit

Doca15 kaže...

Šta mi preporučate kao 1. skill ili perk na posadi za hellcat,brothers in arms na sve ili?

jel ti je tek posada dosla na 100% osnovne kvalifikacije pa biras prvi skil ili si na drugom pa ces radit reset?

po milijunti put, BiA se uzima tek kad radis reskil i kad mozes stavit svim clanovima da odmah bude 100% bia, inace nije aktivan jer je perk

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/157034-fatkiddowns-guide-to-skills-perks/

stavi svima camo ako snajpas iz pozadine, i cesto se skrivas u grmlju, ili juris na pocetku partije da spotas iz grmlja BEZ pucanja

ako juris i cesto brawlas (nize tirove naravno) ili pucas iz pokreta,guneru snapshot, driveru smooth ride,ostalima repair

za neki generalni gameplay,ja imam standardnu postavu, a posto stalno tupim isto i imam isto na svim tenkovima, bicu tolko drzak da ju nazovem "EDGE-ov setup"

comander recon, guner snapshot, driver smooth ride, radio view range, loader repair

stavis ramer, optiku i binocs

netreba mu gld jer brze nisani nego sto puni,a ovakav setup je za preciznost u pokretu, brze nisanjenje i sto veci spoting range, toga nikad dosta,eventualno mozes ramer zamjenit sa camo netom

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li kakvih najava za bonuse u sljedećem mjesecu?? (samo da nebude nešto slično kao ovih 50.000 štete :/)

0 0 hvala 0
17 godina
game789 kaže...

ima li kakvih najava za bonuse u sljedećem mjesecu?? (samo da nebude nešto slično kao ovih 50.000 štete :/)

nek samo bude 250k, kako ih zaradit nije bitno...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio preko vikenda T110e5, mogu reci da je tenk prava uzivancija za igrati. Iako sam imao debilne timove i spusio vecinu partija (usput odlucio da se vikendom vise ne igram) tenk je zvijer, dva puta usao u hug sa is7, samo je jedna me probila. Brže puca od M103, aim time odlican, precizan u pokretu jedino da nema one cubice na kupoli bio bi savrsen.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Kupio preko vikenda T110e5, mogu reci da je tenk prava uzivancija za igrati. Iako sam imao debilne timove i spusio vecinu partija (usput odlucio da se vikendom vise ne igram) tenk je zvijer, dva puta usao u hug sa is7, samo je jedna me probila. Brže puca od M103, aim time odlican, precizan u pokretu jedino da nema one cubice na kupoli bio bi savrsen.

Jeba{#} im cubica mater.

12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
game789 kaže...

nek samo bude 250k, kako ih zaradit nije bitno...

sve super, a sto s onima koji tek pocinju igrati, ili recimo imaju tenkove manjeg tier-a??? kad ce on uhvatiti tih 50t štete??? mislim da je ona prijasnja opcija za 15 pobj. ili 30 unistenih bila puno bolja.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jesu ovaj mjesec glupo postavili misiju, oni sa niskim tierima to nikako dostici ne mogu ili moraju cijeli dan igrati, dok sa visokim tierima to se odradi u 20-ak partija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
game789 kaže...

sve super, a sto s onima koji tek pocinju igrati, ili recimo imaju tenkove manjeg tier-a??? kad ce on uhvatiti tih 50t štete??? mislim da je ona prijasnja opcija za 15 pobj. ili 30 unistenih bila puno bolja.

malina22 kaže...

Jesu ovaj mjesec glupo postavili misiju, oni sa niskim tierima to nikako dostici ne mogu ili moraju cijeli dan igrati, dok sa visokim tierima to se odradi u 20-ak partija.

Mislim da nerazumijete pravu funkciju tih 250k srebrnjaka za 50k damage-a. Već ste i sami dali si odgovor, ovo i je napravljeno za tier IX/X tenkove radi toga jer s njima se ne zarađuje, uglavnom se gube srebrnjaci na njima, a da bi to kompenzirali dali su nam ovu odličnu akciju s kojom na kraju dana budem u plusu i čak nešto i zaradim.

Na nižim tierima zarađujete prilično dobro i bez premiuma pa vam ni netreba taj bonus.

Sad sam se sjetio one dvije akcije iz 9. mjeseca, to je bilo brutalno. 5k damage-a za 25k srebrnjaka bez ograničenja i 50k exp-a za 1 dan premiuma. Natukao sam para i para na tome, toliko da sam kupio par tenkova, među kojima i Tier X bez da sam prodao tier IX, i nešto opreme.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 14:33 (Hyperion).
14 godina
World of Tanks

PhnxCro, trazim klan..

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Power of the TOG train. Chuu-chuuu motherfucker{#}

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 15:43 (h51ph).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
phnx kaže...

PhnxCro, trazim klan..

IWEK91, tražim 100 eura...po mogućnosti papirnatih

OT: imam skoro 4 mil credits, da idem na kupovinu IS-7 ili da čekam za još koji tier 8 jer trenutno sam dopola na T32 i Centurion mi fali nekih 60& exp-a za research.

Inače nije mi problem skupit lovu jer ima se money makera (pogotovo Type 59), a zabavno mi igrat sa T29 i Comet.

Šta preporučate.... :/

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 16:23 (Krešo91).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ocemo li dobiti pored T7 Combat Car i slobodno mesto ili samo T7 Combat Car

0 0 hvala 0
15 godina
scorpius kaže...

Ocemo li dobiti pored T7 Combat Car i slobodno mesto ili samo T7 Combat Car

combat car i garage slot

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
neaktivan

pa ti imaš klan

14 godina
skrap kaže...

pa ti imaš klan

taj je invajt dosel neki dan.. nisam videl vise od 6 ljudi onlajn istovremeno... pa...

15 godina
Krešo91 kaže...
phnx kaže...

PhnxCro, trazim klan..

IWEK91, tražim 100 eura...po mogućnosti papirnatih

OT: imam skoro 4 mil credits, da idem na kupovinu IS-7 ili da čekam za još koji tier 8 jer trenutno sam dopola na T32 i Centurion mi fali nekih 60& exp-a za research.

Inače nije mi problem skupit lovu jer ima se money makera (pogotovo Type 59), a zabavno mi igrat sa T29 i Comet.

uzmi centa i neces se razocarat

tir x samo ak imas stalne klanske aktivnosti

a kaj se tice ojra mogu ti tutnut 20€ al po mogucnosti digitalnih prek pejpala, al u biti ne tebi nego direkt firmi (WG{#})

a ti ih trosi kak ces

na kavu {#}

ili pivu {#}

za posadu naravno {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
17 godina
Krešo91 kaže...

IS-7

Najbolje završit prvo posao do kraja pa krenut na druge. Osobno preferiram direktno jednu liniju istraživat, a ne paralelno više linija.

Tier X će ti stalno stajat u garaži jer ih se ne isplati prodavat, a sa IS-7 zna biti jako zanimljivo igrat kad se dobro postaviš i nemogu te probit :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 19:21 (Hyperion).
15 godina
ja u 6k bitaka nemam ni jednu desetku, jednu devetku i par osmica...

nikako da se prisilim da izgrindam jednu liniju do kraja, monotono mi totalno, falabogu slotova se ima besplatnih još od davnih dana i početničkih wg kodova i čega sve ne

sad ih sve popunio, jedno 7-8 linija paralelno istražujem, dosadi mi ovako
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Bad luck{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
The Unforgiven kaže...
ja u 6k bitaka nemam ni jednu desetku, jednu devetku i par osmica...

nikako da se prisilim da izgrindam jednu liniju do kraja, monotono mi totalno, falabogu slotova se ima besplatnih još od davnih dana i početničkih wg kodova i čega sve ne

sad ih sve popunio, jedno 7-8 linija paralelno istražujem, dosadi mi ovako

Imam oko 5700 bitaka:

3x tier X (tu valja napomenut da sam imao IS-4 kad je prešao u tier X, to mi se poklopilo ko sashi grey gang bang)

2x Tier IX

E-75-ici fali još možda 60-70k do E-100 što za ~3 dana izgrindam bez premiuma.

Tu je još i ferđo kojem fali oko 30-40k exp-a do jagdtigera, njega možda i ostavim čak ako bude bilo champion company-a organiziranog od strane bug forumaša.

Neznam, poštujem vašu odluku da razvijate puno grana od jednom, ali razvijat granu po granu daleko brže donosi plodove. U 2-3 tjedna se nabavi tier X ako se kreće od tier V recimo, pogotovo ako su akcije dobre, samo treba vremena i volje.

Na sreću meni nije dosadno igrat s jednim tenkom, dapače to čak i preferiram i zabavnije mi je nego svaku partiju s drugim tenkom igrat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 20:27 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne kontam ove debile to salju lovu likovima sto streamaju wot da bi im ime pisalo na ekranu.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 3 hvala 0
16 godina
Zaja kaže...

Ne kontam ove debile to salju lovu likovima sto streamaju wot da bi im ime pisalo na ekranu.

Nije ti palo na pamet da šalju lovu jer žele podržati ljude koji im pružaju sadržaj koji žele gledati?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina

uff...meni treba 2-3 mjeseca da pređem s tier V na tier X,čak i više(s obzirom da imam 7k bitki jedan tier X)...igram bez prema i kupim bonus...u zadnje vrijeme nemam volje za igranjem jer mi se neda stalno radit carry i gubit ili se glupirat na engleskom kad me 2/3 tima razumije kao i ja klingonce...sinoć čak nisam ni digao bonus na KV-4,izgubio 5 u nizu i isključio wot...čak mi i ne odgovaraju kad ih nazivam idiotima,pa idiot je barem univerzalna riječ {#}

17 godina
Zaja kaže...

Da i to šalju onima koji tak ionak imaju tonu golda, profići su pa zarađuju na turnirima i dobivaju još pare streamanjem pa si lako priušte da pucaju samo gold ako žele u svojim x3 Unicums platoonovima, kao npr. Sov13t i ekipa.... samo deru gold non stop... i onda se ljudi čude njihovom skillu itd itd i doniraju im pare... moraš biti glup za tako nešto... svatko ima pravo potrošiti svoju lovu kako želi, ali postoje pametne investicije i glupo trošenje i traćenje para, a očito je u koju skupinu ovi spadaju...

15 godina
Ćoby kaže...

uff...meni treba 2-3 mjeseca da pređem s tier V na tier X,čak i više(s obzirom da imam 7k bitki jedan tier X)...igram bez prema i kupim bonus...u zadnje vrijeme nemam volje za igranjem jer mi se neda stalno radit carry i gubit ili se glupirat na engleskom kad me 2/3 tima razumije kao i ja klingonce...sinoć čak nisam ni digao bonus na KV-4,izgubio 5 u nizu i isključio wot...čak mi i ne odgovaraju kad ih nazivam idiotima,pa idiot je barem univerzalna riječ {#}

E to je najgore kad ih vrijedas na engleskom sve u sesnaest, a niko ne reagira, onda znas da je popusena borba, to vidim i po xvm-u kad bas niko, ama bas niko ne reagira u 80% slucajeva likovi su svi crveni, u tom slucaju vise je mogucnost, il su toliko retardirani da su i nepismeni, il su <10 godisni poljaci,cesi,itd. koji nemaju pojima sta je engleski jezik il je obadvoje skupa...

Vecinom je to tezi oblik retardacije, al jbt kud bas ides igrat competitive multiplayer igru kad si retardiran, pa sigurno postoji hello kitty igra il neki k*rac?!?!

Mora da je to sto je igra free2play...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 23:28 (Intel&ATI).
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Zaja kaže...

Nije ti palo na pamet da šalju lovu jer žele podržati ljude koji im pružaju sadržaj koji žele gledati?

Da gledaju dobre partije jer sami ne mogu spojit postenu partiju u danu. Popusili bi kitu quickybabyu da im kaze lol

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 23:32 (Zaja).
17 godina
World of Tanks

I po meni je bolje prvo grindati jednu liniju, zavrsiti pa onda krenuti drugu ili sto ja znam ponekad uraditi, izgrindam jedan tenk u liniji pa predjem na drugi u drugoj linji pa se vratim ponovo na prvobitnu. Problem je kada se mijesa par razlicitih linija i sa razlicitim vrstama tenkova. Npr. istovremeno grindat hevija, medijuma i lajta pa onda sa lajtom igras kao hevi i brzo ispusis {#}

Trenutno krennuo prema batchatu i dogurao sam do 13 90. Mislio sam da ce mi ovo biti jedan od najmrzih grindova ali kako svari stoje ostat ce u garazi, odlican je {#}

Naravno pretezno pucam zlatne na njemu pa to mozda pomaze ali jbg ako si covjek moze olaksati zivot zasto ne {#}

Glavna stvar koju sam zakljucio je da vecina poraza dolazi zbog losih skaut igraca. Veceras odigrao 17 partija, od toga sa 13-kom ja mislim 11, a sa FCM-om ostalih 6. Sa FCM-om samo dvije pobjede dok sa amx-om samo jedan poraz i primjetio sam da u partijama sa FCM skauti nam zakazu, poginu na pocetku partije i onda nas ljudi izbuse da i ne znamo odakle {#} plus ljudi se vratili artiljerijama  za koje imam osjecaj da su pomalo OP kada ih ima vise od 2 po timu {#}

A sto se tice  ovih ljudi sto ''bacaju'' lovu na raznoraznim live streamovima jbg boli vas briga niste im je vi dali {#}

Neko ''baca'' kesh na live camere dok ima i onih kojima je live stream zanimljiviji i ''uzbudljiviji'' {#}

Siemka...

1 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Imam dojam da je navečer teže dobiti partiju, nego tijekom dana. Evo zadnjih 2-3 puta sa igrao navečer jer tijekom dana nemam vremena i čini m ise da je dosta teže odigrati dobro i pobijediti.

Tako je i sada bilo, ali baš me je zadnja partija oraspoložila i završio sam igru sa osmijehom na licu, usprkos tome što je sveukupno bilo loše večeras.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

stigao t57 heavy... zvijer od tenka...

It's not who u are, it's who u know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice