World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.119.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

a vjerojatno od behind the lines eventa

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sjetio sam se da me Loweova kupola podsjeca na nesto pa sam se malo poigrao u paintu {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
mikach kaže...

jel ko dobio onih 500 golda?

Još ništa

15 godina
neaktivan

Rekli su da ce potrajat i nekoliko tjedana dok ne zavrse sa pregledavanjem svih replay-a.

SUPERCHARGE

We're going through all the submissions but this will take a few weeks. We received loads of emails and don't forget that each entry needs to be checked by the team.
Please be more patient. All winners will be rewarded once the list is published on the main page - not before.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 15:40 (Y2K2).
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ja imam hellcata i zadovoljan sam.još mi malo fali do zadnjeg topa i onda imam sve.išao sam na njega jer sam ga susretao u igri i svidio mi se a i ta linija td-ova ima kupolu pred kraj i nemoram se patit sa t95 koji mi se ne sviđa niti malo

Hellcat je odlican.Brz i ubojit. Mogu mislit sta ce bit kad mu posada dode na 100 i skillove uzmem.

PanterA
17 godina
rebelsy kaže...

Kojeg i zasto?

Imao sam i ja tu dilemu i otišao sam na M18 Hellcat iz par razloga.

1. čuo sam sve najbolje o hellcatu, a uživo sam vidio kako ubija čitave timove, samo da je u pravim rukama.

2. kod t28 prototype možeš istražit T28 i tako se prebacit na drugu granu gdje su T95 i T110E3

3. želim imati T110E4, to je doslovce tenk, a ne TD s vrlo dobrim armorom i premoćnim topom. Prvo sam htio imati T95, no onda sam uvidio kakvo je to đubre od tenka

No jedna napomena, bit će malo teže igrati s onim što slijedi poslje M18. Prokleti T25 koji se u ničem ne ističe, definitivno najgori top u tom tieru. 170mm penetracije i 240 damage-a, armor je nikakav, arty te raznese u jednom hitcu i uz to sve je relativno spor. Znači u ni jednom polju se ne ističe, reload mu je kao na 88-ici, a ona ima 203mm penetracije (33mm više).

T25 AT pak ima bolji top, 10.5cm sa 198mm penetracije i 320 damage-a te je taj tenk zvrk što se tiče brzine.

luka94 kaže...

moram reć da sam se zahebo kad sam reko da je Kv4 sranje,evo sad je skoro skroz opremljen (fali samo motor) i tenk je jednostavno pre moćan,top je super precizan,oklop je isto super,i kad imam jednog meda kod sebe koji mi igra kao support me nemožete zaustavit,tenk je stvarno strava,svaka preporuka,samo šteta što se zis ne prenosi na ST-I,ja neznam kako ću ja sa D25T na ST-u nagrindat 44k xp-a za BL-9 -.-

Morat ćeš im s boka doći jer sprijeda to nemože probit niti jedan tier IX osim možda IS-8, a s tier VIII tenkovima ima isto velikih problema.

Ako mogu ljudi sa IS-4 izgrindat M62-2T možeš i ti sa ST-1 :)

BTW: nabavi si neke tablete za živce {#}

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 17:34 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hahhahahahahahahahahahhhahhahahhahahhahahaha

Goodbye {#}

...

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

čudi me što ja nisam dobio perm. ban na svom accu {#}

neznam kolko puta sam poljacima reko da bi volio da im se ponovi ono iz WWII {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina
luka, potrazi pomoc. ili trazi roditelje da te probaju ponovno odgojit.
15 godina
smola3005 kaže...
luka, potrazi pomoc. ili trazi roditelje da te probaju ponovno odgojit.

gle,nisam nacionalist ni ništa,al mi idu na ku*ac,ja odem igrat sa T25 nemislim si ništa loše,kad vidim da 2 poljaka u platunu pričaju nešta i spomenu moj nick (luka2555),ja im kažem "speak english pls if you want to tell me something" oni meni odgovore sa "fuck you",šta bi im ti molim te odgovorio?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 18:39 (luka94).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

što mislite o t32?

uskoro dolazim do njega i pomalo me strah kaj će to bit, prvo zbog stok kupole zbog koje neću moć facehugg radit na početku, a drugo gun s malom (-200mm) penetracijom, kakve su mi šanse i kaj da radim kad sam u tier 9-10 borbi?

i kolika je promjena u vrsti tenka od t29, koji mi je iznenađujuće dobro sjeo, jedem ljude okolo s njim, jednom sam kv4 facehuggo (ja na 500hp-a on 100%) ubio ga na kraju {#} (od 144 partije imam 95 pobjeda i +200 killova s tom bebom){#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahahahahahha

pa vi ocito ne znate kako se igra ova igra..

navines si muziku do kraja neki electro mix i upalis si wot, onda te boli qurac za sve-samo igraj!

...

0 1 hvala 0
15 godina
Jughead kaže...

hahahahahahha

navines si muziku do kraja neki electro mix i upalis si wot, onda te boli qurac za sve-samo igraj!

netočno,upališ slayer (angel of death) pa ti dođu komentari kao onaj gore napamet...

15 godina
Jughead kaže...

hahahahahahha

navines si muziku do kraja neki electro mix i upalis si wot, onda te boli qurac za sve jer si dobio živčani slom trećeg stupnja od repetetivne muzike

there I fix'd it

Pričam i serem bezveze
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajme kako se pojedinci živciraju oko ove igre to je strašno.

Nit me živciraju Poljaci, ni Česi, ni ostali narodi, ni to što rijetko tko priča engleski jer ti u wotu komunikacija rijetko treba, ni zero dmg criticali, ni ostale stvari zbog kojih drugi gube kosu.

Pa dajte malo opuštenosti, probajte držat jezik za zubima, ogradite se i vidjet ćete kako ćete odmah bolje igrati.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Odlična bitka s E-100-tkom!

Victory!
Battle: Airfield 2. rujna 2012. 18:53:16
Vehicle: E-100
Experience received: 6.095 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 50.056

Replay: http://mwreplays.com/replay/QFUKOZW32WBT/

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...

Ajme kako se pojedinci živciraju oko ove igre to je strašno.

Nit me živciraju Poljaci, ni Česi, ni ostali narodi, ni to što rijetko tko priča engleski jer ti u wotu komunikacija rijetko treba, ni zero dmg criticali, ni ostale stvari zbog kojih drugi gube kosu.

Pa dajte malo opuštenosti, probajte držat jezik za zubima, ogradite se i vidjet ćete kako ćete odmah bolje igrati.

Točno to, počnite igrati bez da se živcirate i dobre partije ce same doci, kad sam nabavio t28 i nisam imao zadnji gun nakon prvih 30 borbi imao sam 20% WR, al sad kad igram opušteno WR skocio na 58%, a možda je to i zbog zadnjeg guna {#}

14 godina
@luka, da su ti ne znam sta napisali, ne opravdava onakvu izjavu. jos je gore sto ti nisi ni svjestan kolike grozote pricas.
17 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Victory!

Dok si cekao is3 da izviri arty te mogao nasapunjat ali srecom su gadali JT iza tebe. Uvjek mi se svidao e100,bez obzira na malu peentraciju topa.Ako ne ide frontalo na ostale teskase silujes ga sa HE i sve mu razvalis{#}

PanterA
14 godina
Zaja kaže...
Stolnik kaže...

Victory!

Dok si cekao is3 da izviri arty te mogao nasapunjat ali srecom su gadali JT iza tebe. Uvjek mi se svidao e100,bez obzira na malu peentraciju topa.Ako ne ide frontalo na ostale teskase silujes ga sa HE i sve mu razvalis{#}

Heh da {#}

Evo još jedne odlične s VK 2801, najbolji scout jer fkt tai derp radi čuda!{#}

Victory!
Battle: Cliff 2. rujna 2012. 20:29:45
Vehicle: VK 2801
Experience received: 7.355 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 26.344 (compensation for damage caused by allies: 5)

Šteta što su capali bazu {#}

Replay: http://mwreplays.com/replay/WQUYOE3TBV88/

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 20:38 (Stolnik).
14 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

a vjerojatno od behind the lines eventa

upravo to

17 godina
World of Tanks

Prvi put u povijesti FAWR-a da smo se uspješno proširili, bar koliko se ja sjećam :D

Snimka

Evo i jedne sa T-50, jedva sam nakon dvadesetak shoteva probio ferdinanda u sidehug-u, umirao sam od smijeha. I primjetite kako prolazim kroz njihovo područje kako sve koje spotam umiru prije nego što me trebaju ubit XD

Snimka

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 22:05 (Hyperion).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

huh...stavio top na hellcat-a(zadnji) i tenk rastura ali nemogu igrat te low tier bitke više.nema taktike,nema ničega.gomila debila sa svih strana. ima ih i u top tierovima ali brate mili ovdje ih je više

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Dobar početak sa ISU-152..

Ne je*e moj tim ni 85% win chance ni sve ostalo...

Tko visoko leti, štedi gorivo.

4 0 hvala 0
17 godina
Shamrock kaže...

Ista stvar kod mene sa KV-4.... -.-

LoL username: UnimatriX (EU West)
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Shamrock kaže...

Ista stvar kod mene sa KV-4.... -.-

da ti dam savijet za KV4,uvijek idi za medovima,oni iritiraju protivnike a ti ih rokneš sa 122mm ili koji god top već imaš,tako sam i ja uspio {#}

16 godina
Hyperion kaže...

No jedna napomena, bit će malo teže igrati s onim što slijedi poslje M18. Prokleti T25 koji se u ničem ne ističe, definitivno najgori top u tom tieru. 170mm penetracije i 240 damage-a, armor je nikakav, arty te raznese u jednom hitcu i uz to sve je relativno spor. Znači u ni jednom polju se ne ističe, reload mu je kao na 88-ici, a ona ima 203mm penetracije (33mm više).

T25 AT pak ima bolji top, 10.5cm sa 198mm penetracije i 320 damage-a te je taj tenk zvrk što se tiče brzine.

Ja sam trenutno na t25/2 i moram reci da mi je tenk zabavan, prvo sam mu stavio motor,da mogu flenkati  i više nije spor, nije ko hellcat, ali moze se flankati, zadnji top iako daje samo 10 mmm vise pentracije dosta jje bolji od prvog topa. Imam bolju statistiku na njemu nego na hellcatu, a to je najviše zbog topa, bounca manje nego ovaj prvi.

15 godina
smola3005 kaže...
@luka, da su ti ne znam sta napisali, ne opravdava onakvu izjavu. jos je gore sto ti nisi ni svjestan kolike grozote pricas.

gle,oni su tražili svađu samnom,i u potpunosti sam svijestan šta sam reko.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_crimes_in_Poland

Poland is now estimated to have lost between 4.9 and 5.7 million citizens at the hands of the Germans. Betweeem 150,000 - 1 million more died at the hands of the Soviets. In total, about 6 million Polish citizens died.

Za tvoju informaciju, cijela Hrvatska ima oko 4 500 000 stanovnika. Iskreno, čovjek ne zna što da kaže djetetu koje takve stvari želi cijelom narodu kojega nikad nije ni upoznao. Takvima se sudilo u Nürnbergu i Haagu u novije vrijeme.

potpisujem se

1 0 hvala 0
15 godina
h51ph kaže...

http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_crimes_in_Poland

Poland is now estimated to have lost between 4.9 and 5.7 million citizens at the hands of the Germans. Betweeem 150,000 - 1 million more died at the hands of the Soviets. In total, about 6 million Polish citizens died.

Za tvoju informaciju, cijela Hrvatska ima oko 4 500 000 stanovnika. Iskreno, čovjek ne zna što da kaže djetetu koje takve stvari želi cijelom narodu kojega nikad nije ni upoznao. Takvima se sudilo u Nürnbergu i Haagu u novije vrijeme.

shvati,ono sam impulzivno napiso zato što sam se naljutio zbog toga što su me oni počeli vrijeđat bez ikakvog razloga,svijestan sam toga što sam napiso,i žao mi je što sam to napiso al mi idu takvi ljudi na ku*ac koji me vrijeđaju bez ikakvog razloga,kužiš?

kako bi tebi bilo da ideš ulicom i da te neki čovijek kojeg ni ne poznaješ počne vrijeđat bez ikakvog razloga?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice