World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.299.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

imam wot code sa 7500 golda i 1mj premiuma , prodajem ga za 250kn ...ako netko zeli neka mi se javi na  PM..... iskljucivo prvo uplata bez toga se ni nejavljajte... 

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DryMaX kaže...

imam wot code sa 7500 golda i 1mj premiuma , prodajem ga za 250kn ...ako netko zeli neka mi se javi na  PM..... iskljucivo prvo uplata bez toga se ni nejavljajte... 

Di si to nabavio da mi je znat.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj specijal je najjaci do sad,osudite po fotkama.{#}.

144k 144k
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dedaa kaže...
DryMaX kaže...

Di si to nabavio da mi je znat.

kupis nvidia graficku pa dobijes

13 godina
protjeran
DryMaX kaže...

A zasto bi morala biti prvo uplata??? Dodes tu sa 5 mjeseci staza i jos da ti netko uplati unaprijed,pa da prevaris ljude,ne ide to samo tako majstore moj bar ja nikad nebi uplatio unaprijed i to sigurno ali sretno...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 0:51 (Tomo53nja).
12 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
DryMaX kaže...

A zasto bi morala biti prvo uplata??? Dodes tu sa 5 mjeseci staza i jos da ti netko uplati pa da prevaris ljude,ne ide to samo tako majstore moj bar ja nikad nebi uplatio unaprijed i to sigurno ali sretno...{#}

sta bih ti trebao dati prvo kod , pa onda cekat hoces li mi se smilovati i platiti ....

uostalom u wot-u sam od beta verzije i poznam dosta igraca tako da cu vec pronaci kupca .....

15 godina
World of Tanks

DryMax je pouzdana osoba tako da s njegove strane neće biti problema.

btw. ovaj JG8.8 je zvijer samo takva.

Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
protjeran
DryMaX kaže...
Tomo53nja kaže...
DryMaX kaže...

A zasto bi morala biti prvo uplata??? Dodes tu sa 5 mjeseci staza i jos da ti netko uplati pa da prevaris ljude,ne ide to samo tako majstore moj bar ja nikad nebi uplatio unaprijed i to sigurno ali sretno...{#}

sta bih ti trebao dati prvo kod , pa onda cekat hoces li mi se smilovati i platiti ....

uostalom u wot-u sam od beta verzije i poznam dosta igraca tako da cu vec pronaci kupca .....

Pa gle imas i postenih ljudi koji ce kad vide da sve stima s kodom tebi normalno poslije uplatit novce tako da...bez obzira koliko si ti u wotu stvar je u kupovini i novcima a ne u wotu...{#} No sretno kazem...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 1:27 (Tomo53nja).
12 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
DryMaX kaže...
Tomo53nja kaže...
DryMaX kaže...

Pa gle imas i postenih ljudi koji ce kad vide da sve stima s kodom tebi normalno poslije uplatit novce tako da...bez obzira koliko si ti u wotu stvar je u kupovini i novcima a ne u wotu...{#} No sretno kazem...{#}

neznam uopce tko si da kucam s tobom , lijepo sam napisao kome treba takvi su uvjeti ...a ti ako mi nevjerujes vrijedi i osobno preuzimanje ...ali kod bez PARA NEDAM ... i tebi sretno neces se bas po netu nakupovati stvari s takvim stavom hahahha

btw moze kontakt i ingame  (DryMaX) 

neplaniram popunjavati ovu rubriku svojim uvjeravanjima, tako da odsad odgovaram samo na PM

zivi bili 

13 godina
protjeran
DryMaX kaže...

neznam uopce tko si da kucam s tobom , lijepo sam napisao kome treba takvi su uvjeti ...a ti ako mi nevjerujes vrijedi i osobno preuzimanje ...ali kod bez PARA NEDAM ... i tebi sretno neces se bas po netu nakupovati stvari s takvim stavom hahahha

btw moze kontakt i ingame  (DryMaX) 

neplaniram popunjavati ovu rubriku svojim uvjeravanjima, tako da odsad odgovaram samo na PM

zivi bili 

Gle lijepo sam ti rekao za te nekakve glupave kodove nebi uplatio unaprijed kako god,pa ti pricaj sto hoces,makar bio 100 godina u wotu,i da ne moras odmah napadat druge i ljutit se...{#} Za osobno preuzimanje posteno...{#} Hvala tebi ali ja sam se s ovakvim statusom kakav ti imas jednom zajebo i po.usio pare samo tako,a kad sam promijenio na svoj sadasnji stav kupujem bez problema ne brini...Hvala i lp...{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobijem li što kada mi sva posada dođe na 100 % ? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hoće više ti iz Wargaminga mrdnut dupe i napravit poland/chech/slovak free server? Idu mi frajeri na jetru...Ginu u najgluplim mogućim situacijama te nemaju smisla za taktiku...Maloprije mi je cjeli tim poginuo u roku od 4 minute.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
16 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Dobiješ kavu i krosan {#}šala...

Kad ti dodje posada na 100% onda se nastavlja na perkove... moj ti je savjet da malo pročitaš o tome jer su jako korisni, da se nebi zeznuo pa na neke članove posade stavio beskorisne perkove..

http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/crew-skills-and-perks

http://wiki.worldoftanks.eu/Crew

13 godina
neaktivan
World of Tanks

lol za 225kn rađe kupim 8000 golda direktno od wg-a bez riskiranja

12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nisi dobro pročitao. Dobijaš i mjesec dana premiuma.
15 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
turbojc kaže...

Dobiješ kavu i krosan {#}šala...

Kad ti dodje posada na 100% onda se nastavlja na perkove... moj ti je savjet da malo pročitaš o tome jer su jako korisni, da se nebi zeznuo pa na neke članove posade stavio beskorisne perkove..

http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/crew-skills-and-perks

http://wiki.worldoftanks.eu/Crew

Ne bih imao ništa protiv kave i kroasane. :D 

Ah,već sam ih roknuo. :S 
Dobro,i kada odaberem perkove,i kada mi perkovi dođu na 100,idem ponovno?  

Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Da,dobivaš nove perkove-možeš imatimax 3 komada.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Prodajen kilo magle. Pare unaprijed!{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Pranja kaže...

Da,dobivaš nove perkove-možeš imatimax 3 komada.

Netočno, možeš imati sve dostupne.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jucer je bio balkanski specijal: Ulovi huntera (moderator  na balkanskom forumu)  i dobijes 300 golda. Evo par slika. Posteno sam se nasmijo kad mu neko napiso ALO STANI! Nisam nista dobio ali bilo je zabavno. Naravno E50 i t62 su uredno zadnji bili. Nebi ulovili ni mausa{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ruke mi se tresu,koja drama od partije i 11k dmg!!{#}

http://mwreplays.com/replay/ZFK60GDP99SA/

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 15:12 (Zaja).
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sto je bilo s HEG klanom, gledam neki dan 24 člana a bilo je 38 ? 

svi u teslu ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Sto je bilo s HEG klanom, gledam neki dan 24 člana a bilo je 38 ? 

svi u teslu ?

Ima jedan projekt u kojem pomazemo Tesli, svi cemo se vratiti natrag, HEG je nas maticni klan

-Creative

17 godina
World of Tanks

Researched:
JagdPz E-100 researched. Undistributed experience spent: 174891. Free Experience spent: 35109.

{#}

5 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Ovo je za Hall of Fame :)

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Researched:
JagdPz E-100 researched. Undistributed experience spent: 174891. Free Experience spent: 35109.

{#}

Trosit free exp na research tenka?

Zasto?

Toliko si zeljan zamijeniti super tenk sa govnom?

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Researched:

{#}

Bravo. Krmaca rulez a ponekad bi mu hebo mater sto ga igram. Dobiva buff na brzini granate u iducem patchu.{#}

Vulgar Display Of Power
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Ti se mozes komotno nadat nagradi na ovom razers edge  contestu svaka cast.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljubomorne duse mogu da mi p{#}e.{#}

Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko obično traje od uplate do primitka gift paketa (gold u ovom slučaju)?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice