World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.845
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
fanaticni gejmer kaže...

Cuo sam da amx ima takodjer dobar prednji hull, cak sam ih i probao na testu, nije lose. Jednostavno mi se vise svidja brzina kojom mogu brzo se sa prve linije vratit obranit bazu. Takodje mi se svidja ramming potencijal. Za pub je po meni bolji dok za cw mislim da je t57 zbog topa.

Pa ja ti mogu samo reci da kad vidim amx da ne gledam kud tucem i da 97% probije (onih 3% su ili granate koje skroz omase ili koje dingaju iz samo wargamingu znanih razloga). 

12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pa ko je lud tuc po amx-u po prednjem hullu? 30 mill armor sa strane mozes probit sa 150 mil topom sa bilo kojeg kuta, jer je to pravilo da je automatska penetracija kad ti je top 3 puta jaci nego armor.

Ako mu mu viri samo prednji strana, nastojim mu gadjat kupolu. Kad sam vozio jagze100 nisam ni gleda di cu ga gadjat, sve je prolazilo. t10 tenkvi ga buse, dok t8 sa svojom pen. imaju problema osim ako ne gadjaju kupolu .

play2much
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mozda t8 lajt i medium bi imali problema da ga probuse al heavy tenkovi imaju dovoljno penetracije da ga izbuse sprijeda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

pozz! Ingame nick mi je PhnxCro, pa ako je statistika dovoljno dobra za 5net ili koji drugi veci hr klan,molio bih invajt. Od desetka imam samo ob.268 i t57, za neke trebam skupit kredita,ali vise ciljam na to da nadjem ekipu za 7vs7... Ps.za sve sa super perom,prodajte i uzmite e25.. Brutalan tedejic...

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
malina22 kaže...

T57 to nadoknadi sa malo boljim armorom koji zna tu i tamo bouncati nesto (koji nije ni priblizno slican kao onaj na t110e5 kako se kolega prije par stranica izvalio) 

Pa i nije baš toliko "izvalio", niti je "ni približno sličan". Lower plate je identične debljine na oba tenka, ali je kod E5 bolje slopean...upper plate je 13 mm deblji na E5...dakle lošiji je, ali nije baš da nije ni približno sličan. 

Kupola je naravno druga priča, gdje je E5 značajno bolji.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
World of Tanks

sad sam baš gledal malo po gift shopu i vidim da za 25 ojra nude E25 sa 3 dana premiuma i drugi bundle za 20 ojra je Dicker Max sa 30 dana premiuma.u biti zanima me koji je po vama bolji td.E25 je tier VII,a Dicker max tier VI.vidim da Dicker max ima veću penetraciju i veći damage,ali puno duže punjenje,ali vjerovatno i puno bolji MM,jer ga baca do max tiera VIII,a ovog t25 može baciti i u tier IX.makar imam več primarni tank za lovu T34 u garaži,ali mislil sam kupiti prvo 5500 golda za 2 mj. premium accounta,ali sad su mi upale i ove dvije ponude.kakva je zarada sa tim tenkovima ako neko zna nek napiše riječ dvije i dal mi se uopće isplati kupovati još nekakav premium tenk pokraj T34(u biti imam još 4 ili pet tier II premium tenka i jedan tier V s kojima uopće ne igram ili jako rijetko,partiju-dvije)?

9 E25
0 Dicker Max
9 neisplativo zbog T34 u garaži
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 17:50 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jura kaže...

sad sam baš gledal malo po gift shopu i vidim da za 25 ojra nude E25 sa 3 dana premiuma i drugi bundle za 20 ojra je Dicker Max sa 30 dana premiuma.u biti zanima me koji je po vama bolji td.E25 je tier VII,a Dicker max tier VI.vidim da Dicker max ima veću penetraciju i veći damage,ali puno duže punjenje,ali vjerovatno i puno bolji MM,jer ga baca do max tiera VIII,a ovog t25 može baciti i u tier IX.makar imam več primarni tank za lovu T34 u garaži,ali mislil sam kupiti prvo 5500 golda za 2 mj. premium accounta,ali sad su mi upale i ove dvije ponude.kakva je zarada sa tim tenkovima ako neko zna nek napiše riječ dvije i dal mi se uopće isplati kupovati još nekakav premium tenk pokraj T34(u biti imam još 4 ili pet tier II premium tenka i jedan tier V s kojima uopće ne igram ili jako rijetko,partiju-dvije)?

Dicker Max nema premium MM, a E-25 ima, tako da oboje mogu upasti u tier 8 max. S obzirom da se radi o sličnom iznosu, ja bi radije išao na E-25. Pogotovo kad ga preporučam ovakvoj iskusnjari kao što si ti koji će znat iskoristiti bolestan ROF, brzinu i stealthiness tenka...

Što se zarade tiče, u prosjeku ekipa više zarađuje sa Dicker Maxom, ali ja vjerujem da je to zbog toga što sa E-25 treba znati igrati, za razliku od D.Max-a...u svakom slučaju će ti E-25 biti zabavniji, a to je i poanta, zar ne? :)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina

tresla se brda, a izgleda da ce tier 6 kv-1s varijanta zadrzat 122 mil top...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pa ako se ne varam mislim da je bilo govora u 9.0 patchu da bi mjenjali top na kv-1s

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
World of Tanks

koji equipment na King Tigera osim rammera?? 

0 0 hvala 0
16 godina

Ja uz to imam ventilaciju i onu kutiju za alat. I služi me dobro.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 21:00 (Izzy).
15 godina
scipion kaže...

koji equipment na King Tigera osim rammera?? 

vent rammer vert stab

WoT IG: RavenHR ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.esl.eu/hr/wot/2on2/kasnonocni_kup01/team/8010539/

jel ko za navijanje? sad u 22h igraju 2v2 kup

2 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks
WoT IG: RavenHR ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

KV-1S će biti podijeljen na tri tenka. KV-1S na tieru 5 koji će biti brža i manje oklopljena alternativa za KV-1 (bez 122 mm), KV-100, a KV-122 koji će biti na tieru 6 će imati 122 mm, ali će mu dosta nerfati mobilnost i brzinu.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina

Po meni glupo {#}, bolje da ga ostave i nerfaju mu mobilnost i jos dodaju ta tri nova tenka...ali WG nebi bio to sto je da ne kemija 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu 26.10. u 15:00h održava se Hrvatski 1na1 Heavy Tanks kup.
Otvoreno je za 64 natjecatelja s time da će se broj povećati ukoliko dođe do većeg broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold
2. 3,500 WoT gold
3. 2,500 WoT gold
4. 1,500 WoT gold
5-8. 500 WoT gold
Objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/231360/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup12/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup12/leagueinfo/

0 0 hvala 1
17 godina
jura kaže...

Nakon sto probas E25 neces ni igrati sa drugim premim tenkom jer fun factor je do neba {#}

Dmax je odlican tenk isto ali ni blizu 25-ci... Cammo je bolesno dobar, rof jos bolji, veoma brz, odlicna mobilnost i veoma precizan top. 
Po zaradi bih rekao da su tu negdje jer E25 ne pravi bas toliko stete da bi malo bolje zaradjivao ali covjek se jedostavno zaljubi u njega na prvu voznju {#}

Sa E25 sam znao zaraditi i po 90k srebra a ne opaliti ni jedne granate, odlican skaut na probranim mapama...

Moja preporuka ti je da ti T34 idalje bude primarni moneymaker, a E25 da igras izmedju partija sa T34 ako te srede ranije u partiji pa izadjes i uzmes E25. Naravno ako budes mogao odoliti fun factoru {#} 

16 godina
World of Tanks

A usporedba E-25 Vs. SU-122-44? I sam znam njihove karakteristike, ali me zanima koji u prosjeku više zarađuje? SU-122-44 ima skupo streljivo i neprecizan top u odnosu na E-25 i onda to može negativno utjecati na zaradu. Koji je onda bolji po pitanju zarade?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Koja partija sa tigerom, 9 killova, a ostao pun HP XD

Večeras sam čak imao 8 pobjeda za redom s njim i došao do 58,67% winrate-a, jednostavno rastura.

Fortune favours the brave
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

A usporedba E-25 Vs. SU-122-44? I sam znam njihove karakteristike, ali me zanima koji u prosjeku više zarađuje? SU-122-44 ima skupo streljivo i neprecizan top u odnosu na E-25 i onda to može negativno utjecati na zaradu. Koji je onda bolji po pitanju zarade?

imam oba i mogu rec da vise uzivam s e25... su-122-44 je zabavan tenk, ali nakon kaj probas e25 vise nema natrag, tim vise kaj 122-44 top rado zatrola pa granata ode u vrazju mater.

bruto zarada s prek 4-4.5k dmg ti je oko 100.000, s tim da su granate kod e25 skoro badava pa ti neto zarada bude visa.

samo jedna bitna stvar kod e25: pazi s municijom, 60 komada je prokleto malo kad pucas svake 2,4 s. i jedan i drugi td imaju bolestan rof s tim topovima (ovaj na su puni 6+s), al na su mi se jos nikad nije desilo da ostanem bez municije, dok se na e25 dosta cesto desava. nakon 200+ partija s njim u kratkom roku, mogu reci da mi je to bila daleko najzabavnija investicija u wotu. (zaradujes 50-100k, meni je prosjek oko 65k po partiji)

17 godina
Izzy kaže...

Ja imam SU-122-44 i taj tenk ima samo jednu zamjerku.....kad iz vožnje staneš i ideš nišanit, prokleto dugo vremena treba za AIM time da se nišan smanji... čim se malo pomakneš...odmah je otklon nišana maksimalan i opet sve ispočetka...

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Izzy kaže...

Ja imam SU-122-44 i taj tenk ima samo jednu zamjerku.....kad iz vožnje staneš i ideš nišanit, prokleto dugo vremena treba za AIM time da se nišan smanji... čim se malo pomakneš...odmah je otklon nišana maksimalan i opet sve ispočetka...

Kao i svaki drugi tenk, al si zaboravio napomenuti da su-122-44 zna promasiti sa 2 metra al zna pogoditi i sa 250 t29 u kupolu komandira, klasicna boljka ruskih topova.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa to je u biti to... top voli zatrollati ko i svaki ruski. nema veze dal ti nisanis jos 2s dulje svejedno nekad odleti u zaborav granata. mada u zadnje vrijeme se vratil izgleda onaj bug da granata jednostavno nestane prije nego udari u metu (a nije fulala).

btw. ovo s otklonom je zajeb, al sad kad vidim kolko su sprcali onog novog tier V waffentraggera ovo je koma... smanjili su mu horizontalni gun arc na skoro nista, al doslovno :S

EDIT: jos jedna sitna razlika izmedu su-122-44 i e25 je MM. e25 osim sto ne vidi tier IX cesto bude na vrhu liste s jos 3-4 tier VII tenka (i to stvarno jako jako cesto), a tu pokaze svu svoju snagu ko low tier bully, tak da ces se nadobivat placljivih poruka ko nikad :D

a po mom iskustvu, su-122-44 bude u vecini pratija protiv tier 9, nerijetko mi se znalo desiti da zavrsim ko jedini, ili jedan od 2-3 tier VII tenka u partiji, a kad se moras drzati jako jako daleko badava ti dpm ak nemres weakspot pogoditi

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 8:51 (rogi1).

1 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

Nakon što sam odlučio da ne želim heavije, prodao sam M103 (falilo mi preko 100k do E5, a neda mi se igrati nit bi kupovao E5) i M46 pa kupio M48 Pattona.

U prvoj partiji imao sam 3rd class mastery badge, a imao sam samo 2 penetracije (uz 2000 spotting dmg-a) i dobio 670 xp-a, što mi govori da malo ljudi igra ovim tenkom.

Biće naporan grind do topa, ali sam stavio optiku, rammer i vstab, pa igram spot/support/sniper/peekaboo trollera i izbjegavam prvu crtu fajta.

S druge strane M103 posadu sam pretrenirao na Hellcata i omfg, pucam na lika koji je malo više od 200 metara od mene i ne vidi me (jes da je 76mm top, 90ka se vjerovatno više vidi dok puca). Helltroll.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kod americkih mediuma isto voli top trollati ko kod heavya? :D

nakon dugo odgadanja reko ajmo na americku heavy liniju... t1 je op za svoj tier m6 je drek, a ovaj t29 mi je iskreno dosadan... dobro mi ide s njim statwise al iskreno nekak nije zabavan ko njemacke ili sovjetske mrcine (imam e100 i prezabavna mi je linija bila, pogotovo OP e75, s rusima sam na is8 i polako idem prema is7, mada mi je dosta privikavanja trebalo nakon is3). nemrem tocno objasnit... jednostavno mi je dosadan... nije da mi ne lezi ali... svabe su bili malo dinamicniji ipak

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja t29 čuvam u garaži samo zato što rula u svom tieru a nosi i sa osmicama kao da su njegov tier...nema nista sladje nego stati u himmelu u aleju smrti i slistiti tri td-a dok se oni pate sa tobom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ma velim, dobar je tenk, do buffa tigra h definitivno najbolji u svom tieru, al opet dosadan mi je... u igrackom smislu mi lezi, al ak gledamo neko zadovoljstvo onda mi je meh...

mozda mi ovi iza budu bolji (doduse do sad cujem samo cendranje o t32, al moglo bi biti zanimljivo jer iz nekog razloga obozavam tenkove koje ljudi oko mene ne vole nikako)

vjerojatno svemu pridonosi i cinjenica da sam si natovario u zadnje vrijeme previse linija za grindati i onda bi sve, a na kraju ne napravim nis... i popi*dim, udem u e25 i igram s njim za opustanje (a kaj je najgore, kad dode novi update krecem samo wte liniju grindat, mozda ako se smilujem dovrsim lorraine i is8 cisto zbog cw-a... ajde bar mi je e50 uzivancija pa mi nije tak bolan grind kak s is8)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je ta americka linija od t29 pa na dalje bila cisti uzitak...otkljucao sam e5 prije neka tri-cetiri mjeseca ali sam uzeo t57 heavy prije njega pa sad skupljam za e5 keš, ali s obzirom da je to u sustini m103 sa manjom kupolom, ne sumnjam da ce biti uzivancija.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Meni je ta americka linija od t29 pa na dalje bila cisti uzitak...otkljucao sam e5 prije neka tri-cetiri mjeseca ali sam uzeo t57 heavy prije njega pa sad skupljam za e5 keš, ali s obzirom da je to u sustini m103 sa manjom kupolom, ne sumnjam da ce biti uzivancija.

kum ga igra pa mozda probam na njegovom accu... mislim, uzel ga budem u svakom slucaju cisto da imam jos koju desetku... dok doguram do njega bude mi taman 7. ili 8. pa se vec da onda igrati s njima malo intenzivnije. mada kolko mi je on prical i nije bas prezadovoljan za sad...

ak ima koga s e25 da mi se platoona nek se javi slobodno, bas me zanima kak bi funkcionirale 3 pljuckalice s focus fireom

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice