World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.284.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

tek sam sad skontal da ako posada nije specijalizirana za taj tip tenka,ne dobivas bonuse.. trebalo mi samo pola godine... ima ko 3k golda da to rijesim? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...
BIPS kaže...
:)
Nadao sam se cifri ispod 100

problem je u samom USB portu, nije isto dijeliti torrente preko USB WLAN adaptera i preko internog PCI WLAN adaptera...

Ja igram preko Wifi USB sticka i ping mi je 40-50 u prosjeku skace do 80-90 ako seedam ili skidam nesto preko torrenta...

17 godina
malina22 kaže...
Ziga kaže...
BIPS kaže...

problem je u samom USB portu, nije isto dijeliti torrente preko USB WLAN adaptera i preko internog PCI WLAN adaptera...

Ja igram preko Wifi USB sticka i ping mi je 40-50 u prosjeku skace do 80-90 ako seedam ili skidam nesto preko torrenta...

Meni bude oko 70 do 100 ali opet se moze igrati sasvim normalno. 
Sve zavisi i koliko si udaljen od bazne stanice... 

16 godina
World of Tanks

Mines,Highway i South Coast mi pojedu komp. Mines još mogu igrat ako ne okrenem pogled prema sjeveru a south coast nikako.sve ostalo ok. ustvari nije ni to ok ali se može igrat iako mi je gpu usage loš ajme.

Na mapi highway mi je gpu usage 10%{#}. BF3 na 100%.baš čitam an forumu i ljudi se žale na iste mape i isti problem

Evo slike potvrdjuju ono što govorim. :D obratite pažnju na fps i na to koliko mapo je kamera zakrenuta.čim pogledaj na taj drugi dio mape ode sve u tri pm :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 17:12 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

Koji su to pohlepni {#}. Ako želite prominiti svoj nickname trebate platiti 2500 golda, točnije 10 eura(cca. 75 kuna)

Svaka čast na potezu, go*na po*rana {#}

Aut vincere, aut mori!

6 2 hvala 0
16 godina
World of Tanks

vidio sam to i nisam mogao vjerovat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Da, a prije smo to mogli besplatno napraviti... -.-

Da mene toliko rasp*zdi svaka novost koju WG uvede, već bi odavno prestao igrati WoT...

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
13 godina
Shamrock kaže...

Da, a prije smo to mogli besplatno napraviti... -.-

Da mene toliko rasp*zdi svaka novost koju WG uvede, već bi odavno prestao igrati WoT...

Kako neće raspi*diti da će plaćati 10 eura za mijenjane nicka?? I molim te pojasni to što sam boldao, zar dolazim nakon svake novosti i cvilim?

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 19:26 (Et_Tu_Brute?).
17 godina
World of Tanks

Nakon ovog sada dođe mi da odem tamo kod developera i dignem im sve kompove u zrak!

Pogodite što se dogodilo kad sam s 12,8cm topom Ferdinanda pogodio A-20 tenk na 20 metara od mene?

apsolutno NIŠTA! 0dmg!

2 0 hvala 0
13 godina
Ziga kaže...

Nakon ovog sada dođe mi da odem tamo kod developera i dignem im sve kompove u zrak!

Pogodite što se dogodilo kad sam s 12,8cm topom Ferdinanda pogodio A-20 tenk na 20 metara od mene?

apsolutno NIŠTA! 0dmg!

Događa se, znaju mi i neki low tier francuzi popiti 0 dmg, iako oni viče dam smo ih dobro udarili. A top onaj zadnji od JT-a... Shit happens.

Aut vincere, aut mori!
16 godina
World of Tanks

@Et_Tu_Brute?

Ispričavam se, nisam mislio osobno na tebe, nego na sve koji dolaze i pišu whining postove čim WG objavi nešto što njima ne paše...

Meni ova vijest ne smeta jer ionako nikad nisam planirao mjenjati nick. A ako netko želi promjeniti nick, to je njegova stvar. Čak mi je ok što su uopće uveli tu opciju u igru, jer prije nismo mogli promjeniti nick.

Slična stvar je i sa premium municijom. Ako ju netko želi koristiti u randomu, to je njegova stvar.

@Ziga:

Ja sam sa S-70 (IS-7 top) dingao amx 13-75 sa strane pod kutom od 90°. Jednostavno takva je mehanika igre.

Jednom drugom prilikom me pogodio njemački tier 10 TD i samo mi uništio obje gusjenice na T-62A...

Glupo je, ali se može dogoditi svakome...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 20:31 (Shamrock).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ajd barem me veseli da sam Typeu59 dao 1300DMGa u 2 hitca... :)

1 0 hvala 0
15 godina
BIPS kaže...

Jedino Vipova mreža ima 50-80 ms pgna u dobroj 3g pokrivenosti, isprobano, a sada igram preko tele 2 sticka a ping mi je isto tako u dobroj pokrivenosti 3g mreže cca. 150, ali navikneš se!

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
World of Tanks

Oni su nešto gadno zahebali sa ovim 0.8 pečem. igram trenutno na laptopu (540M graficka) i gpu load je na max 40%.performanse naspram prije peča su lošije iako je greafika standard i sve low a prije je bilo medium.ista stvar i na kompu samo tamo svejedno uz toliki load ide na max.

ajd ak se nekom da neka pokrene gpu-z i pogleda.malo da usporedimo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Normalno da vam je usage nizak kad igrin engine koristi samo jednu jezgru procesora.

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
leobugi kaže...

Normalno da vam je usage nizak kad igrin engine koristi samo jednu jezgru procesora.

ma kita.trine 2 koji isto koristi jednu jezgru upre 7950 oc do kraja.igra koja na max traži relativno dobar pc.

prije tako nije bilo.napravili su to da je igra na malo slabijim kompovima postala neigriva. ne svima ali dobro dijelu da.

15 godina
Kill Frenzy kaže...

Mines,Highway i South Coast mi pojedu komp. Mines još mogu igrat ako ne okrenem pogled prema sjeveru a south coast nikako.sve ostalo ok. ustvari nije ni to ok ali se može igrat iako mi je gpu usage loš ajme.

Na mapi highway mi je gpu usage 10%{#}. BF3 na 100%.baš čitam an forumu i ljudi se žale na iste mape i isti problem

Evo slike potvrdjuju ono što govorim. :D obratite pažnju na fps i na to koliko mapo je kamera zakrenuta.čim pogledaj na taj drugi dio mape ode sve u tri pm :D

Meni isto na ovoj mapi cim pogledam prema naselju kod obale FPS padne na 13 fpsa.Kad odbrojava stignes prebacit na standard graphic onda je ok.

Nadam se da ce to popravit s novim amd driverima ili patchem ofd igre

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 23:17 (lmutak).
16 godina
World of Tanks

ajd pogledaj koliki ti je gpu load

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Danas samo jedan fight koji nije bio odlučen u prvoj minuti nego je fajt potrajao skoro 15 min. OStalo sve opet pos starom ili +10 za nas ili njih. Najaci mi je bio jedan vozac M6 koji je uspio na početku nekako poginuti i onda je cijeli fight govorio da smo noobovi i da on ima T10 tenk i da on vodim tim ne bi tako krenuli s mapom.  

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali vam radi xfiere in game:?meni neradi jeb

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Pitanjce za ekipu s "jačim" kompovima...

Koji CPU, GPU imate a da koristite sve efekte i detalje na High/Max ..i naravno koliko se kreće prosjek FPSa?

0 0 hvala 0
14 godina
Ziga kaže...

Pitanjce za ekipu s "jačim" kompovima...

Koji CPU, GPU imate a da koristite sve efekte i detalje na High/Max ..i naravno koliko se kreće prosjek FPSa?

CPU: Intel i5 2500K clockan na 5.0 GHz ( vodeno hladenje H100 ) GPU1: AMD Radeon XFX HD 6870 1GB Dual fan GPU2: AMD Radeon XFX HD 6870 1GB Dual fan RAM: Corsair Vengeance 16 GB 1866 MHz Imam baš sve na max i FPS mi je oko 70-80 prosjek, na nekim mapama imam 100 FPS-a. EDIT: prek ajfona sam pa je post nepregledni -.-
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 9:01 (Stolnik).
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

apsolutno NIŠTA! 0dmg!

Očito si ga pogodio negdje di je kut pogotka manji od 5° :)

17 godina
Stolnik kaže...
 EDIT: prek ajfona sam pa je post nepregledni -.-

Clockaj ga {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Omg najjače mi je kad postam negdje na nekom stranom forumu: imam problema sa fps, stavio sam sve na low i još im stavim koja je konfa(koja je inače OK). Onda kao da govorni automat napiše "which are your system specs, did you try lowering your settings, consider uppgrading you pc". Kako me živciraju komentari ovakvog tipa, svi forumi vrve od ovakvih gluposti. Najrađe bi ih centrira nogom.

1 0 hvala 0
14 godina
Ziga kaže...
Stolnik kaže...
 EDIT: prek ajfona sam pa je post nepregledni -.-

Clockaj ga {#}

Hahahah xD Nije to do ajfona nego do BUG editora, kad dode do kraja reda tek onda ide u novi red, a ne kad mu ja velim da ide u novi red neide...prek kompa sve dela super :)
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
World of Tanks

LJudi,šta nick mijenjate svakih mjesec dana da vam je problem platit 10 eura?Dali morate nick uopće mijenjati?Dali vam mijenjanje nicka daje +50 armor na sve strane?

Inače mjesec dana nisam igrao i sada krećem opet...skida se 8.0.krenut ću   na neku liniju koja mi je nerazvijena da se malo ulaufam...vjerojatno td linija neka...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 10:26 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

moj nick je "zeljkozg" i volio bih ga promijeniti u nesto seksepilnije {#}  ali puno mi je 10 eura..sry..way to much..

da je 1 euro, nema problema

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

moj nick je "zeljkozg" i volio bih ga promijeniti u nesto seksepilnije {#}  ali puno mi je 10 eura..sry..way to much..

da je 1 euro, nema problema

E vidiš,trebao si o tome razmišljati pri registraciji.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan

Svi koji su kupovali golde bi trebali procitat ovo.

LInk

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice