World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
World of Tanks

Kakvi su ruski Arty ?? Mislim onda skroz dolje grana gdje je su-18 ?? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ipak sam se odlucio za t26e4, razlika od skoro 5k golda mi dosta znaci (skoro 2 mjeseca premiuma)

i evo prva runda s njim, zasad mi se svidja

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Tomo53nja kaže...

Nema veze prica,ne mozes ti izmislit samo tako pricu ako se nisi nasao u toj situaciji stoga ne mogu bas izmislit pricu...Nick je isti kao na forumu nema potreba da se skrivam ili nesto slicno...Ostavi se pusti brojki jer to nista ne znaci,vec sam se uvjerio u to,dosta mi je likova koji kazu ovaj ima oviliki oklop ovaj ima toliku penetraciju,ovo ono,to je cisto s.anje i nista vise...Shvacam da ti sad hoces nesto drugo svoje tvrdit,lijepo sam ti rekao da ne bude pusta prica uzmi tenk,nece ti uzet  svo tvoje slobodno vrijeme...I da prestani vrijedat kao treca stvar jer ja tebe nisam vrijedo niti u jednoj situaciji...Ok...

JG nema kaj tražit vs SP jer si ga ti izubijo ko budalu. To je bila tvoja priča. Jako teško izmisliti nešto takvo.

Drugo, znači moja priča da JG relevantan protiv SPa je pusta priča, ali tvoje da SP izubija JGa je sasvim normalna, jer si to ti rekao. Suuuper. 

Opet te pitam, ti tvrdiš da tvoja priča ima smisla, zašto ja ne mogu tvrdit da moja ima smisla? Koja je poanta toga, jedan može a drugi ne?

I zadnje, tebe nitko ne vrijeđa, ali doduše ti si počeo sa "ljubomornim klincem". Ako te muči ova riječ "retarda" u prošlom postu, odnosi se na onih 14 igrača koje dobijem u random bitki. 

Doduše, kao što sam već nekome rekao, ako si se našao uvrijeđenim i smatraš da je moje ponašanje neprimjereno pravilima foruma, slobodno prijavi pa nek moderatori odluče. 

13 godina
protjeran
mystik kaže...

JG nema kaj tražit vs SP jer si ga ti izubijo ko budalu. To je bila tvoja priča. Jako teško izmisliti nešto takvo.

Drugo, znači moja priča da JG relevantan protiv SPa je pusta priča, ali tvoje da SP izubija JGa je sasvim normalna, jer si to ti rekao. Suuuper. 

Opet te pitam, ti tvrdiš da tvoja priča ima smisla, zašto ja ne mogu tvrdit da moja ima smisla? Koja je poanta toga, jedan može a drugi ne?

I zadnje, tebe nitko ne vrijeđa, ali doduše ti si počeo sa "ljubomornim klincem". Ako te muči ova riječ "retarda" u prošlom postu, odnosi se na onih 14 igrača koje dobijem u random bitki. 

Doduše, kao što sam već nekome rekao, ako si se našao uvrijeđenim i smatraš da je moje ponašanje neprimjereno pravilima foruma, slobodno prijavi pa nek moderatori odluče. 

Ok,ti si rekao svoje,ja sam rekao svoje,uzmemo tenkove i dokazemo cija je prica istina a cija ne jel tako??? Kad stignes nije bed uopce,malo iz razonode se pocerupamo...{#} Blago tebi kad te rijec ljubomorni klinac vrijeda,a nisi skuzio da se to odnosi na one koji konstantno lupaju td bez obzira na smisao teksta...Nisam,ako si mislio na onih 14 u radnomu ok,ja ne mislim da su retardi nego jednostavnu uce ili ne znaju,druge nema...

TL-za zahvalu klikni hvala
16 godina
World of Tanks

Danas mi je bio odličan dan za igranje sa SP-om! Od 30-tak partija dobio sam s njim 20 i zaradio oko 1.5 milijuna (s premiumom) za T-54 kojeg sam napokon kupio, ali eto, nisam još odigrao partiju s njim. Tko bi rekao. Inače sam stalno gubio s njim - jedno vrijeme sam imao blizu 40 više poraza od pobjeda, a evo danas oko 10.

EDIT: Što se tiče tog natezanja tko je jači Jagdtiger 8.8 ili SP, pa Jagdtiger je jači, ali iznenadio sam se kako je lako ga probušiti u donju ploču sa topom SP-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 23:14 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

žalosno mi je vidjeti dok ja s is-3 napravim više dmg-a nego neki t9 nobovi

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam SP i znao sam bit u bitkama sa tier X, i znalo se desit da me is-7 dinga 3-4puta ako se malo nakosiš sa SP mogu te gađati s bilo cim ni jedna ne prolazi, samo ti gusjenice sje... to sam doživio. 

Za JG necu ni pricat jer sam ih se naubio neznam ni broj, sa SP, sad kakav je JG  neznam jer ga nemam, ali znam da da me nikad nije uspio probit. 

Zamjerka samo za SP je što je spor, to me zivcira, ali kad sam kupio t34 shvatio sam da ni on ne ide puno brze cak mi se cini da je još sporiji od SP,

Ali zato ima odlican top koji probija sve živo, i kad se ljepo narediš da ti viri samo kupola, teško da ce ti iko napravit štetu, osim artija. 

Što se tice zarade skoro pa su jednaki, t34malo više zarađuje ali kad zbrojiš granate to je ista zarada, sa t34 moraš napravit 4tisuce štete a sa SP 2tisuce i zarada bude ista.

Rappy
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi, brzo na worldoftanks.eu jer je stigao novi bonus codee!!! 
PARADE  je code.. nosi 1 dan premiuma i hrpu stvari :)  

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Vec ukucao??

Rappy
12 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...

ipak sam se odlucio za t26e4, razlika od skoro 5k golda mi dosta znaci (skoro 2 mjeseca premiuma)

i evo prva runda s njim, zasad mi se svidja

I ja sam ga uzo neki dan, i da se igrat i zaradit čak i protiv tier IX tenkova bez ispaljenog golda

Replay

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 2:52 (O B O).
14 godina
neaktivan
mihaeeel kaže...

ljudi, brzo na worldoftanks.eu jer je stigao novi bonus codee!!! 
PARADE  je code.. nosi 1 dan premiuma i hrpu stvari :)  

ne morate brzo, kod se može iskoristiti do 16.05. a što daje pogledajte ovdje.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Na sajtu piše da će kod biti dostupan do 16.05. Da li to znači da se poslije toga neće moći iskoristiti ili da ovaj event tada prestaje...pošto sam prije znao iskoristii kodove davno nakon proteka vremena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Na sajtu piše da će kod biti dostupan do 16.05. Da li to znači da se poslije toga neće moći iskoristiti ili da ovaj event tada prestaje...pošto sam prije znao iskoristii kodove davno nakon proteka vremena.

ljepo ti pise do 16.05 biti ce aktvan, poslije toga nema vise...

17 godina
World of Tanks

Sto se tice SuperPero vs Jagd8.8 price bezveze se raspravljate kada ima mali milion varijabli koje bi odlucivale u njihovom duelu....
Kao prvo govoriti da je jedan bolji od drugog je cista glupost jer cak i 1 na 1 treba uzeti dosta stvari u obzir. Jagd ako nadje kakav kamen da sakrije donju plocu pojest ce SP osim ako vozac nije bas totalni retard. Isto tako na otvorenom bez zastite SP ce pojesti Jagda.

Imam oba i sa Jagdom bez problema sredim SP kao i obratno. Nitko ne uzima u obzir da Jagd ima jedan on najpreciznijih topova u igri i uopste nije tesko pogoditi komanderovu kupolicu na SP i na vecoj udaljenosti, onda svaki normalan igrac sa Jagdom ce iskoristiti odlican RoF i prvo trackati SP pa ga dovrsavati.
Isto tako svaki normalan vozac SP ce iskoristi max oklop koji ima i zastititi kupolu mrdanjem tako da je to na kraju najvise do vozaca a manje do tenkova {#}

I de vec jednom prestanite biti toliko subjektivni kod price o premium tenkovima i govoriti da jedan pojede drugog kad su takve price i tvrdnje totalno beskorisne u normalnim okolnostima. Glavni cilj premium tenka je lakse farmanje srebrenjaka i u tome svi tier VIII premiumi su odlicni. Na kraju se odlucis koji stil igre ti najvise pase. Ko voli TD-ove normalno da bi trebao uzeti Jagda ili eventualno Su 122-44, ko voli americke tenkove uzet ce T34, njemacke Lowea, ruske IS6 i itd...

Dzaba ti jagdTiger npr. ako nisi nikad igrao sa TD-ovima {#}
U random bitkama gdje cete i skupljati srebro ovisite o saigracima kao i u svakom tenku, a manje o samim karakteristikama tenka {#} 

16 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim da je IS6 jedan od prem. tenkova koje nikada nebi uzeo.. ruski 122mm top sa 175pen. na t8, ne hvala {#} to je stvarno mizerna penetracija za heavy i to na t8, još taj top ne može pogoditi slona na 10m, a kamoli weakspot {#} s obzirom da sam istražio sve ruse (osim još jednog TD-a), zakleo sam se da nikada više neću koristiti ruski 122/175 top {#}

sve ostalo bi se dalo igrati.. recimo jako mi je žao što nisam stisnuo amere kada je t34 postajao prem. slažem se da nema smisla uspoređivati sve te tenkove, ali mislim da sa sigurnošću mogu reći da je t34 najmoćniji zbog odličnog topa i hull down igre.. realno mi ne treba, jer igram stalno sa prem. acc i imam type-a, ali bi ga volio imati {#}

evo sada igram amere i mislim da mi je t29 najdraži tenk koji sam ikada igrao.. toliko se zabavljam na njemu da ću si ga vjerojatno ostaviti i trenirati novu ekipu od t32 na dalje.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 11:48 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

mislim da je IS6 jedan od prem. tenkova koje nikada nebi uzeo.. ruski 122mm top sa 175pen. na t8, ne hvala {#} to je stvarno mizerna penetracija za heavy i to na t8, još taj top ne može pogoditi slona na 10m, a kamoli weakspot {#} s obzirom da sam istražio sve ruse (osim još jednog TD-a), zakleo sam se da nikada više neću koristiti ruski 122/175 top {#}

sve ostalo bi se dalo igrati.. recimo jako mi je žao što nisam stisnuo amere kada je t34 postajao prem. slažem se da nema smisla uspoređivati sve te tenkove, ali mislim da sa sigurnošću mogu reći da je t34 najmoćniji zbog odličnog topa i hull down igre.. realno mi ne treba, jer igram stalno sa prem. acc i imam type-a, ali bi ga volio imati {#}

evo sada igram amere i mislim da mi je t29 najdraži tenk koji sam ikada igrao.. toliko se zabavljam na njemu da ću si ga vjerojatno ostaviti i trenirati novu ekipu od t32 na dalje.

Iznenadio bi se koliko top na IS6 zna biti precizan i na vecim udaljenostima, cak bi se i kakva teorija zavjere mogla napraviti {#}

T34 je premium sa kojim je najlakse igrati, sakrijes tijelo iza kakvog kamena, uzbrdice i onda samo pucas sa topom koji probija bolje nego neki tier X {#}
Ali isto tako je i najdosadniji (barem po meni), dok faktor zabave sa IS6 kada dingas 50% granata je neprocjenjiv {#} 

17 godina
World of Tanks

Imati premium tenk i skrivati se iza kamena.... treba izac i boriti se a ne ko kukavica napucavati sto drugi spotaju...

1 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Imati premium tenk i skrivati se iza kamena.... treba izac i boriti se a ne ko kukavica napucavati sto drugi spotaju...

Ne vidim poentu ovoga boldanog...Premium tenk se igra kao i svaki drugi tenk, to sto zaradjuje vise u odnosu na obicne ne cini ga nepobjedivim...uosstalom vise kredita dobijes ako prezivis na kraju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 13:31 (malina22).
17 godina
malina22 kaže...

Ne vidim poentu ovoga boldanog...Premium tenk se igra kao i svaki drugi tenk, to sto zaradjuje vise u odnosu na obicne ne cini ga nepobjedivim...uosstalom vise kredita dobijes ako prezivis na kraju...

Više kredita dobiješ ako izađeš i fajtaš se protiv jačih kao support tenk svojem timu a ne FAP FAP iza kamena...

17 godina
Ziga kaže...
malina22 kaže...

Više kredita dobiješ ako izađeš i fajtaš se protiv jačih kao support tenk svojem timu a ne FAP FAP iza kamena...

Zadatak support tenka je da bude na drugoj liniji i bas podrzava...

To sto ti predlazes je brawling i od premium tenkova brawlat jedino mozes kako treba sa IS6 i donekle sa SP i KV5, ovo sve ostalo i jesu support tenkovi...
Vecini ce T34 izgledati kao brawler ali cim pokazes tijelo ti si na onom svijetu {#} 

16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
Ziga kaže...
malina22 kaže...

Zadatak support tenka je da bude na drugoj liniji i bas podrzava...

To sto ti predlazes je brawling i od premium tenkova brawlat jedino mozes kako treba sa IS6 i donekle sa SP i KV5, ovo sve ostalo i jesu support tenkovi...
Vecini ce T34 izgledati kao brawler ali cim pokazes tijelo ti si na onom svijetu {#} 

Kada dodjem kuci s posla okacim replay kako se suporta sa kv5_icom:D

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Odlična partija-top gun,sniper, 0 hp štete. Milina.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

upravo me oneshoto KV4, wtf?!? {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina

Pogodio te je u streljivo. A u kojem si bio tenku?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo sto sam dobio sa codom mi se najvise isplati prodati?

EDIT: kaj da onda premium uzmem T34? 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 15:47 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ja111 kaže...

ovo sto sam dobio sa codom mi se najvise isplati prodati?

Ako ne igras CW onda da...

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
Izzy kaže...

centurion l (1450 HP) 

a bem mu miša. kak ja nemrem oneshotat nekoga tko ima 1000+ HP {#}

16 godina
quickr kaže...
Izzy kaže...

centurion l (1450 HP) 

Ne događa se često ali nekad kad te pogode u ammorack on eksplodira i raznese ti cijeli tenk bez obzira koliko imao HPa. Meni je Ferdinand raznio ammorack na IS3 i to sprijeda.

14 godina

i meni se to desilo, prednju stranu sam mu okrenuo i oneshota me lik, pasmater.... a ništa, moving on {#}

17 godina
quickr kaže...
Izzy kaže...

centurion l (1450 HP) 

Pa uvijek postoji šansa da nekog one-shotaš, al za to treba sreća i malo znanja, ako znaš gdje je kojem tenku ammo rack, ciljaj tamo. Ja sam jučer napokon uspio ammo rackat IS-3 nakon par mjeseci pokušavanja :D Uglavnom ti tenkovi imaju Ammo rack točno ispod kupole, dakle ako ih gađaš u tijelo ispod kupole, postoji dobra šansa da mu bar oštetiš ammo rack, a onda će puno duže reloadat. Neki od tenkova koje je najlakše ammo rackat koliko sam vidio su IS-3 i Type-59... ali mnogi drugi imaju također ammo rack gdje i ovi pa ti je najbolje pogledati video sa weak spotovima i naučit ih. Cheers! {#}

Weakspots: 

Note: videi su stariji pa nema za nove tenkove, ali ti pokazuje weakspotove za većinu tenkova koje ćeš često susretat u igri.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 16:11 (Unimatrix 007).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice