World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.073.356
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Pislje kaže...

deset partija i deset izgubljenih, divno sve mi se čini da bi mogo biti prodan jer me nervira

I meni je bio loš, ali sa najboljim topom je puno bolji. Istina, oklop mu je loš, a i sam tenk je loš bez najboljeg topa, ali kad ga staviš, onda je puno bolje igrati. Nemoj ga prodati.

16 godina
neaktivan
Pislje kaže...

deset partija i deset izgubljenih, divno sve mi se čini da bi mogo biti prodan jer me nervira

Meni je do daske upgradean bio najdraži tenk, nemoj ga prodavati. Samo mu treba top.

~
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 2:16 (Proz0r).
17 godina
neaktivan
Reichz kaže...
johi bro kaže...

Na T69 medium. Jel može nadogradnja topa bez nadogradnje gusjenica?

Pa izračunaj sam. Koliko je tona tenk sveukupno težak, a kolika ti je sad maksimalna nosivost? Na ukupnu težinu dodaš težinu tog topa kojeg želiš staviti i ako prelazi trenutnu max nosivost, očito ne može.

Ljudi često u WoTu zaboravljaju na jednu činjenicu pa ističu na početku partije da su stock. I stock tenk ima top, tako da doda razliku u težinama topova {#}

potpisujem se
13 godina
neaktivan
h51ph kaže...

Ljudi često u WoTu zaboravljaju na jednu činjenicu pa ističu na početku partije da su stock. I stock tenk ima top, tako da doda razliku u težinama topova {#}

Kad sam rekao da pogleda ukupnu težinu tenka mislio sam da u to uključi i sve module, ali se nisam dovoljno jasno izrazio. Hvala na ispravku {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
ED63 kaže...
Zaja kaže...{#}

Hitler poludio radi ARL   V39  {#}. Edit:dupli post,i ja sam puko ko kokica.

ja ga jucer elitirao naravno ne trezan - {#}, naravno uz pomoc 8k free expa{#}

kupio tir 7 na popustu i danas cu svecano potopit arl u najdublju vodu dostupnu na mapama-u fjordu

nece bit nikakve ceremonije,samo 1 putna za put u vjecna lovista elitiranih krama  {#} uz pzr jager4, SAu 40 i kompaniju

prodam ga po normalnoj cijeni i uzmem si churchila GC

a i t69 je tu blizu skupa sa wz-om {#}

btw jel neko ima at-8 i kakav je kad se krene sa stock-om?

Nemoj ga utapat,nije zaslužio.

Ja takve tenkove uključujući i arl v39 riješavam na slijedeći način:

lijepo odem u treaning room,odem na westfield,vozim na most,kažem by,by i bacim se preko,te se vratim u garažu i prodam tenk.  {#}

\m/ \m/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

koji je bolji top za is-a, 100mm ili 122mm(onaj drugi)?

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
spartak17 kaže...

koji je bolji top za is-a, 100mm ili 122mm(onaj drugi)?

122 definitivno

play2much
14 godina
World of Tanks

Zvijer!

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Zvijer!

t95 dominira na toj mapi. imas replay slucajno?

play2much
15 godina
neaktivan

T95 je lakse igrat sad kad ima manje arty/a,  jedna dobra partija samo steta sto je poraz, jbg previse se ovisi o timu u ovom TD/u.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad gledam profil frajera iz Kazne,ima t10 tenkova i nijednog ispod koji se grinda do tog tenka dali se to moze sakrit ili je nesto drugo

http://worldoftanks.eu/community/accounts/505197340-alphadawg/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
began kaže...

Sad gledam profil frajera iz Kazne,ima t10 tenkova i nijednog ispod koji se grinda do tog tenka dali se to moze sakrit ili je nesto drugo

http://worldoftanks.eu/community/accounts/505197340-alphadawg/

Free experience...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa vidi na svom profilu da li pokazuje tenkove iz garaže ili sve...ja bi rekao da prikazuje sve, jer meni prikazuje i one u garaži i one koje nisu tu, što će reći da taj lik je lovator i parama otključao te tenkove i zato nema te ispod njih.

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Pa vidi na svom profilu da li pokazuje tenkove iz garaže ili sve...ja bi rekao da prikazuje sve, jer meni prikazuje i one u garaži i one koje nisu tu, što će reći da taj lik je lovator i parama otključao te tenkove i zato nema te ispod njih.

Sve pokazuje ali kod njeg ne,on ima neki deal sa wgom {#},i odakle mu toliki free exp da otkljuca jedan t10 tenk treba mu minimun 450 500k free exp.

15 godina
began kaže...
malina22 kaže...

Sve pokazuje ali kod njeg ne,on ima neki deal sa wgom {#},i odakle mu toliki free exp da otkljuca jedan t10 tenk treba mu minimun 450 500k free exp.

Pa ima 4.5 milijuna expa samo na jednoj artiljeriji....

15 godina
World of Tanks

Klan Hegemony i dalje trazi clanove, dodjite na teamspeak, u sobu Rekrutacija i pricekajte deputy commandera da vas testira :)
Klan

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

T28 Proto je odličan TD. A unatoč tome što može ići max 18 zna biti i dobar scout.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
St0ka kaže...

T28 Proto je odličan TD. A unatoč tome što može ići max 18 zna biti i dobar scout.

655 criticala na E50M?????

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
luka94 kaže...
St0ka kaže...

655 criticala na E50M?????

Koristi stare modove koji strgaju novu statistiku...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Uz ovu sliku jedan odgovarajući video

Ovi vide a na vide igraju a neigraju čuju a ne vide ne tipkaju a pucaju scautaju ali pri tom glume td ili kako objasnit da mojih 8 suigrača ima 0 na dmg listi a ova dva po 50 dmg ne bih uopće brojio ........ i što rećiii nego lik koji je samo trebao decpat prokletu bazu tj stajat iza kamena on je glumio supermena i izbusili su ga ko švicarca......ufff nooobinaaa...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Uz ovu sliku jedan odgovarajući video

Ovi vide a na vide igraju a neigraju čuju a ne vide ne tipkaju a pucaju scautaju ali pri tom glume td ili kako objasnit da mojih 8 suigrača ima 0 na dmg listi a ova dva po 50 dmg ne bih uopće brojio ........ i što rećiii nego lik koji je samo trebao decpat prokletu bazu tj stajat iza kamena on je glumio supermena i izbusili su ga ko švicarca......ufff nooobinaaa...

lol šta je tu čudno??

svaki drugi tim je takav na tom tieru

pa to je tier 5 borba sa puno tier 3 i 4 tenkova do kojih je moguce doci za kojih 10-20 borbi...

pa ti imaju iskustva ko i na tier 1...

mene zabrinjava kad je takvo stanje na t7+

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
fanaticni gejmer kaže...
Stolnik kaže...

Zvijer!

Imam replay, ako zelis upload-am ga :)

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
Stolnik kaže...
fanaticni gejmer kaže...
Stolnik kaže...

Zvijer!

Imam replay, ako zelis upload-am ga :)

Samo daj...;)

Vidim odgovara ti moj nick...hehe...:)

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jad od tima,bas nismo imali srece.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ace tanker sa T95

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

bit ce cupavo ovo more - tek iza 02:00 ping padne na prihvatljivih 130ms {#}

0 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Istrazio sam T57 heavy i leopard 1, kolko su njihovi preci u liniji njesra tolko su ovi tenkovi zakon, preporucujem svakome ko ima zivaca zezat se sa granom, mada su neki tenkovi u njoj odlicni  :)

Isto tako T62-A. Sa njim je isto jako zabavno igrat.

Sa svim ovim desetka je moguce nafarmat oko 20-30k kredita po borbi sa premiumom nekad i vise. Posto je sad special sa T57 heavy, runde ispod 40k profita nema.

Pitanja:

1. Jel neko ima problema sa sixth sense da mu se ne upali lampica iako ovi pucaju po tebi?

2. Eh da jel mozda kolko xp-a treba za istrazit sve t10 tenkove, td-ove i arty najkracim mogucim putem? Znaci preskakanje sa grane na granu...probao sam na test serveru al mi ne odgovara to sto je tamo istrazeno i koliko je xp-a ulozeno.

The_God_Of_The_Gods
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 6:39 (mihi999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa dobro di je moj steel wall. Koji qurac je s ovom igrom{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Vjerovatno ti je taj TD pokupio medalju...Jer vjerovatno ima više potencijalne štete nego ti...kažem vjerovatno jer ne znam njegove statse. A steel wall dobija samo jedan u timu a ne svako ko dobije preko 1000 potencijalne štete.

17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

"Receive more potential damage than any player on your team, with potential damage of at least 1,000 HP, and survive."

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice