World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Hebote cijeli dan pokušavam napravit dobar "daily" pa nikako nemogu dobit normalnu partiju jer me MM stavlja sa mentalno retardiranim osobama. Npr. KT (King Tiger za one koji ne znaju) stoji u donjem lijevom kutu mape na Ensk-u i ko-fol patrolira liniju 1.

Dalje, tako idu 2-3 heavy-ja na Campinovki preko hebenog polja, naravno crknu u roku od 10 sekundi jer su idioti....

Mislim da karma me sad prca u mozak jer sam previše ljudi ownao u Objectu i ISU {#} ali kako god se okrene, za svaki special kao danas uvijek se nađe barem pola igrača na serveru koji totalni über idioti i zbog njih se uopće nemože igrat.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Krešo91 kaže...

Hebote cijeli dan pokušavam napravit dobar "daily" pa nikako nemogu dobit normalnu partiju jer me MM stavlja sa mentalno retardiranim osobama. Npr. KT (King Tiger za one koji ne znaju) stoji u donjem lijevom kutu mape na Ensk-u i ko-fol patrolira liniju 1.

Dalje, tako idu 2-3 heavy-ja na Campinovki preko hebenog polja, naravno crknu u roku od 10 sekundi jer su idioti....

Mislim da karma me sad prca u mozak jer sam previše ljudi ownao u Objectu i ISU {#} ali kako god se okrene, za svaki special kao danas uvijek se nađe barem pola igrača na serveru koji totalni über idioti i zbog njih se uopće nemože igrat.

POTPISUJEM! {#} Vidio sam da je x5 xp-a za prvu pobjedu u danu, i ono, pun veselja otiđoh igrati s t-34 (još mi mali fali xp-a za 34-85), sav u nadi da će mi se odmah poklopiti jedna dobra partija. I tako krenem ja, prva izgubljena, druga izgubljena, treća, četvrta, peta (gleda ja već ono wtf?), nabrijem se za šestu, ubijem ih 4, oštetim tko zna koliko, opet poraz. Već lud, uzmem pauzu, odem učiti, vratim se, sedma, osma, deveta-poraz. Hrpa idiota, što li već..Niti znaju komunicirati, surađivati...ništa. Lud k'o pas odlazim odigrati jednu s KV-om. Iz prve, pobjeda, 1800xp-a, sve super. Odem na t-34, opet poraz. Pokrenuh još jednu, s namjerom da obrišem wot ako ovu izgubim. I naravno, ovu smo dobili (i to samo zato što je suparnička ekipa bila doista retardirana). (pre)malo xp-a, nešto sitno kredita i to je to..Izgleda da bi trebalo izbjegavati ove dane WoT pogodnosti..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 16:26 (Riker).
14 godina
neaktivan

hahah, da dok sam ja imo t34 često sam dobivao pajneve u svom timu a i čini mi se da s tim tenkom ideš često na više tiere od sebe, mene je uvijek na 7-8 tier baco, a s pz3/4 sam uvijek među prvima... :)

jeedini je problem taj kaj je s druge strane vojska Kv-a al dobro njih uživam ubijat u vk3001h i pantheru, danas sam ga kupio u pola cijene :))

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako su ovi ljudi iz WG-a sprdačina, prvo nedaju ljudima da kupe određen broj paketa iz gift shopa i sad kao nisu oni krivi nego je paypal ili banka ili sta ja znam koji deseti kjurac!! E sad su jos i promjenili opcije u Gift shopu, a prije toga na par sati ga uopće nije bilo!!! Izvlace se na tehnical issue, ljudi se masovno bune po forumu... Ovo je stvarno smijesno, umjesto da kidaju cijene jer ce diablo brzo a i guild wars 2  se takodjer priblizava(mozda ne tako brzo al eto), oni seruckaju i cak ne objavljuju vijesti kako imaju problema na stranici... presmijesno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Ne znam da li nesto propustam, ali nemam taj tenk u gift shopu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
T-127
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Kako su ovi ljudi iz WG-a sprdačina, prvo nedaju ljudima da kupe određen broj paketa iz gift shopa i sad kao nisu oni krivi nego je paypal ili banka ili sta ja znam koji deseti kjurac!! E sad su jos i promjenili opcije u Gift shopu, a prije toga na par sati ga uopće nije bilo!!! Izvlace se na tehnical issue, ljudi se masovno bune po forumu... Ovo je stvarno smijesno, umjesto da kidaju cijene jer ce diablo brzo a i guild wars 2  se takodjer priblizava(mozda ne tako brzo al eto), oni seruckaju i cak ne objavljuju vijesti kako imaju problema na stranici... presmijesno...

I jos mi typea vrate.

15 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Hm, hm...da li da kupim kv-3 ili ne..hm hm..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

E ****** sada. Dati 25€ za T59 i onda dobiti 8500g ili čuvati za GW2 ili D3

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ma nemoj, šta će ti tier 7 heavy za cijenu tier 6 + t-150 sa garage slotom i 100% posadom {#}

★★★★★☆
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Diablo III definitivno {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rodić kaže...

Diablo III definitivno {#}

Evo sada su me baš kod kuće nagovorili na njega :) 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

za 26€ i jos dobijes sa njim 1000 golda je puno isplativije od kv-5 koji kosta 28€ i sa njim ne dobijes gold!

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
evo jedna dobra sa E75
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kupio si Tiger P i odmah sam imao 5-6 poraza za redom.

Onaj prvi 88mm top je čisti shit, čim sam drugi 88mm top montirao koji ima penetration 203mm odmah je to krenulo na bolje.

Tenk je spor, 20km/h po ravnom sa zadnjim motorom i posadom na 83%. 200mm armor sprijeda mi je čudan skroz, u jednoj partiji me dingaju IS-4 i Tiger II, no u drugoj partiji KV i IS svaki put penetriraju WTF?

Bočni armor može i tier II probit, koliko sam skužio ni u ludilu se nesmije zakosit sa tiger P inače gađaju u zakošeni armor s prednje strane gdje uvijek prolazi i koji je tada pod kutem od ~90% prema njima. Znači najbolje rezultate sam za sada dobio kada sam direkt okrenut prednjom stranom neprijatelju.

Ova duga 88-ica me razočarala jer IS-4 nisam mogao sa strane probit i to u 2 pokušaja, a imam 203mm penetraciju, a da bude bolje bio je pod pravim kutom.

Ništa treba se učit s tim čudom igrat, ono što slijedi (VK4502 ausf. A) će biti živa patnja. Za sada sa svakim njemcom s kojim sam igrao sam se osjećao kao kanta za napucavanje, topovi su im preslabi.

Kupnjom Tigera P i opreme sam potrošio 1,3 milijuna kredita i sada sam opet na 2 milijuna od IS-7, moram ga ovaj tjedan pod hitno nabavit on mi je savršen tenk baš sam uživao s njim igrat na test serveru i to na svakoj mapi čak i na onima koje mrzim: malinovka, komarin, camperovka(province).

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

danas sam bio posebno raspoložen i sa hetzerom sam diga 5 tenkova :)

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Hyperion kaže...

Ova duga 88-ica me razočarala jer IS-4 nisam mogao sa strane probit i to u 2 pokušaja, a imam 203mm penetraciju, a da bude bolje bio je pod pravim kutom.

Nije ni čudo kad ga je lakše od naprijed probit nego sastrane.

Meni fali još manje od miljon do amx50b.nekako uopće nemam želju igrat s njim.Kupit ću ga i nek stoji u garaži.ko ga šljivi.Isto tako još trebam samo lovu skupit za lorraine i neda mi se.idem bolje na t110

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

istrazio vk 3001 (P) al nema se para (920,000 kredita) ...

stanje: oko 1000 kredita, necu nikad skupit :/

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 21:03 (rebelsy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Što mislite, koji su destroyeri bolji: ruski ili njemački?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Obadvije grane su jednako dobre.

Ekipa koja sere po njemačkim tenkovima su obične njubare, ništa više od toga, njih nemoj slušat jer kad malo bolje pogledaš njihove statse najčešće ćeš naći na win/lose ratio ispod 50%, survival oko 20%, accuracy oko 60% itd. To ti je ova ekipa na wotovim forumima, whineri jel.

It's not the tank, it's the tanker.

Moj PC  
8 0 hvala 2
17 godina
World of Tanks

Baš sam si nabavio KV-3, a od prije imam KV. U nadi sam da ću dobiti 2 free tenka sa 100% posadom i 2 free slota {#}

Čini li se to meni ili stvarno, svaki put kad sam igrao protiv KV-3 odbijao mi je sve što je išlo u kupolu.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Baš sam si nabavio KV-3, a od prije imam KV. U nadi sam da ću dobiti 2 free tenka sa 100% posadom i 2 free slota {#}

Čini li se to meni ili stvarno, svaki put kad sam igrao protiv KV-3 odbijao mi je sve što je išlo u kupolu.

stvarno je, nekolika puta sa BL-10 dingo kupolu kad nisam mogo drugdje gađat

13 godina
World of Tanks

ako imam kv-3, drugu kupolu i 107mm top što ću dobiti??

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Remzi kaže...

ako imam kv-3, drugu kupolu i 107mm top što ću dobiti??

ČESTITAM!!!

Kao milijunta osoba koja je u zadnjih mjesec dana postavila to isto pitanje, dobili ste isti taj top u guzicu! Bočica vazelina gratis!

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 22:56 (The Unforgiven).
17 godina
dedaa kaže...

Obadvije grane su jednako dobre.

Ekipa koja sere po njemačkim tenkovima su obične njubare, ništa više od toga, njih nemoj slušat jer kad malo bolje pogledaš njihove statse najčešće ćeš naći na win/lose ratio ispod 50%, survival oko 20%, accuracy oko 60% itd. To ti je ova ekipa na wotovim forumima, whineri jel.

It's not the tank, it's the tanker.

Gledao sam danas kako KV-3 2 puta za redom probija JagdTigera sprijeda, što je za mene čista sramota za jednog Tier IX tenka kamoli Tier IX TD-a.

Ako ništa Rusi i Ameri oboje imaju top koji dila ~40% više damage-a, ja bih osobno išao na object 704 zbog BL-10 ili T95 zbog prednjeg armora kojeg.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Momci, evo jedan promo kod, radi svima, znaci dan premiuma + 5x oni hrane i cokolada i one p*** materine   ENDWAREU  !!!!

Uživajte :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 0:34 (Gozz).
Moj PC  
8 0 hvala 7
13 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Momci, evo jedan promo kod, radi svima, znaci dan premiuma + 5x oni hrane i cokolada i one p*** materine   ENDWAREU  !!!!

radi provjereno

edit: plus sutra vam resetiraju dan premijuma zbog updatea 7.3

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/112792-us-promocode-works-for-eu-too/

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/112826-victory-day-promo-code/

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 0:36 (DedicatedGamer).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajde nek sam i ja raju jednom razveselio {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta je, remont?

Ne moze se ulogirat a i ne radi web sajt..

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice