World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.069.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A ja velim,na kraju ipak igrate igru.Tko tu sam sebe zavarava?Očito vam se nešto ipak sviđa na igri da ju igrate,inače bi to prešlo u sadizam.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
mystik kaže...
*ogromni post*

Sad lijepo možete početi klikati TDove,.

Kakve TD-ove, pa ovo je majstorsko djelo čovječe. (ne zayebavam)

I moram isto priznat da sam imao idiotskih slučajeva sa "hit and no damage", pogotovo u svojim voljenim TD-ovima (ISU i Object). Pogodim neki tamo random francuski tenk npr. amx 13 75. BL10 top inače radi isto kao i top od T95 oko 600-940 damage, osrednje bude otprilike 850. I ja gađam tog malog govanca od tenka s nekih 200-tinjak metara, fino ga pogodim i ništa mu nije, samo tracks pogodio, bočno po sredini tenka i on se samo otklizao.

Onda za magičnu kamuflažu ide KV-3 na mene, ja u SU-100. Ja se sakrijem iza neke olupine tenka i on najednom nestane....10 metara ispred mene nestade tenk težak 60 tona.

Onda onaj GW Type E, koliko čujem ima reaktivan oklop, anyway on je apsorbirao 2 hica od BL10-etke....pa to je već previše {#}

I još igram s frendovim Object 212, jer sam svoj prodao....i fino naciljam nešta, meta onak 2 sekunde stoi nakon što se onaj krug smanji do kraj, opalim i odjednom promašim za nekih 5 metara. Tenk je stajao na ravnom i ja isto, u po neke doline i opet se sve zasralo. Poslje probam opet, naciljam, opalim, direkt pogodak i napravi 800 damage. Pa nemoš me yebat da granata s potencijalom od skoro 2000 damage radi samo 800 -.-"

U biti šta želim reći; igra je uopće syebana sa svime i treba još puuuuuuuuuuuno poliranja

A sad dosta bitchanja, stisnite zube i krenite igrat kak treba, a ne brainfuck-at sve ovdje.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
World of Tanks

EXYU BRIGADA REGRUTUJE NOVE CLANOVE! 

Ko zeli da se pridruzi klanu neka me kontaktira na PP.

Imamo 8 provincija itd itd.

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mystik kaže...

Još jedan član foruma spoznao kako je to kad napišeš nešto protiv igre i WGa. Kad spomeneš neke nedostatke igre, koji su ogromni, onda ti svi nabijaju da je igra F2P. 

Iskreno, žao mi je što toliko ljudi daje toliku lovu za neku polu igru. Istina, dao sam i ja, al samo kad bi dobio na kladari. Ono što uštedim od džeparca jednog maturanta, ipak potrošim na nešto bolje, kvalitetnije i zabavnije. Kao što ću sada lovu dobivenu sa kladare potrošit da konvertam free XP prije patcha i uzmem IS-4, tako ću ušteđenu lovu potrošit na Gas Guzzlers i podržat jednu odličnu igru HR devova koja ima dodatnog mjesta za napredak i gdje devovi drže do mišljenja i savjeta korisnika. 

Što nije slučaj kod WGa, i nikad neće biti ma koliko to netko pokušao prikriti.

Sad da malo podržim ushirla. 

Da, u ovih godinu dana još uvijek beta igrice, nije napravljeno ništa što bi igru učinilo raznovrsnijom i zabavnijom. Upravo suprotno, sve se svodi na to ko više plati taj ima prednost. Uvode se samo premium tenkovi, sve češće se akcije baziraju na 50% popusta na gold ammo, na 100% crew retrain. 

Druga stvar, bez obzira na sav skill koji imao, ako nemaš sreće često nećeš napraviti ništa. Krenuvši od svakim patchom sve glupljeg MMa. Badava meni super uber ne znam kakvi skill(ne kažem da ih ja imam, da ne bi bilo), ako mi je 90% tima sa 45% pobjeda i ratingom ispod 800. Naravno, onih 25% kod penetration value i damagea je totalno s*anje kaj god neko rekao. Ne možeš mi reći da će ti tu ikakav skill pomoći. Raspon je prevelik. Znači na T30 ti možeš napraviti teoretski i 940dmg sa AP, što će se desiti u max 5% slučajeva, a možeš i napraviti minimalnih 560 dmg, koje ćeš za razliku od onih 5% kod maxa, napraviti u bar 20% slučajeva. U nekih 45% slučajeva ćeš raditi damage veći od min, al manji od onih deklariranih 750, a u ostalih 30% slučajeva ćeš raditi 750+ damage, al će od toga 90% slučajeva biti do 800 dmg.

Isto je i sa penetracijom. Znači ti možeš na T110 u jednom trenutku probiti Mausa pod bilo kojim kutem, što će se desiti jednom u 250 pokušaja, al ćeš zato jednom u 25 slučajeva bouncati od KVa. E pa sad jel to skill ili sreća?

I još jedno. Neko je rekao da i nema baš toliko 0 dmg critova. Tog ja nabijem na S-70. U svakoj bitci se mora desiti bar jednom sa bilo kojim tenkom i topom, a sa T30 i T34 se mora desiti bar 3 puta ukoliko toliko puta uopće stigneš opaliti. 

Sad lijepo možete početi klikati TDove,.

Prvo to je znak da si loš igrač i to jako ... Imaš mene po profilu na wot-u zovem se busola i sve ama baš sve sam napravio bez ijedne kune , eura , dolara šta već (nisam ni imao zlato - na početku se dijelili promo...) . Pogledaj mi score i onda shvati da sam većinu od tih 55% pobjeda izvukao ja sa još par igrača , a sa kakvim si likovima igrao to je strašno , od samoubojica do afk igrača...

Problem igrača je što se u igri ne znaju postaviti i skužiti svoje suigrače , ali i protivnike, već se ide na uobičajeno mjesto na svakoj mapi većinom što završava većinom vrlo lošim ishodom. Da li možeš vjerovati da ja sa JAgpantherom (TD koji svi preziru zbog slabog oklopa...) igram gotovo kao medium tenk , jer iskorištavam do krajnjih granica njegovu  brzinu i preciznost.

Problem ove igre je što ne dopušta onim lošim igračima da ubiju po 5 tenkova i izađu neokrznuti (što je i inače nemoguće...) što u drugim dječjim igrama je dopušteno...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

kaj vi mislite.. prebaciti crew sa IS4 na IS7 (drugi skill na 98% atm a vjerojatno dok skupim pare ću imati i treći započet) ili uzeti sekundarni crew koji trainam i njega staviti (prvi skill na oko 70).

nekako mi se čini da će ipak IS7 biti primarni t10 pa mi sve više vuče da uzmem bolji crew za njega a na IS4 polako boostam slabiji.

ako zapnem sutra malo više imat ću IS7 {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

ostavi is4 njegovu posadu, a na is7 možeš stavit onu od 100% koju ces dobit na t-10 ili nekom dugom tenku.. tako cu ja

ionako ti IS-7 ima jednog loadera više nego is-4, tak da di budeš njega uzel

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

skinut ću onda crew sa KV3 koji sam svejedno mislio iskoristiti za jedan od ta 2 tenka {#}

repair na 70+ % i ima i dva loadera {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedne dobre partije bez premiuma

ovak izgleda kad shebeš puno miševa ovak izgleda kad shebeš puno miševa
ovak izgleda kad završim s njima ovak izgleda kad završim s njima
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 21:34 (gamer_101).

12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

hebate koliko miševa {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 21:39 (nine).
13 godina
neaktivan
nine kaže...
gamer_101 kaže...

hebate koliko miševa {#}

pa vidis IS-7,a samo jue ostetio svaki jedanput xD,zezam se naravno GJ,btw. gdje je taj landing?

Xc
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zaboravite šta je pisalo.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 21:50 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Is-3 istražen, sada mi treba još   samo malo više od 1,500.000 kredita. Nemam pojma na koju foru ću ih skupiti u neko dogledno vrijeme, prije nego što mi dozlogrdi sama igra. Doista ne znam...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 21:46 (Riker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Busola kaže...

Prvo to je znak da si loš igrač i to jako ... Imaš mene po profilu na wot-u zovem se busola i sve ama baš sve sam napravio bez ijedne kune , eura , dolara šta već (nisam ni imao zlato - na početku se dijelili promo...) . Pogledaj mi score i onda shvati da sam većinu od tih 55% pobjeda izvukao ja sa još par igrača , a sa kakvim si likovima igrao to je strašno , od samoubojica do afk igrača...

Problem igrača je što se u igri ne znaju postaviti i skužiti svoje suigrače , ali i protivnike, već se ide na uobičajeno mjesto na svakoj mapi većinom što završava većinom vrlo lošim ishodom. Da li možeš vjerovati da ja sa JAgpantherom (TD koji svi preziru zbog slabog oklopa...) igram gotovo kao medium tenk , jer iskorištavam do krajnjih granica njegovu  brzinu i preciznost.

Problem ove igre je što ne dopušta onim lošim igračima da ubiju po 5 tenkova i izađu neokrznuti (što je i inače nemoguće...) što u drugim dječjim igrama je dopušteno...

O ti najbolji igraču, majstore WoTa, hoćeš li mi molim te pomoći kojim savjetom da budem barem upola dobar ko ti?

Sam negdje rekao da sam dobar? Jok frende, upravo suprotno. Što se tiče zlata, platio sam dvaput za po mjesec dana premiuma, s time da je 2 i pol tjedna propalo zbog onog ili ovog razloga. 

Koji je tvoj doprinos u tih 55% pobjeda bio, ne mogu znati a i iskreno me ne zanima. I ja mogu reći da sam spavao sa Sofiom Vergarom, Heidi Klum i Paris Hilton, jel.

I jel to dokazuje išta drugo osim toga da se sve bazira na tome koliko ti je igra u pojedinom trenutku naklonjena? 

Ajd mi ti lijepo uživaj i rasturaj dalje po igrici, a o meni njubu nemoj brinuti, snać ću se ja već nekako.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

company i udri

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja igram samo random atm, i WR je pokazatelj apsolutno ničega.

frend je u beti sa KV-om ubio 12 i izgubio partiju lol.

BTW .. ne znam dali je bilo, ali ovo čudo bi trebali implementirati kao alternativni njemački 380mm derp gun TD {#} lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nine kaže...

BTW .. ne znam dali je bilo, ali ovo čudo bi trebali implementirati kao alternativni njemački 380mm derp gun TD {#} lol

Da ga ubace, rusi bi sve ove brojke smanjili za pola

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
16 godina
World of Tanks

Evo dogodilo se nesto sto sam mislio da necu nikad napravit 

istrazil sam IS i jos malo pa KV3 elitan 

Trenutno imam 1200 odigranih partija. ( 175 sati igre ) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ova tema postaje gora od BF3 teme, hvalisanja ko u prici.

Pa kaj, polomim prakticki svakoga sudionika ove teme pa se ne hvalim time i ne postam nekakve debilno retardirane screenshote, dajte malo manje tih gluposti i vise zanimljivijih informacija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 22:12 (dedaa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Is-3 istražen, sada mi treba još   samo malo više od 1,500.000 kredita. Nemam pojma na koju foru ću ih skupiti u neko dogledno vrijeme, prije nego što mi dozlogrdi sama igra. Doista ne znam...

Prodaj sve kupi IS3 i udri do IS4. Kraj mjeseca samo što nije

14 godina

e dedaa... govoris o hvalisanju i onda velis da polomis svakog {#}

i zakaj su ss-ovi iz odličnih bitki retardirani... pogotovo ovakvi ko od gamera zadnji

al inače.. istina je da se previse cmizdri u temi... ovi tenkovi ovo, ovi tenkovi ono, mms ovo, mms ono, wg je bezobrazan, blah blah blah... al ja sam se vec naviknul na to sve bas ko i na cmizdrenje

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Ova tema postaje gora od BF3 teme, hvalisanja ko u prici.

Pa kaj, polomim prakticki svakoga sudionika ove teme pa se ne hvalim time i ne postam nekakve debilno retardirane screenshote, dajte malo manje tih gluposti i vise zanimljivijih informacija.

baš si ispao najpametniji sa ovim postom {#}

14 godina
World of Tanks

vi koji ste imali opremu na T34 i T30.. dali je ona ostala na njima i nakon 7.2 patcha i promjena u USA tech tree ili ste dobili creditse za njih ko što je overlord prije najavio?

Note:Installed equipment and modules in depot for the vehicles affected by the revisions will be sold at their buying price. Some minor changes are still possible but overall concept will remain untouched.

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Otisla je depot...
14 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

gamer vidim na screen shotu da koristiš speed governor, kako ti to funkcionira?

17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Riker kaže...

Prodaj sve kupi IS3 i udri do IS4. Kraj mjeseca samo što nije

{#} A što da prodam? Moja je garaža sirotinjska..{#} Imam onaj Ltraktor, t-28 (kojeg nema smisla prodavati jer ne bih zaradio niti 30k, a s njim to zaradim u 3-4 borbe), IS (kojeg mogu prodati samo za 750k) i neku jeftinu artiljeriju..I to je to. I kad bih sve to prodao, svejedno bi mi falilo podosta za is-3..

15 godina

Zašto si prodao KV??

EDIT: odi u depot pa prodaj neke dijelove koje ne koristiš, zna se nakupiti

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 10:02 (Intel&ATI).
17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Zašto si prodao KV??

Trebalo mi je za IS...Nisam se mogao osloniti na obećanja u stilu, kad dođe 7.3, dobit ćeš ovo i ono, ovaj tenk, onaj tenk itd..{#}Što se tiče djelova, bacio sam i tamo oko, ali sveukupno zanemariva količina kredita..

15 godina
Riker kaže...
Intel&ATI kaže...

Zašto si prodao KV??

Trebalo mi je za IS...Nisam se mogao osloniti na obećanja u stilu, kad dođe 7.3, dobit ćeš ovo i ono, ovaj tenk, onaj tenk itd..{#}Što se tiče djelova, bacio sam i tamo oko, ali sveukupno zanemariva količina kredita..

Ma nisi trebao KV-a prodat, šta si dobio, 150k siću {#}

Sad kad imam ovaj premium, KV zarađuje ko lud od 25-45k po pobjedi...

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 10:15 (Intel&ATI).
17 godina
World of Tanks

Krenulo mi je malo bolje sa panzerom IV no nesviđa mi se taj stil igre bit će to trnovit put do mausa.

Kupio sam i KV-1S s kojim još nisam ni partiju odigrao.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

i have a problem i start the game i mean i click play and then the game starts at one second and then it crashes,what should i do ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice