POšto nisam u clanu mogu li ipak sam svoju zastavu stavit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da možeš ali samo preko skinova.. Što znači da moraš editirat sve skinove na kojima hoćeš tu zastavu ili logo... A to i naravno znači da ćeš to samo ti vidjet i bit će npr. na svim Mausevima ako na njegov skin stavis...
Zato se jednostano pridruži klanu s logom koji će ti krasit tenk i usput fenomenalnom ekipom za platoon, TC pa i CW
Purchased:
'Object 261' purchased successfully. You have spent credits: 3.430.000.
U have been killed by batchat again and again and again ali kad ga one shotam
Purchased:
Ma prve tri partije me odmah bat ubio, ali šta ćeš... Obj. 261 mi puno bolji od t 92, brate milina, napunis ap, a na drugoj strani e 100 ili maus
Purchased:
Ma prve tri partije me odmah bat ubio, ali šta ćeš... Obj. 261 mi puno bolji od t 92, brate milina, napunis ap, a na drugoj strani e 100 ili maus
Meni su previse puta samo trackeli tenk ili ga fali u milimetar AP granata pa rokam HE vecinom ali cim vidim Mausa ide AP
uzmi posteni top za to prvo da vise xp-a dobivas
uzmi posteni top za to prvo da vise xp-a dobivas
pa imam sad ovaj 8.8 cm i sljedeci koji kupujem je tier 9 10.5 i onda nakraju cu kupit motor
Tek s tim motorom ćeš se osječati kao medium tenk
Dobra igra
Odem pogledat sad service record kad ono šest tenkova M i šest tenkova 1.Sve top tier tenkovi.nije da se hvalim al sam se iznenadio.Nisam jako dugo gledao kako tojim s kojim tenkom :)
A je*em ti sunce i sve živo, svaki Isusov put scout prođe i naravno me odmah ubiju, je*eš ti ovo, samo ću ga elitat i neće više randoma vidit!! Baš me nevole kad sam u 261.!
jebes tier x tenka koji bounca 7 puta zaredom tier 10 tenk
Je**š vozača koji nezna probit drugi tier 10 tenk.
Eo napiso sam još jednom post, jer mi je prošli obrisan zbog vulgarizma.
legendov post nije ni taknut, al ok..
evo znači odlučio sam amerikance istraživat...isplati li se po vama istraživat do t29 tenka i kakav vam je on?
Heh.
M7 Priest.
EDIT: sry losa reza, ugl 8 killova sa priestom.
sad je ta arty muka,nezz kakva je bila prije nerfa HE granat ali nemoguca je -_-
evo znači odlučio sam amerikance istraživat...isplati li se po vama istraživat do t29 tenka i kakav vam je on?
T29 je najjaci Tier7 heavy.
Da ne duljim i neopisujem.. ova igra je nekad zaista čudna na neki k*rčev nacin... et da si malo olakšam
Da ne duljim i neopisujem.. ova igra je nekad zaista čudna na neki k*rčev nacin... et da si malo olakšam
Ooooo znam kako ti je:d
Ooooo znam kako ti je:d
Ne, ne znaš :P
ja ga probao kod frenda, i tenk fakat razvaljuje. još mi je najfascinantniji gun depression, stvarno se možeš često pozicionirati da ti nitko niš ne može
ja ga probao kod frenda, i tenk fakat razvaljuje. još mi je najfascinantniji gun depression, stvarno se možeš često pozicionirati da ti nitko niš ne može
Onaj moj SS gore je upravo nastao izvirivanjem kupole i ubijanjem 2 IS-8-ice i jos par mutavaca na campovinki :D
EDIT: oops, sad je stranicu prije lol!