Neces se ni moci ulogirat do 10h... traje update 7.3 patcha!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pretpostavljam da sam se gadno zahebo sto sam nedavno prodao KV-3 elite :(
imam kv elite,za njega cu dobit 2 tenka ako sam dobro shvatio, ali me i dalje boli kv-3
Kad će se moć skinut peč?
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/112728-upcoming-update-of-the-73-version/page__st__140
Ovdje ima link za patch. Oko 260mb.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/112728-upcoming-update-of-the-73-version/page__st__140
Ovdje ima link za patch. Oko 260mb.
igra patchana sad čekanje!
EDIT: evo na stranice im se može ulogirati, proradile su.
igra je patchana i radi, unutra sam:)
i klan logo mi je zakeljen za trup ponovo.
Mogli su još sitnije clan tagove stavit..
evo ljudi danas sam naletio na promo bonus - 1 dan premiuma....bonus code je ENDWAREU
isprobano radi.....
ovdje je link sa foruma
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/112896-promo-code/
pozzz
Mogli su još sitnije clan tagove stavit..
Da jbt kružim oko tenka 2min da uocim logo od klana
Prodati ili ne is8?
5 | da |
---|---|
17 | ne |
kako sam ljut aaaaaaaaaaaa
sad moram kupit opet kv-3 da bi nastavio prema kv-4 :(
Is8 prodan i posada odma prebčena na is4 koji je bio bez posade jer je još prije prebačena na is7.
Pare odma iskorištene na amx50b i kupovanje opreme koja je 50% off. ;)
edit: amx50b rastura baš kao i novi top na is4
Dojmovi
KV-1 ( definitivno preslab topic, jadan onaj koji ce s tim morat grindat )
KV-2 ( klasika Zis6 )
T150 ( moram priznat da nisam igro s njim odma sam ga prodo ali cini mi se ono tak tak )
KV-3 ( sada sa finih 1300hp, jedan od pristonijih tenkica meni )
Is8 mi se cini dosta meksi od IS4 uspjel sam ga sa zis6 od napred dole penitrirat
Sad mi jos treba 13k xp do kv4 i kupujem njega sigurno.
KV-1 je po meni sad totalno s*anje od tenka... T150 3 partije odigrao s njim 6 puta me zapalili... 7 partija sa ova dva tenka i nisam ni jednu dobio... za danas mi je dosta tenkova već sam izgubio volju da probam KV-3 i KV-2 ...
KV-1 nije niti sjena nekadašnjeg KV-a...Dostupni topovi su blago rečeno pravi očaj. KV-3 me je zamalo jednim jedinim hicem uništio (i to hicem u frontalni dio). Jedino je malo brži i agliniji, ali to je to. Prodao sam ga odmah nakon prve borbe za neke mizerne pare. KV-2 mi se odmah svidio, posebice što je sav nekako čist i uredan Simpatična kupola (vidljiva s svemirske postaje, ali ok..), dobri stari 107mm i još poneka sitnica. T-150, jedna borba za sada, poprilično zadovoljan. Posebice s skupljenim xp-om (više od 2500 za nanesenu sitnu štetu)..Znam da je x5, ali svejedno nije loše. Po ponašanju, kao stari KV uz bolji armor. KV-3 nisam probao. Što se tiče ostalih tenkova na bojištu, is-4 me doslovno zaprepastio
Tenk buši i ubija sve živo i neživo. Danas sam odigrao 3-4 partije, svaki put je bio is-4 prisutan (MM danas rastura..
) i svaki je imao barem po 4 killa. Imam dojam da su se nekako zaigrali s specifikacijama i mogućnostima tog tenka...
KV-1 nije niti sjena nekadašnjeg KV-a...Dostupni topovi su blago rečeno pravi očaj. KV-3 me je zamalo jednim jedinim hicem uništio (i to hicem u frontalni dio). Jedino je malo brži i agliniji, ali to je to. Prodao sam ga odmah nakon prve borbe za neke mizerne pare. KV-2 mi se odmah svidio, posebice što je sav nekako čist i uredan Simpatična kupola (vidljiva s svemirske postaje, ali ok..), dobri stari 107mm i još poneka sitnica. T-150, jedna borba za sada, poprilično zadovoljan. Posebice s skupljenim xp-om (više od 2500 za nanesenu sitnu štetu)..Znam da je x5, ali svejedno nije loše. Po ponašanju, kao stari KV uz bolji armor. KV-3 nisam probao. Što se tiče ostalih tenkova na bojištu, is-4 me doslovno zaprepastio
Tenk buši i ubija sve živo i neživo. Danas sam odigrao 3-4 partije, svaki put je bio is-4 prisutan (MM danas rastura..
) i svaki je imao barem po 4 killa. Imam dojam da su se nekako zaigrali s specifikacijama i mogućnostima tog tenka...
Najbolji patch dosada, bilo je i vrijeme da maknu ultra op kva koji je one shotao tenkove 2 tiera vise. Ovo je sada prava stvar, nemoraju sada svi tieri strahovati od tier 5 tenka.
kakav poklon, 7000 xpa sad dobio sa t40 ... uskoro wolverine :)
KV-1 -> prodan
KV-2 -> prodan
T-150 -> prodan
KV-3 -> prodan
IS-7 -> kupljen napokon
Za grindanje sam si ostavio KV-1S koji će sada uvjerljivo biti najjači tier VI jer nema više KV-3, te Tiger P s kojim sam tek krenuo igrat.
Razmišljao sam si dali ostavit KV-2 ili ne no onda sam se sjetio da je on Tier VI kao i KV-1S, T-150 me uopće ne zanima kao ni KV-1.
KV-3 pak s druge strane mi netreba jer me KV-4 i ST-1 uopće ne privlače, a i imam najjači tenk iz te grane, a to bi bio IS-4.
IS-8 ostaje u garaži jer je jako zabavan tenk. Kupovinom IS-7 završavam s rusima u nedogledno vrijeme i idem razvijat ostale nacije.
I tako ja nabavio dva Tier X tenka...
Što od opreme staviti na Tigra?
Što od opreme staviti na Tigra?
a oprema dođe više od tenka?
Trenutno dok je tenk na akciji.
ventilacija, rammer + mozda optika ili po izboru
Bemti iruda kako je epic KV-3
Victory!
Battle: Steppes 8. svibnja 2012. 15:52:49
Vehicle: KV-3
Experience received: 1.276
Credits received: 40.198
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Confederate
Album sa slikama: http://imgur.com/a/rxJQ5
Još trebam otključat motor (fali 2.5k exp) i onaj usrani 85mm gun, onda 53k za freakin "Mr. Bouncy" KV-4 xD
Prodao smeca tj. KV-1 i T-150 i kupio Tigra i Panther-a i jos ovaj tjedan kupim S-51
Ja.
I kupio sam KV-4, kako prežestok tenk, omfg šora 1 vs 3, 2 komada KV-3 i 1 T-34 američki. Uništio dvojicu, T-34 s 400 HP me dokrajčio.
Ukucao sam kod, ali nisam dobio premium, za sada. Iako je pisalo da je aktiviran.
Idem malo isprobavati ruske poklone, ali najvjerojatnije prodam dosta toga.
sad mi je prvi put od kad igram wot počeo dešavat red screen kad idem sniper mod, može pomoć?
Ukucao sam ga i nista,pise da je aktiviran ali kad udjem ponovo u igru nemam premium.