World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.422
|
čitano: 9.153.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks

taj mod je smece... statistika ne znaci ama bas nista... 

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

Bogme znači...a mod je jedan od najkorisnijih modova u cijeloj igri...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
Obi Wan kaže...

ocito nisi gledao Moneyball =)

17 godina
DamageHigh kaže...
Obi Wan kaže...

krasan ti je mod... igram sa prijateljom i lik ima taj mod. cim je vidio da je 16% sansa za pobjedu odma je pocela salva kukanja... na kraju smo dobili, a on mislio skroz odustati. 

ili nekidan vidio lika 70 i koliko posto win rate, nazvao ga nekako unicom il tako nesto, kao najbolji igraci po toj smrdljivoj statistici, na kraju igre ja imao vise killova, vise dmg-a i vise svega od njega. mos mislit.

kako te mazi match making takva ce ti bit statistika. 

15 godina
Obi Wan kaže...
DamageHigh kaže...
Obi Wan kaže...

krasan ti je mod... igram sa prijateljom i lik ima taj mod. cim je vidio da je 16% sansa za pobjedu odma je pocela salva kukanja... na kraju smo dobili, a on mislio skroz odustati. 

ili nekidan vidio lika 70 i koliko posto win rate, nazvao ga nekako unicom il tako nesto, kao najbolji igraci po toj smrdljivoj statistici, na kraju igre ja imao vise killova, vise dmg-a i vise svega od njega. mos mislit.

kako te mazi match making takva ce ti bit statistika. 

evo javio se pametni koji sve zna

molim te, same gluposti baljezgaš...

normalno da svaki igrac moze imati losu borbu i sad ti na temelju jedne lose borbe zakljucujes da mod ne vrijed??

ma ni neda mi se noobovima objasnjavat uopce, nemam snage...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
neaktivan

nije istina, svako pa i najbolji imaju loš dan, tj u njegovom slučaju lošu partiju, a taj win rate ne ovisi samo o mm, ako igraš u vodu s još dvojcom i svi znate kaj radite možete dosta izgubljenih partija prekorenut u pobjedu, a da ne govorim kad si u kvalitetnom klanu i igrate po 15-20 team company borbi svaku večer koje uglavnom pobjedite to uvelike podiže win rate...

17 godina

prvo procitaj polako i sa razumijevanjem. nisam ja nigdje rekao da sve znam. ja samo iznosim osobno iskustvo.

drugo, ako ti je glavni argument nazvat nekoga noobom umjesto dati neki primjer ili pokazati zasto mod valja, tj zasto je dobar onda ti se zbilja divim.

ono sto sam ja pokazao svojim primjerom (tko razumije shvatio je) je sljedece: mod je los jer daje laznu sigurnost. kao 70% sansa pobjede pa onda lako cemo. ili obrnuto. vidis 15% sansu za pobjedu pa odustanes. i sam si rekao da se dobrom igracu zalomi da ima losu borbu. to stoji. ali isto tako taj igrac koji je ''pro'' svojim failom moze ugroziti tim, jer je on unicom pa zbog toga mi moramo dobiti partiju.

skill igraca moze okrenuti borbu, to znam i to sam vidio i to sam sam napravio par puta. ali kad te match making stavi u partiju sa 13 heavy tenkova, od toga velika vecina su t8 mrcine, a tvoja ekipa ima 5 heavy tenkova onda je sasvim lako procijeniti koja ce ekipa pobijedit. od 10 borbi, 7 je takvih, vikendom pogotovo. jos pogotovo ako si tier 6 kao i ja u kv1s.

skill dolazi samo do izraza kad je borba takva da su ekipe isti tier. e onda se pokaze tko zna a tko ne zna. medutim ni tu skill nije ultimativna snage, vec taktika. mos ti znat da t29 ima jak turret a da mu je donji dio kao staklo, al sta ti to vridi da tvoja ekipa takicki zakaze.

zato i dalje tvrdim da je taj mod los iz gore navedenih razloga jer ne pokazuje apsolutno nista osim tko je imao srece sa matchmaking a tko nije. a cuo sam da prije bilo jos gore.

bolje da su stavili nesto tipa avg dmg, ili postotak pogodaka. i onda kad vidis igraca u hellcatu koji ima 95% hit rating ili koji ima 2k prosjecan dmg po igri, e to je onda pravi igrac.

15 godina

Evo oduzimas mi dragocijeno vrijeme (moram zavrsit t54e1 prije kraja mjeseca a fali mi 170k xp-a)

Pa da pocnemo, neznam meni nejde u glavu kako neki ljudi ne kuze to sa win chanceom pa onda whineaju...

Znaci ti tvrdis da je mod los jer daje čaznu sigurnost - krivo

Mod je formula koja na temelju igracevih statistika izracuna koliko je sanse za pobjedu AKO igrac sa npr. 1200WN7 odigra BORBU koja je u vrijednosti 1200WN7

Znaci ako bi svih 30 igraca odigralo borbe koliku WN6/eff vrijednost oni sami imaju onda je toliko i toliko sanse za pobjedu/poraz...

Po tebi je mod los ako tim sa 70% sabse izgubi, ne nego je tim 1 odigrao ispod svog prosjeka a tim 2 sa slabijom statistikom iznad svog prosjeka i eto pobjede za tim 2... Cista logika...

Kao sto sam prije rekao dobar igra moze imati losu partiju a isto tako los igrac (ako nije bas krvavo crven :D) moze isto tako imati dobru partiju ako se to desi automatski win chance nista ne znaci...

Napominjem igrac je sam kriv ako odustane nakon sto vidi da ima samo npr. 30% sanse za pobjedu ja se nikad ne obezhrabrim kad to vidim nego mi mod pomaze u tome da vidim koga moram se vise paziti na koga mogu samo tako izletjeti jer je los itd...

A i samih 70% znaci da tim ce pobijediti u 7/10 slucajeva znaci nije to sto posto...

I da velis da skill nije sve tu je i taktika... pa dobro jutro! a kad ja velim skill pod to smatram taktiku i sve sto imas u rukavu da pobijedis...

A jel tebi jasno da taj mod ne pokazuje samo WR igraca nego i eff/wn6 a to je upravo formula u kojoj je sve uracunato od wr, avg dmg, avg tiera kills per game, spotted per game...

Meni se cini da to nisi znao...

Zakljucak je taj da si u krivu jer taj mod ne pokazuje tko je imao srecu s MM-om...

Eto

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
World of Tanks

LJudi moji,statistike su upravo to i ništa više nego...statistike.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

prvo procitaj polako i sa razumijevanjem. nisam ja nigdje rekao da sve znam. ja samo iznosim osobno iskustvo.

drugo, ako ti je glavni argument nazvat nekoga noobom umjesto dati neki primjer ili pokazati zasto mod valja, tj zasto je dobar onda ti se zbilja divim.

ono sto sam ja pokazao svojim primjerom (tko razumije shvatio je) je sljedece: mod je los jer daje laznu sigurnost. kao 70% sansa pobjede pa onda lako cemo. ili obrnuto. vidis 15% sansu za pobjedu pa odustanes. i sam si rekao da se dobrom igracu zalomi da ima losu borbu. to stoji. ali isto tako taj igrac koji je ''pro'' svojim failom moze ugroziti tim, jer je on unicom pa zbog toga mi moramo dobiti partiju.

skill igraca moze okrenuti borbu, to znam i to sam vidio i to sam sam napravio par puta. ali kad te match making stavi u partiju sa 13 heavy tenkova, od toga velika vecina su t8 mrcine, a tvoja ekipa ima 5 heavy tenkova onda je sasvim lako procijeniti koja ce ekipa pobijedit. od 10 borbi, 7 je takvih, vikendom pogotovo. jos pogotovo ako si tier 6 kao i ja u kv1s.

skill dolazi samo do izraza kad je borba takva da su ekipe isti tier. e onda se pokaze tko zna a tko ne zna. medutim ni tu skill nije ultimativna snage, vec taktika. mos ti znat da t29 ima jak turret a da mu je donji dio kao staklo, al sta ti to vridi da tvoja ekipa takicki zakaze.

zato i dalje tvrdim da je taj mod los iz gore navedenih razloga jer ne pokazuje apsolutno nista osim tko je imao srece sa matchmaking a tko nije. a cuo sam da prije bilo jos gore.

bolje da su stavili nesto tipa avg dmg, ili postotak pogodaka. i onda kad vidis igraca u hellcatu koji ima 95% hit rating ili koji ima 2k prosjecan dmg po igri, e to je onda pravi igrac.

Trebo bi se ti raspitati malo bolje kako fukcioniše xvm, puno si ti toga promašio. Jedina mana XVM-a je to što pokazuje postotak pobjede u partiji( kod mene je to isključeno)

Igrao sam 2 godine na NA srveru odnosno 28K borbi i nedavno sam kupio acc na EU čisto jer je bio Type 59. Što bi jedan drugar na NA serveru rekao svom timu" toliko ste crveni skoro da ste neprijatelji" ako vidiš da ti tim ima većinu krvao crvenih igrača partija u velikoj većini ide u kvragu,zato uvjek ali baš uvjek igraj platoon.

Evo poslije nekih 20 dana vidi se  pomak, stim da neigram nešto puno ;

15 godina
neaktivan
World of Tanks

De  vi meni recite s kojom masinom se najvise pare beru. Zapeo sam sa t25/2 i wz-131 a malo repe daju :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
shad1eh kaže...

De  vi meni recite s kojom masinom se najvise pare beru. Zapeo sam sa t25/2 i wz-131 a malo repe daju :)

KV1 moj prijatelju!

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pa kad i vidim da sam ostal sam protiv 15 tenkova ne odustajem,ne mislim ja da budem dobil sad protiv 15 tenkova,ali čim više štete napravim na kraju tog poraza budem u manjem ili uopće ne budem u minusu.ne kužim te ljude koji odustaju na temelju postotka šanse za pobjedu ili zbog ičeg drugog.

shad1eh kaže...

po meni lijepo zarađuje i T69 ako imaš premium account

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 2:18 (jura).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

T69 ovaj mjesec daje 30% više para.

Tier V i VI zarađuju dobro ako nemaš premiuma jer su jeftini popravci tenkova, ubiti oni tenkovi koji imaju male cijene granata, 88mm, 90mm topovi kod viših tirova zbog dost velike probojnosti i štete a 4 puta manje cijene granata od 100+mm topova.

Mada kad sam ja imo premium bio bi dnevno po 500k, 600k u plusu igranjem 6, 8, i 9 tirova.

Od 8.6 patcha je povečana zarada tenkova tako da se da zaradit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako imaš premium IS3, po meni T69 je dobar tenk ali ima malo lošiju penetraciju, tako da dosta igrača koriste gold ammo kada se susretnu baš sa IS3 ili Tigar 2 tako da od zarade nema ništa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sada sam na KV 13 i fali mi jos malo da istrazim IS..

Da li da prodam KV 13 za 750 000 + sakupim jos 300 000 i kupim IS ili da ostavim KV 13 i sa njim idem do 1 400 000 za IS?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shad1eh kaže...

De   vi meni recite s kojom masinom se najvise pare beru. Zapeo sam sa t25/2 i wz-131 a malo repe daju :)

Ako ne misliš uzimati premium account ili premium tenkove onda ćeš največu zaradu imati na tier 5 tenkovima.Preporučujem m4 sherman(derp gun),kv1 ili panzer IV(derp gun).Naravno ne koristi gold ammo.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
Intelovac123 kaže...

Sada sam na KV 13 i fali mi jos malo da istrazim IS..

Da li da prodam KV 13 za 750 000 + sakupim jos 300 000 i kupim IS ili da ostavim KV 13 i sa njim idem do 1 400 000 za IS?

ja bi prodao kv13 cim otkljucas sljedeci tenk,zanimljiv je ali odvratni gun depression me toliko odbija da sam ga morao prodati

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Razumijem. Ma ja se ubi dok skupim 100k sa ova dva. Jel ima ko kakav acc da ima barem tier V nmgu vise ovako. Imam dvije sedmiceislio biti ce lakse kad ono mauna. Nisam nesto iskusan imam 2k borbi :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

nakon dva tjedna uzeo 50B da očistim prašinu s njega

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

nakon dva tjedna uzeo 50B da očistim prašinu s njega

Najs :)

14 godina
World of Tanks

Jel moze netko staviti link za onaj mod sa statistikom?

Evo da se i ja malo pohvalim:

3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Dobar je xvm ali iskreno da je toliko vazan i nije....

Lijepo je to zamisljeno, pokaze ti koji igraci u timu su ok, koji su uzasni, postotak pobjeda kao i kod neprijatelja, ispred kojeg igraca mozes da izletis, sa kojim moras oprezno ali u praksi u velikom broju slucajeva nije to bas tako kao na papiru. Poredio bih ga kao sa statistikom tenkova u WoT-u - JagdTigar ima 250 mm oklopa ali svi mi znamo da je to samo na jednome dijelu ili E75 sa prednjom plocom od 160 mm pa opet je ne mozes probiti sa 8.8 cm L70 topom.
Tako po meni funkcionise i xvm, nekada 250 mm oklopa JagdTigra funkcionise, a nekada ne :)

Netko je spomenuo MM i kako je najvaznije kako te on miluje i dobio hrpu TD od forumasa ali covjek je bio upravu. Udjes u los tim i imas recimo dva dobra igraca sa sobom i pratis njih, vi se postavite ocekujes da ces makar bolje proci sa njima dvojicom nego sa nekim tezim debilima i super ide sve pucas po neprijatelju i hoces da se povuces kad ono nece nesto. Odzumiras i pogledas da su neka debila iza tebe poginula i blokirala ti put nazad i dok se ti malo cimnes da se iskoprcas hastala vista sa tobom {#} i jos dosta slicnih situacija kad pokusavas da pobjegnes od debila ali to je jednostavno nemoguce ako ih je pun tim...

Naravno u nekim slucajevima ovaj scenario upali, drzis se boljih igraca pa se cak i sansa od 25% pobjede pretvori u pobjedu ali to je rijetko.

Jedno vrijeme sam furao i onaj gdje ti iznad imena igraca odmah stoje statsi pa da u toku bitke mozes da vidis kakav je tko ako ti naleti ali i to je opet u pola partija jer u vecini se stvari tako brzo odvijaju da nemas vremena da gledas statse nego pucaj Misko u prvi weakspot koji ugledas {#}

Dobar je xvm ali po mom skromnom misljenju bolje je igrati bez njega iskljucivo zbog faktora sto ti sjebe ugodjaj ako vidis u kakvom si timu. Primjetio sam barem na sebi da ljepse i opustenije igram ako ne znam kakvi su mi saigraci kao i protivnici. Cak i ako izgubimo 15:1 taj poraz mi lakse padne jer sam u startu manje razocaran, nesto sam ocekkivao. Car igre i jeste da se napucavam, nadmmudrujem i zabavim a ne da u startu bitke izgubim žar i svrhu {#}I svi vi koji tvrdite da je to znak da se treba bolje truditi ne seruckajte, mozda bude takav osjecaj bitku, dvije pa cak i tri ali nakon takva tri poraza prodje... Bez uvrede svima, nista licno....

Koliko sam primjetio xvm pretezno furaju unicurn igraci da pokazu svoje vjestine. Svaka cast ljudima valja biti unicurn ali opusteno ipak je ovo sve imaginarno {#}

E sad tko mi moze preporuciti mod da mi samo pokazuje u gornjem uglu (ispod sata) koliko sam stete nanio jer je to jedina stvar koja mi nedostaje iz xvm-a {#}

7 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

samo da zavrse praznici i bit ce bolje... mjesec dana... drz te se..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

E sad tko mi moze preporuciti mod da mi samo pokazuje u gornjem uglu (ispod sata) koliko sam stete nanio jer je to jedina stvar koja mi nedostaje iz xvm-a {#}

ostaviš xvm i pokreneš ga bez dokana, neće ti prikazivati statistike, a vidjeti ćeš pogotke

17 godina
phnx kaže...

samo da zavrse praznici i bit ce bolje... mjesec dana... drz te se..

necu se ni trudit vikendima igrat u visem tieru... uzet americku liniju td-a i prema hellcatu pa se malo zezat okolo po mapi...

16 godina
neaktivan
XVM je koristan samo u mjeri da vidis na kog igraca u toku meca bi mogao da racunas jer ako su mu statsi bolji znaci da mozda i koristi glavu dok igra i da ponekad baci pogled na minimapu. A bio paradajz crven ili narandzast ili svaki igrac zna kad vidi protivnika da uperi cijev i opali,nekad ce da pogodi a nekad nece kao svi mi,tako da ni te igrace ne treba potcjenjivati kao ni bilo kojeg protivnika. Sto se tice win loose sansi to je totalni rng u vecini slucajeva i ne obracam paznju na njega.
16 godina
World of Tanks

Svi spominju XVM i drže se te statistike, a nitko da spomene najkorisniju stvar - minimapu...jednostavno genijalna stvar..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Trenutno sam na T-34-85 i imam oko 46k iskustva, i kad skupim dovoljno iskustva da li da idem na T-43  ili KV-13, sta je bolje uciniti?

19 T-43
1 KV-13
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Svi spominju XVM i drže se te statistike, a nitko da spomene najkorisniju stvar - minimapu...jednostavno genijalna stvar..

Haha...{#} Slazem se,najbitnija stvar u cijeloj igri,kakav Xvm i ostale pi.darije,prati mini mapu dobro i vidjet ces kako se bolje igra...Inace osobno sam vidio da ljudi igraju losije bas zato jer ne prate dobro mini mapu...Jos jedna stvar koja nedostaje  dosta igraca je hrabrost prije svega a bojim sa da je nekad uzrok tome bas xvm,kada vide da je igrac ljubicast ispred njiha iza coska,a on zut ili losiji on nece iako je tier 9 izletit na njega da se na glavu postavis,a taj neprijatelj je tier 8 pa onda ja koji nemam Xvm ni nista bez problema izletim na njega i ubijem ga...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 1:45 (Tomo53nja).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice