World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.122.098
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ED63 kaže...

od tira 6 jedino kaj se isplati su diker max i su-100y, jedino oni rade pristojan dmg i imaju pen da nesto mogu i zaradit bez premiuma,jer pzr 4 i tog imaju premali alfa dmg da budu isplativi ko moneymakeri

eventualno od tira 7 oni at-15 mislim uk td jer je dobro oklopljen,i su-122-44

nek ljudi koji imaju nest od toga da daju dodatno misljenje

{#}

Ja sam vidio statistiku koja kaže da pzr4 tek malo manje zarađuje od su100y.I da,jedan sam od onih koji ga je imao prije patcha 8.0.

I da,nije sigurna odluka da ću uopće nešto kupit.Nego mislio sam pitati koja je najjednostavnija opcija za nekoga tko je tek nedavno otvorio račun u banci,paypal možda?Nisam nekaj iskusan sa bankarenjem još.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 23:06 (g12356).
14 godina
World of Tanks

Eh da je kodova za golde .

Exp Exp
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 3:23 (Mirda 1).
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
tolko nemam xp-a valjda ukupno skupljenog :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
World of Tanks

Leaked 8.8 patch notes ako nekoga zanima.

link 

\m/ \m/
Moj PC  
8 0 hvala 6
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam mogao da izdržim a da ne postavim screenshot. Znači ovo je vrh MM. Pažnja na zadnjeg u njihovom timu.

0 18 hvala 0
13 godina
neaktivan
r3bl kaže...

Nisam mogao da izdržim a da ne postavim screenshot. Znači ovo je vrh MM. Pažnja na zadnjeg u njihovom timu.

Tu nije kriv MM,nego ovi sta idu u platoon sa ltrktorom...zato ja kad to vidin napisen svima...report platoon taj i taj....

12 godina
neaktivan
r3bl kaže...

Ja radi ovakvih kretena i bootova dobijem chat ban{#}

14 godina
began kaže...
r3bl kaže...

A ja team kill ban na jedan dan {#}

EDIT: - rebalanced the engines and general parameters of tanks E-50, E-75, Jagdpanther, Jagdpanther II, Jagdtiger, Panther II, Panther, Tiger, Tiger II, VK 28.01

Na sto tu tocno misle? nerf, buff ili sta? Zna tko? Hvala...

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 13:28 (Stolnik).
12 godina
neaktivan

A sta moze bit sa njemcima (nerf) ja mislim, samo da ne uzmu e50ki ramming speed {#}

14 godina
someguy kaže...

A sta moze bit sa njemcima (nerf) ja mislim, samo da ne uzmu e50ki ramming speed {#}

jep, slazem se...

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
Stolnik kaže...
began kaže...
r3bl kaže...

EDIT: - rebalanced the engines and general parameters of tanks E-50, E-75, Jagdpanther, Jagdpanther II, Jagdtiger, Panther II, Panther, Tiger, Tiger II, VK 28.01

Smanjit ce im snagu motora, ali ce im poboljsati ground resistance tako da overall nece se skoro pa nista promijeniti samo sto ce biti manje "brojke" kod snage motora...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
Intel&ATI kaže...
Stolnik kaže...
began kaže...
r3bl kaže...

Smanjit ce im snagu motora, ali ce im poboljsati ground resistance tako da overall nece se skoro pa nista promijeniti samo sto ce biti manje "brojke" kod snage motora...

Cemu onda opce to...btw cuo sam da ce Tiger-u II i JagdTiger-u povecat max speed na 40 km/h ( kao sto je bilo u RL )  sad je 28

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 14:02 (Stolnik).
17 godina
World of Tanks

Imam osjećaj da će mi voljeni E-50 upropastiti do neigrivosti. Ako mu skinu motor od 1200 konjskih snaga i ostave onaj od 870, mogu ga odma pretvoriti u heavy tenka. Nema tog ground resistance-a koji može nadoknaditi 400 konjskih snaga.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
r3bl kaže...

Sa T-28 ćeš se mučiti, ali će ti se sve isplatiti višestruko kada otključaš KV 1.

Evo jedna fina sa AT 2. Obožavam ovaj tenk {#}

Joj,meni je AT2 smece samo takvo!! Treba proci cuda borbi da se s tim tenkom desim na mjestu borbe ili da me ne ostave samoga ili...

Alecto mi je bio super, al ovo mi je bljak...

Kakav mu je nasljednik?

12 godina
neaktivan
World of Tanks

-

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 15:36 (game789).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo su neke dosta zanimljive stavke..

- aiming UI improved: added reloading time indicator in seconds, added new aiming reticle (a dot)

- improved torsion bars (all types of this equipment) will reduce damage taken by the suspension and the tank itself from falling and collisions

- when losing a battle, players, that recieve a “battle hero” award, epic achievement or platoon achievement, will recieve as much XP, as if they actually won (1,5x)

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks
Tiger 2 - njegova maximalna brzina bi trebala da bude 41,5km/h u stvarnosti.
Džedaj

1 1 hvala 0
17 godina
marsovac kaže...

a sta onda u stvarnosti svabe nemaju engine na pocetku, nego zada... nema to veze sa stvarnosti nego sa balansom...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
marsovac kaže...

Kod JagdTiger-a isto tako...

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
crystal6 kaže...

Imam osjećaj da će mi voljeni E-50 upropastiti do neigrivosti. Ako mu skinu motor od 1200 konjskih snaga i ostave onaj od 870, mogu ga odma pretvoriti u heavy tenka. Nema tog ground resistance-a koji može nadoknaditi 400 konjskih snaga.

Pa niko nije rekao da ce ostaviti ovaj od 870 vjerojatno ce staviti neki novi...

Ovo za ground resistance te to da se skoro nista nece promijeniti u slucaju pokretljivosti sam cuo da lik govori u onom ASAP videu o 8.8

Makar i meni to zvuci cudno, ipak je to rus koji tamo trabunja {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 15:04 (Intel&ATI).
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
marsovac kaže...

a sta onda u stvarnosti svabe nemaju engine na pocetku, nego zada... nema to veze sa stvarnosti nego sa balansom...

Pa ni u igri motor nije na početku već prenos i zato se zapali motor kad ga sprašiš gdje treba...

17 godina
World of Tanks
Drago mi je da ce mom omiljenom KT povecati brzinu al me u isto vrijeme brine sta ce onda dobiti Rusi? Krila ili ce ici 220km/h :)
Džedaj

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks
Obi Van slazem se...
Džedaj

0 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...
Obi Wan kaže...
marsovac kaže...

Pa ni u igri motor nije na početku već prenos i zato se zapali motor kad ga sprašiš gdje treba...

-Engine can get damaged or catch fire from hits to the lower glacis (like most German tanks)

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
World of Tanks

Ma opet lagani nerf, nista novo..

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mrki98 kaže...
r3bl kaže...

Sa T-28 ćeš se mučiti, ali će ti se sve isplatiti višestruko kada otključaš KV 1.

Evo jedna fina sa AT 2. Obožavam ovaj tenk {#}

Joj,meni je AT2 smece samo takvo!! Treba proci cuda borbi da se s tim tenkom desim na mjestu borbe ili da me ne ostave samoga ili...

Kakav mu je nasljednik?

Ja otkljuco at-7 preko GC-a,sad je full stock tacno mi se povraca kad ga igram nisam danas ni x3 pokupio sa njeg.

12 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

Kakav mu je nasljednik?

Manje-više isti kao i AT 2. Spor, jak armor, solidan gun. Zanimljivo je igrati sa njim jer čak i kad igraš protiv tier VII tenkova često ti ništa HP-a ne skinu. U toj bitci čiji sam screenshot postavio sam izašao sam na KV 1, Churchill i malo dalje je bio Hetzer ja mislim (neki tank destroyer tier IV je sigurno bio, nisam siguran koji) i svu trojicu sam ih ubio a ostalo mi je oko 50% HP-a dok je pet mojih kampera stojalo iza i gledalo. Naravno, sve što trebaš je ne dozvoliti da te sa strane gađaju. Ako ideš direkt lice u lice sa KV 1 ne može ti ništa. Mislim da mu niti jedan tier V tenk ne može ništa kada ideš lice u lice na njega.

Dijelio sam tvoje mišljenje kada sam tek dobio AT 2. Bio mi je užasan u odnosu na Alectro. A onda sam počeo malo češće da igram sa njim i sve mi se više sviđa, neću ni da počnem da igram sa sledjećim tenkom dok crew ne dovedem na 100% na njemu.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

na is sam istražio turret i imam top od kv 1s, onaj najjači. otvoren mi je put do is 3, je li mi bolje da istražio motor, radio i onaj top od 19k expa, ili da odmah pičim na is 3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...
malina22 kaže...
Obi Wan kaže...
marsovac kaže...

-Engine can get damaged or catch fire from hits to the lower glacis (like most German tanks)

Motor je iza,prijenos je odispred.

U igri prijenos spada pod motor,e sad dali oni tebi oštetili motor ili prijenos je isti k.

Koliko ja znam sve tekućine koje se nalaze u tenku se mogu zapaliti ako je pogođen pa tako i ulje u prijenosu,što se u igri vodi pod engine fire.   

btw

Evo stormovi komentari vezano za   0.8.8 patchnotes leak article

- 0.8.8 test will come soon
- VK3001H and 3601H tank crew will automatically re-learn to “heavy” tank

- Germans will recieve a small buff, not a nerf

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 17:12 (Anti-fa).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Odličan završetak danjašnih 30 killova;

5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice