World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pretpostavljam da broj igrača po serverima ide ovako:

Ru-Us-Eu-Sea

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

Ru-Us-Eu-Sea

O ne, mi smo na kraju {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Stolnik kaže...

Kako dobar Special, kad cemo mi dobit takav? {#}

http://worldoftanks.com/news/1782-black-friday/

Veći playerbase je u US pa mogu takve speciale imat jer ima barem 10 puta više ljudi koji uzimaju gold, premium, premium tenkove, itd. tako da oni svakako zarade. A na EU serveru će bit jedino ako se udvostruči ili utrostruči broj igrača.

Na US serveru je u najboljim satima max 40k igraca dok je na EU preko 130.

Ide RU>EU>US>SEA

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
g12356 kaže...

Ru-Us-Eu-Sea

O ne, mi smo na kraju {#}

NIsmo baš na kraju ali nam je konkurencija tako opaka(sea) da svaki dan čujemo o tom serveru...ili ne.

A zašto onda us server ima više evenata ako na našem serveru ima više igrača.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

jer imaju i troše više love nego miNevinašce

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Krešo91 kaže...
Stolnik kaže...

Veći playerbase je u US pa mogu takve speciale imat jer ima barem 10 puta više ljudi koji uzimaju gold, premium, premium tenkove, itd. tako da oni svakako zarade. A na EU serveru će bit jedino ako se udvostruči ili utrostruči broj igrača.

Ide RU>EU>US>SEA

Ja igram na US serveru, nema 40 K igrača , bar ja nisam u skorije vrijeme vido. 23-28K max. Prosjek 12-18K

Otišlo je dosta klanova na SEA server kada je bio transfer.

13 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Krešo91 kaže...

NIsmo baš na kraju ali nam je konkurencija tako opaka(sea) da svaki dan čujemo o tom serveru...ili ne.

A zašto onda us server ima više evenata ako na našem serveru ima više igrača.

Pa da privuku više igrača, normalno...

A da nije slučajno...?
16 godina
World of Tanks

Pozz ljudi, nisam ovo igrao jako dugo, pa se osjećam kao početnik.

Jel mi možete reći kojim smjerom je najbolje ići, koji su najbolji tenkovi i tako to

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo86 kaže...

Jel mi možete reći kojim smjerom je najbolje ići, koji su najbolji tenkovi i tako to

Nema najboljih tenkova, svaki tenk je dobar u nekoj kategoriji ( Armor, Mobilnost, Firepower )
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
Stolnik kaže...
Diablo86 kaže...

Nema najboljih tenkova, svaki tenk je dobar u nekoj kategoriji ( Armor, Mobilnost, Firepower )

Zar nema više nekih koji su OP, koji svi koriste

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
neaktivan
Erceg kaže...

Ide RU>EU>US>SEA

Ja igram na US serveru, nema 40 K igrača , bar ja nisam u skorije vrijeme vido. 23-28K max. Prosjek 12-18K

Otišlo je dosta klanova na SEA server kada je bio transfer.

Evo jos i bolje onda.

15 godina
Krešo91 kaže...
Stolnik kaže...

Najviše igrača ima ruski server zatim europski, američki i onda southeastasia...

16 godina
World of Tanks

jagdpanther 2 me strasno razocarao mislim da cu probat ferdija, ali otkada igram rusku is liniju sam se preporodio ovi is su tako opaki tenkovi i bas mi odgovaraju po stilu igre. onaj 120 mm top rastura

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 16:17 (Pislje).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Na tieru 7 svatko igra t29

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Ru-Us-Eu-Sea

Mislim da US imaju manje igraća nego EU ali oni troše više od svih ostalih servera. Bila je ta tema negdje na redditu. 

15 godina
World of Tanks

evo video sprdavanja na spotting sistem koji nije daleko od istine {#}

damn magic forests {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FJODN4JUcW4

Moj PC  
8 0 hvala 3
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ako nekome treba WOT acc,neka mi se javi na PP.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pregazili smo ih!

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna s M4 danas :) Zakon uć u malo brži tenk od T26E4 i T29, letam po mapi :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

3 0 hvala 2
15 godina
World of Tanks

Kako obožavam ovu malu formulu {#}

Odigrao par borbi s njim , ako ga ne shebu prejako, ovo mi je novi najdraži tenk {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Na tieru 7 svatko igra t29

Iz jednostavnog razloga sto je T29 najbolji na Tier-u 7, hmmm ima nesto posebno u tom tenku, ta njegova kupola i oblik...
Ja bih svakome preporucio da dodje do T29, nije vazno koje druge linije igra, cijela ta linija je jako dobra... 

Džedaj
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Eh prvi put sam jučer sreo ovog tenka: M6A2E1 kupola od T29 tijelo od M6/T1. Ima li ga tko od vas?

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Mislim da je Mirda jedini sa ovog foruma koji ga ima. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobra partija danas, napeto do kraja :)

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Oly_E3 kaže...

Eh prvi put sam jučer sreo ovog tenka: M6A2E1 kupola od T29 tijelo od M6/T1. Ima li ga tko od vas?

To je premijum tenk tir 8 , sličan M6 , samo veča kupola i jači oklop . Tenk je odličan , ali top mu je 105 mm .

M6A2E1 M6A2E1
16 godina
neaktivan

¸Šteta što je rijedak i što je Premium i što je trenutno nedobavljiv, inače bi ga rado imao uz T1 i M6 :) Tnx btw ;)

15 godina
Oly_E3 kaže...

Ja sam naletio u igri neki dan na njega,al sam se nabouncao 1 na 1 ...a nikako da skužim koji tenk...

16 godina
neaktivan

Ja isto vidim M6 i još ovaj ostatak imena i mislim si pa koji je to sad amer, šta mi je promaklo, a amere znam skoro na pamet. Prvo sam mislio da je neki iz 8.2 updatea, ali nije :) Ja sam imao T26, isto rikoširao, a ovaj kroz mene k'o kroz sir na bliskoj udaljenosti... :(

15 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

I btw nema kupolu od t29,kupola od t29 je još jača.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice