World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

hmm, vidio sam u igrama da arl44 ima ona dva turrenta, prvi je ona kocka koja kao da ti govori da ju penetriraš, ja bi si na prvom mjestu to zamjenio (nikad nisam igro, samo ti govorim moje mišljenje)

a što se tiće najboljeg guna, zbog njega bi mogo imat dosta problema, frend mi je igro s njim i kaže da zbog toga često dolaziš u gejm tier 6-7-8-9  tako da ti nebi bio nadmoćan nad drugima, a nakon arl-a ti isto slijedi preokret u načinu igranja, jer nakon njega ovi tenkovi svi redom imaju dobru pokretljivost i gun ali nisu dobri za prsa o prsa jer im je armor loš (ja sam sa svojim pz3/4 penetriro amx 50 100 s boka)

oni meni liče na tenk za "dođi raspali po protivniku i sakrij se" usput su vrlo poželjna meta upravo zbog toga što su vrlo opasni te ranjivi u isto vrijeme :)

iz iskustva ti mogu reć, vidio sam par frajera s njima, amx 50 100-120 može odlučit borbu bez problema a također može bit nagužen od nekog tiera 6-7 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 23:14 (renofan).
16 godina
neaktivan
renofan kaže...

hmm, vidio sam u igrama da arl44 ima ona dva turrenta, prvi je ona kocka koja kao da ti govori da ju penetriraš, ja bi si na prvom mjestu to zamjenio (nikad nisam igro, samo ti govorim moje mišljenje)

a što se tiće najboljeg guna, zbog njega bi mogo imat dosta problema, frend mi je igro s njim i kaže da zbog toga često dolaziš u gejm tier 6-7-8-9  tako da ti nebi bio nadmoćan nad drugima, a nakon arl-a ti isto slijedi preokret u načinu igranja, jer nakon njega ovi tenkovi svi redom imaju dobru pokretljivost i gun ali nisu dobri za prsa o prsa jer im je armor loš (ja sam sa svojim pz3/4 penetriro amx 50 100 s boka)

oni meni liče na tenk za "dođi raspali po protivniku i sakrij se" usput su vrlo poželjna meta upravo zbog toga što su vrlo opasni te ranjivi u isto vrijeme :)

iz iskustva ti mogu reć, vidio sam par frajera s njima, amx 50 100-120 može odlučit borbu bez problema a također može bit nagužen od nekog tiera 6-7 

djelim tvoje mišljenje o tim tenkova, stvarno najbolje je s njim prić borbi sa strane opalit koju i iza nekog kamena ili kuće :D pa opet :D

15 godina
World of Tanks

E ja baš muku mučim sa tim amx40...kaos od tenka a baš se mučim zbog tiera 5 jer je super.

Drugu granu sam došao do D2 i isto je muka,jedva da nešta napravim,ako stignem do akcije uopće.Al gazim polako dok mi se da.

A moram reć da sam nakon hummela razočaran sa gwpantherom...radi manje štete,manje para zarađuje...na hummelu imam ace tanker i iz 209 bitki 227 tenkova uništenih,baš sam se nauživao s njim igrati.žao mi je šta sam ga prodao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 23:47 (mancekk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hmm čudno, svi govore da je hummel najlošiji arty u njem. grani a gwpanther jedan od boljih, možda ti je zbog posade koja ti je bila iskusnija u hummelu?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sutra se kupuje obj. 261!!  {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

'E-50' purchased successfully. You have spent credits:  2.990.000.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Čestitke, bit će muke do elitanja, al nemoj se predati :D

15 godina
Stolnik kaže...

kolko ti tenkova imaš koji nisu otključani?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
luka94 kaže...
Stolnik kaže...

kolko ti tenkova imaš koji nisu otključani?

Cijela njemacka grana mi je otkljucana osim Tier 7-8-9 Tank Destroyer-a :)

14 godina
Gozz kaže...
Stolnik kaže...

Čestitke, bit će muke do elitanja, al nemoj se predati :D

Hvala, necu :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 2:25 (Stolnik).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Tri najjace izjave u wot-u ikad! {#}

Hajdučko Srce
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 4:12 (Zaja).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Le Retard{#}

Hajdučko Srce
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
mancekk kaže...

E ja baš muku mučim sa tim amx40...kaos od tenka a baš se mučim zbog tiera 5 jer je super.

Drugu granu sam došao do D2 i isto je muka,jedva da nešta napravim,ako stignem do akcije uopće.Al gazim polako dok mi se da.

A moram reć da sam nakon hummela razočaran sa gwpantherom...radi manje štete,manje para zarađuje...na hummelu imam ace tanker i iz 209 bitki 227 tenkova uništenih,baš sam se nauživao s njim igrati.žao mi je šta sam ga prodao.

Potvrđujem. I ja sam bio razočaran GwPantherom nakon hummela, pregrizi i dođi do GWTigra. On je zabavan ;)

14 godina
po cemu je panthera losija od hummela i tigra? ima ogroman kut topa, brz reload, odlicnu mobilnost i pristojan damage. zakon arty...
15 godina
smola3005 kaže...
po cemu je panthera losija od hummela i tigra? ima ogroman kut topa, brz reload, odlicnu mobilnost i pristojan damage. zakon arty...

Meni je puno bolje bilo igrat sa hummelom nego sa pantherom.

Kut topa je fenomenalan i super je mobilan,ali mi se hummel nekako više sviđa.

16 godina
World of Tanks

Pozdrav JPB pogotovo Deda123 {#}.....hahahahaha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa ti stvarno ne kužiš....lol{#}...nek tako i ostane.

Frka85
13 godina
neaktivan

Hummel je bio ok, ali još danas plačem za tom panterom. 1386 partija 1461 kill. Bila je i veća razlika, ali od smanjenja damagea HE granatama, pao je i broj kilova. Sad sam na prvom topu Tigra i nisam zadovoljan. Nadam se da je drugi bolji...

17 godina
neaktivan
hoss kaže...

Hummel je bio ok, ali još danas plačem za tom panterom. 1386 partija 1461 kill. Bila je i veća razlika, ali od smanjenja damagea HE granatama, pao je i broj kilova. Sad sam na prvom topu Tigra i nisam zadovoljan. Nadam se da je drugi bolji...

Bolji je, ne brini! A još veći gušt zadnji top na King Tigeru, ako dobro naciljaš buši i kupolu od mausa točno pored cijevi ;-)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

nani onaj logo ti se na tenku bas i ne vidi :P mozda druga pozadina,i umjesto slova da se fenix jos malo razvuce {#} ako ti se da ,da vidim kako bi to izgledalo

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ajgor kaže...
hoss kaže...

Bolji je, ne brini! A još veći gušt zadnji top na King Tigeru, ako dobro naciljaš buši i kupolu od mausa točno pored cijevi ;-)

Mislio sam na GW Tigra {#}

15 godina

nisam ja ni mislio da cete odmah stavit na tenkove taj logo.. :D moja preporuka za logo na tenku vam je samo fenix.. fenomenalno izgleda.. a za moj logo me kontaktiraj na pm pa cu vam smislit nesto kako hocete

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Molim vas ko će mi ubaciti zastavu na tenk

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina

aj mogu ja... koji skin, koja zastava?

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
World of Tanks

hehe malo platooniranja,nani a probaj nesto smislit ako oces pa na pm poslati

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

hehe malo platooniranja,nani a probaj nesto smislit ako oces pa na pm poslati

Dobar 3 2 1, svaka čast.

15 godina
^forever alone IS-8

btw, upravo doživio da S-51 one shoota tierX amera (onong M nešto :D). Vozim se iza njega, okrenem se, okrenem se natrag, vidim nema ga... O jbt
Pričam i serem bezveze
15 godina
World of Tanks

koja arty je bolja?

4 SU-14
16 S-51
★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
nani_cropes kaže...

koja arty je bolja?

Imaju isti top, S51 je brža, brže se okreće, ima puno veći wiew range i s njom ti je puno lakše obranit se protiv malih prdaca.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Purchased:

'Object 261' purchased successfully. You have spent credits:  3.430.000.

Moj PC  
9 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice