World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.119.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

ja sam sebi našo novu taktiku za takve runde,kad vidim da u prve dv ije minute pocrkava pola tima,napišem u javni chat "FREE KILL INCOMING" i pustim da me ubiju i odo ja u sljedeću rundu,nema smisla živcirat se,ako žele da izgube,neka im bude...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Dobio chat ban opet na 3 dana, nisam mogao izvrijeđat ili potaknut campere na prokhorovki  da se spuste niz brdo(standard battle).

Partija odlično počne vodimo 3:0, naši se popnu na brdo, ja odozdola sa t28 prototype koknem tigera II i t-43, no šta 6 tenkova radi na brdu? CAMPAJU i to do kraja partije, nisu se ni pomaknuli. Ovo je mogao biti 100% win da su se spustili, dole su bila samo 4 tenka i to sam ja još sam skinuo 2, pa me arty shebo.

Gledam našeg tigera kad ono win ratio 42%, o Bože s kakvim ja tardovima igram. To nisu noobovi, to već prelazi svake granice.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

kupio tajpa jucer {#}, frend uzo prek pej pala

btw on ga je upario sa novom karticom od tekuceg u PBZ na kojoj pise visa(ona sa near field communication)

sta rec, koju posluku porati

prvi gejm hrpa para, zroko 2 tajpa i jos mastery badge 2nd class

posada na 75%, vent, gun drive i vertikal

removed speed governor,repair, first aid

smatram da je previse dat 800 golda za 100%,kad im je ratio 1.25 za exp, za te golde uzmem jos 5 slotova na popustu koje ce tajp sam kupit

popravak oko 11.5k(prezivio sam sa cca. 22hp) i granate 2.5k, gejm je bio mislim 60k non prem

uglavnom za camo i 100% crew NEDAM pare{#}  ***...{#} vam mat{#}

naravno da ubrzava ko opel kadet karavan dizel{#} i cak mu i nizbrdo treba do pune brzine

227.5 kn je tajp

taj dan sam zaradil u fushu 100kn i nasao na cesti jos 500kn ( cca 14.5 + 5.5= 20k golda{#}{#}) dok sam se vracal iz izlaska u 5 ujutro (o hvala ti puni mjesece {#} sto si mi refinancirao tajpa){#}

lajkam {#}i preporucam se opet

p.s. konacno dobar specijal{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
ED63 kaže...

PBZ Visa Inspire, to sam i ja dobio i radi sa paypal-om. Sve ide preko tekućeg računa.

Ti si našao 500kn na cesti ili je to asocijacija na tvoju prostituciju XD

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne razumijem zasto se vi uopce tako {#} zivcirate zbog noobova u teamu ili ako izgubite?
Meni je bitno da igram i da se zabavim - makar došao umoran iz škole ili s treninga ili se tek probudio.
Takoder ako ne mogu spavati upalim si tenkice i igram. 

WoT mi je zabavniji i od CoD-a i BF3-a. 

Pure fun without money!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Ne razumijem zasto se vi uopce tako {#} zivcirate zbog noobova u teamu ili ako izgubite?
Meni je bitno da igram i da se zabavim - makar došao umoran iz škole ili s treninga ili se tek probudio.
Takoder ako ne mogu spavati upalim si tenkice i igram. 

WoT mi je zabavniji i od CoD-a i BF3-a. 

Pure fun without money!

Potpisujem

ALI KADA 3 DANA NIJEDNU PARTIJU NEDOBIJES, mislim ono, stvarno neznam zasto igram vise WoT, sto god napravio, moj tim izgubi, kako god dobro ili lose igrao moj tim izgubi.

Ovo stvarno prelazi u sadomazo s moje strane.

Kod nas u timu: IS-7, E-100, Maus, T110E4, E-75, SuperPershing, Patton, mali AMX 1375 (2kom) i T-50-2 i mi izgubimo, za nevjerovati.

Evo slike od maloprije, Mines mapa, 2 arty mi 2 oni, ja odma na pocetku njihovu arty polupo (imam Object 212,t-50-2 odlicno odscouto), dolazi mi scout u bazu, polupam i njega, dolazi drugi, ubijam i njega. 4min prosle od pocetka partije ostali samo nas dva arty zivi. Ali ne zadugo.

15 godina
SlavkecD3 kaže...

Potpisujem

ti ne laprdaj vise pokazi svoj ign ili prestani trolati i izmisljati

kaj mislis da je ovo farmville pa privlaci i takav profil ljudi?

ovo je world of tanks,pokazi se

al sa statsima, ne sa paintom{#}

i za kraj molim vas ekipa bas me zanima vase misljenje zakaj je slavkec postal tak vjest u zabjelivanju svog imena

0 jer mu tata neda
0 spor hdd pa skida slike s neta
1 jer je nub
7 jer radi u tvornici korektora
18 da se ne osramoti
WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 0:43 (ED63).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@ED63,da malo proučiš gramatiku?

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene bas zanima zasto vas zanima njegov nick ?!? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene zanima zasto ga skriva?

16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Nece covijek da ga dodajete pa da njubarama igra XD

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
17 godina
World of Tanks

Evo ga, napokon sam počeo kužit Type-a, laganini, ali ide. Imam ga oko dan-dva i ovo mi je najbolja runda s njim. 81.016 kredita bez premium accounta i Ace tanker. I napokon sam uspio skinut nekog u brawlu 1vs1 bez da me pogodio (Tiger II). Eto i replaya pa bi volio čut vaša mišljenja tj. od igrača Type-a. 

http://mwreplays.com/replay/YO5RJAKMC6WG/

LoL username: UnimatriX (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 3:16 (Unimatrix 007).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
mejt kaže...
Y2K2 kaže...

prije bi reko da nisu njegovi SS-ovi....

17 godina
neaktivan
mejt kaže...
Y2K2 kaže...

{#}

PanterA
15 godina
neaktivan

Nisam pogledao replay ali mogu reći da ako si dobio takav score da sigurno si pogodio kako se treba igrat s njim. Ja eto dosad samo dobivam dobre partije s njim iako dnevno odigram uopće 5 partija max i to samo bude type jer dok ne počne škola nemam potrebe gubit živce zbog idiota kao većina poljaka :P

Anyway, Type 59 je čudan tenk. Dosta puta ti ode ammo rack pa te lako skinu iz jednog hita, onda par puta ode gun i turret i možda nekad gunner ili loader dobije granatu u lijevo oko....ali to je rijetkost. Većinu puta bounca ako se dobro postaviš i malo mrdaš lijevo-desno jer većina igrača nezna di gađat.

Najbitnije je da ne ideš brawlat s bokovima k'o bojni brod. {#} Ako imaš full ekipu i standardnu opremu (gun laying drive, gun rammer, vert.-stab.). Igraj pomalo skrivečki, čim padne reload na 1-2 sec odma kreći na protivnika i samo pucaj u weakspots. Ako znaš to sve obavit i ne gubit koncentraciju onda si car s tim tenkom.

Naravno ne zaboravimo uračunati TRF iliti Team Retard Factor (ili kako ga ja zovem siemka sindrom :P ) koji je u većini slučajeva "over nine thousaaaaaaand"

Sve u svemu, ako pratiš tih par savjeta (ako se tako mogu opisat) onda možeš oko 90% bitaka imat takav score kao sada što si imao :)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 3:58 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

http://mwreplays.com/replay/1T7P03PPQY01/

Gazimo sve pred sobom,cjepanje tier X heavya u par hitaca{#}

PanterA
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Indeed, kako lagan win, al onaj prvi što je pao E-50, tu sam se lijepo nasmijao, haha, frajer nije još ni zagrijao motor, a već je mrtav {#}. Čak i famozni IS-7 je pao u trenu... Morat ću i ja požurit do te zvijeri od TD-a. Anyway GG!

LoL username: UnimatriX (EU West)
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Zaja kaže...

Indeed, kako lagan win, al onaj prvi što je pao E-50, tu sam se lijepo nasmijao, haha, frajer nije još ni zagrijao motor, a već je mrtav {#}. Čak i famozni IS-7 je pao u trenu... Morat ću i ja požurit do te zvijeri od TD-a. Anyway GG!

Dobar je 268.Ogroman napredak od 704 ali igras ga manje vise isto. Danas krece grind prema t110e4 koji je meni najbolji TD. Ni buduci nerfovi mu nece puno naskodit. 

PanterA
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jedino sto mi smeta na obj268 je spora brzina granate, tako kratak top za takvu penetraciju bi trebao imatu ludo brze granate a ove se kortlaju kao kamenja

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Postoji li način da se top sa nižeg tiera, a koji je kompatibilan sa sljedećim tierom na njega prenese bez ponovnog plaćanja? Npr. sad sam prodao M4 i kupio M4A3E2 i da bih na njega stavio top koji sam imao na M4 moram ga ponovno platiti iako ga imam u depotu. Da li se to može kako izbjeći?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ako ga imaš u depotu ne moraš ga platiti. Jesi siguran da je u depotu?
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan

Moje isprike, gledao sam krivi top, pobrkao brojeve {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
World of Tanks

Kako volim ove 2x credits vikende(+ 3 dana premium)... {#}

Danas sam zaradio nekih 1.6 milijuna, a nisam previše igrao.

Sutra (danas, kada se probudim) idem na 2+ milje...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 5:24 (Shamrock).

5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

zamislite ovo,igram sa KV4 napad na prohorovki,i napadački Type 59 prođe pruge,samnom bio jedan tiger,i tiger počne pucat po meni a ne po type-u {#}

EDIT:taman stavio zadnji top na KV4,strava,najjače je kad se sretnem sa tiger 2 1v1,ja ni nemoram pazit di gađam,uvijek prođe a on se jadan muči{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 7:10 (luka94).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kojeg i zasto?

1 Slugger
18 Hellcat
xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ja imam hellcata i zadovoljan sam.još mi malo fali do zadnjeg topa i onda imam sve.išao sam na njega jer sam ga susretao u igri i svidio mi se a i ta linija td-ova ima kupolu pred kraj i nemoram se patit sa t95 koji mi se ne sviđa niti malo

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

moram reć da sam se zahebo kad sam reko da je Kv4 sranje,evo sad je skoro skroz opremljen (fali samo motor) i tenk je jednostavno pre moćan,top je super precizan,oklop je isto super,i kad imam jednog meda kod sebe koji mi igra kao support me nemožete zaustavit,tenk je stvarno strava,svaka preporuka,samo šteta što se zis ne prenosi na ST-I,ja neznam kako ću ja sa D25T na ST-u nagrindat 44k xp-a za BL-9 -.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 11:17 (luka94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Kojeg i zasto?

Hellcat! :D

- Zašto?

Hm, ček da razmislim.....

O da, nevidljiv je sa 100% ekipom i camo net, još bolje radi sa 100% camo training. Ja sam jednom pucao na nekog T-44 na Mines-u tamo iza onog grma na malom otočiću u H1 sektoru. I lik mene ne kuži, a on stoji nekih 200m od mene u negdje E3-F4 i ne pali mi se ona lampica za spotanje {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 11:31 (Krešo91).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ko dobio onih 500 golda?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mikach kaže...

jel ko dobio onih 500 golda?

Kakvih 500 golda?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice