World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Kaj je ovo dns {#} ? Niti jedna pobijeda od 10 odigrani {#} 

Edit Odustajem od dns  

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 12:00 (zagi55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Druga slika debila iz jos debilnije naseg klana mali kojeg imam nesrecu cesto sresti u randomu jer ti likovi se jedva sastave sa tipkovnicom i misem je imao genijalnu ideju{#} da izviri iza hrpe tenkova koji su krenuli u rush i spuca mene u guzicu i kaze da sam ga blokirao.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav svima, ako ima netko zaninteresiran za kupnju accounta. Eto, prvenstveno bih ga prodao nekom domaćem, ponajviše radi olakšanja plaćanja (ne da mi se j*bat sa pay-palovima i wester unionima i sl.)

Evo, podataka o accountu: (jbg na engleskom je, jer je kopirano već sa jednog portala gdje prodajem). Unaprijed isprike za dugi post. Ako vas ne interesira TLDR i gotovo.

- Excelent profile with UNICUM stats (best 1% of players on server), which allows u to join every clan u want. 

- 60.06% wins
- 38.14% lost
- 40.11% survived

- Efficiency rating: 1,883 Unicums
- WN6 Rating: 1,952 Unicums
- WN7 Rating: 1,955 Unicums

- Global rating on EU server: 4,467 place (was in 2,500 but didn't played for about 2 months, little after 8.5. patch)

- 75 Ace Tankers
- 36 1st Class

- 41 total tanks in garage (5 tier X's), so 41 garage slots opened
- 11 premium tanks (1 very RARE)
- 176 resarched tanks (8 tier X's)

- 3,464 GOLD (suitable for name change or 1 month premium)
- 3,600.000 credits
- 136.450 XP to convert

- Every of 41 tank has its BEST equipment for its role
- 250 consumables on tanks and garage
- 112 pieces of equipment on tanks and garage
- 560 various gold ammo pieces on tanks and garage
- 47 crew members in barracks (not assigned), each with 100% base skill and additional skills 
- barracks slot several time maxed to total 64 bunks available
- almost every tank has at least 100% base skill, 1st skill maxed, and 2nd skill in process 
- TOP tanks, tier 8+ have 3rd skill, and some even 4th skill in resarch, like E-50M, and Aufkl. Panther 
- few permanent camos on vechiles

- total (sell) value of all tanks in garage is somewhere around 68,000.000 credits! 

- Tanks in garage (by tier):

(X) Batchat, Maus, E-50M, IS-7, T110E5 (IS-4, E-100, T-62A - resarched)
(IX) T30, T-54, Object 704 (83% resarched to Object 268, 250k/301k XP)
(VIII) IS-3, T69, Pershing, AC Mle. 1948, Centurion Mk.I, Caernarvon (only 20k XP to Conqueror) 
(VII) T29, T71, Aufkl. Panther, T-34-1
(VI) VK2801, KV-1Sport :D, AT-8 (only 5k XP to AT-7)
(V) T-50-2, Chaffee, KV-1
(III) Pz.Kpfw. I Ausf. C
(II) Pz.Kpfw. II, T-60

- Arties:

(VIII) Batchat 155
(VII) Object 212
(III) Su-26

- Premium tanks:

(VIII) Type 59, T-34, IS-6, T26E4 Super Pershing
(VII) Type 62
(III) Pz.Kpfw. II Ausf. J (RARE), M22 Locust
(II) Pz.Kpfw. 38H 735(f), T1E6, T2 LT, Tetrach

- 180 Epic Achievments!
- 2,220 Battle Hero Achievements
- 56 Commemorative Achievements

- Special Achievements:
Sharpshooter 175
Master Gunner 53
Hunter 22
Reaper 8
Ranger 1
Invincible 8
Kamikaze 32
Maus Trap 2
The Lion of Sinai 14

- Step Achievements:
All medals are Class I (except Lavrinenko but it's 99,5% completed, 29,864/30.000 base def points) 

Note: Account is created in August 2011. I was creator, and it was played ONLY by me. Never sold or played by any other user. If you are interested in buying or you need any other additional info - contact me via mail: hotirababa@yahoo.com

U mad bro?
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 13:38 (U-MAD).

1 6 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ekipa, kad je VK2801 postao tako nepokretan? Prije je to bio full okretan i brz tenk...sad je i on govno, pogotovo ako ćemo ga uspoređivati s francuzima...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Od 8.4 patcha ako me služi pamćenje. Sa 72 na 60 km/h, usporen u svakom pogledu i neprecizniji.
U mad bro?
14 godina
DamageHigh kaže...

Ekipa, kad je VK2801 postao tako nepokretan? Prije je to bio full okretan i brz tenk...sad je i on govno, pogotovo ako ćemo ga uspoređivati s francuzima...

U 8.4 ili 8.5 ( nisam sad siguran koji od ta dva Patch-a ) su ga prebacili u tier 6 i unistili ga :(

EDIT: kolega me prestigao za koju sekundu :D

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 13:47 (Stolnik).
13 godina
neaktivan
Mislim da je 8.4. u 8.5. se pojavio ovaj mali đubretar Panther :)

Anyway bio mi je najdraži tenk VK, mislim negdje 700-800 partija odigranih. Strašno moćno džubre kad ga skužiš igrat, ali je poslije nerfa postao zak*rac. :/
U mad bro?
17 godina
U-MAD kaže...

Pozdrav svima, ako ima netko zaninteresiran za kupnju accounta. Eto, prvenstveno bih ga prodao nekom domaćem, ponajviše radi olakšanja plaćanja (ne da mi se j*bat sa pay-palovima i wester unionima i sl.)

Evo, podataka o accountu: (jbg na engleskom je, jer je kopirano već sa jednog portala gdje prodajem). Unaprijed isprike za dugi post. Ako vas ne interesira TLDR i gotovo.

Opak account, nema šta, očito puno vrijedi, pogotovo zbog broja premiuma koji imaš, te također taj rijetki Pz II J, tek sam jučer vidio kakav je to tenk, lol tier 3 sa 100mm armora, preopak je... Jedini problem ti je što kod nas nećeš dobit toliko para za acc koliko on vrijedi, dok preko nekih drugih servisa preko kojih možeš prodati van Hrvatske bi mogao dobiti puno više para... Btw koji je nick accounta da se može i ovak pogledat profil?

Sretno s prodajom! 

16 godina

Koje sranje...baš sam se guštao kak ću ga igrat...ne bi mi smetalo ni da su ga u tier VII stavili, al da je ostao onako pokretan...al ovo je banana...

13 godina
neaktivan
Znam da je manje novaca u igri, ali opet kudikamo sigurnije kad uzima netko domaći jer se lakše dogovorit i manja je mogućnost zajeba. :)
Ah da, taj mali govanac PzII J :) Jedan put sam na Himmelsu ostao sam protiv 8, sakrio se iza onog pijeska u ćošak, nakrivio malog pod jedno 20-ak stupnjeva, došla ekipa u cap i udri po meni :D nakon 1 minute ubio svih 8, izgubio 30 HP-a :D hit recived nešto preko 350, jedino mi arti iz blizine spičio taj jedan šut. Presmješan tenk i brutalno zabavan. Mislim da na njemu imam nekih 80% wina u nekih 200-injak partija.

p.s. hvala na željama :D
U mad bro?
17 godina
St0ka kaže...
sokre kaže...

neprocjenjivo!

Ti ga baš zajahao muški xd.

Usput, razmišljam da uzmem T26E4 dok ga još nisu makli? Trenutno imam i T34 ali htio bi još neki moneymaker, jel bi mi se isplatilo sad ga uzimat ili ga čeka nerf pa da možd onda neš drugo uzmem?

ma ja si peru ostavljam tj neću ga prodavati za 7.2k golda. čisto sumljam da će ga toliko uništiti a ako to i učine nebi trebalo biti trajno. tako su uništili kv-5 (pogledajte ga sada) typ59  ubili ga (u 2-3 navrata), povukli ga 1-2mj. onda ga bufali ali ga nema više za šoping.

a nekako sumljam da će ići toliko uništiti prem tenk kad mu bude finalna verzija, jer svrha prem tenkova da se prodaju... a ako bude u banani ništa od prodaje.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 19:30 (sokre).
17 godina
World of Tanks

Imam SU-122-44

prednost: brz, okretan, niska silueta, odličan top

nedostatak: skupe granate, neprecizan na daljinu, loš oklop

KV-5

prednost: brz, jak oklop, jeftine granate

nedostatak: veliki weak spot u obliku "tumora", slab top ako te bace u top-tier bitke s devetkama, neprecizan na daljinu

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 15:27 (Ziga).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel igra iko na test serveru ? Kakave su cijene artya ,oce li se moc zaradit ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

s obzirom da imam SU-122-54 mislim da nikada nebi kupio 44 {#} skroz mi je čudan taj medium-TD koncept.. odlična je ta pokretnost, scouti se smrznu kad vide kako se okrećeš, ali nedostatak barem povremenog bounce-a te tjera da se držiš zadnjih linija. ajde 54 barem ima jako precizan top, ali meni takav stil igre ne paše {#} dobro, u konačnici me ne ide tako loše s njim, ali mi ga je baš mrsko igrati.

sa obj.704 sam se guštao svaku partiju, i skoro sam suzu pustio kada sam istražio 268, i išao ga prodati {#}

BTW kupio sam AMX AC Mle.1946 i to je prvi u francuskoj liniji za kojeg mogu reći da mi je baš dobar TD. bounca čuda, odličan gun depression, fino pokretan, super penetracija.. još mi je praktički stock, imam jedan engine i top sa ARL-a.

mislim da će full nadograđen biti zvijer i pol.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
nine kaže...

BTW kupio sam AMX AC Mle.1946 i to je prvi u francuskoj liniji za kojeg mogu reći da mi je baš dobar TD. bounca čuda, odličan gun depression, fino pokretan, super penetracija.. još mi je praktički stock, imam jedan engine i top sa ARL-a.

mislim da će full nadograđen biti zvijer i pol.

Također, odličan TD. S obzirom da sam vrijeme uglavnom proveo na ruskoj heavy liniji, gun depression me baš ugodno iznenadio i stvarno se da lijepo iskoristiti. Još mi fali 2k exp pa upgradeam na zadnji top, motor i gusjenice sam ostavio za kraj pošto je i sa ARL djelovima dovoljno pokretan.

WordPress ❤
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja isto idem prvo na top, ali ja sam tek 11 partija odigrao i fakat sam oduševljen {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas nista od x3. Pobjedio jednu sa jagdze,odigro jos dvi i gasi igru da ne poludim punim.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nine kaže...

ja isto idem prvo na top, ali ja sam tek 11 partija odigrao i fakat sam oduševljen {#}

Jos kad se sjetiš da te čekaju dva luda foch-a, oduševljenju neće bit kraja! Uživancija mi igrat sa njima na test serveru, pogotovo sad kad je arty nerfan.. {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Aj molim vas prijavite ih za botine.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Može li mi netko objasniti kako da ubacim samo minimapu kakvu koristi Jingles? Tj. sa imenima tenkova i eventualno view rangeom...?

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
DamageHigh kaže...

Može li mi netko objasniti kako da ubacim samo minimapu kakvu koristi Jingles? Tj. sa imenima tenkova i eventualno view rangeom...?

Unaprijed hvala.

Imaš minimapu u sklopu xvm koja pokazuje imena tenkova i označi ti gdje je neki tenk zadnje spotan.

I imaš locastans HD minimap ( link )

\m/ \m/
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Unaprijed hvala.

A i ti pratiš Jinglesa.On je legenda.

Reci mi ako ćeš se nekad borit protiv njega.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
someguy kaže...

Same cijne artya su izjednačene sa ostalim tenkovima. Tako je sada tier10 arty 6.100.000 silvera. Što se tice same zarade, nisam puno igrao, pa ni neznam

16 godina
Anti-fa kaže...

Imaš minimapu u sklopu xvm koja pokazuje imena tenkova i označi ti gdje je neki tenk zadnje spotan.

I imaš locastans HD minimap ( link )

Thank you sir! ;)

g12356 kaže...

A i ti pratiš Jinglesa.On je legenda.

Reci mi ako ćeš se nekad borit protiv njega.

Naravno...;)

14 godina
World of Tanks

danas odigrao sam 6 partija i pobijedio samo jednu 15:0, stvarno svaka partija ili solo budale ili budale u platoonu, za poludit

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
U-MAD kaže...

...

Note: Account is created in August 2011. I was creator, and it was played ONLY by me. Never sold or played by any other user. If you are interested in buying or you need any other additional info - contact me via mail: hotirababa@yahoo.com

Imaš tržnicu za ovo. No sad kad si već stavio tu, pa mogao si bar neku okvirnu cijenu stavit...

14 godina
harrothar kaže...
U-MAD kaže...

...

Imaš tržnicu za ovo. No sad kad si već stavio tu, pa mogao si bar neku okvirnu cijenu stavit...

ja ti prodam svoj za 50kn

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
13 godina
neaktivan
hoss kaže...
someguy kaže...

Same cijne artya su izjednačene sa ostalim tenkovima. Tako je sada tier10 arty 6.100.000 silvera. Što se tice same zarade, nisam puno igrao, pa ni neznam

Ma mislio sam kupi sad prodaj poslije zarada. Znaci moc ce se zaradit tako :) Jel se da igrat arty sad sa kad su buffani/nerfani kako kome

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 22:58 (someguy).
15 godina
neaktivan

Tier x arty se moze igrat nako nako, ali najvise ce patit manji tirovi artya.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Što bi vi stavili na E-100 kao 3. dio opreme (prva dva bi bila rammer i spall liner)?

1 Vert. stab
1 GLD
15 Vents

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice