Evo ja nakon jako jako puno vremena ponovo ukljucujem u igru
Bil sam na patchu 6.** do jucer :D
Imam neki bug kad krenem snipat zacrveni mi se slika skroz ?
meni je to sinoc jednu borbu, ali samo jednu...
IS cijeli istražen...i imam oko 25000exp, još mi 50 000 fali.
Valjda ću skupit do sljedećeg patcha.
Gamad pomakli mi granicu s EXP za oktljučavanje T-50-2 ... sad moram još 8000 skupljat.
Ali su zato smanjili za IS3 :) mislim nekih 3k. Sada je 77k xp-a za is3 meni su uljepšali dan
Da po brojevima, ali u igri se primjeti...
Pa nisam jedini koji je to primjetio...
Ali su zato smanjili za IS3 :) mislim nekih 3k. Sada je 77k xp-a za is3 meni su uljepšali dan
LoL pa to s premiumom skupiš u 3 dobre partije.
Padne mi mrak na oči kada pomislim koliko mi fali do IS-7, 190 000(IS-7) + 63 000(top) + 23 000(motor) = 276 000 exp-a, cca 400 partija još s premiumom ilitiga 6 dana igranja + još toliko da skupim 6 milijuna sa KV-om i onda ću svom klanu napokon priuštit još jednog Tier X tenka, blaženi IS-7.
Vidim sada u changelogu od 0.7.2. patcha da su povećali popravljanje IS-4 za čak 8% (full popravak ~17 500 srebrnjaka je sad), ja neznam kako netko bez premiuma može to održavat.
LoL pa to s premiumom skupiš u 3 dobre partije.
Padne mi mrak na oči kada pomislim koliko mi fali do IS-7, 190 000(IS-7) + 63 000(top) + 23 000(motor) = 276 000 exp-a, cca 400 partija još s premiumom ilitiga 6 dana igranja + još toliko da skupim 6 milijuna sa KV-om i onda ću svom klanu napokon priuštit još jednog Tier X tenka, blaženi IS-7.
Vidim sada u changelogu od 0.7.2. patcha da su povećali popravljanje IS-4 za čak 8% (full popravak ~17 500 srebrnjaka je sad), ja neznam kako netko bez premiuma može to održavat.
Zato ja imam svog ljubimca KV-a kad god sam u govnima on me izvuce i naravno Pz 3/4
Ljudi jedno pitanje, kako se dobiju dodatni slotovi, samo kupnjom za gold ili??
Da + ako dobiješ neki promo code koji ti daje besplatni novi tenk + 1 slot ili besplatni novi tenk koji prodaš pa oslobodiš 1 slot.
nabavi u garazi do idućeg patcha (7.3) KV sa oba tureta, KV-3 i IS-4. Dobit ces 3 nova tenka sa 3 slota ;-)
nabavi u garazi do idućeg patcha (7.3) KV sa oba tureta, KV-3 i IS-4. Dobit ces 3 nova tenka sa 3 slota ;-)
Imam vec KV i KV-3 do is-4 nezz dal cu stici
da kupnjom za gold-kad su na akciji u pola cijenewg
Free slotove možeš dobiti prodajom svih tier 1 tenkova, i ne vjerujem da će baš KV u staro željezo sad će ih biti još više, nemaju svi T34 neki još moraju grindati na stari način poput mene s PzIV.
Eh da mi je premium tenk...
Changes in soviet heavy tech tree:
Tko ima KV sa stock turretom dobiva KV-1.
Tko ima KV sa KV-2 turretom dobiva KV-2 i besplatan slot u garaži.
Tko ima KV-3 može i stock biti, dobiva T-150 sa slotom u garaži.
Tko ima IS-4 može biti stock, dobiva IS-8 ilitiga T-10 sa slotom u garaži.
Object 252 će postat premium tenk, na T-150 i IS-8 dobivate posadu na 100%, na IS-4 i KV-1/KV-2 ostaje ona koju ste imali.
http://statcdn.worldoftanks.eu/comeu_v2_110412_release/uploads/ussr__full%28eng%29.jpg
!!!umjesto objecta 252 treba ići IS-8!!!
Neda se ovaj Mass effect
pa eto, normalnije bi mi bilo da su neprijateljskim tenkovima stavili crvenu crtu, baš su morali zelenu.
... bijela imena tenkova - a eto, sviđa mi se tako
da barem ima koji editor
colorblind (stavio greškom u prošlom patchu) korisno za one koji ne razaznaju boje - tu tek ništa ne vidim
Imal tko kakav dobar link za ciljnike ?
Imal tko kakav dobar link za ciljnike ?
najbolji cilnjik http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56831-j1mb0s-crosshair-mod/
yay ubio sam kurira danas
jesi uzeo ss i jesu ti daliu golde vec?
jesi uzeo ss i jesu ti daliu golde vec?
oni rade ss i nema pojma kad goldi stizu, valjda kad objave rezultate eventa