World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.288.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: World of Tanks
Gajotres kaže...

evo vikenda evo siemki

Evo tatinih sinova...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
16 godina
World of Tanks

Genijalci krenuli desno, a Centurion i ja neka se snalazimo sami lijevo. I, normalno tamo su ih pregazili (i još normalnije nas dvoje) i izgubimo. Koji likovi...

Klik (koga zanima)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks
Nakon 271 bitke...

Researched:
Jagdtiger researched. Undistributed experience spent: 148692. Free Experience spent: 1608.

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Dva udarca s VK2801 u IS-7-icu 1441 dmg 

{#} troll

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

{#} troll

Zato je OP i nerfali su ga... nažalost neki od nas neće iskusit koliko je OP... šteta kaj ga nerfaju baš sad kad sam grindal za njega...

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Neki lik radi crtiće na temu WOT-a.

Tek sad vidio ovaj youtube channel i moram priznati da mi se sviđa.

Evo prve epizode sa Batchmanom:

Ove epizode su odlične

Upravo sam izgubio bitku u kojoj je protivnički tim imo platoon od 3 Mausa. Što je najjače Ojb.261 i ja u GwTigeru riješimo 2 Mausa i ostane 1, i naravno siemke iz mog time umjesto da se vrate u bazu da spriječe zauzimanje oni odluče do njihove baze. Možete pogađat jel su stigli uopće donde.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 2:19 (St0ka).
16 godina
neaktivan
dado314 kaže...
m4r1ju4n kaže...

prvi skill na commanderu neka ti bude 6th sense, korisniji je.

možda je bolje, kao što never kaže, staviti sve na repair, pa kad commander dođe na preko 100% napraviti retrain na Sixth sense (koji je u funkciji tek na 100%).

a gle, možeš kombinirati, commanderu staviš 6th sense  a ostalim članovima posade repair. tako rade moji klanski suborci mada ja za prvi skill stavljam perkove a tek onda drugi skill idu popravci. dotle furam kutiju sa alatom.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupi sad kv2,da se malo zezam,samo da jos onaj 152mm gun nabacim pa da malo oneshootam {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Imam ovaj video, mislim da je još iz patcha 7.5 pa nikako da uploadam...{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

Koja dobra akcija!Za 1850 golda sam sparkirao pz4 schmalturm u garažu i mogu samo reči wow! Blast from the past na dobri stari pz4. Ko ga je vozio prije i uživao u njemu definitivno nek proba ovaj premium tank. Prvve dvije partije 35+40k kuna zarade tako da ni to nije loše. Razmišljao sam da stisnem zube ponovo kupim t21 i izgrajndam 40k expa do t71 ali mi se neda igrat to gofno sad :P

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja se još dvojim da li da uzmem. Nije da mi treba, ali ovakva cijena je odlična, taman sam mislio i onaj francuski TD pa da ubijem 2,5k golda

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...

{#} troll

Zato je OP i nerfali su ga... nažalost neki od nas neće iskusit koliko je OP... šteta kaj ga nerfaju baš sad kad sam grindal za njega...

Sta su nerfali ba,nekuzim.

14 godina
protjeran

Evo odigrao sam 10 partija u njemu. 80% win rate, 7.5k dmg. MM mu je ok. Top je super makar mi je ekipa još neuvježbana, tenk mi se čini dosta spor 2 puta me arty pogodio u hodu: hummel oneshot i grille 530...

15 godina
began kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...

{#} troll

Sta su nerfali ba,nekuzim.

Pa u slijedecem patchu prebacit ce ga u tier 6 i smanjiti mu top speed na 60 i jos neke sitnice...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

na gamersbooku se dijele wot eu codovi, ako imate srece dobijete premium tank t-15 i free garage slot {#}

http://www.gamersbook.com/scene/giveaways/world-of-tanks-eu-codes-giveaway/

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Čim vidim to da je potrebno ostaviti neke komentare ili "like" i Facebook, odmah odustanem.

Ali hvala na informaciji. Netko će to ovdje na forumu vjerojatno iskoristiti.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Leopard I dolazi u patch-u 8.5 evo i slika http://ftr-wot.blogspot.cz/

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 18:17 (mlinka93).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Postoji još jedan crtić o WoT-u: Tankville

Primjer:

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...

Leopard I dolazi u patch-u 8.5 evo i slika http://ftr-wot.blogspot.cz/

Kada t-54 i panther dobe dijete...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
World of Tanks

OMG, OMG, OMG!!! Je li ovo moguće da mi je STVARNO krenulo sa IS-om 8!? A brat mi je danas napravio s tim tenkom u jednoj partiji 3 800, a u drugoj 4 800 štete. Ovu drugu je izgubio.

Partija

Također mi je odlično došla ova akcija "Six nations"! Skupio sam dosta novaca i odmah se lakše diše. Vjerujem da ove pobjede također imaju nekakve veze s tim jer sada ne igram s IS-om 8 u "grču"!

Nisam mislio da ću ovo izgovoriti! Nisam mislio da ću ovo izgovoriti!
4 000 štete i "čak" 12 primljenih pogodaka. 4 000 štete i "čak" 12 primljenih pogodaka.
Statistika ide na bolje. Statistika ide na bolje.
Postao mi je drag. Tko bi rekao! Postao mi je drag. Tko bi rekao!
Također i ukupni omjer pobjeda i poraza se podigao u korist pobjeda. Također i ukupni omjer pobjeda i poraza se podigao u korist pobjeda.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 19:39 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

kažu da će biti nešto između bata i e50m

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav svima

Evo danas sam tek krenuo u tenkovske pohode i zanimalo me ako kome nije problem da mi samo objasni,da par natuknica vaznih u igri ( koji tenk za pocetak,drzava,što je prioritet za najbolje napredovanje...)

Unaprijed hvala {#}

0 0 hvala 0
15 godina
mlinka93 kaže...
g12356 kaže...

kažu da će biti nešto između bata i e50m

OMG morat ću i to skupit, kao pokemona... 

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
17 godina
Izzy kaže...

OMG, OMG, OMG!!! Je li ovo moguće da mi je STVARNO krenulo sa IS-om 8!? A brat mi je danas napravio s tim tenkom u jednoj partiji 3 800, a u drugoj 4 800 štete. Ovu drugu je izgubio.

Partija

Također mi je odlično došla ova akcija "Six nations"! Skupio sam dosta novaca i odmah se lakše diše. Vjerujem da ove pobjede također imaju nekakve veze s tim jer sada ne igram s IS-om 8 u "grču"!

uf baš su ti šareni skilovi na posadi od is8.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
ZubicVila kaže...

Pozdrav svima

Evo danas sam tek krenuo u tenkovske pohode i zanimalo me ako kome nije problem da mi samo objasni,da par natuknica vaznih u igri ( koji tenk za pocetak,drzava,što je prioritet za najbolje napredovanje...)

Unaprijed hvala  {#}

Pa,sve države su više ili manje balansirane,tako da nemožeš promašit sa nijednom.

Prvo razvijaj više tenkova.Onda nakon prvih 100 bitaka razmisli koji ti stil najviše paše pa detaljno promotri tech tree i statistike raznih tenkova i odluči na koje grane želiš ići.

Inače,po mojem sjećanju ta nova linija njemačkih mediuma će se nastavit nakon vk3002,tako da se spremite.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 20:37 (g12356).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Hvala za savjete u vezi pzIV,ufff dobro da se nisam zaletio neki dan i kupio vk3601h, sad sam kupio i njega i type 58 po cijeni jednog, malo mi jos fali za m6 i t-21 a vk 3001p vec mogu kupit,ko da su gledali moju garazu

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Danas na test serveru usao malo ubit vrijeme..

Ne mogu da vjerujem koliko su jaki ovi britanski td-ovi! Fakat, fv215b 138 nešto...

Idem ja s E100 laganica, krijem se iza kuće na malinovki u bazi.

Opali me lik iznenada i skide mi gotovo pola hp-a... Onako detrakovan a zaboravio nabaciti repair tool nemam izbora, kad... Šus, ja dead!!

U dva shota lik me oduva u E100-ji {#}...

Taj tier X TD radi 1k+ dmg samo tako, i nema tog oklopa koji neće penetrirat.

Baš bude zanimljivo kada izađe patch 8.4!

I još nešto, baš sam sada na IS-8 i uskoro radim grind za IS-7. Gledajući na testnom serveru nikako mi IS-7 ne leži.

Jel to možda do toga što tamo šusaju gold ammo, ali brate buše IS-7 frontalno kao sir.

Tenk koji mi se svidio je amer T110E5, tenk je fantazija... Kakav mobility...

Također, britanac FV215b je brutala. Meni je izgledom jako lijep tenk, i ima previše pozitivnih strana.

Roka kao lud, ima jako dobru pokretljivost i strašan aiming time...

Pipl mast trast me{#}

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

is7 dinga kao blesav sve ako nije gold ofc.maloprije izletid pred mausa e100 i m103 i nisu me probili ni jedan...odličan tenk koji odnaprijed dinga možda i najviše

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
Kill Frenzy kaže...

is7 dinga kao blesav sve ako nije gold ofc.maloprije izletid pred mausa e100 i m103 i nisu me probili ni jedan...odličan tenk koji odnaprijed dinga možda i najviše

a bome hoće i golda dingati.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Kad nisu uspjeli pogodit lower plate ofc, jer ja sam ga lako bušio sa KV-4 u lower plate...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice