imam wot code sa 7500 golda i 1mj premiuma , prodajem ga za 250kn ...ako netko zeli neka mi se javi na PM..... iskljucivo prvo uplata bez toga se ni nejavljajte...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam wot code sa 7500 golda i 1mj premiuma , prodajem ga za 250kn ...ako netko zeli neka mi se javi na PM..... iskljucivo prvo uplata bez toga se ni nejavljajte...
Di si to nabavio da mi je znat.
Di si to nabavio da mi je znat.
kupis nvidia graficku pa dobijes
A zasto bi morala biti prvo uplata??? Dodes tu sa 5 mjeseci staza i jos da ti netko uplati unaprijed,pa da prevaris ljude,ne ide to samo tako majstore moj bar ja nikad nebi uplatio unaprijed i to sigurno ali sretno...
A zasto bi morala biti prvo uplata??? Dodes tu sa 5 mjeseci staza i jos da ti netko uplati pa da prevaris ljude,ne ide to samo tako majstore moj bar ja nikad nebi uplatio unaprijed i to sigurno ali sretno...
sta bih ti trebao dati prvo kod , pa onda cekat hoces li mi se smilovati i platiti ....
uostalom u wot-u sam od beta verzije i poznam dosta igraca tako da cu vec pronaci kupca .....
DryMax je pouzdana osoba tako da s njegove strane neće biti problema.
btw. ovaj JG8.8 je zvijer samo takva.
A zasto bi morala biti prvo uplata??? Dodes tu sa 5 mjeseci staza i jos da ti netko uplati pa da prevaris ljude,ne ide to samo tako majstore moj bar ja nikad nebi uplatio unaprijed i to sigurno ali sretno...
sta bih ti trebao dati prvo kod , pa onda cekat hoces li mi se smilovati i platiti ....
uostalom u wot-u sam od beta verzije i poznam dosta igraca tako da cu vec pronaci kupca .....
Pa gle imas i postenih ljudi koji ce kad vide da sve stima s kodom tebi normalno poslije uplatit novce tako da...bez obzira koliko si ti u wotu stvar je u kupovini i novcima a ne u wotu... No sretno kazem...
Pa gle imas i postenih ljudi koji ce kad vide da sve stima s kodom tebi normalno poslije uplatit novce tako da...bez obzira koliko si ti u wotu stvar je u kupovini i novcima a ne u wotu... No sretno kazem...
neznam uopce tko si da kucam s tobom , lijepo sam napisao kome treba takvi su uvjeti ...a ti ako mi nevjerujes vrijedi i osobno preuzimanje ...ali kod bez PARA NEDAM ... i tebi sretno neces se bas po netu nakupovati stvari s takvim stavom hahahha
btw moze kontakt i ingame (DryMaX)
neplaniram popunjavati ovu rubriku svojim uvjeravanjima, tako da odsad odgovaram samo na PM
zivi bili
neznam uopce tko si da kucam s tobom , lijepo sam napisao kome treba takvi su uvjeti ...a ti ako mi nevjerujes vrijedi i osobno preuzimanje ...ali kod bez PARA NEDAM ... i tebi sretno neces se bas po netu nakupovati stvari s takvim stavom hahahha
btw moze kontakt i ingame (DryMaX)
neplaniram popunjavati ovu rubriku svojim uvjeravanjima, tako da odsad odgovaram samo na PM
zivi bili
Gle lijepo sam ti rekao za te nekakve glupave kodove nebi uplatio unaprijed kako god,pa ti pricaj sto hoces,makar bio 100 godina u wotu,i da ne moras odmah napadat druge i ljutit se... Za osobno preuzimanje posteno...
Hvala tebi ali ja sam se s ovakvim statusom kakav ti imas jednom zajebo i po.usio pare samo tako,a kad sam promijenio na svoj sadasnji stav kupujem bez problema ne brini...Hvala i lp...
Dobijem li što kada mi sva posada dođe na 100 % ?
Hoće više ti iz Wargaminga mrdnut dupe i napravit poland/chech/slovak free server? Idu mi frajeri na jetru...Ginu u najgluplim mogućim situacijama te nemaju smisla za taktiku...Maloprije mi je cjeli tim poginuo u roku od 4 minute.
Dobiješ kavu i krosan šala...
Kad ti dodje posada na 100% onda se nastavlja na perkove... moj ti je savjet da malo pročitaš o tome jer su jako korisni, da se nebi zeznuo pa na neke članove posade stavio beskorisne perkove..
http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/crew-skills-and-perks
lol za 225kn rađe kupim 8000 golda direktno od wg-a bez riskiranja
Dobiješ kavu i krosan šala...
Kad ti dodje posada na 100% onda se nastavlja na perkove... moj ti je savjet da malo pročitaš o tome jer su jako korisni, da se nebi zeznuo pa na neke članove posade stavio beskorisne perkove..
http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/crew-skills-and-perks
Ne bih imao ništa protiv kave i kroasane. :D
Ah,već sam ih roknuo. :S
Dobro,i kada odaberem perkove,i kada mi perkovi dođu na 100,idem ponovno?
Da,dobivaš nove perkove-možeš imatimax 3 komada.
Prodajen kilo magle. Pare unaprijed!
Da,dobivaš nove perkove-možeš imatimax 3 komada.
Netočno, možeš imati sve dostupne.
Sto je bilo s HEG klanom, gledam neki dan 24 člana a bilo je 38 ?
svi u teslu ?
Sto je bilo s HEG klanom, gledam neki dan 24 člana a bilo je 38 ?
svi u teslu ?
Ima jedan projekt u kojem pomazemo Tesli, svi cemo se vratiti natrag, HEG je nas maticni klan
-Creative
Researched:
JagdPz E-100 researched. Undistributed experience spent: 174891. Free Experience spent: 35109.
Ovo je za Hall of Fame :)
Researched:
JagdPz E-100 researched. Undistributed experience spent: 174891. Free Experience spent: 35109.
Trosit free exp na research tenka?
Zasto?
Toliko si zeljan zamijeniti super tenk sa govnom?
Researched:
Bravo. Krmaca rulez a ponekad bi mu hebo mater sto ga igram. Dobiva buff na brzini granate u iducem patchu.
Ti se mozes komotno nadat nagradi na ovom razers edge contestu svaka cast.
Ljubomorne duse mogu da mi pe.
Koliko obično traje od uplate do primitka gift paketa (gold u ovom slučaju)?