World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Ne vidim razloga zašto bi se WoT igrao sa gamepadom/joystickom. Igra u kojoj se traži ekstenzivno korištenje miša zbog ciljanja se ne može igrati na gamepadu, barem po meni. No to sam samo ja, meni je glupo igrat bilo koji FPS na konzoli.

Moj PC  
12 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mystik kaže...

Ne vidim razloga zašto bi se WoT igrao sa gamepadom/joystickom. Igra u kojoj se traži ekstenzivno korištenje miša zbog ciljanja se ne može igrati na gamepadu, barem po meni. No to sam samo ja, meni je glupo igrat bilo koji FPS na konzoli.

pa ja npr bih se zelio uvaliti u krevet i halati wot...

...
15 godina
Jughead kaže...
mystik kaže...

pa ja npr bih se zelio uvaliti u krevet i halati wot...

to možeš i sa bežičnim mišom i tpikovnicom,a joystick/gamepad bi možda jedino bili dobri kad igrate sa scoutovima

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
World of Tanks

Naravno gadjali su me pretezno neki scout, mislim t50-2 i M18 ali opet impresivna brojka :)

I da se nadovezem koliko igraci scout tenkova igraju retardirano, umjesto da ide po mapi i otkriva polozaje on stoji i gadja Tigera II u frontalni oklop :D
Neki dan t50 iz mog tima snajpa vk4502A sa nekih 350 metara {#} 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 0:35 (Dr. Vicko).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se zna datum izlaska nove verzije? Gledam po youtubu filmice i grafika je predobra! Uopće mi se sad ne igra ova stara verzija...

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Meni se čini da bi kombinacija miša i joysticka mogla biti zabavna-joysticka za vožnju a miš za turret.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Tier 8 bez Premiuma Tigar 2 ili T32?

Ja

0 0 hvala 0
14 godina
marsovac kaže...

E-100 ili T110E5?
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
marsovac kaže...

Prošao oba tenka, oba su odlična, naročito t32, al s obzirom da Tiger II vodi ka E100 (katastrofa), preporučio bi T32...

14 godina
Volos kaže...
marsovac kaže...

Prošao oba tenka, oba su odlična, naročito t32, al s obzirom da Tiger II vodi ka E100 (katastrofa), preporučio bi T32...

Vidim da nisi igrao test server pa neznas kakav je E-100 u 8.0...
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel iko probavao SU100M1...kako mu se čini...sad grindam prema su 152 a vidim da će se na su100 vršiti podjela na SU100M1 ili  SU152 pa me zanima kakvi su utisci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stolnik kaže...
Volos kaže...
marsovac kaže...

Nisam igrao test server... čitao sam samo o HP buffu kojeg će dobit, al ne znam hoće li to išta promijeniti na njemu? Kakva su tvoja iskustva u 8.0? Ako bude dobar možda ga ponovo kupim...

17 godina
Volos kaže...
marsovac kaže...

Svidja mi se M103 i volio bih sa njim igrati, T29 bih ostavio u garazi, T32 bih samo izgrindao i prosao na M103

i tad se ne bih nesto zamarao da dodjem na Tier 10.

Sa T29 igram i zabavljam se ne obazirem se previse exp. ali vidim da nisam daleko od T32, 

ovaj T29 je stvarno zabavan i pravo mi se svidja, dobro je sto jos uvijek igram u plusu...

Ja
14 godina
Volos kaže...
Stolnik kaže...
Volos kaže...
marsovac kaže...

Nisam igrao test server... čitao sam samo o HP buffu kojeg će dobit, al ne znam hoće li to išta promijeniti na njemu? Kakva su tvoja iskustva u 8.0? Ako bude dobar možda ga ponovo kupim...

Puno je okretniji, turrent se brže okreće, 2700HP-a, brže dođe do 30hm/h nego prije....

14 godina
Stolnik kaže...
Volos kaže...
Stolnik kaže...
Volos kaže...
marsovac kaže...

Puno je okretniji, turrent se brže okreće, 2700HP-a, brže dođe do 30hm/h nego prije....

A najveća boljka, penetracija?

14 godina
Volos kaže...
Stolnik kaže...
Volos kaže...
Stolnik kaže...
Volos kaže...
marsovac kaže...

A najveća boljka, penetracija?

Ne, ali sve probiješ ako znas weak spot-ove ostalih tenkova, i prva granata uvijek treba biti HE,a onda dalje AP...
14 godina
neaktivan
Koliki dmg napravis sa HE granatom?
Naravno ako nije probila oklop.
15 godina
World of Tanks

Počeo grindati za Chaffeja, pa evo prve dobre u M5 Stuartu, treba se priviknuti na loš izbor topova i na ovaj derp cannon na scout tenku

http://mwreplays.com/replay/A18BTPRYIH5P/

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BIPS kaže...

Ako se ne varam max. 50%... 

RHCP
14 godina
BIPS kaže...

Ovisi koji Tier gadaš:D
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Uskoro se blizi dan kada cu imati 50k exp-a s kv1s, pa se dvoumim izmedu is i kv13.

Mislim da cu na is-a jer je heavy, sto vi kazete ?

i jel to istina da IS svi probijaju ko staru kantu ? 

{#}

...

0 0 hvala 0
14 godina
Jughead kaže...

Uskoro se blizi dan kada cu imati 50k exp-a s kv1s, pa se dvoumim izmedu is i kv13.

{#}

Ovisi dal želiš IS-7 ili T62A...da svi ga probijaju...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa ovi su medium a ovi heavy, zar nema medium los armor za svoje tiere ? mislim losiji od is-a za svoj tier tj. mm

...

0 0 hvala 0
14 godina
Jughead kaže...

Pa ovi su medium a ovi heavy, zar nema medium los armor za svoje tiere ? mislim losiji od is-a za svoj tier tj. mm

Da, mediumi imaju loši armor..
15 godina
Jughead kaže...

{#}

rađe KV-13,možeš sa njega za 22k xp-a ić na IS-a :)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Glasajte...{#}

16 IS
8 KV13

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Glasajte...{#}

Joj kakve su to usrane ankete, to je ko da te pitam jabuke ili banane.

14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
BIPS kaže...

Ovisi koji Tier gadaš:D

ozbiljno te pitam, recimo is4

16 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Glasajte...{#}

Iskreno meni je kv13 nula tenk..trom...slabo udara , nezz ne lezi mi..al to je licno misljenje...ja sam ipak odustao od njega i udario sa isom, i nisam pozalio...sad sam na is3_ci i imam 70k expa, fali jos za is8.

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Zajebi IS i kreni sa kv13 prema  medium tenkovima. Dobar med vrjedi vise nego 2 heavya. Odlican top i brzina cine ubojit kombo zato kreni prema tier X med liniji! Meni je zao sto nisam nikad izgrindao nekog mediuma.Pobjedio bi puno vise partija. 

PanterA
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice