World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.127.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
unky kaže...
Sa kv om nikad neidem 1na1 sa is3 i ostalim teskasima

A gdje su ti vrhunski junaci koji se hvale po forumu da s KV-om napadaju i uništavaju tiere 7,8,9 ??

pa taj tenk nema nikakvih šansi bez obzira što ima 152mm gun

13 godina
protjeran
Ziga kaže...
unky kaže...

A gdje su ti vrhunski junaci koji se hvale po forumu da s KV-om napadaju i uništavaju tiere 7,8,9 ??

Daj molim te, sinoć ja u Tiger P ( cijeli istražen), 200m ispred mene naviruje se KV, a ja se našao u gadnoj poziciji da nemam puno mjesta za manevar, da se ne otkrijem drugim neprijateljima, i puno me nije brinulo, reko 2 pogodka i gotov je, ili će ga moj arty krknut.

Na kraju, 2 puta ga pogodim, ostane mu 120 HP, 4 puta dingam (BOČNO JE BIO OKRENUT, ne razumijem kako se dogodilo to), a on mene skine s 1450 na 400 HP s 107mm u međuvremenu, buši mi lower plate i kupolu ko da su od sira.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kv je zvijer tenk, imam jos kv3, imam top od 122 mm koji je nesto bolji od onog 107 al mu zato granata kosta 1000 srebrenjaka.
Kv vozim najradije, imam posadu na 100% i 50% drugog skila, sa njim netreba ici naprijed kad si slabiji, stekati se, izvirivati, cekati priliku, kad dode neki veci tier gadati tamo gdje je najtanji, rijetko cete ga ubiti ali mozete ga dobro ostetiti a steta je ta koja donosi xp i lovu, ... neki dan sam sa njim izmasakrirao is 3, nije sad da smo bili 1 na 1, dva tenka iz mog tima su sa jedne strane zgrade, is 3 sa druge i izvriju se, razmjenjuju vatru ... ja sa svojim tenkicem odem sa druge strane is-u iza leda i lagano u motor, jedno 4 hica cista sa 20 metara, hp pada ko lud, iskustva ko u prici, doduse tu je on bio zaokupljen mojima a ja sam imao slobodu.
Tako da kv nije za podcijeniti, u svom tieru je najjaci, najvise volim sresti francuske teskase mog tiera, ti padaju bez po problema..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kvaliteta mi je u qurcu {#}

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa sve ovisi o situaciji, sumnjam da je itko mislio da se na kakvoj cistini suprotstave Kv i neki tier VII+.

Npr.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 11:48 (kunof00).
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
unky kaže...

oko u oko nema šanse ofc. treba se skrivati i čekati priliku, ali 107mm top može penetrirati praktički sve... if used well ofc

152mm gun mi nije baš neš

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

OK,moram ovo imati napismeno i službeno:

Moj l-70 top na Panzeru IV je jučer sa prvom AP granatom penetrirao IS-7.Penetracija se dogodila sa strane u zoni okolo spremnika goriva neprijateljskog IS-7.Štetu procjenjujem na otprilike 7%.Granata je imala putanju od otprilike 91°,+-5°u odnosu na desnu stranu neprijateljskog tenka(gledano sa gledišta neprijateljskog IS-7).

Događaj se dogodio u trening bitci na mapi ruinberg koju sam ja hostao,na sredini mape.IS je za 1 metar izašao iz središnjeg raskrižja mape,a ja sam na njega zapucao sa središnje ceste koja je bila na strani čistine.Prijateljski KV1s je bio svjedok na suprotnoj strani dok je stajao na 2. najbližem raskrižju nasuprot mene.Vrijeme trajanja je bilo 19.2.2012. od 21h do 22h.Članovi posade su imali povišenu razinu šećera u krvi.

Ovo je meni fakat jedan epic moment bio.Nadam se da sam bio dovoljno opsežan i služben.Slijedeći tren sam naravno umro.

p.s. povlačim svoju tvrdnju da je ruski oklop OP.ALi i dalje mislim da npr. KV3 ima fakat super oklop za svoj tier,i da rusi imaju najbolji slope.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Koje dodatke koristi ovaj igrac sa videa da mu je nisan ovakav, da mu broji reload u sekundama, prikazuje koji su tenkovi i koliko imaju hp-a i koliko je skinuo ... i jel to uospte dozvoljeno

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 13:18 (Delta).
15 godina
neaktivan

E ja bih fakat htio ove zvukove ako je to ikako moguće:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
Delta kaže...

Koje dodatke koristi ovaj igrac sa videa da mu je nisan ovakav, da mu broji reload u sekundama, prikazuje koji su tenkovi i koliko imaju hp-a i koliko je skinuo ... i jel to uospte dozvoljeno

Moja preporuka je n0rdis.

14 godina
neaktivan

necini se lose:)

Kako se to instalira

17 godina

Skini i otpakiraj u
Wotdirectory\res\gui\flash\
Font normalno instaliras kak se fontovi instaliraju.

Obavezno napravi backup flash foldera kaj ne drama za dan dva.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 14:11 (NEW_MAN).
15 godina
World of Tanks

Ima netko invite code za poklonit? Nagovorio sam ga da počne pa da mu malo pomognem. Zahvaljujem unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iNFY kaže...

Malo se rasovalo >  

Ima podosta failova.

1. Sami rush sa E100 na Malinovki je čisti idiotizam

2. Jedno 3-4 bezveze opucanih granata na olupine

3. Nitko, osim budala koji ne znaju taktiku smislit, ne idu rushat na Malinovki bez prave potpore.

Čisti fail od tog rushanja na camp mapi....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
iNFY kaže...

Malo se rasovalo >  

Ima podosta failova.

1. Sami rush sa E100 na Malinovki je čisti idiotizam

2. Jedno 3-4 bezveze opucanih granata na olupine

3. Nitko, osim budala koji ne znaju taktiku smislit, ne idu rushat na Malinovki bez prave potpore.

Čisti fail od tog rushanja na camp mapi....

Tebi je samo krivo :/

1. isli su i moji iz platuna

2. bas me briga imam para a i ako sam opuco u les to je bilo u milisekundama da umre.

3. budaala si, i meni se ne steka 15min nit mi se penje sa stotkom gore tako dA :*

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
14 godina
neaktivan
World of Tanks

BTW. da li mi neko moze nadji overtarget markere kojima ono koliko si skinuo ne ispari brzo nego sporije?? {#}

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Delta kaže...

ovo ti je ociti primjer kako igrac zna gdje treba gadjati, a i jako dobar mod, ali meni se svidja onaj drugi malo vise, a ni sam neznam koliko puta sam s IS-3 bounco tog Tigra(P), a s KV ga isto busim bez problema ... to je tako valjda u igri ...

17 godina

Obavijest

DOW klan je napravio lagano restrukturiranje.
Spojili smo se sa MHR klanom i od sutra počinje ozbiljnije igranje sa tri do četiri aktivna companyja.

Tražimo još ljudi tak da tko želi igrat CW ili traži klan čisto radi druženja nek se javi preko BOLa ili ode na www.wotdogsofwar.com/forum/

Trenutno imamo DOW i DOW-B (bootcamp) .
DOW članovi idu svakodnevno u CW a DOW-B je za one koji su casual, ili još nemaju tier 10.
DOW broji oko 100 članova, a DOW-B oko 50.

Svi normalni ljudi su dobro došli. Btw klan je ex yu tak da primamo sve ljude dobre volje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 16:16 (NEW_MAN).
15 godina
NEW_MAN kaže...

Obavijest

DOW klan je napravio lagano restrukturiranje.
Spojili smo se sa MHR klanom i od sutra počinje ozbiljnije igranje sa tri do četiri aktivna companyja.

Tražimo još ljudi tak da tko želi igrat CW ili traži klan čisto radi druženja nek se javi preko BOLa ili ode na www.wotdogsofwar.com/forum/

Trenutno imamo DOW i DOW-B (bootcamp) .
DOW članovi idu svakodnevno u CW a DOW-B je za one koji su casual, ili još nemaju tier 10.
DOW broji oko 100 članova, a DOW-B oko 50.

Svi normalni ljudi su dobro došli. Btw klan je ex yu tak da primamo sve ljude dobre volje.

na kojem ste serveru (NA ili EU)? I kakav način komunikacija koristite(TS,Vent,Mumble)?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
17 godina

EU. Imamo Ventrilo i TS ko backup.

EDIT

Od 100 ljudi u klanu njih 60 je kak ti oni na koje se može računat dok su ovi ostali normalni ljudi koji igraju kad stignu.

Znači možemo primit manji klan do 40 ljudi voljnih pravog igranja a višak ide u DOW-B koji ako popunimo dobiva brata DOW-B2 ili neku varijaciju na temu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 16:43 (NEW_MAN).
15 godina

Super budem se pridružio!Tražim tako malo ekipe za zaje*anciju i igru bez obaveze.

EDIT:Regan sam na forum sad čekam da me odobre i na napišem prijavu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 16:43 (dj_renny).
17 godina
Nakon ovog spajanja mislim da budemo skupili kritičnu masu za progress koji bi trebal biti vidljiv u sljedećih tjedan dana.
Ovisno o progresu mislimo tražit još ljudi ili klanova za merge kako bi napravili najjači klan sa prostora EX-yu.
Sve je na razini wishful thinking ali se radi i nadam se rezultatima.
14 godina
neaktivan
iNFY kaže...

Malo se rasovalo >  

Samo bi se osvrnio na arty,ili su bili glupi ili ćoravi.Ne bi ti meni prešao ledinu samo tako.{#}Uostalom zato mi i arty nosi titulu mišolovac(nisam ni znao da to ima).E 100,Maus ,meni je svejedno.

[img]http://1stcav.net/sig2@500845823@eu@1@0@11111111111111@1111111111111@01101@-1@0.png[/img]
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 17:58 (1Bleki).
14 godina
neaktivan
1Bleki kaže...
iNFY kaže...

Malo se rasovalo >  

Samo bi se osvrnio na arty,ili su bili glupi ili ćoravi.Ne bi ti meni prešao ledinu samo tako.{#}

hahahahaha znamm

bio sam trekovat godinu dana nijedan me nije pogodio

17 godina
Prvi pogodak artija bi bil detrack i umrl bi prije nego bi prosel pola puta. Osim toga obrana je nesposobna.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

super im je matchmaking system, nema šta prva liga {#}

AMD---ATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dejvis kaže...

Na šta se ti buniš, ja sam obično kao ovi KV-ovi ili još niže (sa KV).

16 godina
neaktivan
keiichi26 kaže...
dejvis kaže...

Na šta se ti buniš, ja sam obično kao ovi KV-ovi ili još niže (sa KV).

bunim se na to što mi imamo 2 tier8, 1 tier7 i onda sve tier6 i 5, a kod njih 4 tier 8 pa još par tier7 pa tek na dnu 6,

a i ja sam najčešće na dnu sa tenkovima do tier7

AMD---ATI
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 18:29 (dejvis).
17 godina
neaktivan
1Bleki kaže...
iNFY kaže...

Malo se rasovalo >  

Samo bi se osvrnio na arty,ili su bili glupi ili ćoravi.Ne bi ti meni prešao ledinu samo tako.{#}Uostalom zato mi i arty nosi titulu mišolovac(nisam ni znao da to ima).E 100,Maus ,meni je svejedno.

Lol dobro si to napisao,nebi ova E100 presla dalje od polovice,slatkis za arty.

Josip666 Hajdučko Srce
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
unky kaže...

Svaki dan sa KV razvalim E100 solo.{#}

Josip666 Hajdučko Srce
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice