World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
rogi1 kaže...

(doduse do sad cujem samo cendranje o t32, al moglo bi biti zanimljivo jer iz nekog razloga obozavam tenkove koje ljudi oko mene ne vole nikako)

najveca kukavelj na t32 je zbog topa i zbog povelikog commanders hatch-a, za razliku od svojeg predhodnika. tako dakle, ciljaj weak spots i mrdaj turretom dok reload-as i sve ok...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
World of Tanks

Opa, 1000 stranica u temi! Nadao sam se da ću ja biti taj koji će napisati prvu poruku na tisućitoj stranici, ali zadovoljan sam i kao drugi po redu.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Naime World of Tanks tema je treca tema u cijelom podforumu PC igre po broju postova (iza Battlefied 3 i LoL-a) te PRVA tema po citanosti presavsi Battlefield 3 nedavno.

Dobri smo {#} {#}

WoT IG: RavenHR ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 13:46 (Intel&ATI).
Moj PC  
24 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A kad sam se ja pridružio bilo joj je možda dvjesto stranica.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam tu još od prve stranice{#}{#}

edit: još se sjećam da sam razmišljal dal da otvorim temu za wot ili ne(pošto je izašla iz bete)i na kraju odustal i onda Miro otvoril,mislil sam ma ko bude to htel igrati,ta igra ne bude zanimljiva širokom broju ljudi(koji fail{#}{#})

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 14:32 (jura).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Witam.

Molim da kratite citate jer ću davati kartone i brisati poruke.

0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Nakon što sam odlučio da ne želim heavije, prodao sam M103 (falilo mi preko 100k do E5, a neda mi se igrati nit bi kupovao E5) i M46 pa kupio M48 Pattona.

U prvoj partiji imao sam 3rd class mastery badge, a imao sam samo 2 penetracije (uz 2000 spotting dmg-a) i dobio 670 xp-a, što mi govori da malo ljudi igra ovim tenkom.

Biće naporan grind do topa, ali sam stavio optiku, rammer i vstab, pa igram spot/support/sniper/peekaboo trollera i izbjegavam prvu crtu fajta.

S druge strane M103 posadu sam pretrenirao na Hellcata i omfg, pucam na lika koji je malo više od 200 metara od mene i ne vidi me (jes da je 76mm top, 90ka se vjerovatno više vidi dok puca). Helltroll.

Mislim da ti je to promasaj - M103 je jedan od najlaksih T9 grindova koje mozes imati, pogotovo sto si istrazio zadnji top... i kao nagrada E5, heavy koji je zapravo super oklopljeni medium (moze se igrati agresivno skoro kao sporije mediume  - E50M) sa super topom i  sa weakspotom koji je svima poznat (kao R2D2 na KV-5). Vrhunski tenk...steta ga je ne probati ;-)

17 godina
moderator

Probao sam E5 na testu, nije mi baš nešto (pogotovo nakon nerfa penetracije kod heavyja).

Pattona sam uzeo zbog topa: bolja penetracija, rof, dpm, aim i preciznost - kako stationary, tako i u vožnji. Maksimalno ću iskorištavati view range (oko 482 metra sa ovim setupom), supportati i snajpati. Ako nabijem ventilaciju i perkove na commandera i radio operatera, mogao bi doći do 500 metara, to ću vidjeti nakon što se bolje upoznam sa tenkom.

Oprema je isto jeftinija, imam Premium medium (SP) kojim mogu nabildati posadu, a i mobilnost je bolja.

16 godina
Izzy kaže...

A usporedba E-25 Vs. SU-122-44? I sam znam njihove karakteristike, ali me zanima koji u prosjeku više zarađuje? SU-122-44 ima skupo streljivo i neprecizan top u odnosu na E-25 i onda to može negativno utjecati na zaradu. Koji je onda bolji po pitanju zarade?

U prosijeku nekih 20% bolje zarađuje SU-122-44, ali ja sam i dalje uvijeren da je to samo zato što ljudi ne znaju igrati E-25, tj. njegova brzina mu služi jedino da bi prvi krepali...

Ajgor kaže...

i kao nagrada E5, heavy koji je zapravo super oklopljeni medium (moze se igrati agresivno skoro kao sporije mediume  - E50M)

E-50M sporiji medium? Pa jedino Batchat, FV4202 i Leopard imaju bolju specifičnu snagu po pitanju tier X mediuma. Što se maksimalne brzine tiče, tu je treći - iza Batchata i Leoparda. 

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
World of Tanks

Wot osvojio golden joystick award, za nagradu dobivamo T7 Combat Car u patchu 8.9

http://worldoftanks.eu/en/news/46/golden-joystick-awards-2013-we-won/

Nadam se da cemo dobiti i special kao prosle godine, 15% na t8 premiume i 15% na tier 10 tenkove i ostalo...

WoT IG: RavenHR ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 17:18 (Intel&ATI).
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina

T7 Combat Car je ustvari tier 2, ja sam vec pomislio da je tier 7...{#}

15 godina
scipion kaže...

T7 Combat Car je ustvari tier 2, ja sam vec pomislio da je tier 7...{#}

hehe da T7 mu je dio naziva a ne tier 7 {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
rogi1 kaže...
(doduse do sad cujem samo cendranje o t32, al moglo bi biti zanimljivo jer iz nekog razloga obozavam tenkove koje ljudi oko mene ne vole nikako)

Meni je T32 za sad najbolji T8 heavy, a isto tako su mi super "loši" tenkovi....obožavao sam rusku granu TDa koja vodi do Obj263. Bolesno, ha?{#}

17 godina
neaktivan

Jura, evo E25 sa wotreplays, 14 killova {#}

potpisujem se
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Witam.

Molim da kratite citate jer ću davati kartone i brisati poruke.

Stronk admin is stronk.

hoss kaže...
Meni je T32 za sad najbolji T8 heavy, a isto tako su mi super "loši" tenkovi....obožavao sam rusku granu TDa koja vodi do Obj263. Bolesno, ha?{#}

Jesi probao IS3 možda?

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)
17 godina
neaktivan
h51ph kaže...

nisam još odlučil,ali sa tim videom i savjetima da je jako zabavan i ok tenk budem stvarno kupil taj mali E25,ali onda budem moral bez premium računa igrati mjesec-dva.budem još razmislil pa ako se odlučim javim dojmove.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 18:32 (jura).
15 godina
jura kaže...
h51ph kaže...

nisam još odlučil,ali sa tim videom i savjetima da je jako zabavan i ok tenk budem stvarno kupil taj mali E25,ali onda budem moral bez premium računa igrati mjesec-dva.budem još razmislil pa ako se odlučim javim dojmove.

Cekaj, vjerojatno budemo dobili special za ovaj golden joystick...

13 godina
Krešo91 kaže...

hoss kaže...

Jesi probao IS3 možda?

IS3, VK4502A, AMX 50 100, Caernarvon ... i KV4 stock na drugom acc..

14 godina
World of Tanks

Ne znam zasto, ali razvio sam poseban odnos prema ovom macicu {#} i Steel Wall {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 19:58 (scipion).

4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Predobar tenkić...sve mi je žao što ga prodajem uskoro...:)

Fun fun fun...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 20:12 (DamageHigh).

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hoss kaže...

I na kraju ti T32 najdraži :P

A jbg svi idu na ono "russian bias", dobar DPM, high alpha, itd. Ali na kraju ništa nije bitno osim osjećaj upravljanja/igranja samog tenka. Stats su nebitni, nego je bitno kako tebi leži tenk koji ti voziš.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)
17 godina
hoss kaže..

Tiger II još moraš probat.

Fortune favours the brave
13 godina
World of Tanks

Najbolja sa su-85 do sada :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

dal itko zna di mogu nabaviti kakav invite code, treba mi za buraza koji planira poceti igrati :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Planiram si sutra zbog popusta uzet pzIV kao moneymakera. Uvijek sam sa tim tenkom bio u malo dilemi koji top koristiti (75 ili 105mm, BEZ gold shellova). Evo molim vasa misljenja koji top je bolji za nakupit credite, a uostalom kakav je pzIV kao moneymaker (ili je mozda T-34 bolji, pa da nabavim oba)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jura kaže...
h51ph kaže...

Ako imas td od bilo koje strane idi na njihov td radi posade i lakseg igranja premium tenka.

Vulgar Display Of Power
16 godina
World of Tanks

I mene zanima s kojim tenkom bih mogao igrati kada me unište u SP-u. Da se izmjenjujem s njima u svrhu skupljanja novaca.

Prije nego sam kupio SP-a, VK30.01 (P) i VK36.01 (H) su mi bili glavni za skupljanje novaca, pa će mi i dalje služiti, ali me zanima bi li neki drugi tenk bio bolji izbor.

Onda, što mi imate za preporučiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo upravo izgubio od RavenHR-a i EJ-a :(

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Wot osvojio golden joystick award, za nagradu dobivamo T7 Combat Car u patchu 8.9

http://worldoftanks.eu/en/news/46/golden-joystick-awards-2013-we-won/

Nadam se da cemo dobiti i special kao prosle godine, 15% na t8 premiume i 15% na tier 10 tenkove i ostalo...

To bi bilo lijepo, taman mislim prodat T26E4 SP prije srijede i kupit poslje 8.9 patcha is6

15 godina
mrki98 kaže...

Evo upravo izgubio od RavenHR-a i EJ-a :(

a jel?

jel smo bili bar njezni? :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice