World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.283.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

AAAAAAAAAAAAA,upao sam u courrier event ali se dogodilo ovoda sam u noob teamu bio a courrier se pojavio tek na samom kraju.Još lik na kraju preživio...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 15:40 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks

koje glupo razmišljanje...

is3 je super tenk ali ak mu cilj nije bil doci do njega nego do is4 ili is7 cemu ga zadrzati sad...

ak imas para za is4, svakako ga kupi.. malo ces se pomucit dok ne istrazis top od is7 ali onda počinje prava uživancija

★★★★★☆
17 godina
nani_cropes kaže...

koje glupo razmišljanje...

is3 je super tenk ali ak mu cilj nije bil doci do njega nego do is4 ili is7 cemu ga zadrzati sad...

ak imas para za is4, svakako ga kupi.. malo ces se pomucit dok ne istrazis top od is7 ali onda počinje prava uživancija

onda nek farma expe s nekim drugim elitnim tenkom i goldima konvertira u free exp i smanji si vrijeme :)

17 godina
Ziga kaže...
sokre kaže...

ajmo preporuke. prodati is 3 da bih kupio is4 ili grindanje love za is4 i zadržati elite is3?

ni slučajno ja nebi prodavao elitni tenk u zamjenu za nepotpun jači. pa is3 i 4 imaju isti radio i top ništa više.

onda moraš grindati još hrpetinu expa da otključaš gusjenice, motor , jači top, kupolu

hmm mislim da ću ga zadržati, dok nezgrindam lovu za is4 (sa svom opremom kad bih prodao is3 dobio bih oko 2.1mill) a i posadu ću ljepo dići za is4 te onda prebicvanje.

ajmo na posao fali mi još samo 3.2mill i sitno xp-a:)

Edit:hmm ma nema šanse da is3 preskačem konvertiranjem xp-a, dobar je to tenk (još da mu je stara kupola uff) laganini još koji dan i xp za is4 je tu, samo će me lova zezati ali pomalo.

ako budem konvertirao to će biti za onda za AMX 40 ubio me u pojam lol. mislim da ću istražiti AMX 12t sve sa free.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 15:53 (sokre).
17 godina
sokre kaže...

ajmo preporuke. prodati is 3 da bih kupio is4 ili grindanje love za is4 i zadržati elite is3?

IS4 svakako kupi prije ruskog patcha a dotad uživaj

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 15:58 (Gajotres).
17 godina
Gajotres kaže...
sokre kaže...

IS4 svakako kupi prije ruskog patcha

da? daj link da vidim novosti što se toga tiče. nisam baš u tim vodama u zadnje vrijeme!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
sokre kaže...

hmm mislim da ću ga zadržati, dok nezgrindam lovu za is4 (sa svom opremom kad bih prodao is3 dobio bih oko 2.1mill) a i posadu ću ljepo dići za is4 te onda prebicvanje.

ajmo na posao fali mi još samo 3.2mill i sitno xp-a:)

Edit:hmm ma nema šanse da is3 preskačem konvertiranjem xp-a, dobar je to tenk (još da mu je stara kupola uff) laganini još koji dan i xp za is4 je tu, samo će me lova zezati ali pomalo.

ako budem konvertirao to će biti za onda za AMX 40 ubio me u pojam lol. mislim da ću istražiti AMX 12t sve sa free.

Moraš staviti slabije komponente na tenk, demontirati equipment (Ako ga imaš), prodati IS-3, doplatiti lovu, kupiti IS-4, prebaciti radio i top, pretrenirati posadu, vratiti equipment.

skup sport {#}

no ja glupo razmišljam pa se ne osvrći na moje bezvezarije {#}

15 godina
World of Tanks

Mislio sam da si istražio IS-4 pa pitaš. U ovoj situaciji, istraži 4vorku, skupi pare s moneymakerom, prodaj 3ojku i kupi 4vorku.

Skupi si još dodatnih 100k(koliko već) da pretreniraš posadu, i grindaj. Ako ti je cilj doći do IS-7 prije patcha, imaš vremena 2 mjeseca najmanje, pa stigneš. Ako ne, istraži sve osim 7mice i igraj.

Uz to uzmi KV-3 pa skupljaj pare da možeš igrat s IS-4(ako nemaš premium tenk) i odmah skupljaš XPe za KV-4.

Ako nemaš premium tenk(i nisi istražio T34) još stigneš, ostavi ruse i pravac hard grind do T34.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

jel postoji kakva sansa da u bug casopisu budu kodovi sa goldom? jer vani  u drugim casopisima to bude svako malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zamoli bugovce za to...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

jel postoji kakva sansa da u bug casopisu budu kodovi sa goldom? jer vani  u drugim casopisima to bude svako malo

Kakvim časopisima? Daj link {#}

15 godina

pc gamer broj 237,

http://www.armchairgeneral.com/  i ovi su imali samo prije koji mjesec i nesto pa link nemam

17 godina
neaktivan
mystik kaže...

Mislio sam da si istražio IS-4 pa pitaš. U ovoj situaciji, istraži 4vorku, skupi pare s moneymakerom, prodaj 3ojku i kupi 4vorku.

Skupi si još dodatnih 100k(koliko već) da pretreniraš posadu, i grindaj. Ako ti je cilj doći do IS-7 prije patcha, imaš vremena 2 mjeseca najmanje, pa stigneš. Ako ne, istraži sve osim 7mice i igraj.

Uz to uzmi KV-3 pa skupljaj pare da možeš igrat s IS-4(ako nemaš premium tenk) i odmah skupljaš XPe za KV-4.

Ako nemaš premium tenk(i nisi istražio T34) još stigneš, ostavi ruse i pravac hard grind do T34.

Mislio sam na ovo prije 15 min komentirati kuda KV-3 za skupljanje para, uglavnom sam s njim na pozitivnoj nuli. Toliko me bacio u depru da sam ponovo kupio KV. S njim sam se dobro zabavljao. Međutim ipak je stvar u meni, treba naučiti igrati. Maloprije sam napravio ovo: 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 18:15 (Pendula).
13 godina
protjeran
World of Tanks

Žalio sam se na JagdpanzerIV???

Još više se žalim na JagdPanther, imam osjećaj ko da ih krafnama gađam.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
13 godina
Doxy_CRO kaže...

Žalio sam se na JagdpanzerIV???

Još više se žalim na JagdPanther, imam osjećaj ko da ih krafnama gađam.

JadgPanther je zakon tenk, baš ono agresivni TD, soldina brzina, oklop, okretanje i kasnije top.

Da ponovo pitam, išta vijesti o novoj Njem. TD liniji? u kojem patchu bi trebala doći?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 18:17 (Et_Tu_Brute?).
17 godina
mystik kaže...

za jedno 5 dana ću imati xp za is4, mislim da ću pokušati zadržati is3, a ako nebude keša prie patcha onda u prodaju. jer koliko vidim is3 će trebati za nastaviti grind prema is7 kad is4 ode u t10.

istražit ću is4, te nastaviti skupljati xp za object 252 lol ako dočekam taj patch.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
neaktivan
World of Tanks

EDIT: n4n1 ti je odgovorio tj. NANI

@ Et_Tu_Brute? - Since the German Tech Tree is the most ‘completed’ tree in the game, the German TD line will probably be updated in the second quarter of 2012, closer to summer. Also there is a high chance that French TD’s and SPG’s will be released before then.

to bi onda trebao biti 7.5-7.6 update

Xc
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 18:33 (MrXleader).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Jel tko pokusao igrati wot bez graficke kartice ali ipak na novom i5 procu s intel hd integriranom rjesenju?
16 godina
neaktivan
sokre kaže...
mystik kaže...

za jedno 5 dana ću imati xp za is4, mislim da ću pokušati zadržati is3, a ako nebude keša prie patcha onda u prodaju. jer koliko vidim is3 će trebati za nastaviti grind prema is7 kad is4 ode u t10.

istražit ću is4, te nastaviti skupljati xp za object 252 lol ako dočekam taj patch.

Koliko ja znam is7 ce ostati tier 10 ali u drugoj liniji.

15 godina
sokre kaže...
mystik kaže...

sav XP sa IS-4 prenjet će se na IS-8, pa ćeš moći nastaviti grind prema IS-7.

a do tog patcha će proći barem 3 mjeseca, tj. 2 nakon što 7.2 bude u pogonu, zato razmisli o zadnjoj rečenici u mojem prethodnom postu.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

e ja isto imam pitanje oko is4 posto sam veoma blizo (oko 10k expa mi treba jos) e sad dali prvo mogu uzeti mu kupolu bez predhodno da stavim gusjenice?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Koji istražiti?

11 T-20
4 Slugger
A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
15 godina

@polivalo - probaj ;) http://www.wotdb.info/

možeš stavit radio i bl9 ali ako hoces turret moras stavit gusjenice prije

★★★★★☆
13 godina
neaktivan

ok tnx {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo dobrog scoutinga od mene:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
Ovako imam kv i na njemu 37000 expa vec je istrazen kv3!da li da kupujem kv3 ili jos da pricekam?
Kv s troll gunom je super za grindat lovu :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

kv3 je također isto ok  za grindati keš a i treba ti na putu prema is, recimo ja sam se također ljepo naigrao i sa kv-1s.

evo upravo što se tiče kv-3 sa njim mlatim zelembaće za is4, i mislim da sam 99% partija sa njim bio u povelikom plusu.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Uff sta sam uradio prije par minuta im s E-75 i kolko primljenih pogodaka

eto link na bolju sliku http://www.zaslike.com/files/j78kjq25shml4muwyme2.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 22:30 (Sheeva).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Poz, jel zna netko kako funkcioniraju tank companies? tj. kako daudjem u njih, imam tier ix max, pa ako netko ima da me uputi. Hvala

Nick:SergeantM84

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice