World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.284.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Treba maknut gold municiju iz igre i gg

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

slažem se

najbolje da maknu gold ammo iz igre ali ako neće poštenije je da se može kupiti za creditse

tako će svi moći koristiti a ne samo oni koji plaćaju ,samo mislim da bi trebalo biti skuplje

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Točno, u pravu ste. Krivo sam razumio, sada sam pročitao ponovno i vidim da kažu da će se moći kupovati Premium streljivo sa srebrom. Ali koliko sada košta takva granata? 10 zlatnika? Pa to znači da će jedna granata koštati 4 000 srebra? Skupo, ali će postati korištenije nego što je sad. Bilo bi bolje da ne uvedu tu mogućnost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Premium rounds bi sklonio samo iz randoma jerbo to daje čistu prednost wallet warriorsima... Osobno, samo sam jednom iskoristio 3 premium granate u randomu sa IS-7, a njih sam posle CW-a zaboravio vratiti u depo. Uzalud bačeni goldi iz klanske kase, ali hvala bogu bilo ih je dovoljno :D

A da nije slučajno...?
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

Točno, u pravu ste. Krivo sam razumio, sada sam pročitao ponovno i vidim da kažu da će se moći kupovati Premium streljivo sa srebrom. Ali koliko sada košta takva granata? 10 zlatnika? Pa to znači da će jedna granata koštati 4 000 srebra? Skupo, ali će postati korištenije nego što je sad. Bilo bi bolje da ne uvedu tu mogućnost.

Po meni 4000 srebra za gold ammo nije skupo, ali ce tako biti E-100, MAUS i JgPzE-100 ce mi uvijek biti pun golda, ali sumnjam, bit će više....50 000 za jednu granatu {#} xDDD

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
neaktivan
16 godina
Stolnik kaže...
Po meni 4000 srebra za gold ammo nije skupo, ali ce tako biti E-100, MAUS i JgPzE-100 ce mi uvijek biti pun golda, ali sumnjam, bit će više....50 000 za jednu granatu {#} xDDD

Nije onome tko ima Premium korisnički račun. I koliko ljudi kaže da su im skupe čak i one granate za IS-a (122 mm) pogotovo ako granata ne napravi neku štetu. A, ako se ne varam te premium APCR granate imaju veću probojnost, ali ne prave i veću štetu. Mislim da jedino one "HEAT" rade veću štetu (također premium).

I ne vjerujem da će cijena biti 50 000 za svaku granatu, mislim da neće biti niti 10 000.

17 godina
World of Tanks

uf kad krenem spamati gold municijom sa low tirevima lol.

već vidim jubito uradke 3 pz4 rejpala mausa!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

A ono, to nije nužno loša stvar, nitko neće forsirati stalno gold municiju jer je neće moć uzdržavat, ali to može znatno olakšati grind na višim tierovima ak se mene pita. Recimo ja mislim uzet par gold komada za KV-4 jer imam tek drugi top sa 175 mm penetracije što je koma jer KV-4 često završava u tier 9, a nekad i 10 rundama. Tako da će dodatna penetracija znatno pomoći u grindanju do najjačeg topa.

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Gold municija samo za CW! 

PanterA
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gold municija ništa ne znači ako neznaš gađat kak spada (da i gold ammo se može odbiti i to ne samo ponekad). Sad zamislite da kupuješ svaku random bitku 14 gold granata za IS-4, to je 72800 kredita samo za municiju, a gdje je tu popravak, pa ako ste koristili repair i popne vam se računa za bitku do 100 tisuća kredita, a napravit ćete maksimalno 70 tisuća (ako i jedino s premiumom). Sa gold granatama se neće podići zarada, nikako, neće se podići mnogo exp po bitci (jer pravljenje demeđa nije jedini faktor, ono samo ima jak utjecaj na kredite), samo će se podići plakanje na WOT forumu kako igra ne valjda jer će ljudi umisliti da će sa gold granatama imati siguran pen, a dobit će ding, ding.

Ovo će jedino olakšat CW za klanove koji još nemaju regije i pružiti im šansu da i oni rokaju sa goldom i budu ravnopravni branitelju.

Starijim igračima će olakšati zajebanciju u low tier bitkama (Hotchkiss ftw!).

Olakšat će vam tako što i kad ostanete posljedni manji tier u bitci i imate 5 granata spremljeno za takav slučaj, ipak ćete moći pobijediti protiv 1-2 tiera jačeg tenka (naravno ako pametno odigrate, jer demeđ ostaje isti) ili ćete mu barem jako-jako otežati (ako odigrate lošije).

Ne brinite, sve kaj možete sa gold municijom moguće je i sa najobičnijim AP granatama.

15 godina
World of Tanks

Dugo vremena sam bio pobornik ovog, no više ne. Kada od 5milja igrača na EU serveru imaš cca 280k premium tenkova tier 8 i cca 240k tier 5 premiuma možda na prvu ne djeluje mnogo. Poneki imaju i po 2-3, neki i 5 tenkova. No sigurno ima 150k različitih igrača sa barem 1 premium tenkom. U većini slučajeva bez premiuma i sa solidnom partijom možeš zaraditi od 40k na dalje. Recimo da u prosjeku 10 bitki nosi 300k credita bez premiuma jer se uvijek potrefi 1-2 jako loše.

S obzirom na činjenicu da će biti granate oko 5k, to ti je 60 granata za top tier. A neko ko će si uzet premium 1 dan kad može odvojiti 15h na igranje, pa odigra 100 bitki sa premiumom zaradit će si cca 900-1000 gold granata za top tier. Što mu je dovoljno za duplanje u randomu sljedećih mjesec dana. 

E sad, zašto WG odjednom odlučio dati premium ammo za credite? Pala je prodaja premium tenkova. Ovo će sve one koji nemaju premium tenk natjerati na to da pošteno razmisle hoće li kupit premium tenk da ostanu na kompetitivnom levelu. 

S druge strane imaš igrače sa po 50+ milja credita na accountu, naravno da će spiskat 4/5 love na premium ammo za svaki mogući tenk. Isto tako, igrači svih ovih klanova na mapi, neće trebati trošiti gold iz blagajne za municiju, nego će kupovat kreditima. Gold će se davat za premium i konverziju XPa. 

Priča da gold ammo ne daje prednost je bullshit. Je da neće svaki put probit, al hoće u 75% situacija kad ne ciljaš i 100% situacija ako ciljaš. Naravno više probijanja, više damagea, više credita. Osim, ako će od sljedećeg patcha bit više metaloždera u posadama tenkova.

Uglavnom, povukao se iz karijere tenkista, trenutno se zabavljam na LOLu, nema siema-hackera, nema iritantnih bugova. 

Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina
mystik kaže...

Dugo vremena sam bio pobornik ovog, no više ne. Kada od 5milja igrača na EU serveru imaš cca 280k premium tenkova tier 8 i cca 240k tier 5 premiuma možda na prvu ne djeluje mnogo. Poneki imaju i po 2-3, neki i 5 tenkova. No sigurno ima 150k različitih igrača sa barem 1 premium tenkom. U većini slučajeva bez premiuma i sa solidnom partijom možeš zaraditi od 40k na dalje. Recimo da u prosjeku 10 bitki nosi 300k credita bez premiuma jer se uvijek potrefi 1-2 jako loše.

S obzirom na činjenicu da će biti granate oko 5k, to ti je 60 granata za top tier. A neko ko će si uzet premium 1 dan kad može odvojiti 15h na igranje, pa odigra 100 bitki sa premiumom zaradit će si cca 900-1000 gold granata za top tier. Što mu je dovoljno za duplanje u randomu sljedećih mjesec dana. 

E sad, zašto WG odjednom odlučio dati premium ammo za credite? Pala je prodaja premium tenkova. Ovo će sve one koji nemaju premium tenk natjerati na to da pošteno razmisle hoće li kupit premium tenk da ostanu na kompetitivnom levelu. 

S druge strane imaš igrače sa po 50+ milja credita na accountu, naravno da će spiskat 4/5 love na premium ammo za svaki mogući tenk. Isto tako, igrači svih ovih klanova na mapi, neće trebati trošiti gold iz blagajne za municiju, nego će kupovat kreditima. Gold će se davat za premium i konverziju XPa. 

Priča da gold ammo ne daje prednost je bullshit. Je da neće svaki put probit, al hoće u 75% situacija kad ne ciljaš i 100% situacija ako ciljaš. Naravno više probijanja, više damagea, više credita. Osim, ako će od sljedećeg patcha bit više metaloždera u posadama tenkova.

Uglavnom, povukao se iz karijere tenkista, trenutno se zabavljam na LOLu, nema siema-hackera, nema iritantnih bugova. 

A ja sam počeo sa WoT-om da se odmorim od LoL-a. Vidjet ćeš kasnije da je u LoL-u puno teže pobjeđivat (već samo sa jednim noobom u timu, a kamoli više) nego u WoT-u gdje ti sa top tier tankom možeš i sad izvući rundu ako si jako dobar. 

LoL username: UnimatriX (EU West)
16 godina
World of Tanks

Ni gold ammo nije svemoguć i dingat će ako pogodi tenk pod čudnim kutom.

Ako granata udari tenk pod kutom većim od 70° automatski se odbija od tenk bez obzira na prenetraciju (osim ako kalibar granate nije 3 puta veći od debljine oklopa)

A može se napraviti isto što je i IBeeSI napravio u videu i gledati kako noobovi troše gold ammo na gusjenice koje se same popravljaju. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 17:35 (Shamrock).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Shamrock kaže...

Ni gold ammo nije svemoguć i dingat će ako pogodi tenk pod čudnim kutom.

Ako granata udari tenk pod kutom većim od 70° automatski se odbija od tenk bez obzira na prenetraciju (osim ako kalibar granate nije 3 puta veći od debljine oklopa)

A može se napraviti isto što je i IBeeSI napravio u videu i gledati kako noobovi troše gold ammo na gusjenice koje se same popravljaju. {#}

Malo si pobrkao, čim je manji kut veća je šansa da odbijanje, jer je kut od 90 = okomit položaj granate naspram oklopa. Svaki pogodak pod kutem manjim od 8 stupnjeva je automatski ricochet, bez obzira na pen i debljinu oklopa (prema igraćoj mehanici).

16 godina
World of Tanks

Mislio sam na kut pogotka, a ne kut pod kojim stoji oklop.

(wiki)

If the normalized impact angle of an AP, APCR or HEAT shell on the target's armour exceeds 70°, a ricochet (also called a bounce) occurs and the shell is deflected off the target without causing any damage. A ricochet can also occur on the hull armour after penetrating spaced armour.

WoT wiki WoT wiki

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evoga ljudi 8.1

sad ce sigurno svi na testu igrat s goldom

Moj PC  
2 0 hvala 6
16 godina
World of Tanks

Igrali su i ovako i onako sa goldom. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
DedicatedGamer kaže...

evoga ljudi 8.1

sad ce sigurno svi na testu igrat s goldom

moram probati onog britanskog T10 hevija :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
World of Tanks

bome me iznenadio ovaj tigric :)

Victory!
Battle: Siegfried Line 12. listopada 2012. 20:09:06
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 2.528 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 47.333
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

imam i replay ako bas ima netko ne vjeruje,3548 dmg,20 ispaljeno ,19 pogodeno,doduse t5 francuz heavy je bio afk ali opet {#}

Xc
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 20:24 (MrXleader).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Researched:
Vehicle GW Typ E researched. Undistributed experience spent: 264000. Free Experience spent: 0.{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

može ko pomoć? :(

:( :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
luka94 kaže...

može ko pomoć? :(

Provjeri internet vezu-meni je bilo isto tako kada sam imao problema sa netom.

Ako problem nije sa netom:

Pronađi i obriši logove.

Ako to ne uspije,reinstaliraj igru.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
15 godina
World of Tanks

Jednostavno pokreni igru iz instalacijskog foldera, bez launchera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

to je klijent za test server koji neće da se update-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Let’s get straight to it: in the upcoming Version 8.1 of World of Tanks, you will be able to buy premium ammunition with credits as well as gold!  The intention is to give all tank commanders the chance to be equal in the field.

For now, premium ammunition is only available with gold. Gold is the in-game currency you can obtain with real money. Remember that premium ammo is improved over regular ammo: it penetrates better than a regular round. This means that with premium ammo, you can perform stronger and better hits on your enemies, i.e. just what a commander wants on the battlefields – to be more efficient in destroying enemies!

The current plan is as follows: the new feature of premium ammunition purchasable with credits will be available on the test server and, if successful, will be implemented in Version 8.1. The price of premium shells in credits will be the same as the conversion rate of converting gold into credits in-game: 1 gold = 400 credits. So if you are already accustomed to buying premium ammo with gold, you just can keep doing so, or use your precious gold for other purposes, such as mounting camouflage or buying premium tanks. If you have not used premium ammo before, you will be happy to discover that, after a great battle in which you have earned a lot of credits, you can pick up some improved shells to be more efficient in the future battles. Of course, the higher efficiency of the improved ammo means you will keep earning even more credits, so that you can keep buying premium ammunition, and so on.

The option to purchase premium shells with credits is a very significant change which requires more checks and the collection of a larger amount of combat data than can be managed in a public test.  As a result, the testing period for this specific feature will last from the release of Version 8.1 until the release of Version 8.2.  Once we have gathered the results and conducted some research, we will decide whether to leave this feature in the game permanently.  Further news will be published about this once decisions have been made.  Remember, you can also test the feature out beforehand on the test server.TU VAM JE SVE DA NERASPRAVLJATE BEZVEZE

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
began kaže...
...

Čovječe to vešć sve znamo, a i mogao si samo zalipiti link.

Aut vincere, aut mori!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

btw ovaj test za 8.1 treba skinut 3+gb,imo bi zelju oprobat ali puno ima skinut,net low250kbps

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
began kaže...
...

Čovječe to vešć sve znamo, a i mogao si samo zalipiti link.

a jbg ima ko nezna

15 godina
World of Tanks

Neke slike britanaca

Klik

Moj PC  
6 0 hvala 4
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice