World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.070.043
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

Čitam "Battle Mechanics" koji zapravo nisam nikad ni pogledao i mogu reći da sam ostao začuđen detaljnošću uputa i kompleksnosti ove igre. Čovječe, pa ovo je prava znanost! Oni su napravili znanost od ove igre.

Baš sve je uzeto u obzir i na sve se treba obratiti pažnja jer je igra poprilično realna. U tome i jeste draž igre po meni {#}

17 godina
World of Tanks

Klasicni scenario ovih dana {#}

1 1

2 2

3 3
 Nije ni cudo kad ovakvih ljudi pun server {#}  
 I malo lijepih vijesti, napokon ace na ovom cudu {#} 
 I najnovija akvizicija, luda grana za grindat {#} 

9 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ima netko ideju zasto je ovolika razlika u zaradi?

7.7 7.7
17.7 17.7

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kunof00 kaže...

Ima netko ideju zasto je ovolika razlika u zaradi?

Čini mi se da si u drugoj radio killcapping.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
12 godina
protjeran
World of Tanks

Jel se isplati dati 500k za treći modul na IS3?

Imam cammo net i coated optics. Koji treći bi se ISPLATIO?

Reload time mi je 12.75

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 12:54 (Jarvan).
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Jarvan kaže...

Reload time mi je 12.75

Definitivno ti treba rammer da smanji taj reload...

bez uvrede ali po mom misljenju obje opreme koje imas ti nece doprinjeti nesto puno. Mreza na heavy tenku ne znaci puno, a coated je dobar ali po meni je on vise za snajper tenkove, BL9 i nije bas toliko precizan na vece udaljenosti mada ne znam kakav je sada sa povecanjem ove preciznosti u 8.6 {#} 

Kod mene je rammer, GLD i vertical bilo mada mislim da mi je stabilizator negdje trebao pa sam ga prebacio :)

17 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Reload time mi je 12.75

Imas totalno krive stvari na tenku. Ako imas love moras kupit Rammer,Vertical Stabilazer,Ventailation. 

Vulgar Display Of Power
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Jarvan kaže...

Reload time mi je 12.75

Imas totalno krive stvari na tenku. Ako imas love moras kupit Rammer,Vertical Stabilazer,Ventailation. 

Možda da pricekas neki event kad ce biti oprema u pola cijene...

15 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Jarvan kaže...

Reload time mi je 12.75

Rammer uvijek na svaki tenk.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
Za lorr40t nema rammera :P
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Odlicna partija!{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Da sam znao mozda ne bi ni uzeo ovaj KV 13..

Moram istraziti i kupolu i gusjenice a to je 17000 xp sa 76mm gunom :O

Skupio sam 10000 do sad i bas se namucio..

Valjda se isplati kasnije kad ga nadogradim.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Dr. Vicko kaže...
Jarvan kaže...

Reload time mi je 12.75

bez uvrede ali po mom misljenju obje opreme koje imas ti nece doprinjeti nesto puno. Mreza na heavy tenku ne znaci puno, a coated je dobar ali po meni je on vise za snajper tenkove, BL9 i nije bas toliko precizan na vece udaljenosti mada ne znam kakav je sada sa povecanjem ove preciznosti u 8.6 {#} 

Kod mene je rammer, GLD i vertical bilo mada mislim da mi je stabilizator negdje trebao pa sam ga prebacio :)

Preciznost mu je čist solidna.

Volim se istaknuti, izletit ispred njih do covera i onda peek-a boo, tak da coated optics mi treba. i svaka trunka kamuflaže, paše mom stilu igre.

Samo mi je dilema, smanjiti reload time, ili staviti dvoslojni oklop, jer arty me siluje ako me zateče na otvorenom.

16 godina
World of Tanks

skupilo se dobrih partija mada je danas katastrofa

6500 štete 6500 štete
8400 stete 8400 stete
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

E ljudi ovaj T-34-1 mi je super tenkic, al brate ammmo rackali su me vec previse puta - bilo s preda bilo sa strane!?!

Jel se to samo meni desava il sta?

Kakav je T-34-2? Sve si mislim da si ovog ostavim...

0 0 hvala 0
17 godina
Jarvan kaže...

Volim se istaknuti, izletit ispred njih do covera i onda peek-a boo, tak da coated optics mi treba. i svaka trunka kamuflaže, paše mom stilu igre.

Samo mi je dilema, smanjiti reload time, ili staviti dvoslojni oklop, jer arty me siluje ako me zateče na otvorenom.

Cek sekund. Koliko sam ja shvatio ti sa njim igras bas agresivno, dodjes neprijatelju pod nos, zakempas iza kakvog zaklona i onda peek-a boo ih gadjas sa blliske udalljenosti ???

Jer ako tako stvarno igras onda ti ova tvoja oprema uopste ne treba i ne pomaze ti uopste.

Kamuflaza tj. mreza djeluje kada cucis u kakvom grmu i kada si NEPOKRETAN, kada samo kupolu okreces. Na takoj blizini, ljudima pod nosem ti ne bi pomoglo sa heavy tenkom ni 5 mreza.
Coated - povecava maksimalni vidljivi domet, znaci ako ti je na IS3 330 metara koliko se ja sjecam povecat ce ti ga da dodatnih 10% i bit ce 360 metara. Sta ce ti to na tenku ako si ti njemmu pod nosem???

Stavi rammera da brze punis i samimm time mozes brze izlijetati i vise stete nanijeti, a cesto te spasi brzi reload ako si u zajebanim situacijama.
Vertical - 20% ti je manji nisan u pokretu i dio opreme je koji bi bas trebao imati ako igras agresivno, ja ga licno preferiram na vecini tenkova.

Treci izaberi jbg sam, spall liner nije los ali s obzirom da vise nema toliko artiljerija ja bih prije stavio GLD ili cak wet ammorack jer IS3 je bas sklon tom ostecenju. Naravno ventilacija sa dobrom posadom je isto odlican izbor....
Sretno i nadam se da ces odabrati pametno {#} 

legend kaže...

skupilo se dobrih partija mada je danas katastrofa

Koliko sam primjetio i u igri a i po nekim postovima Tortoise je pravo mocan TD. Trenutno sam na AT8 sa kojim i nisam bas odusevljen pa isplati li se gurati dalje i kakvi su AT7 i AT 15 ???
Tvoja misljenja ??
I tnx unaprijed  {#}

17 godina
mrki98 kaže...

E ljudi ovaj T-34-1 mi je super tenkic, al brate ammmo rackali su me vec previse puta - bilo s preda bilo sa strane!?!

Jel se to samo meni desava il sta?

Kakav je T-34-2? Sve si mislim da si ovog ostavim...

Ammo rack od t 34 1 moze izbiti bilo koji top u igri, a po mom iskustvu ammo rack mu mogu izbiti cak i ako ga krivo pogledaju, a sto se tice t 34 2. OK medium, ni dobar ni los, moze se igrati s njime. Upravo danas sam ga prodao i odustao od njega, iako mi fali 20.000 exp do wz-a. Ja stvarno ne znam zasto sam ja tolika pusiona u t 34 2.

Sa t 34 2 partije se dijele na sljedece: nemoguca misija (protivnicka momcad je neusporedivo jaca, sto po broju vecih tierova sto po jacini tenkova), debili u mojoj momcadi i zadnja kategorija Tier 10 partija u kojoj, barem ja sa t 34 2 nemam apsolutno nikakve sanse za pobjedu. Dati cu vam primjer. Sinoc tier 10 partija, ja i prijatelj u platonu on je u is3 i ima vxm. Kaze on meni, vxm kaze da smo neuporedivo pametiji i uspjesniji igraci od suparnicke momcadi i gotovo sigurno pobjedujemo, ja kazem nema sanse t 34 2 ne pobjeduje u tier 10 partijama i pogodite sto, 15-4 je zavrsilo za njih i tako 90% tier 10 partija gubim. To me je dovelo do sramotnog prosjeka od 47% pobjeda. Zasto mene tako stavlja s njime ja ne znam i ocito necu nikad ni saznati jer odustajem od njega. Isti problem imam sa 110 iako nisam otkljucao zadnji top, ali poucen iskustvom sa t 34 2 odustajem i od njega. Kineski tenkovi su za mene ocito prokleti!

14 godina
neaktivan
Jarvan kaže...
Dr. Vicko kaže...
Jarvan kaže...

Reload time mi je 12.75

Što se bojiš arty. Od zadnjeg patcha arty je postala dosadna za igrat. Imam GW Tigera sa 100 % posadom i svim đinđama minđam pa mi treba 45 sekundi za napunit. Za naciljat pun kufer i onda obićno falim. Arty je totalno srozan i koliko vidim slabo se igra.

16 godina

Koliko sam primjetio i u igri a i po nekim postovima Tortoise je pravo mocan TD. Trenutno sam na AT8 sa kojim i nisam bas odusevljen pa isplati li se gurati dalje i kakvi su AT7 i AT 15 ???
Tvoja misljenja ??
I tnx unaprijed  {#}

AT 7 je jako dobar tenk za svoj tier, busis sve pred sobom a nitko ti nist ne moze, ja sam igrao napadacki sa svim tenkovima od at2 koji je OP do tortoisa, jednostavno ne da mi se cekat nego samo naprijed idem i samo gadaj gusjenice pogotovo kad si u at7 jer reload je jako brz i smlavis i vece tierove na taj nacin, tortoise je brutala tenk, moj omiljeni istrazio sam i onaj tier X ali jos nisam skupio para za njega. A sto se tice AT 15 nije los top je isti kao i na 7 samo si sad sa jacim tierovima pa onda busenje malo teze ide a oni tebe buse :)

12 godina
neaktivan

jedan od naj tenkova nemogu se odvojit od njega a i mogu ok sa njim igrati..

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 23:37 (wotnoob).
17 godina
moderator
World of Tanks

Da li još nekog zayebava xvm? Meni ne povlači moje statse u borbi, a uvijek bude još 4-5 tenkova koji isto nemaju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 0:39 (DrNasty).

2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

i meni je tako...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Taman sam odustao od igranja ove igre, kad ono - Special: Lazy Weekend. Tigra sam već mislio uzeti i počeo sam skupljati novce, ali mi je dosadilo, pa sam odustao, no kada je već prilika - zašto ne?

Bit će posla za Super Pershinga!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 0:52 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
wotnoob kaže...

dobro pa se ne hvališ sa statsima od jednog igrača kojeg znam...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Anthony
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 3:18 (Anthony17).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
luka94 kaže...
wotnoob kaže...

HAHAHAHAHHAHHA kakvih retarda ovdje sve ima...a po XVM-u si 100% krvavi {#}

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ponadao sam se da pijanci iz wg-a neće primjetit kako su mi greskom dali 750 golda na acc ali su se brzo ispravili {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

2 0 hvala 0
14 godina
never kaže...

ponadao sam se da pijanci iz wg-a neće primjetit kako su mi greskom dali 750 golda na acc ali su se brzo ispravili {#}

sta ih nisi brzo potrosio:D

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
never kaže...

trebao si odmah sve golde potrositi {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
World of Tanks

kad IS6 scouta vise se i zaradi =)

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice