World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
began kaže...

Ovaj (IS) trosi nenormalno a imam 51% pobjeda ali vecinom sam u minusu,al kad skontam sta sljedi vrjedi igrat.

Meni je IS odlican i ne pamtim kada sam sa njim bio u minusu. Znam cak odlicno zaraditi sa njim po....

17 godina
World of Tanks

Opcenito Tier 7 bi trebao jos uvijek da zaradjuje, ne mora biti neka lova ali u plusu obavezno, cak i neki Tier 8 tenkovi mogu biti u plusu...

Džedaj

0 0 hvala 0
15 godina

mogu biti svi u + samo moraš pazit kako igraš, kad ćeš ispucat granatu, zavisiš i od MM jer ako te ubaci s kretenima, nema ti spasa

14 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Ja grindam T20, za sad je solidan i postaje sve bolji, al jedva cekam da predjem na Pershing

od njega ocekujem vise, nadam se da me nece razocarati.

T20 necu nesto posebno opremat, nemam ni ramer, mislim da mi se ne isplati stavljati,

to bih tek stavio na Pershing pa da bude bsa opremljen...

T20 je uzasan sto se tice armora, jedino tier 1 moze dingat :P

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jos jedno pitanje, koja je oprema dobra za M26?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Drago mi je da svi volite krafne...sada kada to kupim svojoj posadi dobit će crew skill +200%...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

rammer,vent,vertical bih ja isao,ali nema se para za bacanje xD rade ga bez equip igram

Xc
16 godina
g12356 kaže...

Jeb** onaj 7.5cm gun na panzeru iv koji bi trebao zamijeniti l70 top...stavio sam 10.5 haubicu i ona dere kao luda.reload je brz za top tog kalibra...kada sam top tier igram sa ap a kada nisam stavim he.

Sada je to postala čar kada ap uzme full damage nekome ili kada sa he pogodin nekog scouta.

Na panzeru iv je bolji:

Ja se dvoumim dal da uzmem taj 10.5 top. Imam oko 12k exp i sad ne znam dal da to potrošim na kupolu i taj top il da jednostavno skupljam za VK

Raise hell in heaven
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...
g12356 kaže...

Jeb** onaj 7.5cm gun na panzeru iv koji bi trebao zamijeniti l70 top...stavio sam 10.5 haubicu i ona dere kao luda.reload je brz za top tog kalibra...kada sam top tier igram sa ap a kada nisam stavim he.

Sada je to postala čar kada ap uzme full damage nekome ili kada sa he pogodin nekog scouta.

Na panzeru iv je bolji:

Ja se dvoumim dal da uzmem taj 10.5 top. Imam oko 12k exp i sad ne znam dal da to potrošim na kupolu i taj top il da jednostavno skupljam za VK

Ovisi dali misliš ostavit panzera iv u garaži ili ne?Razmišljaj o tome da zarada creditsa nakon tiera 5 uglavnom pada.Ali ako uzmeš top,nakrcaj pola granata ap,pola he...i za koji vk skupljaš?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 0:17 (g12356).
16 godina
g12356 kaže...
St0ka kaže...
g12356 kaže...

Ovisi dali misliš ostavit panzera iv u garaži ili ne?Razmišljaj o tome da zarada creditsa nakon tiera 5 uglavnom pada.

Pa vjerojatno ga neću ostavit. Al opet s druge strane nedavno sam uzeo KV-1 sa 122mm topom koji radi ono što bi i taj 105mm top radio. Tak da vjerojatno najbolje ostavit na 75mm.

Raise hell in heaven
15 godina
neaktivan
World of Tanks

editao sam post gore pročitaj malo...

nego dali si ti koristio ap granate na 122mm topu ili si koristio he?na takvim topovima se treba znati koristiti he granate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...

editao sam post gore pročitaj malo...

nego dali si ti koristio ap granate na 122mm topu ili si koristio he?na takvim topovima se treba znati koristiti he granate.

Tek sam sad pogledo i vidio da je standard ammo HE i još kao gold ammo je HEAT. Tak da koristim te HE i dosad me nisu iznevjerile, napravil štetu u svemu u što sam pucao.

A kad skupim vjerojatno ću uzet VK3001, jer odatle ide Tiger P a sa njega mogu dalje prema Mausu ali mogu i dolje prema Tigeru i Tigeru II.

Raise hell in heaven
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 0:33 (St0ka).
17 godina
St0ka kaže...

jer odatle ide Tiger P a sa njega mogu dalje prema Mausu ali mogu i dolje prema Tigeru i Tigeru II.

Od kad unlockas Tigera P pa do Mausa.... dalek je dug i mukotrpan put ne samo u skupljanju iskustva vec i u lovi i trosenju para na equipment, prebacivanje posade i slicno..

13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Ja sam imao rammer, coated optics i vert stabove.

Bolje mi je imati 40 metara više view range nego ventove koji ti daju +5% skilla na posadu a što ti povećava performanse tenka tek za nekih 1-2% (da 5% ne znači da ti smanjuje reload za tolko ili da ti povećava view za tolko).

16 godina
Ziga kaže...
St0ka kaže...

jer odatle ide Tiger P a sa njega mogu dalje prema Mausu ali mogu i dolje prema Tigeru i Tigeru II.

Od kad unlockas Tigera P pa do Mausa.... dalek je dug i mukotrpan put ne samo u skupljanju iskustva vec i u lovi i trosenju para na equipment, prebacivanje posade i slicno..

Ma polako idem, ne žuri mi se. I znam da kako idem dalje od tiera V novci će sve više dolazit na kapaljku, tak da ću ostavit si neke od ovih moneymakera. E da sad kad si spomenuo micanje posade. Jel ima kakvih benficija ako preselim posadu sa prethodnog na idući tier ili nije bitno preselim li posadu pa ih treniram ili jednostavno kupim gotovu treniranu posadu?

Raise hell in heaven
14 godina
neaktivan
World of Tanks

možda ovo dođe u 8.1 patchu {#}

bat na mlazni pogon, al je bio grubo prizemljen

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 20:03 (gamer_101).

13 0 hvala 0
17 godina
St0ka kaže...
Ziga kaže...
St0ka kaže...

Ma polako idem, ne žuri mi se. I znam da kako idem dalje od tiera V novci će sve više dolazit na kapaljku, tak da ću ostavit si neke od ovih moneymakera. E da sad kad si spomenuo micanje posade. Jel ima kakvih benficija ako preselim posadu sa prethodnog na idući tier ili nije bitno preselim li posadu pa ih treniram ili jednostavno kupim gotovu treniranu posadu?

ako ih pretreniraš za naredni tenk ostaje ti određeni level baznog skila, te ako si odključao perkove oni ti kompletno ostaju i nastavljaju se puniti kada bazni skill dođe na 100%

recimo pretreniraš posadu sa 100% baznog skilla i 50% sekundarnog , ostane ti poprilici ~85%+ (neznam točno) baznog skila i 50% sekindarnog kad opet dođeš sa baznim do 100%... puniš dalje sekundarni dođeš do 100%... pretreniraš ponovo za idući tenk... i tako do recimo mausa bi po prilici mogao imati 3 skill pristono napunjen.

a ako kupuješ posadu na 50% ili 75% taman kad vrijede nešto ti izgrindaš tenk(prodaš posadu sa njim)  i u biti nikada ne otključaš 2-3 perk.

pretreniraj, grindaj, prebacuj...

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 20:12 (sokre).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo dva snimka,ništa spektakularno.Ja bi bio zadovoljan da je takva svaka 5. bitka.

http://speedy.sh/DCABy/SuperPershing-Polarno-Podrucje.wotreplay

http://speedy.sh/tJMNv/SU-152-Ribarev-Zaljev.wotreplay

A ovako kad imate idiote u timu.Obratiti pozornost na 2 Tigera P u pozadini.

http://speedy.sh/5M65q/2-Tiger-P-idiota.wotreplay

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

možda ovo dođe u 8.1 patchu {#}

bat na mlazni pogon, al je bio grubo prizemljen

dafuq did i just see?kak im je to uspjelo?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupih AMX 50 Fosh (155) ,koju opermu predlažete?

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Igram i ne vjerujem.

Pičim na laptopu wot preko wifija koristeći hotspot sa telefona :D ping 100{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 5:27 (Kill Frenzy).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Meni je ovaj IS extra tenkic :)
Mislim da mi jos nije ni jednom bio u minusu, a zna biti i odllican money maker....

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
sokre kaže...
St0ka kaže...
Ziga kaže...
St0ka kaže...

ako ih pretreniraš za naredni tenk ostaje ti određeni level baznog skila, te ako si odključao perkove oni ti kompletno ostaju i nastavljaju se puniti kada bazni skill dođe na 100%

recimo pretreniraš posadu sa 100% baznog skilla i 50% sekundarnog , ostane ti poprilici ~85%+ (neznam točno) baznog skila i 50% sekindarnog kad opet dođeš sa baznim do 100%... puniš dalje sekundarni dođeš do 100%... pretreniraš ponovo za idući tenk... i tako do recimo mausa bi po prilici mogao imati 3 skill pristono napunjen.

a ako kupuješ posadu na 50% ili 75% taman kad vrijede nešto ti izgrindaš tenk(prodaš posadu sa njim)  i u biti nikada ne otključaš 2-3 perk.

pretreniraj, grindaj, prebacuj...

Računica je ovakva:

-Ako posadu treniraš za isti tip tenka (treniras posadu sa jednog heavy tenka na drugi heavy tenk) i koristiš treniranje za pare (srebro - 20K po članu posade) - onda ti se smanjuje base skill za 10%

(Npr. imaš posadu sa 98% base skill-a na Tiger(H) i treniraš ih za King Tiger - imat će 88%)

-Ako posadu treniraš za drugi tip tenka  (treniras posadu sa jednog mediuma tenka na drugi heavy tenk) i koristiš treniranje za pare (srebro - 20K po članu posade) - onda ti se smanjuje base skill za 20% (Npr. imaš posadu sa 98% base skill-a na T-28 i treniraš ih za KV-1 - imat će 78%)

-Treniranje za GOLD (mislim da je 200G po članu posade - zna biti i na akcijama) - uvijek ti trenira na 100%, neovisno o tipu tenka i prethodnom base skill-u

-Secondary skillovi nemaju nikakvog utjecaja kod pretreniranje posade, ostaju tocno takvi kakvi su bili

Iz mog iskustva prebacivanje posade se ne isplati prije tier 4 tenkova, jednostavno je preskupo u odnosu na cijenu tenka. Inače sam sva treniranja uvijek radio za srebro i to mi se čini sasvim ok.

Što se tiče sekundarnih skilova savjetujem da razmislite što želite sa nekom posadom i skilove birate za budućnost.

Npr. imaš Tiger(P) i cilj ti je Maus. Treba odmah na dok si jos na Tiger-u uzimati skilove koji su za Maus.

I još nešto prvi secondary skill se nekako dostigne, drugi teže, ali se i on uspije nekako, ali za treći treba cijela vječnost. Tako da je bolje odmah za prvi ili drugi uzeti neke perkove (moraju biti 100% da bi bili aktivni), a skillove ostavite za kasnije (oni su aktivni odmah, ali toliko koliko su razvijeni).

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 10:23 (Ajgor).
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Mislim da mi jos nije ni jednom bio u minusu, a zna biti i odllican money maker....

Dr.Vicko svaka čast!! Super zarade i to bez premiuma. Ja budem sretan ako sa KV1 ili KV1S uspijem i pola od toga..

bravo:)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako bez premiuma? Vidi da mu pise (9 days na prvoj slici)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dr43eN kaže...
Dr. Vicko kaže...

Dr.Vicko svaka čast!! Super zarade i to bez premiuma. Ja budem sretan ako sa KV1 ili KV1S uspijem i pola od toga..

Dobra zarada,cestitke.Ispravka Drazen pa ima premium ;)

17 godina
Dr43eN kaže...
Dr. Vicko kaže...

Nadam se da je ovo sarkazam jer inače bi rekao da si slijep... čovjek igra s premiumom i hvali se sa zaradom... {#}

LoL username: UnimatriX (EU West)
17 godina
Unimatrix 007 kaže...
Dr43eN kaže...
Dr. Vicko kaže...

Nadam se da je ovo sarkazam jer inače bi rekao da si slijep... čovjek igra s premiumom i hvali se sa zaradom... {#}

Ne hvalim se sa zaradom ali sjecam se da je bilo nekih zamjerki ovdje u temi skoro kako je IS neprofitabilan pa mi bilo cudno jer kod mene je bas suprotno...
A ima sada navedena i zarada bez premiuma i opet ga stavlja u fin plus.... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 17:18 (Dr. Vicko).
14 godina
World of Tanks

Good news WOT je osvojio Golden joystick award !

Sad samo treba cekat ovo:

• Bonus code, which will give you 3 days of Premium Account and additional premium consumables!
  • High Tier vehicles discount (they will cost the same credits as their 'predecessors' in the Tech Tree). This will include:
    • Tier IX Medium Tanks
    • Tier IX Tank Destroyers
    • Tier IX Heavy Tanks
    • Tier VII Self-Propelled Gun Artillery
  • Tier VIII Premium Vehicles will receive a 15% discount!
  • x5 XP for 1st victory
  • 50% Discounts on equipment
  • 50% Discounts on garage slots
  • 50% Discounts on crew (re)training

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
7 0 hvala 6
15 godina
disibio kaže...

Good news WOT je osvojio Golden joystick award !

Sad samo treba cekat ovo:

• Bonus code, which will give you 3 days of Premium Account and additional premium consumables!
  • High Tier vehicles discount (they will cost the same credits as their 'predecessors' in the Tech Tree). This will include:
    • Tier IX Medium Tanks
    • Tier IX Tank Destroyers
    • Tier IX Heavy Tanks
    • Tier VII Self-Propelled Gun Artillery
  • Tier VIII Premium Vehicles will receive a 15% discount!
  • x5 XP for 1st victory
  • 50% Discounts on equipment
  • 50% Discounts on garage slots
  • 50% Discounts on crew (re)training

hahahahahahaha,samo mogu reć: IN YOUR FACE LOL PLAYERS!!!!!!!!!!!!!{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice