World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...
mrki98 kaže...

Evo upravo izgubio od RavenHR-a i EJ-a :(

a jel?

jel smo bili bar njezni? :D

pa krenulo je skroz ok

cini mi se 4:4, a onda se stvar prelomila

krenuo sam flankat EJ-a s jos jednim (bar sam ja tako mislio), a onda je on otiso u p***m*** a ja ostao sam.

ja imao jos jedan critical i tako...

sve u svemu nije bas bio debakl ;)

13 godina
neaktivan
Cro_Biggy kaže...

dal itko zna di mogu nabaviti kakav invite code, treba mi za buraza koji planira poceti igrati :)

Objave ih nekoliko svakih par dana na ovoj stranici: http://ftr.wot-news.com/

Samo treba biti brz :)

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel moguce ovo izgubit :S 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

I mene zanima s kojim tenkom bih mogao igrati kada me unište u SP-u. Da se izmjenjujem s njima u svrhu skupljanja novaca.

Prije nego sam kupio SP-a, VK30.01 (P) i VK36.01 (H) su mi bili glavni za skupljanje novaca, pa će mi i dalje služiti, ali me zanima bi li neki drugi tenk bio bolji izbor.

Onda, što mi imate za preporučiti?

Probaj ovaj novi Vk3002M meni se zarada vrti oko 20k al naravno nece pare same doc treba pravit dmg. 

13 godina
neaktivan
someguy kaže...
Izzy kaže...

I mene zanima s kojim tenkom bih mogao igrati kada me unište u SP-u. Da se izmjenjujem s njima u svrhu skupljanja novaca.

Prije nego sam kupio SP-a, VK30.01 (P) i VK36.01 (H) su mi bili glavni za skupljanje novaca, pa će mi i dalje služiti, ali me zanima bi li neki drugi tenk bio bolji izbor.

Probaj ovaj novi Vk3002M meni se zarada vrti oko 20k al naravno nece pare same doc treba pravit dmg. 

Za mene JPanther najbolji moneymaker zbog duge 88 na kojoj je ammo kao kikiriki

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
15 godina
Munk kaže...

noob {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
Munk kaže...

Itekako je, ovih 9 donjih igrača zajedno imaju čak 500 i nešto damage-a, znači ni upola tvog damage-a, odnosno poginuli su da nisu gotovo ništa ni napravili, a pošto je WoT timska igra suđeno ti je da izgubiš osim ako nemaš phaser na tenku i trup napravljen od tritanijuma.

Fortune favours the brave
12 godina
World of Tanks

Jel na topu važnija probojnost ili oštećenje? Jer na StuGu III top V kategorije ima veće oštećenje ali manju probojnost od topa VI kategorije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jel na topu važnija probojnost ili oštećenje? Jer na StuGu III top V kategorije ima veće oštećenje ali manju probojnost od topa VI kategorije.

Treba imati optimum između ta dva.

Taj top o kojem ti trenutno govoriš je tzv. "mini-derp" gun i on je iznimka ali zahtijeva specifičan način igre.Predlažem ti da to googlaš ili pronađeš nekakav tutorijal za to.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
World of Tanks

Konacno je islo sve prema planu i nije se rng mijesao {#}

Prvo mjesto u 1v1 kupu, 5000 golda u dzepu {#}

http://www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup12/rankings/

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Evo čitao sam ovdje i kažu da je najbolji onaj VI kategorije.

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/70628-best-gun-on-the-stug-iii/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
štete ni ne znači ništa ako ne probiješ ono što gađaš, tako da je po meni penetracija važnija
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
World of Tanks

Partija s kojom se pozdravih od tenkića...kao naručena..:)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 9:26 (DamageHigh).

3 0 hvala 0
17 godina

manje od 40k xp za otkljucat t57 heavy, al problem je lova... 6.1 mil za tenk, ja iman 4 :(

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

da li se moze na TS-u napravit kanal u kojem ce stalno svirat muzika?! {#}

Anthony
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

Ne vidim da u naslovu piše Teamspeak/TS.

15 godina
Kad prodas t54e1 imat ćeš skoro pa dovoljno za t57.
17 godina
Dragone kaže...
Kad prodas t54e1 imat ćeš skoro pa dovoljno za t57.

volio bih da mi ostane bar 500k, a ne da kupim kupim t57 a ostane jedva 50k silvera

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Vulgar Display Of Power
17 godina
Intel&ATI kaže...

Da li imaš možda replay?

15 godina
Hyperion kaže...
Intel&ATI kaže...

Da li imaš možda replay?

Finala, ili sve borbe?

Imam sve, evo nabacat cu, bilo je dosta zanimljivih di sam se vadio a gubio za dosta HP-a

R0 32 vs AnaalVulgaris

R0 16 vs pacijentic

Četvrt finale vs Kramarius

Polu finale vs Myzr34l

Finale vs Kovask - prva borba

Finale vs Kovask - druga borba

Sve su dosta zanimljive i napete

16 godina
World of Tanks

Jedino cappanjem se mogu dobit togovi...;)

EDIT: To je defeat inače bio...izcappali su nam bazu...:P

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 22:05 (DamageHigh).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Gledam na youtubeu kako dicki igrau cod {#} i imaju neki mod za mic da zvuce kao npr. Morgan Freeman...jel zna netko kako se to napravi? (koristim raidcall) 

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks
E 25 kada se igra pametno i strpljivo, steta sto je poraz :) Nije los ovaj mod za statistiku ali ima li neko onaj sto ti na prvoj stranici izvjestaja nakon borbe pokaze koliko si dmg-a napravio i koliko od spotanja :)

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

XD

Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina

XVM od verzije test3 na dalje..

15 godina
Intel&ATI kaže...

Naime World of Tanks tema je treca tema u cijelom podforumu PC igre po broju postova (iza Battlefied 3 i LoL-a) te PRVA tema po citanosti presavsi Battlefield 3 nedavno.

Dobri smo {#} {#}

ovo direktno dokazuje da nema skidanja od wota, al da igranje izaziva zelju za citanjem {#} i izrazavanjem unutar zajednice{#}

witam, kto pl? {#}

DrNasty kaže...

Witam.

Molim da kratite citate jer ću davati kartone i brisati poruke.

milicija trenira stronk-ocu {#}

Bado kaže...

Planiram si sutra zbog popusta uzet pzIV kao moneymakera. Uvijek sam sa tim tenkom bio u malo dilemi koji top koristiti (75 ili 105mm, BEZ gold shellova). Evo molim vasa misljenja koji top je bolji za nakupit credite, a uostalom kakav je pzIV kao moneymaker (ili je mozda T-34 bolji, pa da nabavim oba)?

definitivno 10.5 derp uzmi, opremi ramerom, ventom i gld-om

inace netreba ti gold shelovi za njega jer AP mogu probit nize tirove i dosta ih oneshotat. na oklopljene mete pucaj sa He naravno, i koristi mobilnost, tenk je puno brzi od npr shermana ili t-34

definitivno je bolji za pare nego ostali, upravo zbog dmg-a koji moze proizvesti (i isporuciti naravno {#})

inace su ti u tiru 5 OP tenkovi bdr g1b (zbog najjaceg topa) i s-35 TD zbog hebenog topa (francuska verzija zis-6 sa skoro istim statsima)

Izzy kaže...

zavisi od tvog stila igre, meni odgovaraju brzi tenkovi sa preciznim topovima, npr. jg panter se pokazao kao odlican za pare, sa dugim 8.8

mislim da je 3601 ostao jednako dobar za pare, ali se meni ne svidja zbog smanjene mobilnosti

hellcat je opak za tir 6, ak imas dobru posadu i znas igrat, mozes ga igrat i ko bush spotera, a to daje hrpu para, spoting dmg

nakon vrlo povrsnog proucavanja tazilonove filozofije, shvatio sam da se usa TD-ovi sa kupolom tir 4-6 mogu koristit jednako ko lightovi zbog brzine i nevidljivosti

i cromwell je opako brz, sa dosta dobrim topom i sluzi za navikavanje na nacin igre engleza med linije, vjerujem da se i leopard linija igra slicno

enivej probo sam na testu par desetki-batman, e5, is7, amx 50, ostale tek devetke probavam, nema mi smisla jer necu tak brzo doc do desetki

iz isprobanog sam zakljucio da je batman uz amx-a najzabavniji tir x za mene, zbog brzine, mobilnosti i revolvera, a i imam i dobru posadu za njega

e5 i is7 su mi nekako pretromi, jer sam u zadnje vrijeme puno igrao sa amx 50 100, i definitivno nastavljam tom linijom,posebno zato jer se moze stavit dca 45 top gore, gdje 6 granata kosta samo 1.5k credsa, brze puni i brze nisani

dugo imam lorena i nikak nisam uspio skuzit njegov plejstajl, al otkad sam kupil 50 100, "tehnika mi se otvorila iznutra" {#}

p.s. neko je pitao za top na stugu ili na jgpzr4:

na stugu 7.5 snajper, a isto tako i na saki jada kak bi se trebala zvati, jer sto brze pucas i brze nisanis, radis veci dmg i dobijas vise para, a to je bit money makera

meni se puno puta dogodilo na jg pzr-u da oce dingat 8.8 i onda cekaj reload, a i granata vise voli da je top skroz naciljan da bi probila, inace oce bit funky i odletit pored ili dingat{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
World of Tanks

Evo jedne solidne s AMX 13 90 u borbi sa 26 tier desetki

Replay

3773 dmg 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ace tanker na Hellcatu, a nemam ni zadnji top. Opet ista mana kao i kod T49, ostanem bez municije. Kako to obično bude, gađam Churchilla, ostane mu 90hp, onda ni zlato ne prođe. Ispucao sam par zlatnih i HE napamet, ali Top Gun mi je izmaknuo.

1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Šta mi preporučate kao 1. skill ili perk na posadi za hellcat,brothers in arms na sve ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice