World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.426
|
čitano: 9.155.457
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DamageHigh kaže...

Tenk je brutalan...odličan top - dobar aplha damage, dobar dpm, odlična penetracija i preciznost. Izuzetno brz i okretan. Oklop ima potencijala, samo ga treba znati iskoristiti. Konstantno kretanje i cijelog tenka i kupole dok te neprijatelj nišani i ukoliko pri tome uspiješ imati ukošen prednji dio tenka, bouncaš stvarno svašta...

Jedine dvije negativne stvari cijelog tenka je to što je dosta visok (kao i svi njemci uostalom) i što je jako, jako mekan na artiljeriju. Pogodak s boka tier X artiljerije je automatski one-shoot, sa full HP-a (svih 2050 HPa).

E-50 je to sve, u malom. Manje HP-a, lošiji oklop na kupoli, i slabiji slope na prednjem oklopu, slabija okretnost i lošiji DPM i penetracija...ali to su sve nijanse...i E-50 je odličan tenk...iako ga ta penetracija dosta muči...

Lol, e50 i e50m imaju identicne kupole, osim sto ova od m je malo cisca {#}

A sto se tice penetracije na e50, vjeruj mi, ne muci ga, to je ipak medium mada lici na heavy {#}

WoT: GuntherPrien
17 godina
neaktivan
World of Tanks

pa i hull oklopi su im identični

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...

Lol, e50 i e50m imaju identicne kupole, osim sto ova od m je malo cisca {#}

A sto se tice penetracije na e50, vjeruj mi, ne muci ga, to je ipak medium mada lici na heavy {#}

Istina, ne znam zašto je meni ostalo u glavi da M ima nešto bolji oklop...

jura kaže...

pa i hull oklopi su im identični

Na papiru. E-50M ima bolje slopean prednji oklop.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Glasovanje. Koji kupiti?

13 Lorraine 40t
15 Tiger 2
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 23:42 (TonyKTM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TonyKTM kaže...

Glasovanje. Koji kupiti?

oba su dobra ali lorr vodi do opakog t10 tenka. afkors ako mislisliš na lor liniju prema b.chatu a ne na francusku arty. a b.chata bi rađe vidoio u garaži od e100 (kojega ću uskoro imati).

samo gledaj koji ti stil igre odgovara a ako imaš kakvog hevy t10 otišao bi na tvom mjestu na jednog od najopakijih  mediuma.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 22:46 (sokre).
13 godina
protjeran
TonyKTM kaže...

Glasovanje. Koji kupiti?

Loraine grindaj sada i kupi dok je arty nerfan i dok ih nema toliko u igri,prije je bila muka igrat s njim a sada je puno laske tako da ja preporucujem loraine te iz razloga sto je vrijedno truda do tier 10 a to je bat chat koji je vrlo opak medium i vrijedan muka sa tom cijelom linijom...A evo i ja sam ga kupio nedavno pa da stavim slikicu i da se pohvalim,dns izgrindao top i namontirao gore i prasim gu.ove s tim da se treba malo naviknut i odigrat jos dosta bitki da bi upoznao tenk kao i naucio ga odlicno igrat...

Odmah da pitam oni koji imaju bata sta stavit od opreme na njega i prema cemu grindat posadu osim prvog i drugog skilla koji je neka klasika boi,lampica i popravci?? {#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 17:53 (Tomo53nja).
16 godina

Mislim da se nisu trebali ni truditi s ovim weak-spotovima na BatChatu...{#}

Btw., meni je to uzasno frustrirajuc tenk. Treba jako puno razmisljati i pratit igru cijelo vrijeme. Uz to znam da tenk ima brutalnog potencijala, ali iako sam imao bitaka i po 5, 6k damagea, nekako stalno imam osjecaj da ga ne iskoristavam do kraja. Uz to imas i odgovornost sto si top-tier tenk, a tako te lako mogu unistiti...

Btw., volio bih vidjeti sto vise replaya u temi od vozaca BatCahata koji stvarno znaju sta rade...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Mislim da se nisu trebali ni truditi s ovim weak-spotovima na BatChatu...{#}

Btw., meni je to uzasno frustrirajuc tenk. Treba jako puno razmisljati i pratit igru cijelo vrijeme. Uz to znam da tenk ima brutalnog potencijala, ali iako sam imao bitaka i po 5, 6k damagea, nekako stalno imam osjecaj da ga ne iskoristavam do kraja. Uz to imas i odgovornost sto si top-tier tenk, a tako te lako mogu unistiti...

Btw., volio bih vidjeti sto vise replaya u temi od vozaca BatCahata koji stvarno znaju sta rade...

Bome da...{#}

meni nije frustrirajuci ali je istina to sto kazes skroz,potencijala ima toliko da uvijek mislis da ga nisi iskoristio dovoljno i da si mogao jos i jos vise...Sto se tice voznje i igre to sve moras pratit i gledat kao da radis neke mikro stvari s rukama pa ti ruke ne smiju zadrhtat...

Budem ja nabacivao malo dok upoznam tenk i opcenito provedem malo vise bitki na njemu jer mislim da cu ga vozit i u randomu i u klanskima...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 2:22 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Aloha marvo! {#}

Mene nije bilo 100 godina, aktivnost na forumu mi se smanjila zbog količine sranja i trollova, pa ono znate i sami šta vam imam pričat.

Sjetio sam se stare wot ekipe pa da se i malo pohvalim s dobrim replay-om u Sherman Jumbo (kinda love/hate that tank  - 70/30)

Kako kod vas stvari stoje? Siemke vidim nisu odustali ni kod vas, XVM-om vidim da ima tona njih kad je special (you don't say! xD)

Anyway, evo moj replay pa se "divite" mojoj sreći da sam tako dobro prošao.

http://wotreplays.com/site/263756#prokhorovka-iwek91-m4a3e2

See ya soon! ;)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@DamageHigh

isto tako i ja.. odigrao sam nešto preko 100 partija s njim, i jednostavno mi je naporan za igrati iz razloga koje si naveo.. moram baš biti raspoložen za njega, oči širom otvorene, inspiracija ogromna i onda bacim partiju sa njime {#}

odigrao sam par genijalnih partija, imam čak i replayeve, ali su za stare verzije pa ne pale {#}

svakako jedan od najgenijalnijih tenkova u igri, ali isto tako i jedan od najzahtjevnijih.

EDIT: BTW kupio sam t34-2.. full me na type-a podsjeća..

znaš da ti tenk leži kada 9. partiju ubereš ace-a {#} (prva nakon što sam montirao top identičan type-ovom {#})

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 10:37 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakvo sam $ranje napravio....Kupovah samo britanske tenkove i dosao sam do medium 3 i onda sam shvatio da su najgori xD

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Kakvo sam $ranje napravio....Kupovah samo britanske tenkove i dosao sam do medium 3 i onda sam shvatio da su najgori xD

MOžda ti sad tek dolaze dobri britanci...potrudi se doći barem do at2 i churchilla VII.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
World of Tanks

Cromwell je dobar.

Džedaj
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 11:39 (marsovac).

4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Good morning WoooooTnaaaaam! {#} 

Ovaj vikend neki fini bonusići, već sam okusio ponešto od toga, a evo nešto i za hejtere onog VK 3001P koji uopće nije tako loš kako se čini, čak sam jedan dio runde bio AFK pa je opet ispala epic. Igram sa top gunom 220dmg/132mm pen. i onda mi se žali u rundi neki S35-CA kako je on AFK jer njegov top ne probija ništa u tier 6, a kamoli 7 u kojem smo bili -.- A ima 300 dmg i 165mm pen... n00b...

Također, ovaj Sacred Valley je smješan, skinuo sam T29 sa 593 metra i SU-100 na nekih 580m... mapa se bez frke pobjedi samo kampanjem sa pokojim scoutom... strašno... 

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Može li mi netko reći može li se na ovom laptopu igrati WoT barem na ultra low sa dobrim fps? intel pentium dual core 2.4 ghz

ati hd 7670 1gb ddr3

4gb rama ddr3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cavalorn kaže...

Može li mi netko reći može li se na ovom laptopu igrati WoT barem na ultra low sa dobrim fps? intel pentium dual core 2.4 ghz

ati hd 7670 1gb ddr3

4gb rama ddr3

Trebao bi moći imat pristojan fps na standard grafici, možda čak i na improved, govorim o 40+ fps-a jer ja na laptopu imam malo slabiju grafu od tvoje i WoT vrti dosta dobro sa 50+ fps-om....

Evo, ukoliko netko želi vidjeti potencijal E-25 kad ga igra jedan od najboljih igrača na EU serveru neka pogleda... Stream 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 18:38 (Unimatrix 007).
14 godina
World of Tanks

Imam dva pitanja, jedno je glupo, ali neka.

Kako da stavim sliku u post, i drugo, koji redoslijedom otkrivati module na Pantheru i kakav je on uopće? 

Pošto sam ga otključao i uskoro ga kupujem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

jedna dobra sa is-om

Pro Deo Et Patria
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 19:31 (spartak17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo ako nekog zanima, Intel&Ati  tu sa foruma iliti RavenHR u igri trenutno igra u TC-u sa profićem na streamu

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Evo ako nekog zanima, Intel&Ati  tu sa foruma iliti RavenHR u igri trenutno igra u TC-u sa profićem na streamu

Kralj rastura :) 

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bolesnik.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Reichz kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Kralj rastura :) 

A gle šta ovaj sad radi sa E-25, često dere preko 3k dmg-a...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Završila borba? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Bolesnik.

Zasto zato sto je bolji od tebe e deda deda gori si od goluba prevrtanera.{#}

17 godina
scipion kaže...

Imam dva pitanja, jedno je glupo, ali neka.

Kako da stavim sliku u post, i drugo, koji redoslijedom otkrivati module na Pantheru i kakav je on uopće? 

Pošto sam ga otključao i uskoro ga kupujem.

Slika u post: Imaš dolje na dnu "dodaj sliku s weba" ili "dodaj s računala"

Nađeš putanju pod Browse i onda Prebaci...

Panther = prvo gusjenice pa motor,  onda sve ostalo jer što god staviš drugo reći će ti da ne može jer je premala nosivost

13 godina
protjeran
World of Tanks

Dal mi miže netko objasnit kako da se bolje postavljam sa su-100y, jer od kada sam ga dobio, buše me kao da je napravljen od papira{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bornasepic kaže...

Dal mi miže netko objasnit kako da se bolje postavljam sa su-100y, jer od kada sam ga dobio, buše me kao da je napravljen od papira{#}

Nemoj da te spottaju i nitko te neće bušiti {#}

Taj tenk nije napravljen da prima udarce, oklop je vrlo loš.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
crystal6 kaže...
bornasepic kaže...

Nemoj da te spottaju i nitko te neće bušiti {#}

Taj tenk nije napravljen da prima udarce, oklop je vrlo loš.

Al zato ima brutalan top...

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
World of Tanks

Evo nešto za sve one koji se žale na loše igrače u timu... pogledajte ovo sranje... i taj dmg na kraju... kreteni...

at first i was like, so much win! at first i was like, so much win!
but later i was like, dafuq O.o but later i was like, dafuq O.o
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice