World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
World of Tanks
L100 puno zuji, a malo meda daje.

Evo vam primjer VK3601 sa samo 5 killeva dobije više srebra i expa. Naravno 88mm top.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
memulica kaže...
dedaa kaže...

E, kroz donju plocu lowea i king tigera ne prolaze topovi sa 175mm pen tipa idiot gun ili 167mm pen zis6, pa di ce mali 88mm nesto napravit.

Danas se soram u tigru protiv vk3601 i od 4 udaraca koliko me opalio nijedna nije prosla sprijeda, jest da nije ciljao prozorcici ali imam 100mm ravnog oklopa. To sve govori koliko je top jadan.

E moj deda ja sam 88mm L56 sam koristio na svim njemačkim tenkovima i probija donje ploče, ako nije previše ukošena. Dakle imam E-100, Tiger P i Panther II, pa znam o čemu pričam.

A taj VK je neki jadnik koji koristi autoaim. Nego nisi mi reka kako rješavaš situacije s L100, kad ti uleti t20 ili t-43? {#}

Nemas ti tri blage, daj mi replay kako probijas kta ili lowea od naprijed sa 88 i skidam ti kapu.

Kako te situacije rjesavam? Lijepo, razbijem ih.

VK3601H ti je inace tier 6 tenk, na njemu je 88 mm super, a ne na panteri koja nije tenk za brawlanje ko vk3601h a bogami nije ni za snajpanje, kao niti jedan medium.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 13:46 (dedaa).
15 godina
World of Tanks

koji top preferirate na e-50? 88mm ili 105mm

3 8,8 cm KwK 46 L/100
9 10,5 cm KwK 45 L/52 Ausf. B
★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

koji top preferirate na e-50? 88mm ili 105mm

Po mojem misljenju je dobro prvo istraziti 88mm nakon gusjenica, puno olaksava grind prema kupoli, motoru i 105ici. Idem upravo tim putem, mada neki preporucaju prvo motor ali meni nije narocito bitan. Naravno, cim istrazis 105icu odmah ju stavis, prema statistikama vidim da je top ubojica.

14 godina
neaktivan
Ja sam stavio prvo 88-l100 pa motor, sad grindam za gusjenice pa kupolu pa onda zadnji top...
Druga varijanta mi je bila da motor ide zadnji, ali mi sad nije zao (50k expa) za motor jer se tenk preporodio.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne kužim,zašto ljudi dok im netko na chatu veli ''cap fast'' ne kuže da u takvom slučaju moraju ignorirati i neprijatelje na putu do baze.Dapače u takvim slučajevim nebi smjeli ni ići po easy killove,nego jednostavno punim gasom stati u bijeli krug,ali nitko to ne kuži.

Nego,rekli su da u novom patchu dolaze novi crew skillovi?

Kad će test server za novi patch?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 14:56 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja sam išao gusjenice, onda 10,5 cm koji je zvijer i onda zadnji motor ali ruku na srce, E50 postane medium tek kada se istraži to čudovište od 1200hp,  Bips je to napisao što je i žešča istina. E50 doslovno postane  drugi tenk

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 16:02 (Gajotres).

1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

dal neko koristi ovaj mod? čini se oke

usput evo jednog vrlo korisnog alata od istog kreatora- World of Tanks Dossier Tool

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Imam amx50 120 i nekih 50 partija.Kad zbrojim sve oštećene ammo rack-ove i blokirane kupole na svim ostalim tenkovima zajedno i usporedim ih sa amx-om više sam ih imao na amx-u.svaki hitac ode ammo rack ili turret{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislio sam ic na E50,fali mi 10k exp ali kad sam pogledao 30 snimki sta bat chattalion radi izgubio sam volju.Plus bez premiuma nema sanse da u godinu dana istrazim sve na E50. Jedino kad bi opet bili kodovi hehehe.

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Mislio sam ic na E50,fali mi 10k exp ali kad sam pogledao 30 snimki sta bat chattalion radi izgubio sam volju.Plus bez premiuma nema sanse da u godinu dana istrazim sve na E50. Jedino kad bi opet bili kodovi hehehe.

BEZ 200 borbi neces ga dotjerat u full :D

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
17 godina
iNFY kaže...
Zaja kaže...

BEZ 200 borbi neces ga dotjerat u full :D

Upravo tako mislim da imam sada 200 s premiumom i imam sve istraženo osim te 88ice

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 1:01 (Gajotres).
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Isplati se. Ja sam se malo mucio imo sam oko 40% pobjeda kad je bio stock a sad sam na 53% kad je do kraja istrazen. Tenk radi cuda. Malo francuzi iritiraju ali dobit ce nerf pa ce sve bit ok opet.

16 godina
World of Tanks
Znaci isplati se ici na e50? Sta je sa ruskim t54 jel je on bolji od e50? ima tko iskustva sa oba tenka?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
unky kaže...
Znaci isplati se ici na e50? Sta je sa ruskim t54 jel je on bolji od e50? ima tko iskustva sa oba tenka?

paa.. ev paralela jedna ..

E-50, vise hpa, veci view range ja msm, jaci top, bolji armor, veca brzina..

T-54 ,RUS, okretniji, brze puni manji dmg, ammo rack expl. cesto ako nemas mokro spremiste.. manji je dosta.. 

e-50 ti je za random a t-54 ti je za klanske bitke pa et odluci .. uvijek ce svako prije staviti u klansku pattona il t-54 nego e-50 sem ako nije gradska mapa 

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina
neaktivan

Evo jedan replay za Zaju i ostale e50 pwnaza.

http://www.mediafire.com/?s34wx6u7sp287r3

2010 exp , 81k credita

13 godina
neaktivan
World of Tanks

dali je ko uzimao gold putem mobitela..ja sam uzimao vec 4-5puta i sve ok,danas mi skinu lovu a golda nema...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dedaa kaže...
memulica kaže...
dedaa kaže...

E, kroz donju plocu lowea i king tigera ne prolaze topovi sa 175mm pen tipa idiot gun ili 167mm pen zis6, pa di ce mali 88mm nesto napravit.

Danas se soram u tigru protiv vk3601 i od 4 udaraca koliko me opalio nijedna nije prosla sprijeda, jest da nije ciljao prozorcici ali imam 100mm ravnog oklopa. To sve govori koliko je top jadan.

E moj deda ja sam 88mm L56 sam koristio na svim njemačkim tenkovima i probija donje ploče, ako nije previše ukošena. Dakle imam E-100, Tiger P i Panther II, pa znam o čemu pričam.

A taj VK je neki jadnik koji koristi autoaim. Nego nisi mi reka kako rješavaš situacije s L100, kad ti uleti t20 ili t-43? {#}

Nemas ti tri blage, daj mi replay kako probijas kta ili lowea od naprijed sa 88 i skidam ti kapu.

Kako te situacije rjesavam? Lijepo, razbijem ih.

VK3601H ti je inace tier 6 tenk, na njemu je 88 mm super, a ne na panteri koja nije tenk za brawlanje ko vk3601h a bogami nije ni za snajpanje, kao niti jedan medium.

Evo samo da ti dam podatke za neke 'hull armore' koji su u igri:

T30 - 102/76/51

Tiger I - 100/82/82

IS3 - 110/90/60

Lowe - 120/80/80

KTiger - 150/80/80

E-75 - 160/120/120

... a PENETRACIJA 88mm L56 topa je 171 mm.

I što se mene tiče daljnja rasprava s tobom i sličnim neznalicama oko 88mm topa ovdje završava.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Memulica inace ti je prosjecna penetracija 8,8 cm KwK L/56 132 mm, bas kako i pise u opisu topa. 

I sretno ti bilo sa penetriranjem E75, IS3 i ekipe, trebat ce ti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 15:15 (dedaa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iNFY kaže...
unky kaže...

T-54 ,RUS, okretniji, brze puni manji dmg, ammo rack expl. cesto ako nemas mokro spremiste.. manji je dosta.. 

e-50 ti je za random a t-54 ti je za klanske bitke pa et odluci .. uvijek ce svako prije staviti u klansku pattona il t-54 nego e-50 sem ako nije gradska mapa 

Ovo za ammo rack nije istina bar sto se tice T-54, u 332 bitke sa t-54 pet puta sam bio one shotan i od tih pet puta 3 od artya, to za ammo rack ti ponajvise vrijedi za T-44 i T-59.

=XII=SandMan....
16 godina
neaktivan
World of Tanks

I te vrijednosti su debljina oklopa. Ali zbog zakrivljenosti efektivna debiljina je puno veca. Na Panter I najbolji je 7,5 L100 top.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma memulica je car, on ljepo sa gold municijom ide u random, a ne ove neznalice kaj kupuju metke sa silverom...

17 godina
protjeran

Za vas neznalice postoje DONJE hull ploče koje su tanje od gorenavedenih ( npr. na KTigeru ona je debela oko 120mm ) i njih probija obična granata {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 17:53 (memulica).
17 godina
protjeran
Y2K2 kaže...
iNFY kaže...
unky kaže...

Ovo za ammo rack nije istina bar sto se tice T-54, u 332 bitke sa t-54 pet puta sam bio one shotan i od tih pet puta 3 od artya, to za ammo rack ti ponajvise vrijedi za T-44 i T-59.

Evo i ja mogu potvrdit, da nikad nisam imao AR na T-54. Ali zato na T-44 je to ko dobar dan bez WAR-a.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Za osnovat klan treba dat 2500 golda,nabijem ih 2500 puta,ni klan ne mogu napravit,mrs u tri pm....

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
u 450 borbi s T54 ne sjecam se da mi je ikada puknuo ammo rack...
15 godina
memulica kaže...

Za vas neznalice postoje DONJE hull ploče koje su tanje od gorenavedenih ( npr. na KTigeru ona je debela oko 120mm ) i njih probija obična granata {#}

Za tebe sveznajućeg, donja ploča na KTu nije pod 90 stupnjeva.

17 godina
protjeran
mystik kaže...
memulica kaže...

To nema veze. Ako nubina u LOWEu ili KTigeru ne ukosi dovoljno tenk u odnosu na tvoj ... 88mm probija 100% sa običnom municijom.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 18:43 (memulica).
16 godina
neaktivan
memulica kaže...
mystik kaže...
memulica kaže...

To nema veze. Ako nubina u LOWEu ili KTigeru ne ukosi dovoljno tenk u odnosu na tvoj ... 88mm probija 100% sa običnom municijom.

{#}

Joj daj memulica ne s*ri govna, jel ti uopce slusas sebe, pa 107 od KVa jedva boga probija glacis od KTA i Lowea, svaka treca ude, di ce to malo smece probit tier 8 sprijeda.

15 godina
memulica kaže...
mystik kaže...
memulica kaže...

{#}

Sa gold ammom da. Bez ne bu išlo.

Tiger II:

Lower Glacis = 120mm at 50 degrees from vertical

Effective protection versus AP = 161mm
Effective protection versus APCR/APDS = 152mm
Effective protection versus HE/HEAT = 187mm

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice