World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.422
|
čitano: 9.150.876
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
jura kaže...

eto nakon tek 56 borbi ace tankera sa made in china-110{#}

nije loš tenk sa full opremom,samo mu je kompresija topa u banani kak i kod svih kineza

Nemam nikakvih službenih podataka,tako neznam jeli funkcionira.

Ali mislim da se na svim kineskim tenkovima može dobiti veća depresija topa uz malo kreativnosti.

Treba narediti nekom od posade da ode i legne na top.

Kako to rade ova dvojica na slici je neozbiljno,jer pošto sjede,lakše ih je pogodit,a ako ih netko pogodi tenk zgubi depresiju i onda si opet u banani.

{#}

Počeo godišnji,moram malo trolat.{#}

\m/ \m/
17 godina

nacuo sam da ide nerf za kv-1s. ima li istine o tome?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

nacuo sam da ide nerf za kv-1s. ima li istine o tome?

Ima ali nežuri im se nigdje.

\m/ \m/
15 godina
World of Tanks

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Šta je nerf ??? 

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
suprotno od buffa
oslabljivanje bi bio neki razuman prijevod
I like trains
16 godina
Rucipe kaže...

Šta je nerf ???

Suprotno od buff.

buff   -poboljšane

nerf - pogoršanje

Već kad sam zakasnio na odgovoru,barem da napišem neke novosti.

12.8 je wg-ova 15 godišnica i možemo svakave specijale očekivat i

trebali bimo navodno dobit neki light tenk kao prijašnjih godina

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 18:46 (Anti-fa).
13 godina
protjeran
Rucipe kaže...

Šta je nerf ??? 

Namjerno oslabljivanje nekih dijelova ili cijelog tenka.

Što se tiće kv-1s, tenk je relativno mekan ako ga se gađa u prave točke, no top mu je svakako prejak za njegov tier.

EDIT:

Sry na ponavljanju, dok sam ja pisao već su njih dvoje dali odgovor {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 18:40 (bornasepic).
17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

ne mogu vjerovati kolko put su ga pogodili bez damage,ja sam baš kupil jučer ili prekjučer T95,ali stari moj tolko put nisam još bouncal,niti ne budem jer većina ima gold granate i sad me probuše kak hočeju,inače osim kaj je tenk užasno spor i ako ti neki medium dođe nema šanse da se obraniš,sviđa mi se jer ima odličan top i armor te ako naletiš na nekog njubeka nebre ti ništ makar je jako teško pogoditi weakspot i ovima kaj znaju kam treba gađati.

edit:nevjerovatno kolka mu je bila potencijalna šteta na kraju,baš budem probal na malinovki sljedeći put ovo izvesti baš me zanima kolko budem dugo živ{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 18:49 (jura).
16 godina
jura kaže...
Intel&ATI kaže...

ne mogu vjerovati kolko put su ga pogodili bez damage,ja sam baš kupil jučer ili prekjučer T95,ali stari moj tolko put nisam još bouncal,niti ne budem jer većina ima gold granate i sad me probuše kak hočeju,inače osim kaj je tenk užasno spor i ako ti neki medium dođe nema šanse da se obraniš,ali mi se sviđa jer ima odličan top i armor te ako naletiš na nekog njubeka nebre ti ništ makar je jako teško pogoditi weakspot i ovima kaj znaju kam treba gađati.

Nema ti gold ammo toliko utjecaja nego postoji drugi problem.

Otkad su digli preciznost topova generalno puno lakše je pogodit weak spotove.

Ja se stalno vozam naokolo sa američkim teškašima bez komandera.

\m/ \m/
13 godina
protjeran
World of Tanks

Kad smo već kod rusa, naišao na dva odlićna matchmakinga danas

Edit:

Evo jedna mala anketa

25 Hellcat
0 Jackson
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 21:27 (bornasepic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Hahaha :) Jedna od danas :) 

http://prntscr.com/1ig7bn

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 22:52 (Rucipe).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

taj t95 više nije sjena onoga kaj je bil,pa ljudi me buše kak ko stigne,ili je to zbog gold granata ili jer su popravili preciznost ili zbog oboje,ne znam,ali znam kad sam se sretal sa tim govnom da mi nije bilo svejedno,jer ga nisam mogel probušit tak lako kak je sad.90% igre na početku se najde neko ko te pogura do pozicije{#},šteta kaj su stavili te gold granate da se mogu kupiti za srebro jer po meni kvare igru ko hoče biti uber nek plati pravu lovu za to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 1:03 (jura).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jura kaže...

šteta kaj su stavili te gold granate da se mogu kupiti za srebro jer po meni kvare igru ko hoče biti uber nek plati pravu lovu za to.

Ne, golde iz randoma skroz izbaciti, samo za CW ostaviti.

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 1:10 (Gozz).
17 godina
neaktivan
Gozz kaže...
jura kaže...

šteta kaj su stavili te gold granate da se mogu kupiti za srebro jer po meni kvare igru ko hoče biti uber nek plati pravu lovu za to.

Ne, golde iz randoma skroz izbaciti, samo za CW ostaviti.

ok,za cw nek ostave,ali ovo u randomu je malo pokvarilo igru ili možda previše!?

17 godina
jura kaže...

taj t95 više nije sjena onoga kaj je bil,pa ljudi me buše kak ko stigne,ili je to zbog gold granata ili jer su popravili preciznost ili zbog oboje,ne znam,ali znam kad sam se sretal sa tim govnom da mi nije bilo svejedno,jer ga nisam mogel probušit tak lako kak je sad.90% igre na početku se najde neko ko te pogura do pozicije{#},šteta kaj su stavili te gold granate da se mogu kupiti za srebro jer po meni kvare igru ko hoče biti uber nek plati pravu lovu za to.

Da... jučer sam počeo igrat s T29, sav sretan da vidim kako je to biti Bog i batina kad stanem hull down i onda naletim na Conquerora koji me probije direktno kroz mantlet, to sam još par puta provjeraval da vidim jel je armor iza njega, al ne, bilo je točno u mantlet.... fuck the gold, koliko mi god koristi, još više šteti jer tenkovi s armorom ne znače skoro ništa, kao i nakošavanje tenkova kad su kod većine gold granate dosta jake da probiju i to....

16 godina
neaktivan
Unimatrix sorry za onoga T32 acea nisam imao recording uključen. A to što te probio jbga posralo ga. T29 je drama tenk i ja sam ga igrao kao i nasljednika tako da 3-4 sekunde prije reloada samo izvirim koliko je potrebno da skupi nišan za šut i nazad malo ili ih cimaš stalno. Nikad ne stojim ukopan i da kupola pije. To evntualno pali kad si top tier :)
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Potvrđeno je da će se dobiti tenk TLP + free slot.

http://ftr.wot-news.com/2013/07/30/ltp-will-be-the-gift-tank/

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 2:36 (TonyKTM).
Moj PC  
9 0 hvala 4
16 godina
World of Tanks

Danas mi bio jedan od najzabavnijih dana u posljednje vrijeme na WOT. Odigrali ludu clan wars bitku, nas 12 krenulo napadat susjednu regiju {#}

Ispao naravno meč 12 vs 15, prosječno dobra ekipa protiv nas, imali smo u bitci par manjih failova, no eto, zauzeli regiju zadnjim killom ni minutu prije kraja bitke. Ispao odličan screenshot (http://prntscr.com/1ihrv2), bilo napeto do kraja.

Izgleda da cemo morati češće igrati s tri igrača manje, da bude zabavnije {#}

5 1 hvala 0
17 godina

Haha komentari za gift, das im povremeno proslih godina i..:)

15 godina
World of Tanks

konačno se neš dogodilo s ovim govnetom {#}

I like trains
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kunof00 kaže...

Haha komentari za gift, das im povremeno proslih godina i..:)

Ah, the internet {#}

Edit:

Evo par slika da nebude offtopic

Još jedan ruski matchmaking

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 11:57 (bornasepic).
13 godina
World of Tanks

Konačno dobra neka s IS-om :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

od 8.7 mm mi se pocinje svidati...

a i meni je jucer islo sa IS...

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Eo,poceo sam kupovat ruse i njemce...kineze i amere zaobilazim...

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo još nisam videl na Pearl River mapi,ne kužim kak je došel do gora?helikopterom???{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 14:04 (jura).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ovo se dugo čekalo, taman je :P http://worldoftanks.eu/en/news/46/tank-month-is-2/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

danas ugodno iznenađenje kad sam se logirao u igru.

izgleda da sam osvojio nagradu u nagradnoj igiri za koju nisam ni bil svjestan da sudjelujem

{#}

6 0 hvala 2
15 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
g12356 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Evo finalnih statistika za VK 3001 P, Tigar P je istražen i kupljen, jedva čekam da vidim što može s tim armorom {#}. A što se tiče VK, njega ću vjerojatno prodati iako sam uživao u igri s njim, po penetraciji je negdje u sredini što se tiče mediuma istog tier-a i to je čist ok, a za tier 8 runde i čvršće tenkove se uvijek nađe par gold granata {#}. Možda bi i ostavio VK za uživanciju, al s obzirom na to kako danas stoje stvari, ako imaš više od 150-200 rundi s nekim tenkom prvi zaključak drugih igrača nije da uživaš igrat s tim tenkom pa ga najviše igraš nego da ga koristiš za stat padding... 

U tier 7 borbi je armor brutalan...IS će ti imati problema i sa probijanjem kupole,jer nadograđena kupola ima spaced armor od naprijed.U tier 8 borbama ako ga zakosiš moći ćeš bouncati više manje sve tier 8 topove...tier 9 više baš i ne.

Ajde teoreticaru tiger p bounca i tier 10 topove s lakocom i to hull front i cupola front. Treba znat di se probija a di ne.

Nenormalno nakošenje se ne broji.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice