World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.288.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Novi tenkovi, kamuflaže i FIZIKA izgleda zanimljivo, mogao bi ponovno instalirati.

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Re: World of Tanks

Odigrao zbog one akcije,igram sa AMX40 sa "suzama u ocima" i dodju T28,T127 i onaj mali njemac tierII.Vec sam se predao,kad okinem za 35% T-28,a ova dva malca nikako da me probiju.Na kraju ubijem ih 3 i dobijem vise od 1500exp(sa akcijom).Jos samo 5000exp i bjezim ca od ove nepokretne patke.

Ili sa IS-3 nemogu probit: VK3601,Tiger P ,KV,KV-3 i onaj VK4502.BL-9 je danas bio totalno njesra,a BL-10 nije mogao ni k?rca pogodit na 50-ak metara iako je krug bio manji od tenka.

Pogodataka od 0% ,svaki 2..Tj. od 30 udaraca vise od 10 je bilo po 0%.Nikako dobro za ovu igru.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Buraz odigrao izvrsnu partiju s IS-om, skinuo između ostalog E-75 s onim 122 mm tier VII topom oko 700-800 sveukupno s 2 pogotka.

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
Ubio is i is4 sa dugom 75icom na pantheru!a lik puko i urla gold ammo user lol! Bas da imam para za gold ammo he he smijesno
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svaka ti čast, ja sam se s Pantherom mučio načeti IS-a 3, kamoli 4.

~
17 godina
World of Tanks

PA j... im mater... zašto ne ubace i Američki M1A2 Abrams? Izraelsku Merkavu Mark IV? Ruski T-95 Black Eagle? 

Serem im se na WW2 tematiku i tenkove koji rata nisu vidjeli.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

haha kaj te sada nervira izjadaj nam se tu mi smo psihici :)){#}

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
MrXleader kaže...

haha kaj te sada nervira izjadaj nam se tu mi smo psihici :)){#}

Evo sad cu se izjadati, malo za promjenu uzmem Stug III

stojim u grmlju i roka me netko..

i onda na 50 metara na čistini se stvori AMX40 naravno niotkuda...

idemo dalje...

malo za odmor uzmem Američki T40, i opalim po Tier 1 tenku udaljenom 100 metara ništa 0hp dmg! a on mene srokao dok si rekao keks..

VK4502P...12,8cm top...na 40 metara opalim u nepomični IS-4 koji ima 280HPa..naravno da mu ni lak nisam okruznuo 

idem si popit pivicu :)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ne pratim temu, ali igram pomalo kad stignem..

jeli vam se čini da su francuski topovi malo OP?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

IMHO, ne, ako si na daljini i imaš zaklon i dobro oklopljen tenk te top koji nije govno. Sve ih probija, tako da su brz i jak top i agilnost jedino korisni iz blizine.

~
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 23:27 (Proz0r).
15 godina

Mene je u IS-3 sa full na nekih 200hp spustio tier8 heavy francuz,tako da su jaki.No onda sam ga maznuo u kupolu par puta i gotovo.

17 godina
protjeran
World of Tanks

Ma cudne stvari se desavaju, ili samo meni :)

s IS malo se vozam okolo, o eno PzIV iza coska, super, laka meta ... 3x zaredom se odbije od njega ?!?, prebacim na HE i onda ga polupam(top 122), uto nailazi TigarII, prebacim na obicne opet, u 4 hica sam ga polupao, on se non stop na meni bounco ... toliko bouncanja u jednoj partiji nisam dozivio, sto i kako nemam pojma. I na kraju me arty polupala.

Iduca partija srokali me odma na pocetku, gledam malo, pratim ostale kako igraju, T28 antitenkovski, uglavnom covjek je pucao jedno 25 puta koliko sam gledao, 4 pogodka i 4 killa, ostalo sve ispromasivao, dosli nasih 6 na T95 antitenkovski u njihovoj bazi, s T28, svi stali odnaprijeda i pucaju, vicem ja da mu netko dodje otpozadi, al neslusaju, i na kraju T95 ih svih 6 polupao (Tier 7,8,9). Nekad se iznenadim kako ljudi igraju, nekad pozitivno, nekad negativno.

Najzanimljivije mi je u gradu bitka maloprije veceras, zaleti se njih dvojica trojica, naravno da odma poginu, za njima odma druga dvojica ili trojica i oni poginu, i tako u valovima. Pa kad se vec zaljecu sto neidu zajedno ? mozda bi netko i prosao ?

A najbolje je igrati oko podneva, koliko sam primjetio, u kasnije vecernje sate ima takvih bisera u igri da nije za vjerovati ...

2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Kada bi trebali doći druga Njem. TD linija, u kojem patchu ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 2:28 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JozicA kaže...

s IS malo se vozam okolo, o eno PzIV iza coska, super, laka meta ... 3x zaredom se odbije od njega ?!?, prebacim na HE i onda ga polupam(top 122), uto nailazi TigarII, prebacim na obicne opet, u 4 hica sam ga polupao, on se non stop na meni bounco ... toliko bouncanja u jednoj partiji nisam dozivio, sto i kako nemam pojma. I na kraju me arty polupala.

Iduca partija srokali me odma na pocetku, gledam malo, pratim ostale kako igraju, T28 antitenkovski, uglavnom covjek je pucao jedno 25 puta koliko sam gledao, 4 pogodka i 4 killa, ostalo sve ispromasivao, dosli nasih 6 na T95 antitenkovski u njihovoj bazi, s T28, svi stali odnaprijeda i pucaju, vicem ja da mu netko dodje otpozadi, al neslusaju, i na kraju T95 ih svih 6 polupao (Tier 7,8,9). Nekad se iznenadim kako ljudi igraju, nekad pozitivno, nekad negativno.

Najzanimljivije mi je u gradu bitka maloprije veceras, zaleti se njih dvojica trojica, naravno da odma poginu, za njima odma druga dvojica ili trojica i oni poginu, i tako u valovima. Pa kad se vec zaljecu sto neidu zajedno ? mozda bi netko i prosao ?

A najbolje je igrati oko podneva, koliko sam primjetio, u kasnije vecernje sate ima takvih bisera u igri da nije za vjerovati ...

Panzer IV dosta odbija na kupoli, valjda zbog dizajna. Meni sa KV derp gun isto odbijao AP granate pa na kraju ga smrdam sa HE :P

Zato nikad nemoj trošit išta na Pz IV ako ćeš gađat kupolu, pogotovo sa AP municijom.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
World of Tanks

Mene ako ništa drugo može me naživcirat spoting sistem.toliko iritantno da mi se bljuje.

Kad tenk od 60-70 tona nestane ispred mene onda bi se roknuo.Što je najbolje on puca a ja ga nevidim. On promjeni položaj a ja ga navidim.

Ili situacija.

Tenk je iza kamena i čekam ga da izađe.On ima malo energije i ja. Udaljenost nekih 100 metara i manje(nema grmlja-lol). I odjednom BUM uništen sam i tenk se pojavi. Dasa izašo deset metara iz zaklona i ja ga vidim tek kad me uništio.Poplavim i ugasim igru.Adios

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Mene ako ništa drugo može me naživcirat spoting sistem.toliko iritantno da mi se bljuje.

Kad tenk od 60-70 tona nestane ispred mene onda bi se roknuo.Što je najbolje on puca a ja ga nevidim. On promjeni položaj a ja ga navidim.

Ili situacija.

Tenk je iza kamena i čekam ga da izađe.On ima malo energije i ja. Udaljenost nekih 100 metara i manje(nema grmlja-lol). I odjednom BUM uništen sam i tenk se pojavi. Dasa izašo deset metara iz zaklona i ja ga vidim tek kad me uništio.Poplavim i ugasim igru.Adios

working sa intended

16 godina
Napominjem is4 ubijen s boka!!lik me nije dozivljavao sve dok nije bilo kasno :))
16 godina
neaktivan
JozicA kaže...

hah, ne volim bounce osim na T29. bijah u ludoj partiji, ispromašivao se kao budala ali najgore od svega što smo ja i moj jagdpanther morali sami tražiti mete jer naša pratnja od pz3/4 i pz4 se skempala iza kućica i ni mrdac. teško je voziti teški tenk sa takvim majmunima u timu. lupali su me t1ht, sherman, t25at i artiljerija te nakraju me ostrugali sa 36 hitaca.

15 godina

@ Et_Tu_Brute? - Since the German Tech Tree is the most ‘completed’ tree in the game, the German TD line will probably be updated in the second quarter of 2012, closer to summer. Also there is a high chance that French TD’s and SPG’s will be released before then.

to bi onda trebao biti 7.5-7.6 update

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 10:53 (nani_cropes).
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ili situacija.

I ono najgore, uvijek imam osjecaj da svi mene vide a ja ne vidim nikoga, bez obzira sto mi je posada na full iz camoa, pa mamu ti je*em overlord.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Blago se vama, ja moram igrat s t-34{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Ili situacija.

Kamperovka, ubijaju neas a ne vidimo scauta nigdje, kada odjednom se pojavi StugIII na sred poljane stoji i spota nas LOL.

Ista mapa, desno u šumi. Ja u ferdiju desno od mene mause, a ispred paton. Mouse u grmlju u samo gubi Hp ekpa s brda ima filed day a mi nikoga ne vidimo. Barem bi ih paton trebao vidjeti. Ja imam camo skill i camo net pa me nisu vidjeli, mausa su ubili a paton je pobjegao sa 100 hp.

Cliff, čuvam da nam ne prođu kroz dolinu, isto ferdi. Ide E75 ja se povučem tako da ga ja mogu rokati kada proba napasti ali i moj arty. Tip dođe ja ga pogodim, trackam i on nestane. Opuca u mene i opet nestane, ja znam gdje je i samo ga rokam i dalje tri puta je opucao u mene  i nestao ispred mene na možda 15m. Mislim sanirali smo ga ja i arty ali svejedno. 

17 godina
World of Tanks

lol koliko sam sad puta bouncao sa tigera p a on na 1% hp i naravno opici me u tigeru 2 i odnese 800hp-a lol.

Edit: baš gledam kako mi se sa povećanjem tira tenka povećavala preciznost tj. kako je municija sve skuplja iskuplja i reload vrijeme sve veće i veće lol.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 13:43 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Uspio sam doći do IS, nisam ga još kupio, 

netko je ovdje preporučio da se nastavi skupljati xp na kv3, zašto?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crisis888 kaže...

Taj exp ces moci potrositi na KV4 kad dode, u ozujku vjerojatno.

17 godina
Crisis888 kaže...

KV3 ti postaje T7 tenk za dva tri patcha. I onda recimo skupiš još 80-90K xp-a. I kada dođe taj patch i on postaje T7 a ti samo istražiš KV4 s tim XP-om i imaš T8 tenk. Po meni osobno KV3 je sada car u svom tieru pa je i tu zabava. I naravno dobit ćeš free tank slot.  

14 godina
ma kakvi u ozujku, bit ce dobro ak 7.2 dodje do kraja ozujka...
14 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Ma kakav zip, imaš to u Settingsima pod Graphics, Extra effects quality/Extra effects in sniper mode.

http://mirtankov.net/soft/3395-wot-tweaker.html

Nasa san :)

17 godina
World of Tanks

ajmo preporuke. prodati is 3 da bih kupio is4 ili grindanje love za is4 i zadržati elite is3?

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sokre kaže...

ajmo preporuke. prodati is 3 da bih kupio is4 ili grindanje love za is4 i zadržati elite is3?

ni slučajno ja nebi prodavao elitni tenk u zamjenu za nepotpun jači. pa is3 i 4 imaju isti radio i top ništa više.

onda moraš grindati još hrpetinu expa da otključaš gusjenice, motor , jači top, kupolu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice