- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pustimo KV na stranu.
Koji je trenutno najveći moneymaker izuzevši KV?
Grile odličan mm , meni je i VK3601 bio dobar mm , sad nezz kakav je nakon smanjenja zarade
Pustimo KV na stranu.
Grille odličan mm , meni je i VK3601 bio dobar mm , sad nezz kakav je nakon smanjenja zarade
Grille nije moneymaker. Ni blizu. Zaraduje se s njim ali skroz sitno jer je municija skupa.
kad završava server maintenance?

Ma na koju foru?
Ma na koju foru?
Ja sam ti čiter :P

Ma na koju foru?
Ja sam ti čiter :P
I ne samo to, smola ti stavlja ljepljive bombe na gusjenice protinvickih tenkova i tako ih ditreca
Pustimo KV na stranu.
Pretpostavljam da pod moneymakerom podrazumijevaš tenk koji će ti statistički puno češće donositi novac nego ići u minus, i to po mogućnosti bez premium accounta. Opće je mišljenje da su to u pravilu tenkovi tiera 5, izuzevši lake tenkove i artiljeriju. Po mom iskustvu su to konkretno KV sa 107mm, SU-85 sa 107mm, StuG III sa 7,5 Cm StuK 42L/70,
PzKpfw IV sa 7,5 Cm KwK 42L/70 i M4 Sherman sa 76 mm M1A1. Iako se niti jedan od ovih ne može nikako mjeriti s onim što zarade premium tenkovi Löwe i Type 59, oni su svi tzv. keeper tenkovi koje igrači ne prodaju već s njima konstantno sigurno zarađuju. Francuske tenkove nisam koristio i ne znam ti reći.
Pustimo KV na stranu.
Pretpostavljam da pod moneymakerom podrazumijevaš tenk koji će ti statistički puno češće donositi novac nego ići u minus, i to po mogućnosti bez premium accounta. Opće je mišljenje da su to u pravilu tenkovi tiera 5, izuzevši lake tenkove i artiljeriju. Po mom iskustvu su to konkretno KV sa 107mm, SU-85 sa 107mm, StuG III sa 7,5 Cm StuK 42L/70,
PzKpfw IV sa 7,5 Cm KwK 42L/70 i M4 Sherman sa 76 mm M1A1. Iako se niti jedan od ovih ne može nikako mjeriti s onim što zarade premium tenkovi Löwe i Type 59, oni su svi tzv. keeper tenkovi koje igrači ne prodaju već s njima konstantno sigurno zarađuju. Francuske tenkove nisam koristio i ne znam ti reći.
Po meni je poslije KV-a daleko najbolji mm PzIV, ima nešto lakši MM od KV-a ali te ubacuje i s većim tierima što pruža priliku za dobru zaradu jer s 75mm topom možeš bez problema probiti Tigera, sigurna zarada od 10k do 20k po borbi.
Poslije njih bi stavio Shermana, TD-ove ne bi baš forsirao kao mm tenkove zbog niskog hp-a ali mogu proći.
Francuski lightovi isto zarađuju (tiera V i VI), AMX 12t se ne sjećam točno, no u plusu sam bio uvijek, a AMX 13 75 do kraja nadograđen 2k na najslabiju partiju donese, a na dobru oko 15k. Manje od KV-a, ali opet zarađuju (nemam premium), a i zabavni su za igru, potpuno drugi stil od KV-a. Samo što im se gusjenice skidaju bez problema, ali je top dosta jak s obzirom na to da je automatik, i da je tenk light. Za heavy liniju nemam pojma, ne igram ju.
@dasoo, kako si znao? :)
A, najvećim minusom se nitko neće pohvaliti ?
Pa zar se može s T34 u minus?
I kolika je prosječna zarada, vidim da je nešto opao broj T34 u igri.
sa amx12t zasad od 1-15k u + ... mislim da se ne moze u minus :D
p.s. to je tier V...
Detaljno o promjenama u sovjetskom razvojnom stablu nakon 7.3 update : http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/105441-info-on-073-changes/
Kliknite na spoiler "show"
Detaljno o promjenama u sovjetskom razvojnom stablu nakon 7.3 update : http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/105441-info-on-073-changes/
The accumulated experience in the retained tank KV-3 is transferred to the KV-3 as a heavy tank level 7
Jej, netko je rekao da ništa od toga ali evo ga na
Pa zar se može s T34 u minus?
I kolika je prosječna zarada, vidim da je nešto opao broj T34 u igri.
moze se moze,ako odmah pogines npr. treba pametno igrati sa tim tenkom
ja baš nekidan opet kupio kv3... tenk sa 100mm skuplja pare ko lud
šta mislite koliko xp-a da pripremim u zalihi za idući tenk? imam oko 30k atm
btw još milja i pol i imam IS7
ja baš nekidan opet kupio kv3... tenk sa 100mm skuplja pare ko lud
šta mislite koliko xp-a da pripremim u zalihi za idući tenk? imam oko 30k atm
btw još milja i pol i imam IS7
Za IS3 treba 77K XPa, slično valjda i za KV4.
uf moram se požuriti kupiti KV-3! ukupno 3 tenka i 3 slota. ubi me opremanje IS4 i IS7 nikako da kupim ponovo kv3:(
ja ne mogu sa tier 4 tenkom probiti francuze istog tiera, stalno mi bounca ....
hmm čini mi li se to ili sanjam, oni miču S-70 sa is4 a miču tenk u T10?!?!?
sokre mozda ce imati jaci top?kao njemacka e-100?
Pa ja ne mogu vjerovat u sta se ovo pretvorilo sa ovim 0hp hitovima. Igram sa s-51 i AP ammom, prvo pogodim dvaput is-4 i ne bouncam ga, vec penetriram i ni jedan hp, odustanem od njega i predjem na kv-5 i tri puta ga direktno pogodim i njemu nista(zadnji pogodak je bio sa 20 metara udaljenosti i ocima sam vidio da je penetriralo posred tenka). Dešavalo mi se ponekad da imam 0hp pogodak, ali sa artiljerijom da se pogodi 5 komada zaredom,mislim smijesno je i debilno. Da nemam t34 u kojem stvarno uzivam obrisao bi igru istog trena
Kao što sam i obećao ;D
2 puta strijelac u jednoj bitci??