World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.422
|
čitano: 9.152.287
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
YoYo kaže...

Trenutno sam na T-34-85 i imam oko 46k iskustva, i kad skupim dovoljno iskustva da li da idem na T-43  ili KV-13, sta je bolje uciniti?

Kv 13 po meni ima slabiju udarnu moc nego t43 a i nakon njega ide 

T44 jedan od boljih mediuma po meni

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 17:18 (shad1eh).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ace camperu ni traga. Pa sta ljudi rade sa ovim tenkom....

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

To ti je ustvari 2094 XPa, jer je trenutno na snazi ona nagrada, ako napraviš 3000 DMGa + 3 killa, podupla ti se XP.

Ja sam s Typom 59 tek ACE tankera dobio kad sam preko 2300 XPa osvojio.

Btw. s obzirom da znam da si ti jedan od boljih igrača sa TDima, a počeo sam grindat svoju prvu granu TDa, s francuzima, ima li negdje kakvih uputa za TDove? Inače nevolim campat...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 18:38 (Volos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

hebo te smorio me t44!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Sada sam na KV 13 i fali mi jos malo da istrazim IS..

Da li da prodam KV 13 za 750 000 + sakupim jos 300 000 i kupim IS ili da ostavim KV 13 i sa njim idem do 1 400 000 za IS?

Ja bi si na tvom mjestu istovremeno istražio i t-43

shad1eh kaže...

Razumijem. Ma ja se ubi dok skupim 100k sa ova dva. Jel ima ko kakav acc da ima barem tier V nmgu vise ovako. Imam dvije sedmiceislio biti ce lakse kad ono mauna. Nisam nesto iskusan imam 2k borbi :P

Umjesto kupovine accounta bolje ti je da si kupiš neki makar tier 1 tenk pa kreneš neku novu granu ispočetka dok nebudeš imao creditsa za neki tier 5.

YoYo kaže...

Trenutno sam na T-34-85 i imam oko 46k iskustva, i kad skupim dovoljno iskustva da li da idem na T-43  ili KV-13, sta je bolje uciniti?

Ja bi išao na kv13 jer ćeš onda moći i IS i t-43.Tj. ja upravo to radim sa svojim kv13.

Pitanje,na t-44 koji top uzimate?

16 100mm lb1
1 122mm d-25-44
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 18:41 (g12356).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo odigrah jednu od najboljih partija sa T-34-85 {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Volos kaže...

To ti je ustvari 2094 XPa, jer je trenutno na snazi ona nagrada, ako napraviš 3000 DMGa + 3 killa, podupla ti se XP.

Ja sam s Typom 59 tek ACE tankera dobio kad sam preko 2300 XPa osvojio.

Btw. s obzirom da znam da si ti jedan od boljih igrača sa TDima, a počeo sam grindat svoju prvu granu TDa, s francuzima, ima li negdje kakvih uputa za TDove? Inače nevolim campat...

Znam za to,cudi me da je preko dvi iljade malo. Uputa nema,imaju svoj gameplay,mjesta di idu na mapi. Najbolje da gledas na http://wotreplays.com/site/index snimke borbi.

Vulgar Display Of Power
16 godina
World of Tanks

Jel zna netko mozda dali ima negdje onih kodova za nove igrače?

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Odlucio sam da istrazim i T 43  i  IS

Jos samo 22000 xp-a :D

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 23:13 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
15 godina
kivic15 kaže...

Kakvo sam $ranje napravio....Kupovah samo britanske tenkove i dosao sam do medium 3 i onda sam shvatio da su najgori xD

cromwell je tir 6 medium koji me ugodno iznenadio i postao je keeper za mene,sa nesto nubova i i skillana sa covenantera prebacena, a posada koju vucem jos od matilde je u cometu

uglavnom cromwell je jedan od najbrzih mediuma, a mislim da je najagilniji, ubrzava skoro kao nekad t-50-2

top mu nije nesto al ima jako dobar pen i naravno brzinu, pravi medium makar ga je bolje igrat nesto kao light, jer je kutijast i dinga samo komarce na koje naleti

churchill u tiru 5 je isto opak hevi ali ja..a...aaaako spor

matilda u tir 4 je nesto hebeno op za svoj tir, tesko ju buse a ima top koji busi sve,ona je pak jos spoooorija

al sam s njom imal 10 kilova u tir 4 borbi sa opakim lagom i 2 disconecta

znaci definitivno OP masina

Cavalorn kaže...

Može li mi netko reći može li se na ovom laptopu igrati WoT barem na ultra low sa dobrim fps? intel pentium dual core 2.4 ghz

ati hd 7670 1gb ddr3

4gb rama ddr3

trebalo bi ic glatko,al je glavno pitanje koja ti je rezolucija ekrana

smanji postavke grafike al ostavi draw distance na max

laptop trebas redovito ispuhat, defragat i napravit postavke struje da je sve na max na jednom profilu i to koristit za gejming, bateriju pritom izvadi i igraj samo na struju

meni je pristojno radio na 1600 x 900 sa 5650 i 1gb gddr3, 4 rama i i5 430

scipion kaže...

Imam dva pitanja, jedno je glupo, ali neka.

Kako da stavim sliku u post, i drugo, koji redoslijedom otkrivati module na Pantheru i kakav je on uopće? 

Pošto sam ga otključao i uskoro ga kupujem.

kaj sam ja kupio pantera, motori, i radiji su mi bili otkljucani od vk-ova

jedino sam moral otkljucat gusjenice, kupolu i 7.5 L100 top

kad ga kupis vidi kolko kosta dodatni ovjes za njega, neznam tocno (500k)

ak imas to u depou stavi, inace moras grajndat

inace je na svakom tenku najvazniji top jer s njim radis dmg, dobijas expe i tak ga brze otkljucavas

bornasepic kaže...

Dal mi miže netko objasnit kako da se bolje postavljam sa su-100y, jer od kada sam ga dobio, buše me kao da je napravljen od papira{#}

posatvi se da si skroz u pozadini tako da siemke koje bezglavo jure napred budu tvoji spoteri

tenk ima veliku kutiju sa topom, nikakvo postavljanje ne pomaze

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
Intelovac123 kaže...

Odlucio sam da istrazim i T 43  i  IS

Jos samo 22000 xp-a :D

posto imam i t-43 i kv-13 elitane i preko nekoliko borbi, mogu komentirat {#}

u biti su skoro skroz isti, sa istim topom

ALI

t-43 je medium linija i sukladno tome ima radio i motor sa mediuma, a kv-13 je ko kv-1s coupe cabrio{#}

oba znaju i ponesto dingat al ih jako dugo nisam igral

inace sam si odlucio ostavit kv-13 jer mi ima neki bolji osjecaj igra s njim

a i skupicu si expe za novu medium liniju

nekad nije bilo takve dileme jer je t-34 mogo staviz idiota 100mm al to je vec odavno samo lijepo sjecanje

btw jel neko zna kaj ce bit iduce na big and heavy specijalu, neko ko je vise po forumima

i kak ce ic nova med linija ussr najavljena za iduci patch jer u asap-u nije pokazano novo tech tree: jel ce se nastavljat na t-34 ili na kv-13, a najavljeno je mislim 7 tenkova

i koji tenk tir 3 ce se  dijelit za 15 rodjendan? ne valjda m3 light, ili t-127?{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
14 godina
neaktivan
World of Tanks

pogledajte ovaj replay i recite mi ko je tu lud

http://wotreplays.com/site/265787#report

čovjek je imao partiju dana ni kriv ni dužan, praktički njegova nesposobnost da uništi protivničke tenkove mu je dala steel wall     {#}

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
renofan kaže...

pogledajte ovaj replay i recite mi ko je tu lud

http://wotreplays.com/site/265787#report

čovjek je imao partiju dana ni kriv ni dužan, praktički njegova nesposobnost da uništi protivničke tenkove mu je dala steel wall   {#}

LOL ,4 putta bounca obicnog je.enog tigra,haha nemos vjerovat,pa ja to ne napravim sa Perom niti jednom a ne sa jednom od boljih 9tki u igri...{#}{#} Umirem i jos ne vjerujem...Frajer je imo vise srece nego pameti i jos je k tome noob,takvog bi istuko za tren da je bio protiv mene u istom tieru...

TL-za zahvalu klikni hvala
17 godina
World of Tanks

Evo finalnih statistika za VK 3001 P, Tigar P je istražen i kupljen, jedva čekam da vidim što može s tim armorom {#}. A što se tiče VK, njega ću vjerojatno prodati iako sam uživao u igri s njim, po penetraciji je negdje u sredini što se tiče mediuma istog tier-a i to je čist ok, a za tier 8 runde i čvršće tenkove se uvijek nađe par gold granata {#}. Možda bi i ostavio VK za uživanciju, al s obzirom na to kako danas stoje stvari, ako imaš više od 150-200 rundi s nekim tenkom prvi zaključak drugih igrača nije da uživaš igrat s tim tenkom pa ga najviše igraš nego da ga koristiš za stat padding... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako ti je tenk dobar i ako volis igrati sa njim sta te boli briga sta.ce neko reci...Ja imam hellcata i igram sa njim svakodnevno ali zato sto ima solidnu zaradu i zato sto je extra zabavan...sta ce ko reci boli me tikva.
17 godina
World of Tanks

Napokon sam dobio Ace tankera i na vražjem IS-8... napokon mu je kupola počela odbijat shotove kako bi i trebala {#} Anyway slike su dole, a za one koje zanima kako sam uspio, tu je i REPLAY. Nije ništa posebno, al eto, loš sam s tim tenkom pa sam se ugodno iznenadio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 7:14 (Unimatrix 007).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Zadnja borba sa Churchilom GC i ace,i jedna epic borba sa hellcatom.

1693 Base exp 1693 Base exp
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ja ne znam jel do vikenda ili do MM-a, ali sa Indienom jedva pobjedim.

Jučer sam nabio 3700dmg-a dobio i onaj x2 exp (preko 3k dmg, 3 killa) ali opet defeat.

Tenk mi je super al ako ovako nastave da me kače retardirani timovi, mogu se yebati jer je Leo PT daleko. Taman ganjam 52,5% pobjeda a ovo me syebalo.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Vikend, MM ima svega pomalo...ja sam za vikend napravio -20 skor...od sad igram ponedeljak petak...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ma MM postaje sve gori. Danas završim u bitci gdje je u mom timu (naravno da je u mom timu) bio top tank IS8 a u protivničkom timu top tenk je bio T110E4. Pustim vam na maštu da mislite kako je to završilo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Evo finalnih statistika za VK 3001 P, Tigar P je istražen i kupljen, jedva čekam da vidim što može s tim armorom {#}. A što se tiče VK, njega ću vjerojatno prodati iako sam uživao u igri s njim, po penetraciji je negdje u sredini što se tiče mediuma istog tier-a i to je čist ok, a za tier 8 runde i čvršće tenkove se uvijek nađe par gold granata {#}. Možda bi i ostavio VK za uživanciju, al s obzirom na to kako danas stoje stvari, ako imaš više od 150-200 rundi s nekim tenkom prvi zaključak drugih igrača nije da uživaš igrat s tim tenkom pa ga najviše igraš nego da ga koristiš za stat padding... 

U tier 7 borbi je armor brutalan...IS će ti imati problema i sa probijanjem kupole,jer nadograđena kupola ima spaced armor od naprijed.U tier 8 borbama ako ga zakosiš moći ćeš bouncati više manje sve tier 8 topove...tier 9 više baš i ne.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo koliko treba za acea sa T32 {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

bilo mi dosadno,pa sam napravil voice pack, u glavnim ulogama Zdravko Mamić i limeni trener :D download 
(extractat oba filea u world of tanks/res/audio) pozeljno da napravite backup fileova "ingame_voice.fsb" i "ingame_voice.fev" iz audio foldera za slucaj da vam se voice pack ne svidi da si mozete vratit orginalni voice.   

Moj PC  
7 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li itko spoznaje kakav je ovaj : E-25???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Ima li itko spoznaje kakav je ovaj : E-25???

Test server ti je jos aktivan, skines i isprobas ga tamo {#}

14 godina
World of Tanks

samo sto ne rade...=(

Edit:ipak rade ja sam ih krivo ubacio =)  zakon su...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 13:43 (Shaka111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
flapo kaže...

Daj replay frende, baš me zanima kako se to odigralo, uvijek je korisno vidjeti gdje se na kojoj mapi može iskoristit pun potencijal tenka {#}

17 godina
neaktivan
flapo kaže...

ali to je exp X2,ne?makar lijepo odigrano

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 14:35 (jura).
17 godina
Radazin kaže...

bilo mi dosadno,pa sam napravil voice pack, u glavnim ulogama Zdravko Mamić i limeni trener :D download 
(extractat oba filea u world of tanks/res/audio) pozeljno da napravite backup fileova "ingame_voice.fsb" i "ingame_voice.fev" iz audio foldera za slucaj da vam se voice pack ne svidi da si mozete vratit orginalni voice.   

Ima negdje preview toga? Jel si stavio na youtube? Ako nisi možda bi netko mogao sad na brzinu ako nađe vremena, makar samo audio, može video bit i u lošoj kvaliteti, nije bitno, samo da se čuje.

EDIT: Jel može netko tko ima updejtan test server otići sad na njega baš se ulogirati da provjeri jel radi tako da znam za sigurno da ne skidam 4 GB bezveze...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 14:50 (Unimatrix 007).
12 godina
neaktivan

nisam radil review (još)... al ono, pack je velki 4,5 MB tako da ti treba minuta vremena da ga skines i ubaciš :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice