A gdje su ti vrhunski junaci koji se hvale po forumu da s KV-om napadaju i uništavaju tiere 7,8,9 ??
pa taj tenk nema nikakvih šansi bez obzira što ima 152mm gun
A gdje su ti vrhunski junaci koji se hvale po forumu da s KV-om napadaju i uništavaju tiere 7,8,9 ??
Daj molim te, sinoć ja u Tiger P ( cijeli istražen), 200m ispred mene naviruje se KV, a ja se našao u gadnoj poziciji da nemam puno mjesta za manevar, da se ne otkrijem drugim neprijateljima, i puno me nije brinulo, reko 2 pogodka i gotov je, ili će ga moj arty krknut.
Na kraju, 2 puta ga pogodim, ostane mu 120 HP, 4 puta dingam (BOČNO JE BIO OKRENUT, ne razumijem kako se dogodilo to), a on mene skine s 1450 na 400 HP s 107mm u međuvremenu, buši mi lower plate i kupolu ko da su od sira.
Kv je zvijer tenk, imam jos kv3, imam top od 122 mm koji je nesto bolji od onog 107 al mu zato granata kosta 1000 srebrenjaka.
Kv vozim najradije, imam posadu na 100% i 50% drugog skila, sa njim netreba ici naprijed kad si slabiji, stekati se, izvirivati, cekati priliku, kad dode neki veci tier gadati tamo gdje je najtanji, rijetko cete ga ubiti ali mozete ga dobro ostetiti a steta je ta koja donosi xp i lovu, ... neki dan sam sa njim izmasakrirao is 3, nije sad da smo bili 1 na 1, dva tenka iz mog tima su sa jedne strane zgrade, is 3 sa druge i izvriju se, razmjenjuju vatru ... ja sa svojim tenkicem odem sa druge strane is-u iza leda i lagano u motor, jedno 4 hica cista sa 20 metara, hp pada ko lud, iskustva ko u prici, doduse tu je on bio zaokupljen mojima a ja sam imao slobodu.
Tako da kv nije za podcijeniti, u svom tieru je najjaci, najvise volim sresti francuske teskase mog tiera, ti padaju bez po problema..
oko u oko nema šanse ofc. treba se skrivati i čekati priliku, ali 107mm top može penetrirati praktički sve... if used well ofc
152mm gun mi nije baš neš
OK,moram ovo imati napismeno i službeno:
Moj l-70 top na Panzeru IV je jučer sa prvom AP granatom penetrirao IS-7.Penetracija se dogodila sa strane u zoni okolo spremnika goriva neprijateljskog IS-7.Štetu procjenjujem na otprilike 7%.Granata je imala putanju od otprilike 91°,+-5°u odnosu na desnu stranu neprijateljskog tenka(gledano sa gledišta neprijateljskog IS-7).
Događaj se dogodio u trening bitci na mapi ruinberg koju sam ja hostao,na sredini mape.IS je za 1 metar izašao iz središnjeg raskrižja mape,a ja sam na njega zapucao sa središnje ceste koja je bila na strani čistine.Prijateljski KV1s je bio svjedok na suprotnoj strani dok je stajao na 2. najbližem raskrižju nasuprot mene.Vrijeme trajanja je bilo 19.2.2012. od 21h do 22h.Članovi posade su imali povišenu razinu šećera u krvi.
Ovo je meni fakat jedan epic moment bio.Nadam se da sam bio dovoljno opsežan i služben.Slijedeći tren sam naravno umro.
p.s. povlačim svoju tvrdnju da je ruski oklop OP.ALi i dalje mislim da npr. KV3 ima fakat super oklop za svoj tier,i da rusi imaju najbolji slope.
necini se lose:)
Kako se to instalira
Skini i otpakiraj u
Wotdirectory\res\gui\flash\
Font normalno instaliras kak se fontovi instaliraju.
Obavezno napravi backup flash foldera kaj ne drama za dan dva.
Ima netko invite code za poklonit? Nagovorio sam ga da počne pa da mu malo pomognem. Zahvaljujem unaprijed.
Ima podosta failova.
1. Sami rush sa E100 na Malinovki je čisti idiotizam
2. Jedno 3-4 bezveze opucanih granata na olupine
3. Nitko, osim budala koji ne znaju taktiku smislit, ne idu rushat na Malinovki bez prave potpore.
Čisti fail od tog rushanja na camp mapi....
Tebi je samo krivo :/
1. isli su i moji iz platuna
2. bas me briga imam para a i ako sam opuco u les to je bilo u milisekundama da umre.
3. budaala si, i meni se ne steka 15min nit mi se penje sa stotkom gore tako dA :*
BTW. da li mi neko moze nadji overtarget markere kojima ono koliko si skinuo ne ispari brzo nego sporije??
ovo ti je ociti primjer kako igrac zna gdje treba gadjati, a i jako dobar mod, ali meni se svidja onaj drugi malo vise, a ni sam neznam koliko puta sam s IS-3 bounco tog Tigra(P), a s KV ga isto busim bez problema ... to je tako valjda u igri ...
Obavijest
DOW klan je napravio lagano restrukturiranje.
Spojili smo se sa MHR klanom i od sutra počinje ozbiljnije igranje sa tri do četiri aktivna companyja.
Tražimo još ljudi tak da tko želi igrat CW ili traži klan čisto radi druženja nek se javi preko BOLa ili ode na www.wotdogsofwar.com/forum/
Trenutno imamo DOW i DOW-B (bootcamp) .
DOW članovi idu svakodnevno u CW a DOW-B je za one koji su casual, ili još nemaju tier 10.
DOW broji oko 100 članova, a DOW-B oko 50.
Svi normalni ljudi su dobro došli. Btw klan je ex yu tak da primamo sve ljude dobre volje.
Obavijest
DOW klan je napravio lagano restrukturiranje.
Spojili smo se sa MHR klanom i od sutra počinje ozbiljnije igranje sa tri do četiri aktivna companyja.
Tražimo još ljudi tak da tko želi igrat CW ili traži klan čisto radi druženja nek se javi preko BOLa ili ode na www.wotdogsofwar.com/forum/
Trenutno imamo DOW i DOW-B (bootcamp) .
DOW članovi idu svakodnevno u CW a DOW-B je za one koji su casual, ili još nemaju tier 10.
DOW broji oko 100 članova, a DOW-B oko 50.
Svi normalni ljudi su dobro došli. Btw klan je ex yu tak da primamo sve ljude dobre volje.
na kojem ste serveru (NA ili EU)? I kakav način komunikacija koristite(TS,Vent,Mumble)?
EU. Imamo Ventrilo i TS ko backup.
EDIT
Od 100 ljudi u klanu njih 60 je kak ti oni na koje se može računat dok su ovi ostali normalni ljudi koji igraju kad stignu.
Znači možemo primit manji klan do 40 ljudi voljnih pravog igranja a višak ide u DOW-B koji ako popunimo dobiva brata DOW-B2 ili neku varijaciju na temu.
Super budem se pridružio!Tražim tako malo ekipe za zaje*anciju i igru bez obaveze.
EDIT:Regan sam na forum sad čekam da me odobre i na napišem prijavu.
Samo bi se osvrnio na arty,ili su bili glupi ili ćoravi.Ne bi ti meni prešao ledinu samo tako.Uostalom zato mi i arty nosi titulu mišolovac(nisam ni znao da to ima).E 100,Maus ,meni je svejedno.
super im je matchmaking system, nema šta prva liga
Na šta se ti buniš, ja sam obično kao ovi KV-ovi ili još niže (sa KV).
super im je matchmaking system, nema šta prva liga
Na šta se ti buniš, ja sam obično kao ovi KV-ovi ili još niže (sa KV).
bunim se na to što mi imamo 2 tier8, 1 tier7 i onda sve tier6 i 5, a kod njih 4 tier 8 pa još par tier7 pa tek na dnu 6,
a i ja sam najčešće na dnu sa tenkovima do tier7
Lol dobro si to napisao,nebi ova E100 presla dalje od polovice,slatkis za arty.
Svaki dan sa KV razvalim E100 solo.