World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.111.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
dedaa kaže...

Novi skilovi su smece, osim mozda clutch break, sixth sense, snap shot. I dalje su repair i camo daleko najbolji, kakav zaj*b je bio maknuti navedene sa tenkova.

Srecom pa su mi ostali rezervisti u barakama, vrijeme je da se probiju u prvi plan.

U potpunosti se slazem s tobom.. mislim da nema boljeg i korisnijeg skilla od repaira, kad ti s*ebu gusjenice ako ih odmah ne popraviš moš se j*bat{#}...  i ja sam napravio za*eb sa skidanjem skilova umjesto da sam ostavio kak je bilo prije dolaska novih... {#}

15 godina
Riker kaže...

ARL 44 je kuća na kotačima, odnosno gusjenicama...{#} Mislim da je prava poslastica za artiljeriju..

Ali kad je fully upgrade-an onda je zvijer od tenka.

Po statistikama, meni je deputy commander iz klana rekao da trebam profesionalnu pomoć {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 15:47 (Krešo91).
13 godina
neaktivan
pocetnik88 kaže...

Prodajem wot account. Posto nemogu ostaviti oglas na ovom forumu -.- evo direkt link na oglas.

http://www.gamersject.com/index.php?option=com_jfusion&Itemid=2&jfile=viewtopic.php&f=40&t=2665

Imate sliku accounta u oglasu.

Ponude na mail guardian.hr@hotmail.com ili PM ovdje.

BUMP!

15 godina
World of Tanks

može zamjena za miniclip account? vis da ti ionak niko to nece

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Već 2 dana ima otkako sam si kupio T-46. Razlog kupnje je da idem na čuveni KV za kojeg sam čitao da je stvarno zabavan tenk, a i bome snažan (iskusio na vlastitoj koži). A taj T-46 je jedno veliko smeće. Ima li mu pomoći ili da ga samo pređem što je prije moguće?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
crystal6 kaže...

Već 2 dana ima otkako sam si kupio T-46. Razlog kupnje je da idem na čuveni KV za kojeg sam čitao da je stvarno zabavan tenk, a i bome snažan (iskusio na vlastitoj koži). A taj T-46 je jedno veliko smeće. Ima li mu pomoći ili da ga samo pređem što je prije moguće?

A kaj ispitujete za te bicikle. Za vrijeme koliko ti je trebalo da napišeš ovaj post si mogao izgrindati sljedeći tenk...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
World of Tanks

evo napokon sa amx 40 na amx12t i preporodio sam se.. vec sam odigro oko 80 partija i razmisljam da uzmem onaj dalekozor koji kosta 500k pa ne znam koliko je to pametno i dal se moze prenijeti na sljedeci amx??

0 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...
crystal6 kaže...

A kaj ispitujete za te bicikle. Za vrijeme koliko ti je trebalo da napišeš ovaj post si mogao izgrindati sljedeći tenk...:P

Ma daj... Po bici 50 expa, 100 ako nešto uništim. A za sljedeći tier mi treba 3600 expa. Minimalno 100 borbi. Bezvezni tenk, al dobro. Stisnit ću zube i izdržati to.

14 godina

pricas gluposti.. ako ne volis grindat onda nema smisla da igras igru.. da vidis samo kakav je amx 40 plako bi.. uostalo ako ti se bas ne da igrat s njim odi na nesto drugo i onda imas onaj free exp pa ulozi za kv... 

13 godina
World of Tanks

T-28 je još gori -_-. otkljucao motore pa ga koristim kao scout, tu i tamo nešto i probijem. Naporan tenk za igrati, a meni je t-46 bio veoma zabavan :)

@antagonist Dok skupi free XP za KV doći će patch pa neće dobiti zamjenu.... A i razumjem ga, to što nevoli grindati sa pojedinim tenkovima nemora značiti da netreba igrati igru, većina tenkova do tiera 5 su za ubiti se od dosade.

Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 18:25 (Et_Tu_Brute?).

1 0 hvala 0
17 godina
antagonist kaže...

pricas gluposti.. ako ne volis grindat onda nema smisla da igras igru.. da vidis samo kakav je amx 40 plako bi.. uostalo ako ti se bas ne da igrat s njim odi na nesto drugo i onda imas onaj free exp pa ulozi za kv... 

Ma, nije meni problem grindati. Ali stvarno je očajno kada me uglavnom moj tier 3-shota, a moji meci ili promaše metu ili se odbiju. Osjećam se bespomoćno, a pogotovo što rijetko imam kill.

13 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
antagonist kaže...

Ma, nije meni problem grindati. Ali stvarno je očajno kada me uglavnom moj tier 3-shota, a moji meci ili promaše metu ili se odbiju. Osjećam se bespomoćno, a pogotovo što rijetko imam kill.

meni je t46 sa onom dugom cijevi super tenk

brz kao t50 i dobar top i jos t3, zakon tenk

ali t28 je sranje {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedan dobar fight...

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

T-28 je još gori -_-. otkljucao motore pa ga koristim kao scout, tu i tamo nešto i probijem. Naporan tenk za igrati, a meni je t-46 bio veoma zabavan :)

Eh, što li tu neću pročitati...{#}  Naporan tenk? {#} T-28 je apsolutno jedan od najzabavnijih tenkova za igrati..U početku je onako li-la, posebice dok se ne nabavi pravilan top i dok se igrač ne navikne na njega. Ali nakon 100. borbe, tenk je pravo čudo za svoj tier. U ovih 200 borbi što imam s njim, uništavao sam sve i svašta. Ako si na vrhu ljestvice, možeš uništiti bilo koga bez puno brige. Ako si na dnu ljestvice, trebaš biti oprezniji, gađati protivnike iz daljine (precizniji i brži top od onoga od 57mm, ako se ne varam, nisam sreo do sada u kasnijim tierima) i koristiti vrlo solidnu brzinu i odlično ubrzanje. Armor je poprilično slab (KV s 107mm ga pošteno dere), ali treba paziti.. Osim toga, tenk je odličan za situacije kad ti kronično nedostaje novaca. Popravak uništenog tenka ne dođe više od 1500, a municija je toliko jeftina da se doista niti ne osjeti. Po bitci se bez problema može zaraditi čistih 10.000. Ukratko, ne možeš reći za tenk da je loš ako ne znaš iskoristi njegov potencijal...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

T-28...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

E ljudi ja zasada imam KV i T - 34 i snjima idem polako prema is sad malo vise igram sa t-34 s njime cu sada na t-34-85  pa onda na onu predobru kv-13 al treba puno xp i i zivaca a KV mi sluzi kao money make da se stvarno snjime dobro igrat al teak kad mu stavis onaj 107 mm top i sve nadogradnje ovako je inace nis posebno bez toga

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Prekjucer sam dobio Ace tanker sa amx 40 lol, morat ću sliku postat kad dodjem kući :d

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

@krayzie

Dobar po čemu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 18:56 (mystik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mystik kaže...

@krayzie

Dobar po čemu?

Meni je bio zanimljiv za gledanje za razliku od 99% drugih koji su čista dosada. Ovaj je fight brz, dinamičan iako se radi o visokim tierima, u jedom dijelu neočekivano dolazi i drugi is4 i radnja postepeno kulminira te se nakon izvjesnog vremena raspliče. U jednom trenutku M103 se nalazi u jako neugodnoj situaciji jer je leđima okrenut dvojici IS4 - jako fatalna situacija. I kad bi svatko pomislio da je to kraj za njega i jedino što može napravit je pobjec, M103 se okreče i radi konačan napad na dva IS4. Također je hvale vrijedan dmg koji im je M103 uspio napravit s obzirom da ondašnji T34 to nikad nebi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 19:19 (krayz1e).
15 godina
World of Tanks

S obzirom da su ga ova 2 kretena mogla riješiti puno prije, s obzirom da su još neki tenkovi opalili po 1 šut na IS-4 nije da im je impresivan damage napravio. Opet, postavlja se pitanje, kretenski tim gdje nijedan tenk nije došao u pomoć(naravno), je li mogao M103 više napravit za tim(jest). I upravo zbog takvih se gube borbe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gozz kaže...

Prekjucer sam dobio Ace tanker sa amx 40 lol, morat ću sliku postat kad dodjem kući :d

ja sam zavolio na kraju amx40... bas je super, pogotovo u istoj klasi.. samo se sve odbija :)

Nick mi je Ajkula_Drakula pa me dodaj pa cemo skupa malo s njima igrat ako oces...

13 godina
neaktivan
mystik kaže...

S obzirom da su ga ova 2 kretena mogla riješiti puno prije, s obzirom da su još neki tenkovi opalili po 1 šut na IS-4 nije da im je impresivan damage napravio. Opet, postavlja se pitanje, kretenski tim gdje nijedan tenk nije došao u pomoć(naravno), je li mogao M103 više napravit za tim(jest). I upravo zbog takvih se gube borbe.

U ovome filmicu ostatak tima je potpuno nebitan. Promatra se fight ta 3 tenka. Slažem se da su ga moglit riješit prije, mislim da ga mu je netko napravio ammo rack ili da mu je pukla veza na serveru...M103 protiv 2 IS4 je mogao napravit više? Mislim, nemojmo fantazirat...

13 godina
World of Tanks
@Riker A eto, naporan mi tenk, nemamo svi isti nacin gledanja "zabavnog" tenka. Mozda bi i imao bolje misljene o njemu da mi se ne zuri na KV ali eto... Meni je za zabavu dovoljan ferdi sa 12.8 topom i hummel, prokleto zabavno u platunu ;).
Nepismen

1 0 hvala 0
15 godina
krayz1e kaže...

Meni je bio zanimljiv za gledanje za razliku od 99% drugih koji su čista dosada. Ovaj je fight brz, dinamičan iako se radi o visokim tierima, u jedom dijelu neočekivano dolazi i drugi is4 i radnja postepeno kulminira te se nakon izvjesnog vremena raspliče. U jednom trenutku M103 se nalazi u jako neugodnoj situaciji jer je leđima okrenut dvojici IS4 - jako fatalna situacija. I kad bi svatko pomislio da je to kraj za njega i jedino što može napravit je pobjec, M103 se okreče i radi konačan napad na dva IS4. Također je hvale vrijedan dmg koji im je M103 uspio napravit s obzirom da ondašnji T34 to nikad nebi.

BLJUV

Jel ovo pokušaj sarkazma?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 20:06 (Kill Frenzy).
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
krayz1e kaže...

BLJUV

Jel ovo pokušaj sarkazma?

jep{#}

15 godina
World of Tanks

Poceo malo igrati s francuzima i ovaj amx 40 mi stalno baca sa tier 6-7-8 {#}

Samo par put u petnaestak borbi me stavilo da sam bio među najjačim...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
@Riker A eto, naporan mi tenk, nemamo svi isti nacin gledanja "zabavnog" tenka. Mozda bi i imao bolje misljene o njemu da mi se ne zuri na KV ali eto... Meni je za zabavu dovoljan ferdi sa 12.8 topom i hummel, prokleto zabavno u platunu ;).

Eh, nemoj se previše vesliti KV-u..Dok ne nabaviš neki pošteni top (107 ili 152mm), nećeš previše uživati u njemu. Spor, slabo okretan, ubrzanje bože sačuvaj...Treba dosta navikavanja na njega. Imao sam taj tenk i ostao mi je u dragom sjećanju, ali u početku ga nisam volio. Tako da, nemoj odmah pasti u depresiju kad kreneš s KV-om {#}

13 godina
protjeran
World of Tanks

Pustimo KV na stranu.

Koji je trenutno najveći moneymaker izuzevši KV?

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Clan Wars: Souss-Massa-Draâ, landing, battle with owner
Završeno: 10. travnja 2012. 22:41:09
[HUNS] MAGYAROK vs. [CT] "CRO"=Tankers=
Tehnička pobjeda!

ROFL opet imamo provinciju

16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Pustimo KV na stranu.

Koji je trenutno najveći moneymaker izuzevši KV?

Premium tenovi {#}

{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice