World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.113.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
gamer_101 kaže...

jura, jesi li ti član kojeg klana?
želiš možda u DOW?

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

AMD u <3 Intel u 8===3
17 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

želiš možda u DOW?

SHUT UP{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

želiš možda u DOW?

hahaha... ajme ja sam ga htio jutros to pitat {#}

odustao sam... do*izdit cemo juri {#}

17 godina
jura kaže...

kakva ti je to usporedba sa HE municijom,pa HE municiju bude malo koristil.može se lijepo zaraditi i sa 122mm topom.

evo sad malo prije odigral partiju,pogodil sam 4 ili 5 put tenk i onda me uništili i lijepo zaradil,a da ne govorim onda dok odigraš odličnu partiju:

Sto ce tieru 6 - AP municija? koga ce probit time? koristi se iskljucivo HE

Odličnih partija je danas malo,s time se moraš složiti.

Ja imam KV-3 u garaži već duže vrijeme i znam da je 107mm top bolji u svakom pogledu, jer su manji troškovi.

Pogle..122mm top na tieru 6 je 1025 kredita, a na VK4502B 12,8cm KwK ima 1070 kredita a to je tier 9... 

ne kažem da je 122mm top loš, nego ne opravdava cijenu granata s tierom tenka

Pozz

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ovaj put ti i ja moram proturjecit ja sam koristio na tom topu AP i gadao T25 at probija bez muke IS-4 otraga gadas isto,a tier VII da i ne spominjem tako da je jedini nedostatak kaj mu je slabi oklop i ima malo hp ali ipak je to tek TIER VI

Xc
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
MrXleader kaže...

ovaj put ti i ja moram proturjecit ja sam koristio na tom topu AP i gadao T25 at probija bez muke IS-4 otraga gadas isto,a tier VII da i ne spominjem tako da je jedini nedostatak kaj mu je slabi oklop i ima malo hp ali ipak je to tek TIER VI

Taj tenk bi probilo pticje govno{#}

17 godina
World of Tanks

lol evo imamo i gift shop. lol najbolji mi je onaj tenkić za sitnih 100 eura!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 15:01 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta su se ušutili s onim novim modom koji su obećali do kraja godine, očito neće ni biti novih modova.

Točno kad sam mislio ponovno malo zaigrati, ništa od toga, bolje da ubace nove modove nego tenkove.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ima netko za giftat 5500 golda?{#}{#}{#}

Xc
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Na KV-3 122mm je u svakom pogledu bolji top,nego 107.Ima čudan matchmaking,ali koristiti HE,pogotovo uz nerf koji je

dan na HE granate,jedan veliki LOL.

Imam skoro 13k bitaka,stvarno neznam kad sam zadnji put koristio HE metak,naravno ako izuzmemo artiljeriju iz toga.

Svodi ti se na to koliko si ti upoznat s neprijateljskim tenkovima,udaljenosti,slabim točkama i naravno samoj preciznosti tvog topa.

P.S.AMX 13 75.Jedan veliki koji je inače dosta mali trolololol tenk.

Revolver rula u svakom pogledu.

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sto ce tieru 6 - AP municija? koga ce probit time? koristi se iskljucivo HE

Odličnih partija je danas malo,s time se moraš složiti.

Ja imam KV-3 u garaži već duže vrijeme i znam da je 107mm top bolji u svakom pogledu, jer su manji troškovi.

Pogle..122mm top na tieru 6 je 1025 kredita, a na VK4502B 12,8cm KwK ima 1070 kredita a to je tier 9... 

ne kažem da je 122mm top loš, nego ne opravdava cijenu granata s tierom tenka

Pozz

nije ni čudo da nebreš biti u plusu kad koristiš HE granate.

ima jako dobru penetraciju i možeš probiti ako znaš kam treba gađati.pa ne bude te stavljal non stop u tier X sa tim tenkom da bi trebal koristiti HE granate.

penetracija mu je 175mm i probija vjeruj mi jako dobro čak i tier IX.

15 godina

Vozikam se ja danas u IS-3,onak' panoramski po glupoj Malinovki i dodje mi na brdo neki francuz.Nesto tier 6-7 mozda i vise.Sad na prvo ja se prepao,kazem si sad ce me probusit.Tip prvo me je ciljao doslovce 10-ak sekundi(ja sam njega vec opalio i promasio iako je cijeli tenk bio u onom kruzicu).Posto sam vec prosao onu kucu na vrhu brda,ostao sam bez zaklona.Sad ja ocekujem da on ispali ona svoja govna{#}.Kad on pocne pucat,a sa mene samo bounca(i to u onaj lower plate) .Nakon toga,moj izraz lica je bio ovakav(i jos uvijek je,kad god sretnem francuze):

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 20:36 (ivanoile).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nizi tierovi su im ubitacniji ja sam sa SU-85B ih 12 ubio zadnji metak sam ispucao za ubojstvo zadnjega i 24 sekunde ostale

Xc
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

dobar si... a ja ih danas sa PZIII/IV koknuo samo 9... i 8 s D2 francuzicem :D

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
World of Tanks

uf jedva cekam CW da vidim kako mi to tek ide xD ma vecinu sam ih 1 shoto a sa zadnjim metkom nakon niza bounceva francuza roknuo :D

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni jucer neki francuz tier 5 dinga BL10.

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma kad su sve zakrivljeni neki zgledaju mi vise ko lopte i kante nego tenkovi {#}

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

najbolja partija sa E-50 ikad, a poraz :(

uglavnom, komarin, branimo bazu ja, E-75 i IS-3,  dolaze 2 Mausa, KT i VK3002, prvog Mausa smo opleli za cirka 15-ak sekundi, što nisam mogao vjerovat da Maus tako brzo nestane, nakon toga ostala trojica su krenuli cappat bazu... Maknem vk3002 iz 3 udarca, mausa probijem 3 puta s boka i spustim ga na 200 hp, Kt se sakrije iza njega sa nekih 400 hp-a, u međuvremenu su uništeni i e-75 i is-3 koji su bili samnom... pune bazu na 80% i reko ko mu j.... mater idem na njih juriš pa što bude :) i onako pun gas prema njima - puknem prvi šut u mausa sa AP i ubijem ga :D sa nekih 50 km/h bez pretjeranog ciljanja (ko da sam i mogao pri toj brzini, uz napomenu da nisam više imao HE shellova), ali Kt je bio taj kojeg nitko nije pogodio već duze vrijeme i puni preko 80%, pogodit ga ne mogu jer je iza ogromnog leša od mausa, s tim da ga još malo sakriva i olupina od vk3002

ništa, pun gas i dalje, baza na 95%, dođem mu s boka, pod 90 kutem i u trackove - PLJUSSSSSSS!........ We just dinged 'em! DAFUQ???? čovjek kulturno napuni 100% i sekundu prije nego je igra završila sprašim mu jedan u dupe i ubijem, ali jbg on je svoje odradio i defeat je tu :/

1,432 expa za poraz, shots 33/32, base defense 100% (od ranije na mausu i vk) i tako, jedna velika kita u usta... da sam ga bar rammao, al jbg ne sjetih s tog... i još sam kasnije dobio komentare noob e-50 :D i to od frajera koji je poginuo u 23 sekundi jurišajući s pattonom na cap :D eto, da je bar neko veći noob od mene ;D

hvala što se me saslušali, teško je pričati običnim frendovima kako je izgubiti na takav način, jer ne igraju wot :D a ovako mi je lakše kad se izjadam :P hahaha

pozz

U mad bro?

6 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

nice story{#}

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
juce sam igro s typom i naletio na mausa. liku je 3 puta puco na mene i sta 3 su bouncala. WTF
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Uf kako je i frendovi volimo razvaljivati kineze, mater im je*em kinesku, bas su iritantni do bola, puni sebe, i kada ih netko spusti na tlo bjeze ko male pic?ice.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...

Uf kako je i frendovi volimo razvaljivati kineze, mater im je*em kinesku, bas su iritantni do bola, puni sebe, i kada ih netko spusti na tlo bjeze ko male pic?ice.

?

Baš neki dan tako neki nabrijati tipovi poput tebe i tvojih frendova nešto pljuvali mene i mog frenda kako igramo s typeom i mi njih izazovemo da njih trojica na nas dvojicu poslje partije i oni pristanu.

Nakon što smo isfurali is7 i e100 dečki su se malo prepali i shvatili da ljudi nemaju type zato što nemogu doć do  drugog tenka grindanjem nego zato zato što možda imaju mogućnosti pa su si uzeli tenk da lakše dođu do love jer nemaju vremena cijeli dan sjedit za kompom i grindat ko sumanuti

Najlakše je bit ljubomoran i srat po nečemu.Iskrcaj 200kuna pa ćeš ga i ti imat

Ić pljuvat po nekom što ima taj tenk je smiješno.Frend uz njega ima t54,e100,t30,mausa,panthera2,objecta,gwtigera,is3.

Tako da priče kako  samo njubovi imaju type je glupost što vidim da ovdje većina misli

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ne po meni je cist ok ako netko ima taj tenk,ali kad vidim da budala ne zna kako igrat medium tenk dode mi da padnem u nesvjest ili ga ja sam probusim

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

ne po meni je cist ok ako netko ima taj tenk,ali kad vidim da budala ne zna kako igrat medium tenk dode mi da padnem u nesvjest ili ga ja sam probusim

istina

nazalost nisam slikao al evo primjer od jucer

3 platoona po 2 lika sa T59 i mi smo imali mene(T-44) i 2 typa, bila je mapa himmelsdorf

nas troje isli smo gore i spustili se desno i dosli tocno na dupe tim typovima i guess what?

razbili smo ih ko beba zvecku umjesto da botovi ko svaki drugi medium tenk idu na hill..

15 godina
Kill Frenzy kaže...
dedaa kaže...

?

Baš neki dan tako neki nabrijati tipovi poput tebe i tvojih frendova nešto pljuvali mene i mog frenda kako igramo s typeom i mi njih izazovemo da njih trojica na nas dvojicu poslje partije i oni pristanu.

Nakon što smo isfurali is7 i e100 dečki su se malo prepali i shvatili da ljudi nemaju type zato što nemogu doć do  drugog tenka grindanjem nego zato zato što možda imaju mogućnosti pa su si uzeli tenk da lakše dođu do love jer nemaju vremena cijeli dan sjedit za kompom i grindat ko sumanuti

Ić pljuvat po nekom što ima taj tenk je smiješno.Frend uz njega ima t54,e100,t30,mausa,panthera2,objecta,gwtigera,is3.

Tako da priče kako  samo njubovi imaju type je glupost što vidim da ovdje većina misli

Pa kad su vise jadni koliko ih ima,svaka bitka najmanje 2-3 sa svake strane.Gori su od Lowea.

A ja vjerujem da nije toliko opsesivan o ovoj igri,pa davat 200kn za virtualni tenk,kad se mozes najest ili obuc za te pare(ili kupit 4Gb RAM-a)

A opet,jedan IS-3(koji je besplatan) ga posalje natrag u Kinu cim ga vidi{#}

15 godina

@Kill Frenzy - ja bi uzeo t59 da imam para zbog toga što je odličan moneymaker a još k tome je puno zabavniji od npr. arty...

ali kad vidim nekog da s t59 čuči u grmu ili se napucava s heavyima, umjesto da iskoristi svoju brzinu, dođe mi da mu spomenem majku i ostale xD naravno kad nebi bilo super sistema za prijavljivanje igrača u samo 3 klika

★★★★★☆
17 godina
neaktivan
World of Tanks

vidim da su neki ljubomorni na ljude koji imaju premium tenkove.

ne kužim kaj vam smetaju premium tenkovi ako ih posjeduje netko ko zna igrati ,a ne neki noob koji mu je to prvi tenk?

ja osobno nemam (još) niti jedan premium tenk i ne smetaju mi u igri ako znaju igrati.

ljudi kupuju premium tenkove da više zarade i da mogu lakše do tiera X isto tak kad si kupim premium(isto se može kupiti 4gb rama za taj premium),nisam ga kupil da mi bude tenk u ljepšoj garaži nego da dobivam više love i expa pa da mogu prije kupiti tier X.

zato ajde više STFU sa tim premium tenkovima i nemojte biti mala djeca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 12:22 (jura).
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
dedaa kaže...

?

Pa vidis bas zato mi se gadite, jer se WG sve vise trugi prisiliti normalne i postene igrace poput mene da kupe nekog premiuma, pozeljno kineza koji ce im zaradivati pare i trgati sve ispred sebe. Kresaju dobit normalnim tenkovima, evo sad su mi na panteri spustili ammo rack za 20%, objavljuju nekakve retardirane tutoriale za igranje s kinezom, ama bas sve je posveceno kinezima. Zato cu tebe i takve svaki put sa uzivancijom polomiti, jer ste vi ovce koje je wg upravo svojim odlukama natjerao da popustite i kupite kineza.

Vidimo se na bojistu, GuntherPrien ;)

16 godina
neaktivan
jura kaže...

ne kužim kaj vam smetaju premium tenkovi ako ih posjeduje netko ko zna igrati ,a ne neki noob koji mu je to prvi tenk?

ja osobno nemam (još) niti jedan premium tenk i ne smetaju mi u igri ako znaju igrati.

ljudi kupuju premium tenkove da više zarade i da mogu lakše do tiera X isto tak kad si kupim premium(isto se može kupiti 4gb rama za taj premium),nisam ga kupil da mi bude tenk u ljepšoj garaži nego da dobivam više love i expa pa da mogu prije kupiti tier X.

Ma ko je ljubomoran, decko imao sam dva premium tenka, churchilla i onog malog hotchkissa, t127 i ove ostale free ne racunam. Obadva sam prodao nakon nekog vremena, churchilla nakon 40 i nes partija, a hotchkissa nakon 3, a blago receno razvaljivao sam s njima, tako da nema govora o ljubomori.

15 godina
jura kaže...

Trebas znati razlikovat virtualni svijet i pravi svijet.4Gb rama ce ti biti korisnije nego 30 dana necega u nekoj igri.

A osim toga,dokle kod postoje premium tenkovi,postoje i kante za napucavanje tako da tu nemam razloga bit ljubomoran.

I da,ako se toliko zalite na taj tier X,zasto onda idete na njega i trosite novce?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice