World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.277
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj pero vrijedi svake kune?

Rappy
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 12:36 (rappy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
rappy kaže...

Da su mu granate po 1000 kredita, figu bi se ekipa "raspucavala" u prazno :)

odlična zarada inače, pa mi reci..koliko često se takvih 12x.xxx kredita zaradi?

15 godina
neaktivan

A ne baš cesto, ali cesto bude po 80k skoro svaka bitka. ako u timu nisu kreteni pa izginu dok ne napravim 2000hp štete{#}

Rappy
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ono kad instaliraš ponovo WoT i obrišeš stari a ne kopiraš najdraže replay i screenshote! {#}

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Ziga kaže...

odlična zarada inače, pa mi reci..koliko često se takvih 12x.xxx kredita zaradi?

Nije problem bruto zarada već ono što radiš da bi nanio štetu. Ako ih kitiš zlatom, onda je neto zarada (ono što ti ostane) dosta manja.

Dobar aim i obične granate mogu stvarno dosta zaraditi, mada sam primjetio da me baca u tier 9 skoro svaku partiju (valjda moje vrijeme igranja nije baš najbolje).

EDIT: U onom gore primjeru je rappy imao 44k troškova (oko 8k popravak), znači oko 36k je otišlo na municiju (mucho goldito ispucito).

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 13:38 (DrNasty).
17 godina
DrNasty kaže...

Nije problem bruto zarada već ono što radiš da bi nanio štetu. Ako ih kitiš zlatom, onda je neto zarada (ono što ti ostane) dosta manja.

Dobar aim i obične granate mogu stvarno dosta zaraditi, mada sam primjetio da me baca u tier 9 skoro svaku partiju (valjda moje vrijeme igranja nije baš najbolje).

EDIT: U onom gore primjeru je rappy imao 44k troškova (oko 8k popravak), znači oko 36k je otišlo na municiju (mucho goldito ispucito).

Pogledaj 2 stranice nazad moj post s slikama DMGa od JAgdtigera, covjece svaku partiju nanesem vise dmga od 3/4 tima, i nikad Ace Tanker.
kredita po 25-45.000, minus rijetko kada ako pazim što radim, expirence je 850-1160 po partiji (bez bonusa)

cak imam i vise pobjeda od poraza, dobivam i sniper medalje i bla bla i nista :(

17 godina
moderator
Ziga kaže...

Pogledaj 2 stranice nazad moj post s slikama DMGa od JAgdtigera, covjece svaku partiju nanesem vise dmga od 3/4 tima, i nikad Ace Tanker.
kredita po 25-45.000, minus rijetko kada ako pazim što radim, expirence je 850-1160 po partiji (bez bonusa)

cak imam i vise pobjeda od poraza, dobivam i sniper medalje i bla bla i nista :(

Ma kužim, ali opet drugi urade više dmg-a.

Primjer ti je T71, za to malo gov.no (da ne bude zabune, tenk je odličan) treba obično preko 2000 xp-a za Ace.

15 godina
neaktivan
rappy kaže...

Kako ti gore pise da si dobio 127.598 credita, a dole gdje pise sa premiumom 83.575.

Vidis kako je to kod mene, zato i pitam.

17 godina
moderator
Y2K2 kaže...

Kako ti gore pise da si dobio 127.598 credita, a dole gdje pise sa premiumom 83.575.

To dole je nakon popravaka i resupply-ja. Vjerovatno zavisi od moda kojeg imaš.

15 godina
Erceg kaže...

koji mu je nick name na WOT da provjerimo koliko je dobar na wotlabs?

Puno je onih koji ovdje pričaju sve i svašta  pa kad skokneš na wotlasb i vidiš da ima oko 1000 bff, demage oko 800 vidiš da ljudi blefiraju, ako je dobar skidam kapu.

Ja sam prosječan igrač .

Mene je sram i pogledat{#}

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
15 godina
Erceg kaže...

Puno je onih koji ovdje pričaju sve i svašta  pa kad skokneš na wotlasb i vidiš da ima oko 1000 bff, demage oko 800 vidiš da ljudi blefiraju, ako je dobar skidam kapu.

Ja sam prosječan igrač .

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
World of Tanks

Da se i ja ''pohvalim'' statistikom {#}

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Da se i ja ''pohvalim'' statistikom {#}

Daj sakrij to da netko ne vidi {#}

17 godina
DrNasty kaže...
Ziga kaže...

Primjer ti je T71, za to malo gov.no (da ne bude zabune, tenk je odličan) treba obično preko 2000 xp-a za Ace.

Ace se ne dobiva na osnovi max. exp-a po game-u kao što si i sam rekao nego prosjeka, dakle ako ganjate Ace tanker, morate unutar 7 dana dominirati većinom svojih game-ova s tim tenkom što znači da morate biti dobar igrač i dobro odigrati da bi ga dobili, a ne da vam se posreći jedna dobra runda sa puno xp-a i onda dobijete nagradu.

17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
DrNasty kaže...
Ziga kaže...

Ace se ne dobiva na osnovi max. exp-a po game-u kao što si i sam rekao nego prosjeka, dakle ako ganjate Ace tanker, morate unutar 7 dana dominirati većinom svojih game-ova s tim tenkom što znači da morate biti dobar igrač i dobro odigrati da bi ga dobili, a ne da vam se posreći jedna dobra runda sa puno xp-a i onda dobijete nagradu.

hmmm,mislim da nije tak,dovoljna ti je jedna borba i ako imaš unutar tih 1 % dobar rezultat dobivaš ace tanker.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
moderator
Unimatrix 007 kaže...

Pogrešno, pogledaj gore šta sam kopirao sa wiki.

Single battle.

Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.

Znači treba ti jedna bitka s tim da će se iskustvo te JEDNE bitke upoređivati sa prosjekom svih ostalih igrača zadnjih 7 dana.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako se sa ovim tenkom može dobit steel wall?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jura kaže...
Unimatrix 007 kaže...
DrNasty kaže...
Ziga kaže...

hmmm,mislim da nije tak,dovoljna ti je jedna borba i ako imaš unutar tih 1 % dobar rezultat dobivaš ace tanker.

Nisam ni ja siguran, al po takvom je to loš sistem jer ti se onda mora posrećiti za takvu rundu i ace tanker...

17 godina
Intel&ATI kaže...
Erceg kaže...

Ja sam prosječan igrač .

Zašto meni ne prikazuje sve statistike nego samo onaj osnovni stupac na WOT labsu?

17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...
Erceg kaže...

Ja sam prosječan igrač .

Zašto meni ne prikazuje sve statistike nego samo onaj osnovni stupac na WOT labsu?

pritisni ispod FORUM SIGNATURE IMAGE light,dark ili onu treću

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
jura kaže...
Unimatrix 007 kaže...

pritisni ispod FORUM SIGNATURE IMAGE light,dark ili onu treću

Znam, al ne prikazuje sve... a zadnjih 60 dana sam se poboljšao, iako mi winrate pada -.- što se vidi na sljedećem linku.

http://www.noobmeter.com/player/eu/unimatrix_2411

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 18:19 (Unimatrix 007).
17 godina
neaktivan
rappy kaže...

Ni lipe. Ta nije mu nadimak super shit zato sto je dobar.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 22:46 (Zaja).
15 godina
neaktivan

Neznam šta bi ovo trebalo znacit??????

Rappy
16 godina

Zarađuje dobro, a uz učestalije pobjede bi i više. Samo je problem što recimo mene često baca u partije gdje sam okružen idiotima i često gubim s njim zbog toga, ali i zbog činjenice što je loš, slab.

Prednji oklop je dobar, ali ništa više od toga. Bušim ga kada se borim protiv njega, a buše me i kada ga ja vozim. Drugo, spor je i kilav, a top je smeće. Istina, uspio sam probiti sa AP granatama ST-1 sprijeda, ali topu nedostaje probojnosti i preciznosti i uz to se i trza dosta pri opaljenju. To nisam primjetio kod drugih tenkova.

Da barem ponude Type-59, odmah bi ga kupio!

15 godina
World of Tanks

Eto jedne današnje partije sa T92. Danas je čak i dobro bilo, nakon 10 partija sa T92 završili sa 54k plusa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ftw 1337 5k1Lz n00b pr0 {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Izzy kaže...

Zarađuje dobro, a uz učestalije pobjede bi i više. Samo je problem što recimo mene često baca u partije gdje sam okružen idiotima i često gubim s njim zbog toga, ali i zbog činjenice što je loš, slab.

Prednji oklop je dobar, ali ništa više od toga. Bušim ga kada se borim protiv njega, a buše me i kada ga ja vozim. Drugo, spor je i kilav, a top je smeće. Istina, uspio sam probiti sa AP granatama ST-1 sprijeda, ali topu nedostaje probojnosti i preciznosti i uz to se i trza dosta pri opaljenju. To nisam primjetio kod drugih tenkova.

Type je bio zakon prije patcha kad su mu ''buffali'' gun, a shebali su mu mobilnost. Sad je trom ko is 4 samo bez armora. Malo vise penetracije i dmg-a sta su mu dali je nista prema tome kolko su mu nerfali reload i aiming time. Armor ti je nikakav jer svako ko vidi type-a loada gold ammo. Zarada sa dobrom rundom je max 60k a prije se moglo zaradit po 80-90k sam tak. Uglavnom govno od tenka je postao mada jos sluzi za dobivanje kredita ali ne vise kao sto je bio prije.

I sta se tice efficiency. Mozes ga nafarmat vrlo lako ako igras sa op tenkovima za svoj tier kao npr kv1 s(t6), t29(t7), t-54(t9)(ruski) i slicno a ako si u platoonu sa jos 2 jednako skilana igraca mozete komotno pobit pola protivnickog tima a nekad i cijeli.

The_God_Of_The_Gods
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 0:31 (mihi999).
16 godina
neaktivan
mihi999 kaže...
Izzy kaže...

Type je bio zakon prije patcha kad su mu ''buffali'' gun, a shebali su mu mobilnost. Sad je trom ko is 4 samo bez armora. Malo vise penetracije i dmg-a sta su mu dali je nista prema tome kolko su mu nerfali reload i aiming time. Armor ti je nikakav jer svako ko vidi type-a loada gold ammo. Zarada sa dobrom rundom je max 60k a prije se moglo zaradit po 80-90k sam tak. Uglavnom govno od tenka je postao mada jos sluzi za dobivanje kredita ali ne vise kao sto je bio prije.

I sta se tice efficiency. Mozes ga nafarmat vrlo lako ako igras sa op tenkovima za svoj tier kao npr kv1 s(t6), t29(t7), t-54(t9)(ruski) i slicno a ako si u platoonu sa jos 2 jednako skilana igraca mozete komotno pobit pola protivnickog tima a nekad i cijeli.

Svaka čast RAVEN_HR , što se tiče farmanja eff nije to tako druže , neko je jednom rekao igraj sa M4 i derpom + zlato i eto ga , međutim pojavio se toliki broj M4 tzv M$ platoona da je to bilo smješno tako da će mu samnjiti penetraciju u 8.5 : Jedino igranje u platoonu sa skill igraćima to da. Odnosno probaj pa nam javi za mjesec dana !

16 godina
World of Tanks

Ma problem je u tome da nebrem testirat mjesec dana.

A efficiency ti ne mora znacit da ce igrac dobro igrat.

Nemam neki dobar eff ali znam se i sam nekad zaletit ko najveca siemka njubara pa poginut u par min. Obicno kad mi se neda igrat vise pa onda nakon tog meca gasim igru.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mihi999 kaže...

nebih se baš složio.. evo par ss-ova {#} meni je type i dalje zakon, mogu natjerati svašta da me dinga itd.. čak štoviše, jedan od favorite tenkova mi je on..

defeat defeat
combo combo
combo combo
Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice