World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Volio bih da je moj prvi dojam los zbog toga sto nisam sve istrazio i sto posada jos uvijek nije na 100% i naravno sa dodatnim skillovima...
Prema onom na papiru oklop mu uopce ne izgleda lose, mozda je top malo slab za Tier 8 al to se nadoknadi sa relativno dobrim ROF-om i granate nisu skupe.
Igrat cu i dalje s Pershingom da vidim sto ce se desavati... 

Džedaj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni osobno niti jedan tenk u početku nije nikako dobro sjeo, obično su spori, teško se kreću, slab top, nisi baš neka opasnost itd., ali kada istražiš sve module i posadu dovedeš u red sve su to bili full odlični tenkovi, T1 heavy, M6, T29, Jagedpanzer IV, Stug III....

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je jedino t-29 odmah od početka bio full dobar,jer sam imao istražen 90mm top sa m6...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Oly_E3 kaže...

Meni osobno niti jedan tenk u početku nije nikako dobro sjeo, obično su spori, teško se kreću, slab top, nisi baš neka opasnost itd., ali kada istražiš sve module i posadu dovedeš u red sve su to bili full odlični tenkovi, T1 heavy, M6, T29, Jagedpanzer IV, Stug III....

boldani nikako...jagpanther samo druga cijev (88 mm prije 105-ce) i derem T9 bez beda {#}

Xc
17 godina
MrXleader kaže...
Oly_E3 kaže...

boldani nikako...jagpanther samo druga cijev (88 mm prije 105-ce) i derem T9 bez beda {#}

Da slažem se, jedan od najmučnijih grindova. Samo se sjetim engina koji je naprijed i svaki pogodak ga uništi.

14 godina

da se malo i ja pohvalim.... {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
quickr kaže...

da se malo i ja pohvalim....  {#}

Pošto se radi o tenku koji je po mom mišljenju najgorji tenk u igri,svaka čast.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
12 godina
neaktivan
quickr kaže...

da se malo i ja pohvalim.... {#}

svaka čast, meni mr. Lee najbolji tier 4

14 godina
World of Tanks

Researched: IS-4 researched. Undistributed experience spent: 189000. Free Experience spent: 0.

jos sad treba nagrindat 900k {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Meni je jedino t-29 odmah od početka bio full dobar,jer sam imao istražen 90mm top sa m6...

E ja sam isto imao 90-ku na M6 i prodao ju skupa sa M-6 i ostao kratak s parama :D Malo fail ali eto. Sada imam sve na T29 istraženo, osim sljedećeg T-32 tenka. Odlučio sam sve tenkove dopeljat u elite da malo sastrane exp. zarađujem, mada onda treba i zlata ali ben, kad stigne plata... :D

MrXleader kaže...
Oly_E3 kaže...

Ma ja grindo njemačke TD-ove zbog Hetzera, pa samo nastavio grindat kasnije, ali jaged IV sa 88mm je do bola moćan tenk, mobilan i to, imam pituru na njemu i osobno mi je najdraži u garaži :)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
12 godina
protjeran
World of Tanks

Kupio M26 Pershinga na kraju.

3 borbe samo. 90mm s T 29 top, sve ostalo stock.

Za jedan stock tenk, ovo je zvijer.

Plus, MM me voli, 3 borbe max tier VIII.

ME HAPPY!!!

P.S

Popravak za cijeli tenk je 12 000 samo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Obzirom da imas premium mozes jednostavno igrati sa Pershingom i kad je stock...

Džedaj

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jel to neko rece da je M3 Lee najgori tenk u igri :)

Džedaj

1 6 hvala 0
15 godina
marsovac kaže...

slavkec,prestani upadat u acc od marsovca

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
marsovac kaže...

sto si prekrio ime svoje kad ti ionako dole pise leteci holandez ime?

-BiH-slackspace
15 godina
ovajonaj kaže...
marsovac kaže...

{#}{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
World of Tanks

srami se što ima samo 9 killova sa m3lee :P

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

M26 je zvijer od tenka, imam posadu na 100% i popravke i mogu reci da je full upgrajdan ubojica prava... fali mi jos samo 30 000 expa do pattona ali mi se i dalje cini kako ga necu prodati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Imam jako malo love i jos manje free ex. pa ne mogu na njega nabacit skoro nista, imam ramer :) tako da mi je sa Pershingom nezgodno posebno u borbama sa Tier-ima 9 i 10...

Džedaj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Volio bih da je moj prvi dojam los zbog toga sto nisam sve istrazio i sto posada jos uvijek nije na 100% i naravno sa dodatnim skillovima...
Prema onom na papiru oklop mu uopce ne izgleda lose, mozda je top malo slab za Tier 8 al to se nadoknadi sa relativno dobrim ROF-om i granate nisu skupe.
Igrat cu i dalje s Pershingom da vidim sto ce se desavati... 

Eh ako od medium tenka očekuješ da ima oklop onda ga nemoj igrati. Ovdje nije bitan oklop, Pershing ima ludu depresiju topa i super top za mediuma (180mm prosječne penetracije), najbolji view range (staviš coated optics i imaš gotovo maksimalni spotting range 440 od 445), te najprecizniji top u pokretu od svih T8 mediuma pogotovo kad mu staviš stabilizatore, k tome ti gun mantlet koji mu prekriva 85% prednje strane kupole u hull down poziciji daje dodatnu zaštitu od granata do 225mm penetracije a zna odbiti i više.

http://mwreplays.com/replay/GOD3MNJPO4SS/

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 2:24 (BDevil).
12 godina
protjeran
marsovac kaže...

Obzirom da imas premium mozes jednostavno igrati sa Pershingom i kad je stock...

Nemam premium, niti sam ga ikad imao, osim onih par dana bonus code.

17 godina
World of Tanks

Pogrijesio sam sto sam ranije potrosio free ex. tako da nista ne mogu istrazit...

Džedaj

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Pozdrav svima koji igraju WOT i sam ga igram pod nickom bNeo, a trenutno s bratićem pokrećem novi klan. No, evo da ne duljim... Zanima me da li ima netko od Vas superpreshinga i koliko zarađuje s istim? Hvala na informacijama. Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno pitajte...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
luka94 kaže...
ovajonaj kaže...
marsovac kaže...

{#}{#}

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA {#}{#}{#}{#}

17 godina
bNeo kaže...

Pozdrav svima koji igraju WOT i sam ga igram pod nickom bNeo, a trenutno s bratićem pokrećem novi klan. No, evo da ne duljim... Zanima me da li ima netko od Vas superpreshinga i koliko zarađuje s istim? Hvala na informacijama. Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno pitajte...

ja imam superperu i prezadovoljan sam, keša ko dreka. doduše možeš skoro ostati u minusu ako pucaš po svojima:) ali inače ako je slabija-osrednja partija ostane ti 50k keša čisto. a ako je bolja-odlična 80-90k+.

evo jedne jutarnje:

Victory!
Battle: Serene Coast 20. studenog 2012. 9:55:42
Vehicle: T26E4 Super Pershing
Experience received: 3.048 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 87.993
Battle Achievements: Steel Wall

s ti mda mi je od toga ostako 72k nakon popravaka i minicije, afkors ako koristiš gold granate druga priča.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 10:15 (sokre).
17 godina
World of Tanks

Jel peršo upada u t10 mečeve?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
crystal6 kaže...

Jel peršo upada u t10 mečeve?

Nikad nije u Tier X, a u Tier IX jako rjetko :D
13 godina
World of Tanks

Pretpostavljam da toliko zarađuje sa premiumom... Ugl imam već kv5 i mislim ga dopuniti s ovim, pa ono kad zagusti malo jedan malo drugi i eto creditsa :) 

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bNeo kaže...

Pretpostavljam da toliko zarađuje sa premiumom... Ugl imam već kv5 i mislim ga dopuniti s ovim, pa ono kad zagusti malo jedan malo drugi i eto creditsa :) 

KV-5 dosta vise zaraduje od T24E5 ( SuperPershing-a )
17 godina
neaktivan
bNeo kaže...

mislim da ti je dovoljan jedan premium tenk,a po meni bacanje para za dva premiuma u garaži koji zarađuju skoro pa isto.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice